Gezondheid

Stuntman Ironman en Terminator: “Cannabisolie genas me van darmkanker”

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stuntman Mark Chavarria (46), die onder meer in de bekende films Ironman, Inception en Terminator speelde, werd in september 2013 gediagnosticeerd met darmkanker. Hij zegt volledig te zijn genezen door cannabisolie te gebruiken.

Pas toen zijn vrouw Alyssa dreigde van hem te scheiden besloot Chavarria hulp te zoeken. Hij kwam tot de ontdekking dat de ziekte zijn lichaam had overgenomen en dat het grootste deel van zijn darmen bezaaid was met tumoren. Ook zijn lever was inmiddels aangetast.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In eerste instantie probeerde de Texaan chemotherapie, bestraling en een cocktail van medicijnen om zonder pijn naar het toilet te kunnen gaan. Hij vertelde aan High Times: “De chemo en bestraling waren zo intens. Ik doe al 20 jaar stunts, dus ik weet wat pijn is. Ik ben in brand gezet, ik heb in auto’s gezeten die over de kop gingen, ik ben door ramen gegooid, ik heb met veel mensen gevochten, maar dit was extreme pijn.”

Een vriend stelde hem voor om medicinale cannabis te gebruiken. Nadat zijn vrouw achtergrondonderzoek had gedaan, besloot hij het te proberen. In december 2013 begon Chavarria cannabisolie te gebruiken en in juni 2014 werd hij op een ochtend wakker met het gevoel dat de kanker was verdwenen.

In het ziekenhuis kon de arts geen tumoren meer vinden, enkel littekenweefsel van de bestraling. Volgens artsen is het herstel te danken aan de chemotherapie, maar Chavarria zegt te zijn gered door de cannabisolie.

“De olie vormt een laagje over de tumoren, waardoor ze niet meer kunnen groeien; niet kunnen ademen en niet kunnen eten. Ik denk dat ze door de olie langzaam zijn gepeld als een ui.” Hij is van plan een documentaire te maken over zijn ervaringen, getiteld Way To Go FECO.

[High Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Jammer dat de meesten er altijd pas achter komen nadat ze al de chemos en zo al gehad hebben. Maar fijn dat hij er goed uit is gekomen in ieder geval.

trix
trix
8 jaren geleden

ja we zouden het eigenlijk om moeten draaien… eerst natuurlijk en als dat niet werkt wat mij sterk lijkt maar swa….. probeer dan es chemo nu verbeterd recept twee x zo dodelijk 😛

riek
riek
8 jaren geleden

ok, natuurlijk, eerst olie,
waar koop ik dat ?

Ijsbeer
Ijsbeer
8 jaren geleden

Tsja, waarom moet de cannabisplant verboden worden? Te gevaarlijk voor de gevestigde medische orde en overheid.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x