Buitenland

‘Het tij is aan het keren’: Politiebonden spreken steun uit voor de boeren en vergezellen hen in de strijd

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De Belgische politievakbond VSOA betuigt middels een open brief haar steun aan alle boeren ‘tijdens deze moeilijke tijden’.

Jullie kregen de afgelopen jaren te maken met steeds strengere regelgeving en sterk stijgende kosten, opgelegd door de politieke overheden, merkt de vakorganisatie van de politie op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Wij begrijpen jullie boosheid ten aanzien van een overheid die zich niet houdt aan afspraken, en apathisch blijft bij jullie roep om de toekomst van landbouw in België te verankeren en te garanderen.”

Vergezellen jullie in de strijd

Deze overheid pleegt niks meer of minder dan ‘woordbreuk’, en dit terwijl het vertrouwen in de politiek al op een dieptepunt zit, benadrukt de politievakbond.

“Als vakorganisatie van de politie herkennen wij dit maar al te goed en delen we jullie woede. Voeg daar nog een sausje van arrogantie en een wereldvreemde kijk op de realiteit aan toe, en het mag niemand verbazen waarom de mensen een afkeer hebben van de klassieke partijen die het land al decennialang besturen,” schrijft de VSOA.

De vakbond geeft aan dat de politiediensten zich maximaal blijven inzetten om de boerenacties te begeleiden zodat de boodschap gehoord wordt. “Wij begrijpen en delen jullie gevoel van frustratie ten aanzien van deze politici, meer nog vergezellen we jullie in de strijd om dit aan de kaak te stellen.”

Het tij is aan het keren

De politievakbond kondigt alvast aan dat binnenkort ook de politieagenten hun acties starten.

“Kom op Nederlandse dienders, beken ook kleur en sluit u aan bij het groeiend verzet tegen de mensvijandige globalistische politieke elites en kom ook in verzet!” reageert schrijver en oud-topambtenaar Hans Siepel.

“Het tij is aan het keren. De geschiedenis maakt nu de balans op aan welke kant u staat,” voegt hij toe.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 253 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 maanden geleden

En dat niet alleen. Ook dat tuig van de Europese Commissie moet opdonderen. Wegwezen en ZONDER enig pensioen.

Vout
Vout
3 maanden geleden

Waar was de compassie tijdens de corona demo’s dan? De politie, regering en justitie zie ik als mijn grootste vijanden en dat komt ook nooit meer goed.

Josef
Josef
3 maanden geleden

De overheid IS volksvijand nummer ËËN door zich aan te sluiten bij “onschuldige” praatclubjes als het WORLD EVIL FORUM die de duivel als vader hebben!
Alles slopen is hun motto of er doden vallen maakt hen niets uit want opgeruimd staat netjes.
Zie alleen de gifprikken al dan zegt dat genoeg voor de oplettende mens!

Annette
Annette
3 maanden geleden

Op het eerste gezicht is dit natuurlijk bijzonder GOED nieuws, dat, in ieder geval in België, een deel van de politiemensen zich schaart achter de boeren.

Vooral die foto van die politieman met helm op en in vol ornaat, die koekjes uitdeelt, is hartverwarmend.

Zo ver het goede nieuws.

Maar….. er zit een andere kant aan de medaille. En die ziet er niet zo goed uit.

Toevallig las ik vanochtend op een Telegramkanaal, het was 5 uur en ik was maar nét wakker, een stukje van Xandernieuws. Ik ben echt wel blij, dat dat kanaal er nu ook weer is.

Daarin werd haarfijn beschreven, dat wij met z’n allen helemaal niet zo gelukkig moeten zijn met al die protesten binnen Europa.

En WAAROM dan niet?

Ook dat stond er duidelijk. Een jaar of 4 geleden had een miljardair uit Nieuw Zeeland uit de school geklapt, wat de duistere plannen van de Deep State (cabal, Illuminati en noem maar op, allemaal verschillende namen voor hetzelfde gajes).

Deze plannen onthulden, dat het JUIST de bedoeling is, dat er overal, in ieder geval om te beginnen in Europa, grote opstanden moesten ontstaan.

Denk maar eens aan de gevleugelde woorden van die Klaus Schwab, in zijn gebrekkige Engels, maar TOCH volledig duidelijk: “We must prepare for a much angrier world.”

En in die véél bozere wereld zijn wij NU beland.

Vervolgens is het de bedoeling, dat WIJ, de bevolkingen van Europa, zich gaan afzetten tegen de huidige regeringsleiders (diegenen die zo braaf de orders van Klaus opvolgen) en ze vervolgens afzetten en zelfs eventueel opruimen.

Dit is allemaal “part of the plan”.

Dan ontstaan er complete chaos en worden de mensen totaal wanhopig.

De bekende kreet, die jullie allemaal natuurlijk al lang kennen: Ordo ab Chao.

Dan heeft die valse kliek zijn zin. ZIJ komen dan met de ultieme oplossing voor AL onze problemen. ZIJ zijn dan de zogenaamde redders in de nood.

NIETS is natuurlijk minder waar. De weinigen die er dan nog over zijn, zijn de nieuwe slaven, die gehuisvest worden in een modern soort gevangenis en mogen “genieten” van hun “heerlijke” genetisch gemanipuleerde nepvlees, vergezeld van verrukkelijke insecten.

Wat wij dan WEL het beste kunnen doen?

Volgens Xandernieuws in ieder geval NIET met geweld proberen de boel te frustreren, maar proberen door “burgerlijke ongehoorzaamheid” het tij te keren.

Als WIJ met een heel grote groep NIET meedoen, komt er van al die snode plannen niets terecht!

Back to top button
159
0
We lezen graag je reactie!x