Mens en Dier

Jij bent geen morele leider. Ik zal je vertellen wat je wel bent. Professor sloopt klimaatactivist Greta Thunberg in deze open brief

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een professor van de DePaul University in Chicago maakt in een open brief de grond gelijk met klimaatpestkop Greta Thunberg.

Professor Jason D. Hill wijst erop dat Greta’s generatie nog geen stukje vlees kan eten zonder te ‘huilen’ of minder dan een uur zonder smartphone kan zonder in een diepe depressie te belanden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De waarheid, zoals een anonieme blogger treffend schreef, is dat jouw generatie nog geen 40 uur per week kan werken zonder continu depressief en angstig te zijn,” schreef hij.

Realiteit

“Jullie kunnen niet eens beslissen of jullie een jongetje of een meisje willen zijn, of allebei, of geen van beide,” klonk het.

“Jullie kunnen nog geen stukje vlees eten zonder te huilen,” aldus Hill. “Jouw generatie heeft ‘trigger warnings’ en ‘veilige plekken’ nodig om te kunnen leren op school.”

Jullie moeten continu vertroeteld en beschermd worden om maar niet geconfronteerd te hoeven worden met de realiteit, stelde hij.

Meest bekrompen individuen

Jouw generatie is de grootste verbruiker van CO2-verslindende gadgets en apparaten.

En uur zonder deze apparaten en velen van jullie vervallen in verlammende lusteloosheid.

Jullie generatie bestaat uit de minst nieuwsgierige en meest bekrompen individuen die hier ooit op aarde hebben rondgelopen, schreef hij.

We zijn er nog steeds

Jouw apocalyptische voorspellingen worden al duizenden jaren gedaan, en we zijn er nog steeds.

We zullen er nog steeds zijn lang nadat jij volwassen bent geworden en we je hebben vergeven voor het spijbelen, met als gevolg dat het IQ van een hele generatie omlaag is gegaan, besloot hij.

Lees hier de hele brief.

[FrontPage Magazine]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
4 jaren geleden

expressie is lichaamstaal.
we gebruiken het voor een groot gedeelte onbewust,maar is een heel belangrijk onderdeel van taal.

dit meisje is geprogrammeerd.
haar gezicht is voltrokken met haat, zo zie je het zelden.
de leugens en vuiligheid druipen er van af.

een Merkel of Beatrix in de maak.

triest om te zien hoe ze deze jonge ziel misbruiken voor eigen gewin.
de pedo satanisten.

