Homepagina » Mens en Dier » Jij bent geen morele leider. Ik zal je vertellen wat je wel bent. Professor sloopt klimaatactivist Greta Thunberg in deze open brief
Gênante vertoning: Kijk hoe deze tv-presentator de vloer aanveegt met de hysterische klimaattiener Greta Thunberg
Foto: European Parliament CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Jij bent geen morele leider. Ik zal je vertellen wat je wel bent. Professor sloopt klimaatactivist Greta Thunberg in deze open brief

Een professor van de DePaul University in Chicago maakt in een open brief de grond gelijk met klimaatpestkop Greta Thunberg.

Professor Jason D. Hill wijst erop dat Greta’s generatie nog geen stukje vlees kan eten zonder te ‘huilen’ of minder dan een uur zonder smartphone kan zonder in een diepe depressie te belanden.

“De waarheid, zoals een anonieme blogger treffend schreef, is dat jouw generatie nog geen 40 uur per week kan werken zonder continu depressief en angstig te zijn,” schreef hij.

Realiteit

“Jullie kunnen niet eens beslissen of jullie een jongetje of een meisje willen zijn, of allebei, of geen van beide,” klonk het.

“Jullie kunnen nog geen stukje vlees eten zonder te huilen,” aldus Hill. “Jouw generatie heeft ‘trigger warnings’ en ‘veilige plekken’ nodig om te kunnen leren op school.”

Jullie moeten continu vertroeteld en beschermd worden om maar niet geconfronteerd te hoeven worden met de realiteit, stelde hij.

Meest bekrompen individuen

Jouw generatie is de grootste verbruiker van CO2-verslindende gadgets en apparaten.

En uur zonder deze apparaten en velen van jullie vervallen in verlammende lusteloosheid.

Jullie generatie bestaat uit de minst nieuwsgierige en meest bekrompen individuen die hier ooit op aarde hebben rondgelopen, schreef hij.

We zijn er nog steeds

Jouw apocalyptische voorspellingen worden al duizenden jaren gedaan, en we zijn er nog steeds.

We zullen er nog steeds zijn lang nadat jij volwassen bent geworden en we je hebben vergeven voor het spijbelen, met als gevolg dat het IQ van een hele generatie omlaag is gegaan, besloot hij.

Lees hier de hele brief.

[FrontPage Magazine]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
1 jaar geleden

expressie is lichaamstaal.
we gebruiken het voor een groot gedeelte onbewust,maar is een heel belangrijk onderdeel van taal.

dit meisje is geprogrammeerd.
haar gezicht is voltrokken met haat, zo zie je het zelden.
de leugens en vuiligheid druipen er van af.

een Merkel of Beatrix in de maak.

triest om te zien hoe ze deze jonge ziel misbruiken voor eigen gewin.
de pedo satanisten.

MK-ULTRA

fff

Car
Car
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

Arm kind, wat wellicht teveel naar Pippi Langkous heeft gekeken op Youtube.

peter
peter
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

inderdaad ,mk ultra, door de elite aangewend om dit onnozele schepsel te hersenspoelen.
en betaalt door Soros, om verder de klimaatzwendel aan te moedigen als verdienmodel voor o.a. samson. nijpels,timmermans en de hele eu bende.

Vrijheid
Vrijheid
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

Precies, zij is geprogrammeerd, gemindcontroled met dank aan haar narcistische en egoïstische ouders. Klimaatheksje Greta heeft in de boekwinkel zelfs een boekje uitgebracht, de puppets van Soros! Kinderen moeten nu op de basisschool verplicht naar het Jeugdjournaal kijken, dat moet van de juf, want de volgende dag wordt er over gesproken. De linkse indoctrinatie op scholen is verschrikkelijk. Dan ook nog protesteren al die linkse leerkrachten, want ze hebben het vreselijk moeilijk in de klas.
Ik hoop dat ook deze mensen eens gaan beseffen hoe zij de jonge kinderziel vernielen, ze moesten zich echt diep schamen!

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

“Een professor”, wow. Jarenlang studeren en dan aandachtsgeil en incompetent een minderjarige bashen. Wow. Wat een intellectueel. Knap hoor.

Laat dat meisje. Iedereen blèrt en roeptoetert tegenwoordig. En de pre-millenial ouwetjes van mijn generatie maar afgeven op de jeugd. We zijn gewoon allemaal ouwe zeikerds uit een ik-maatdchappij die het ondrrbewust niet kunnen uitstaan dat wij niet meer in het middelpunt van de aandacht staan.

