Homepagina » Gezondheid » Moorden voor geld: hoe onze gezondheidszorg ernstig wordt gecorrumpeerd en dokters en universiteiten gewillige pionnen zijn geworden
Moorden voor geld: hoe onze gezondheidszorg ernstig wordt gecorrumpeerd en dokters en universiteiten gewillige pionnen zijn geworden

Moorden voor geld: hoe onze gezondheidszorg ernstig wordt gecorrumpeerd en dokters en universiteiten gewillige pionnen zijn geworden

Richard Horton, hoofdredacteur van het medische vakblad The Lancet, zei in 2015: “Een groot deel van de wetenschappelijke literatuur, misschien wel de helft, is mogelijk onwaar.”

En dr. Marcia Angell, voormalig hoofdredacteur van het gerenommeerde New England Journal of Medicine, schreef in 2009: “Het is eenvoudigweg niet langer mogelijk om het meeste klinische onderzoek te geloven of te vertrouwen op het oordeel van prominente artsen of medische richtlijnen.”

De geneeskunde is volstrekt waardeloos als blijkt dat het wetenschappelijke onderzoek waar zij op is gebaseerd, verzonnen of gemanipuleerd is.

Schandalig

Nog een citaat, dit keer van dr. Arnold Relman, een andere oud-hoofdredacteur van het New England Journal of Medicine.

In 2002 zei hij: “De medische wereld wordt opgekocht door de farmaceutische industrie. De academische instituties van dit land zijn betaalde agenten van de farmaceutische industrie geworden. Ik vind het schandalig.”

De redacteuren van de belangrijkste medische tijdschriften ter wereld komen er gaandeweg achter dat hun levenswerk langzaam maar zeker wordt gecorrumpeerd.

Overal

Artsen en universiteiten laten zichzelf aan de lopende band omkopen. De voorbeelden zijn overal: onderzoek wordt vrijwel altijd betaald door de farmaceutische bedrijven.

Verder is gebleken dat studies die worden betaald door de industrie veel vaker positieve resultaten opleveren.

Onderzoek met een negatieve uitkomst wordt vaak verdoezeld. Kijk bijvoorbeeld naar antidepressiva. Van de 37 studies die positieve resultaten lieten zien, werden er 36 gepubliceerd.

Van de 36 studies die negatieve resultaten lieten zien, werden er slechts drie gepubliceerd.

Gewillige deelnemers

In 2008 liet farmareus Sanofi 92 studies uitvoeren, waarvan er uiteindelijk slechts 14 werden gepubliceerd. Dat waren natuurlijk alleen onderzoeken met een positieve uitkomst.

Daarnaast wordt er geknoeid met de gegevens, blijken veel studies niet veel meer te zijn dan advertorials, worden redacteuren van tijdschriften omgekocht, is veel onderzoek bevooroordeeld en eenzijdig en is er vaak sprake van belangenverstrengeling.

Dokters zijn op deze manier verantwoordelijk voor de dood van duizenden mensen. Farmaceutische bedrijven willen artsen omkopen, net zoals drugsbaronnen rechters en politieagenten willen omkopen.

Helaas zijn artsen en universiteiten gewillige deelnemers in dit spelletje. We moeten hier nu een einde aan maken.

[Medium]


Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. En maar blijven roepen dat hennep een levensgevaarlijke drug is die koste wat kost geweerd moet worden. De wereld op zijn kop !

  31 likes
 2. Met zo’n 200.000 doden per jaar en miljoenen verslaafden alleen al binnen Europa kan men toch spreken van volkerenmoord?

  32 likes
 3. En dan dat de zorgverzekeringen geld (ons geld) investeren in die farmaceutische bedrijven! Dat is toch om doodziek van te worden!! Heeft niks met zorg te maken en laat zien waarom ze bepaalde medicijnen belachelijk duur houden. Allemaal voor hun eigen gewin! Weg met die balk van ellende rutte troep nu!!! Zorg moet weer zorg worden en mag het gewoon ethisch gezien geen bedrijf zijn!

  18 likes
 4. Lees maar een de onderzoeken van DR Lankeij een arts uit belgie deze man kan elke kanker gewoon binnen een half jaar genezen .
  heel interesant .
  ik zelf drink elka avond Natrium becarbonate ( is bakpoeder) met een paar druppels sitroensap.
  wat doet dit ? het neutraliseerd alle zuren in je lijf .Heb je ook geen rennies meer nodig ) zuur is namelijk een voedings bodem voor kanker cellen . suiker NIET ETEN , verse groenten en veel fruit , en zeer niet onbelangrijk Sport , kanker cellen gaan dood van Zuurstof . alcohol zeer met mate , suikers is een voedings bodem voor schimmel en shimmel vinden kankercellen erg lekker .Geen Suiker , inplaats daarvan ECHTE HONING .

  6 likes
  • Klopt idd
   Baking soda met rauwe honing
   Zorgt voor hogere PH
   Je moet het op 7.35/7.45 houden dan heeft de kanker geen kans..
   maar ja natrium bicarbonaat is goedkoop he..
   Kankerindustrie heeft kanker patiënten nodig om het draaiend te houden(200miljard)
   En natuurlijk pure thc pasta met een hoge thc
   RSO.. plegen de kankercellen zelfmoord(apotuose)

   4 likes
   • Bullndcrap

    he goed dat jij het ook weet geef het door aan zoveel mogelijk mensen .
    Als ze er voor open staan , dat is nog wel eens een problem ,ze geloven het niet en zijn ook te gebrainwashit om te onderzoeken .PFFFF.dat hele imago van artsen is naatuurlijk gestoeld een waan idee , vroeger toen er nog echte artsen en docktors waren als nodig waren 24 u pd beschikbaar en stonden in notime voor de deur ,nu he niet ziek worden of een ongeluk krijgen voor 9 u en niet later dan 17,00 u anders heb je pech en ga je dood .

    3 likes
 5. Het is een triest gegeven dat we in een tijd leven waarin zoveel ‘NEP’ als waarheid wordt verkocht door mensen die het eigenlijk beter zouden moeten weten

  In de praktijk koop je net zo makkelijk witte jasjes als haagse trekpoppetjes/

  Geen twijfel mogelijk ,dit gegeven maakt van elk wetenschappelijk onderzoek een reclamespotje van bigfarma.

  Ik geloof dan ook niet meer in ‘wetenschappelijk onderzoek’. Als ‘A’ goed is kijk ik eerst wie er baat bij heeft ‘A’ goed is.

  Kankeronderzoek ? Wie onderzoekt wat en wat is zijn Agenda ? Als je dat uitzoekt krijg je grijze haren.

  Nee als er studies zijn die bevestigen dat advocado’s kankerverwekkend zijn dan eet ik er meer van.

  .

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gates

Ik weiger het Gates-vaccin. Politiek commentator staat op tegen globalisten

Ik weiger het Gates-vaccin. Ik buig niet ...

youtube

YouTube verwijdert virale video over ‘pure propaganda’ van Amerikaanse Jaap van Dissel

Een nieuwe documentaire over het coronavirus die ...