Binnenland

‘Mijn politiehart bloedt en doet vreselijk pijn, ik was blind voor de verborgen agenda van onze leiders’

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

De 16-jarige Jouke die eergisteren werd opgepakt bij een boerenprotest op de A32 bij Heerenveen is weer vrijgelaten. Hij werd verdacht van poging tot doodslag, maar na nader onderzoek zegt het OM dat daar geen sprake van is.

Op beelden is te zien hoe Jouke wegrijdt bij het protest en vervolgens wordt beschoten door de politie. Een kogel kwam in de zijkant van de cabine terecht en miste hem op een haar na. In eerste instantie werd beweerd dat hij op de politie was ingereden, maar daar lijkt geen sprake van te zijn geweest. Jouke blijft nog wel verdachte, maar het OM zegt niet waarvan.

Grote leugen

Beelden van de schietende agenten gingen de hele wereld over. Voormalig hoofdagent Brian Geertshuis uit Hengelo schrijft op social media dat zijn blauwe hart ‘gereanimeerd moet worden’. “Daar waar ik dacht aan bij te dragen, bleek een grote leugen. Terwijl mijn collega’s en ik naar eer en geweten de burger in de maatschappij hielpen en boeven achter de tralies brachten, werden wij, achter onze rug om, door de politiek verraden.”

Geertshuis, tevens oud-militair, voegt toe dat zijn eed aan de Grondwet en wetten door het slijk wordt gehaald door politici die kennelijk niet weten wat de eed of belofte inhoudt die zij hebben afgelegd.

Het volk tegen tirannie beschermen

“Ik was blind voor de verborgen agenda van onze leiders. Ik roep elke politieman en -vrouw op zijn morele kompas te herijken. Te gaan staan waarvoor je bij de politie bent gegaan en het volk tegen tirannie te beschermen,” schrijft de oud-agent, die eerder dit jaar is weggegaan bij de politie.

Hij roept elke politieman en -vrouw daarnaast op zich ‘nooit maar dan ook nooit’ te verschuilen achter de term ‘ik deed alleen mijn werk’. “Wetten horen te worden gemaakt om de burger te beschermen, niet om ze te onderdrukken. Waar onrecht wet wordt, is weerstand een plicht. Mijn politiehart bloedt en doet vreselijk pijn,” aldus Geertshuis, op dit moment fractievoorzitter van Forum voor Democratie in Hengelo.

4.8 237 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
8 maanden geleden

ZO zou IEDERE politieman en -vrouw erover moeten denken, maar ik denk zelf dat DAT een utopie is.

De werkelijkheid anno 2022 is, dat een groot deel van de oorspronkelijke politiemacht in Nederland, zijn of haar biezen al heeft gepakt.

Wat er over is gebleven, is een stelletje machtswellustelingen, dat geen enkele moeite heeft om de orders van de “puppets” in Den Haag op te volgen.

Die eed of belofte, die je aflegt als je je opleiding bij de politie afrondt, stelt natuurlijk absoluut niets meer voor.

De bedoeling daarvan is, dat je in de eerste EN de laatste plaats er alleen maar staat voor de huidige machthebbers en dat de bevolking alleen nog maar wordt gezien als een stelletje lastige vliegen.

Ik wil vanaf hier natuurlijk absoluut niet zomaar iedere politieman of -vrouw over één kam scheren, maar het voorbeeld van die Friese politieman, die er totaal niet tegenop zag om een jongen op een trekker te beschieten, is toch wel exemplarisch.

HOE bestaat het, dat in een klein land NU de boeren al dagenlang het mikpunt zijn, terwijl ondertussen criminelen al jarenlang hun “goddelijke” gang kunnen gaan?

Brian Geerthuis zegt in dit verhaal, dat hij “blind” was voor de agenda, die overal ter wereld wordt uitgerold.

Dat begrijp ik héél goed. IEDEREEN, die nooit de alternatieve mediakanalen raadpleegt en die alleen maar de MSM volgt, wordt stelselmatig gebrainwasht en, niet te vergeten, geïndoctrineerd op een schaamteloze manier.

Er is al jarenlang een psychologische oorlog aan de gang tegen het Nederlandse volk. De “beste” psychologen staan aan de bakermat van deze oorlog. Helaas verloopt deze tot nu toe op rolletjes.

Daarnaast ben ik ervan overtuigd, dat er óók in de gegeven “spuiten” rotzooi zit, die inwerken op de geestesgesteldheid. En DAT effect merk je, althans als je goed oplet, bijna dagelijks om je heen.

Ondertussen staat ons kleine landje er wereldwijd inmiddels “gekleurd” op. Het is nog niet zo lang geleden, dat waarschijnlijk een zeer groot deel van de wereldbevolking überhaupt nog nooit van ons gehoord had.

DAT is in ieder geval “dankzij” onze grote “LEIDER” inmiddels een ander verhaal.

Mary
Mary
8 maanden geleden

Velen zullen op hun schreden terug keren.
En zich bedonderd voelen.
Ommekeer!

Joop
Joop
8 maanden geleden

Tenminste nog een normale en geen foute Gestapo of Romeo.s hopelijk volgen er velen.

Marco
Marco
8 maanden geleden

Politie laat zich wel vaker gebruiken door titanieke overheden. Probleem is dat een aantal er ook nog wel plezier in schijnt te hebben. Psychopaten kom je overal tegen, ook bij de politie, helaas.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

149
0
We lezen graag je reactie!x