Nee gaat echt superdupergoed met de wereld, de natuur enzo. Kan niet beter. Las hier net dat de insekten massaal uitsterven. En weet je wat het engst is? Dat dat niet het ergste is. Het ergste van dat alles is dat wij het niet doorhebben en onze luxe manier van leven niet kunnen loslaten. Wij zijn de slaven van onze overdadige houding. Het bezit ons, niet andersom.

Btw mk ultra heeft met Greta niets van doen. Dat kwam slechts in dezelfde periode op uw leespad. Uw achterdocht maakt u creatief, en uw creativiteit maakt u nu paranoia

vladi
vladi
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

ah zeer logisch en zeer gutmensch.
dus omdat mk-ultra 9 jaar geleden op mijn leespad kwam ben is het een feit dat asperger Greta NIET onderhevig is aan mk-ultra en dus ben ik achterdocht wat me ‘creatief maakt en paranoide…..Ah zeer logisch.

man man man,logisch dat de wereld in brand staat met dit soort gedachten patronen.

fff

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

Gelukkig komt Vladi de Grote ons even redden door de zondebok aan te wijzen. Knap hoor. En erg origineel, de gutmenschen zijn eigenlijk de bad guys, wow wat een briljante vondst. Dat ik daar niet op kon komen. Lag vast aan mijn onderontwikkelse gutmensch brein, of niet ?

Maar blijf alstublieft wel gewoon rationeel deduceren, dus niet alles lukraak aan elkaar verbinden in je hoofd. Anders klinkt het alsof je de klok hebt horen luiden en doorzie ik de nonsens en is iedere reactie die ik je geef liefdadigheid en verspilling van mijn tijd en de webspace alhier. Next

vladi
vladi
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

toch even een reactie op je gebrabbel.
ik kom niemand niemand redden.
iedereen moet zichzelf redden.

en wie wijs ik dan aan als zondebok in jouw ogen?
ben benieuwd naar je antwoord.

fff

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

Bla bla bla, je hebt gewoon last van “confirmation bias”. Het ondersteunt de ideeen die je al had, dus je gelooft het.

Wie je als zondebok aanwijst??
Wow volgens mij lijdt je ook aan amnesie.
Je bent zelf de starter van dit gesprek, dit is wat je zei:

“dit meisje is geprogrammeerd.
haar gezicht is voltrokken met haat, zo zie je het zelden.
de leugens en vuiligheid druipen er van af.

een Merkel of Beatrix in de maak.

triest om te zien hoe ze deze jonge ziel misbruiken voor eigen gewin.
de pedo satanisten.”

Klinkt mi alsof je haar al hebt veroordeelt toch? Klink niet alsof je een onbevooroordeelde jury bent toch? Dus duidelijk neergezet als zondebok mijnheer.

Next

vladi
vladi
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

laatste reactie aan earthaxis,

in mijn door jou gequote reactie,is duidelijk te lezen dat ik vind dat ze greta misbruiken ,dus duidelijk slachtofferen.
degene die misbruiken en programmeren zijn imo de daders,de zondebok dus.

begrijpend lezen is dus niet jou sterkste kant.
je suggereert,beweert maar onderbouwd en begrijpt vrij weinig.
next next?

geen next dus voor jou.
succes verder.

fff

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

Helaas wederom onjuist Grote Vladi.
Jij hebt de waarheid helaas niet in pacht.
Ook niet als je jouw spinsels hier in de reacties post.

Zodra je dit zegt:

“dit meisje is geprogrammeerd.
haar gezicht is voltrokken met haat, zo zie je het zelden.
de leugens en vuiligheid druipen er van af.

een Merkel of Beatrix in de maak.

triest om te zien hoe ze deze jonge ziel misbruiken voor eigen gewin.
de pedo satanisten.”

… trek je haar eerlijkheid in twijfel. Dat is wel mogelijk, MITS je met bewijs komt.

DUS erg zwak om een kind te veroordelen en neer te sabelen met jouw woorden en conclusies, zonde ook maar enige feitelijke onderbouwing.

Dacht je dat ik niet zit te wachten op jouw theorieën? Fout. Ik ben zeer benieuwd naar wat eenieder hier te vertellen heeft. Maar zodra je het verkondigt als feit, dan zie ik graag bewijs. Dat ben je mij dan ook verschuldigd als je het als zodanig verkoopt. Anders is het mi. slechts een andere manier van liegen, opjutten en zielig.