MK-ULTRA

fff

Ron
Ron
4 jaren geleden

In plaats van te genieten van hun jeugd, groeien kinderen op met een gevoel van angst en dreigend onheil. Onderzoekers koppelen al bezorgdheid over het milieu aan gevallen van angst, depressie en zelfs zelfmoord. Greta zelf communiceerde dit gevoel tijdens haar toespraak bij de VN: “Hoe durf je. Je hebt mijn dromen en mijn jeugd gestolen met je lege woorden. ‘
Hoewel Greta oprecht bezorgd is over klimaatverandering, hebben de mensen achter haar een veel donkerdere agenda en in plaats haar in therapie te sturen misbruiken ze haar psychische stoornis om een generatie kinderen te maken vol angst en depressie, waardoor de elite carte blanche voor drastische maatregelen, variërend van belastingverhogingen tot het verlies van persoonlijke vrijheden en laten we het hoofddoel van dit alles niet vergeten (wat ook het hoofddoel is van de elite-organisaties achter Greta):De oprichting van een enkele wereldregering, geregeerd door de wereldelite … natuurlijk om klimaatverandering te bestrijden .
Geschreven als een “familiale autobiografie”, bespreekt de kwestie zoals het Greta’s Asperger-syndroom, dat Ernman beschrijft als een “grootmacht”. In een bizarre passage stelt Ernman dat Greta daadwerkelijk kooldioxide kan zien dat uit voertuigen en gebouwen komt .[Je kunt dit niet verzinnen.] De perfecte timing tussen Greta’s staking en de uitgave van het boek was geen toeval. En de staking van Greta bleef zeker niet onopgemerkt.
Op dezelfde dag van de eerste staking werd een foto van Greta gepubliceerd op de Facebook-pagina van We Don’t Have Time, een ‘sociaal netwerk voor klimaatverandering’. De pagina wordt beheerd door Ingmar Rentzhog – een specialist in financiële marketing.
Rentzhog is ook een voorzitter van de Global Utmaning Board, een denktank die “duurzame ontwikkeling bevordert binnen sociale, economische en ecologische dimensies”. De Global Utmaning Board is opgericht door de Zweedse politicus en econoom Kristina Persson, de dochter van de miljardair-politicus en ondernemer Sven O. Persson.
Gesteund door deze machine, verzamelde het verhaal van Greta intense en onmiddellijke media-aandacht in Zweden en, kort daarna, over de hele wereld. Na een paar maanden van wekelijkse stakingen nam Greta een jaar vrij van school om zich uitsluitend te concentreren op klimaatverandering en begon een tournee door Europese steden. Tijdens deze evenementen werd vaak een vrouw opgemerkt die Greta “adviseerde”: Luisa-Marie Neubauer.
Neubauer is lid van ONE Campaign, een organisatie beheerd door Bill Gates en Bono, die zwaar wordt gefinancierd door George Soros ‘Open Society Foundation.
Op de site ‘fact-checking’ van Associated Press stelt een artikel met de bizarre titel ‘Klimaatactiviste Greta Thunberg geen’ handler ” dat Luisa-Marie Neubauer niet als ‘handler’ van Greta dient. Het geeft niettemin toe dat Neubauer verbonden is met deze krachtige door Soros gefinancierde groep.
“Volgens de website van de Bill and Melinda Gates Foundation,” ontstond er een in gesprekken tussen Bill Gates en Bono in de vroege jaren 2000 over de noodzaak om Amerikanen beter te informeren over extreme armoede over de hele wereld. “De One Campaign heeft banden met Soros, oprichter en voorzitter van Open Society Foundations, dat werkt aan democratieën.
“Brooke Havlik, een communicatieofficier bij Open Society Foundations, vertelde de AP dat de organisatie sinds 2011 $ 10 miljoen heeft gegeven aan de One Campaign.” – AP, klimaatactiviste Greta Thunberg heeft geen ‘handler’. Door deze krachtige verbindingen schoot Greta op het wereldtoneel omhoog. Ze hield toespraken tijdens Ted X-gesprekken, het Europees Parlement, de Verenigde Naties en ze werd zelfs genomineerd voor een Nobelprijs. Ze ontmoette ook wereldleiders en beroemdheden over de hele wereld, waaronder de paus.
Hoewel velen bereid zijn dit feit met grote kracht te ontkennen (omdat het tegen hun agenda ingaat), is Greta slechts een pion. Ze wordt gecontroleerd door krachtige mensen en haar ouders met veel geld om een specifieke agenda te promoten. De agenda gaat niet alleen over klimaatverandering – het gaat over klimaatverandering vanuit een heel specifieke invalshoek.
Haar rol werd perfect bepaald door Greta zelf tijdens een toespraak op het (zeer elite) Wereld Economisch Forum: “Volwassenen blijven zeggen dat we het de jonge mensen verschuldigd zijn, om hen hoop te geven.Maar ik wil je hoop niet. Ik wil niet dat je hoopvol bent. Ik wil dat je in paniek raakt . Ik wil dat je de angst voelt die ik elke dag voel. ” Denk hierbij vooral aan het typische kenmerk van haar psychische stoornis.
Paniek en angst: twee woorden die leiden tot overhaaste en irrationele reacties op basis van negatieve emoties. En deze angst en paniek wordt diepgeworteld in de jeugd en creëert een generatie die ervan overtuigd is dat de wereld in brand staat.
Greta is het gezicht van een massale druk op de massamedia en het onderwijssysteem om kinderen te overtuigen dat hun ‘huis in brand staat’.
Omdat kinderen de informatie die ze krijgen zonder enige vorm van vragen absorberen , heeft deze push een nieuw zorgwekkend fenomeen gecreëerd: Eco-angst
In plaats van te genieten van hun jeugd, groeien kinderen op met een gevoel van angst en dreigend onheil. Onderzoekers koppelen al bezorgdheid over het milieu aan gevallen van angst, depressie en zelfs zelfmoord. Greta zelf communiceerde dit gevoel tijdens haar toespraak bij de VN:
“Hoe durf je. Je hebt mijn dromen en mijn jeugd gestolen met je lege woorden. ‘Terwijl ze het enkel aan zichzelf en vooral haar ouders te danken heeft die de gepaste zorgen niet toedienden en het zelfs versterkt hebben.
Hoewel Greta oprecht bezorgd is over klimaatverandering, hebben de mensen achter haar een veel donkerdere agenda: een generatie kinderen maken vol angst en depressie, waardoor de elite carte blanche voor drastische maatregelen, variërend van belastingverhogingen tot het verlies van persoonlijke vrijheden en laten we het hoofddoel van dit alles niet vergeten (wat ook het hoofddoel is van de elite-organisaties achter Greta):De oprichting van een enkele wereldregering, geregeerd door de wereldelite … natuurlijk om klimaatverandering te bestrijden.
En daarvoor leggen ze een jongvolwassene op het altaar alleen zal men dit kind niet vervangen in laatste instantie door een schaap.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Je moet het proletariaat om haar heen aanvallen. Een kind bombarderen heeft allen maar ‘ach gosh’ tot gevolg. Het zijn degenen die haar deze missie en een doos chocola hebben gegeven. Een kind is een kind. Zij is niet verdorven, maar de mensen om haar heen! Er wordt hier een kind opgehangen, die daar niks aan kan doen! maar gebruikt wordt door Ruttes en Merkels en consorten.

Geen schaap
Geen schaap
4 jaren geleden

Kan dat vervelend kind niet dood gezwegen worden ?

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x