Geen bewijs voor jouw beweringen? Dan gauw NEXT

Zerodigit
Zerodigit
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

Wij zijn de tumor van de planeet, en voor overleving en totale genezing van de ” aarde ” moeten wij onszelf de ras wat als laatst kwam en alles opeist kuren…

Arjen
Arjen
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

U vraagt uw opponent om onderbouwing. Uw eigen beweringen zijn hiervan blijkens gevrijwaard?

Ron
Ron
1 jaar geleden

In plaats van te genieten van hun jeugd, groeien kinderen op met een gevoel van angst en dreigend onheil. Onderzoekers koppelen al bezorgdheid over het milieu aan gevallen van angst, depressie en zelfs zelfmoord. Greta zelf communiceerde dit gevoel tijdens haar toespraak bij de VN: “Hoe durf je. Je hebt mijn dromen en mijn jeugd gestolen met je lege woorden. ‘
Hoewel Greta oprecht bezorgd is over klimaatverandering, hebben de mensen achter haar een veel donkerdere agenda en in plaats haar in therapie te sturen misbruiken ze haar psychische stoornis om een generatie kinderen te maken vol angst en depressie, waardoor de elite carte blanche voor drastische maatregelen, variërend van belastingverhogingen tot het verlies van persoonlijke vrijheden en laten we het hoofddoel van dit alles niet vergeten (wat ook het hoofddoel is van de elite-organisaties achter Greta):De oprichting van een enkele wereldregering, geregeerd door de wereldelite … natuurlijk om klimaatverandering te bestrijden .
Geschreven als een “familiale autobiografie”, bespreekt de kwestie zoals het Greta’s Asperger-syndroom, dat Ernman beschrijft als een “grootmacht”. In een bizarre passage stelt Ernman dat Greta daadwerkelijk kooldioxide kan zien dat uit voertuigen en gebouwen komt .[Je kunt dit niet verzinnen.] De perfecte timing tussen Greta’s staking en de uitgave van het boek was geen toeval. En de staking van Greta bleef zeker niet onopgemerkt.
Op dezelfde dag van de eerste staking werd een foto van Greta gepubliceerd op de Facebook-pagina van We Don’t Have Time, een ‘sociaal netwerk voor klimaatverandering’. De pagina wordt beheerd door Ingmar Rentzhog – een specialist in financiële marketing.
Rentzhog is ook een voorzitter van de Global Utmaning Board, een denktank die “duurzame ontwikkeling bevordert binnen sociale, economische en ecologische dimensies”. De Global Utmaning Board is opgericht door de Zweedse politicus en econoom Kristina Persson, de dochter van de miljardair-politicus en ondernemer Sven O. Persson.
Gesteund door deze machine, verzamelde het verhaal van Greta intense en onmiddellijke media-aandacht in Zweden en, kort daarna, over de hele wereld. Na een paar maanden van wekelijkse stakingen nam Greta een jaar vrij van school om zich uitsluitend te concentreren op klimaatverandering en begon een tournee door Europese steden. Tijdens deze evenementen werd vaak een vrouw opgemerkt die Greta “adviseerde”: Luisa-Marie Neubauer.
Neubauer is lid van ONE Campaign, een organisatie beheerd door Bill Gates en Bono, die zwaar wordt gefinancierd door George Soros ‘Open Society Foundation.
Op de site ‘fact-checking’ van Associated Press stelt een artikel met de bizarre titel ‘Klimaatactiviste Greta Thunberg geen’ handler ” dat Luisa-Marie Neubauer niet als ‘handler’ van Greta dient. Het geeft niettemin toe dat Neubauer verbonden is met deze krachtige door Soros gefinancierde groep.
“Volgens de website van de Bill and Melinda Gates Foundation,” ontstond er een in gesprekken tussen Bill Gates en Bono in de vroege jaren 2000 over de noodzaak om Amerikanen beter te informeren over extreme armoede over de hele wereld. “De One Campaign heeft banden met Soros, oprichter en voorzitter van Open Society Foundations, dat werkt aan democratieën.
“Brooke Havlik, een communicatieofficier bij Open Society Foundations, vertelde de AP dat de organisatie sinds 2011 $ 10 miljoen heeft gegeven aan de One Campaign.” – AP, klimaatactiviste Greta Thunberg heeft geen ‘handler’. Door deze krachtige verbindingen schoot Greta op het wereldtoneel omhoog. Ze hield toespraken tijdens Ted X-gesprekken, het Europees Parlement, de Verenigde Naties en ze werd zelfs genomineerd voor een Nobelprijs. Ze ontmoette ook wereldleiders en beroemdheden over de hele wereld, waaronder de paus.
Hoewel velen bereid zijn dit feit met grote kracht te ontkennen (omdat het tegen hun agenda ingaat), is Greta slechts een pion. Ze wordt gecontroleerd door krachtige mensen en haar ouders met veel geld om een specifieke agenda te promoten. De agenda gaat niet alleen over klimaatverandering – het gaat over klimaatverandering vanuit een heel specifieke invalshoek.
Haar rol werd perfect bepaald door Greta zelf tijdens een toespraak op het (zeer elite) Wereld Economisch Forum: “Volwassenen blijven zeggen dat we het de jonge mensen verschuldigd zijn, om hen hoop te geven.Maar ik wil je hoop niet. Ik wil niet dat je hoopvol bent. Ik wil dat je in paniek raakt . Ik wil dat je de angst voelt die ik elke dag voel. ” Denk hierbij vooral aan het typische kenmerk van haar psychische stoornis.
Paniek en angst: twee woorden die leiden tot overhaaste en irrationele reacties op basis van negatieve emoties. En deze angst en paniek wordt diepgeworteld in de jeugd en creëert een generatie die ervan overtuigd is dat de wereld in brand staat.
Greta is het gezicht van een massale druk op de massamedia en het onderwijssysteem om kinderen te overtuigen dat hun ‘huis in brand staat’.
Omdat kinderen de informatie die ze krijgen zonder enige vorm van vragen absorberen , heeft deze push een nieuw zorgwekkend fenomeen gecreëerd: Eco-angst
In plaats van te genieten van hun jeugd, groeien kinderen op met een gevoel van angst en dreigend onheil. Onderzoekers koppelen al bezorgdheid over het milieu aan gevallen van angst, depressie en zelfs zelfmoord. Greta zelf communiceerde dit gevoel tijdens haar toespraak bij de VN:
“Hoe durf je. Je hebt mijn dromen en mijn jeugd gestolen met je lege woorden. ‘Terwijl ze het enkel aan zichzelf en vooral haar ouders te danken heeft die de gepaste zorgen niet toedienden en het zelfs versterkt hebben.
Hoewel Greta oprecht bezorgd is over klimaatverandering, hebben de mensen achter haar een veel donkerdere agenda: een generatie kinderen maken vol angst en depressie, waardoor de elite carte blanche voor drastische maatregelen, variërend van belastingverhogingen tot het verlies van persoonlijke vrijheden en laten we het hoofddoel van dit alles niet vergeten (wat ook het hoofddoel is van de elite-organisaties achter Greta):De oprichting van een enkele wereldregering, geregeerd door de wereldelite … natuurlijk om klimaatverandering te bestrijden.
En daarvoor leggen ze een jongvolwassene op het altaar alleen zal men dit kind niet vervangen in laatste instantie door een schaap.

Rob
Rob
Reactie op  Ron
1 jaar geleden

In één ding heeft Greta wel gelijk en dat is dat ze haar leven al hebben verziekt voordat het echt begonnen is. Daar zit niet de mens achter maar haar ouders en de elite. In feite zegt ze dat op de juiste plek: bij de heersende macht. Als je een beetje bewust bent hoe het leven werkt dan zegt ze dat in feite daar (bij de VN) tegen de elite. Maar of ze zich dat bewust is is zeer onwaarschijnlijk. Hoe kunnen mensen, waar ze nog nooit mee te maken heeft gehad, haar leven verzieken? NIET. Dus staat ze op de juiste plek om dat te melden, bij degenen die haar kapot gemaakt hebben: de elite met hun MK-ULTRA programma.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Je moet het proletariaat om haar heen aanvallen. Een kind bombarderen heeft allen maar ‘ach gosh’ tot gevolg. Het zijn degenen die haar deze missie en een doos chocola hebben gegeven. Een kind is een kind. Zij is niet verdorven, maar de mensen om haar heen! Er wordt hier een kind opgehangen, die daar niks aan kan doen! maar gebruikt wordt door Ruttes en Merkels en consorten.

vladi
vladi
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

en of een kind verdorven kan worden.
de basisleer van waarnemining is fundamenteel en leid tot cognitieve dissonantie.
dit zelfstandig en bewust veranderen is een zeldzaamheid.

nogmaals research MK-ULTTRA.

te ziek voor woorden.

fff

Jeff
Jeff
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

heb jij kinderen Vladi? is kijken wat ze van volwassenen ze vinden dan … dan zit je dichter bij een waarheid, die jij en ik bij elkaar verzinnen kunnen. Probeer maar is in je eigen jeugd te kruipen! vergeten? Tja … wiens incompetentie is dat dan?

vladi
vladi
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

ik weet niet zo goed wat ik met deze reactie aan moet.

de stelling dat we zouden moeten luisteren naar kinderen deel ik met je.
maar een kind kun je niet belasten met ‘volwassen’ zaken,te weinig levenservaring en alles op zijn tijd.

een waarheid verzint men?,dit vind ik een onvolwassen uitspraak.

vervolgens vraag je me in mijn jeugd te kruipen,voordat ik daarop kan reageren vraag je me of ik vergeten ben om in mijn jeugd te kruipen????
vervolgens maak je het een feit dat ik vergeten ben hoe ik in mijn moet kruipen en verwijt je me incompetentie!!!

even over mij.

ik ben 46,chefkok ,dakdekker,research al 9 jaar intensief,ben activist in hart en nieren,houd van bijna alles wat leeft,survivaljunkie en leef iedere dag het kind wat ik altijd geweest ben en zal zijn.

volwassenheid is etiket.

als op me reageert,schrijf dan iets zinnigs.
de meeste lezers komen hier voor kwaliteit.

fff

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Kan dat vervelend kind niet dood gezwegen worden ?

Jeff
Jeff
Reactie op  Geen schaap
1 jaar geleden

en wat zegt dat dan over jouw geen schaap” ? Volgens mij namelijk, precies hetzelfde als de gevestigde macht. Kunnen we haar niet doodzwijgen? Wat zou ik gezegend zijn, bij jouw kandidaatssteling man … whoew … nu hebben we pas echt een leider met ballen; kill the children first, yeah man.

salvar
salvar
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

@jeff

dus volgens jou mogen kinderen die gehersenspoeld zijn bv iss rustig hun gaan en later als ze groot zijn mensen doodschieten of de keel door snijden?

geen schaap heeft gelijk dood zwijgen dus is een gevaar voor de samenleving.

trouwens ik vergeet nooit die blik van haat in de ogen.

dit alles is schuld van leraren misschien?

Jeff
Jeff
Reactie op  salvar
1 jaar geleden

Je vergelijk gaat niet op. Het is appels met peren vergelijken, daar bereik je niks mee.

mike
mike
1 jaar geleden

Diep triest dat een “professor” tot dit niveau zakt om dit kind met de grond gelijk te maken. En niet alleen Greta, maar ook meteen haar hele generatie. Hij heeft kennelijk niet door dat het probleem veel dieper gaat.

Het ligt niet aan die kinderen! Het ligt aan de manier waarop ze zijn opgegroeid onder leiding van volwassenen zoals hij. Volwassenen die zich helemaal niet bewust zijn van de vele valkuilen en misleidingen die er zijn.

Vele, vele generaties zijn op het verkeerde been gezet via religies, aftakelend onderwijs en valse media. En al die generaties hebben er mede aan bijgedragen dat we nu een samenleving hebben die volledig in de war is.

Het is de verantwoordelijkheid van volwassenen om kinderen met de juiste mindset en kennis in de wereld te zetten, maar als zelfs “een professor” zoals hij eraan voorbij hoeveel misleidingen er zijn lijkt het me handiger als hij gewoon zijn kop houdt.

Het feit dat hij niet eens in overweging neemt dat Greta wel eens het slachtoffer kan zijn van “trauma based mind control” en nu door de globalisten wordt gebruikt om ons meer onzinnige regelgeving door de strot te duwen, zegt ook wel iets over hem.

Car
Car
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Mooi voorbeeld nou ja mooi? Generaties na de oorlog van 40/45 die dus niet zelf die oorlog hebben meegemaakt maar wel schelden op de Duitsers vooral in het Westen van het land vernam ik dat. Een vrouw mijn leeftijd, die naast mij zat aan een bar in een kroegje in het westen van het land waar ik destijds woonde, stak haar negativiteit over ”Die Duitsers ” niet onder stoelen of banken waarna ik haar vroeg of ze wel eens op vakantie was of ging naar Duitsland, ze keek mij aan en zei ja! Ik heb toen tegen haar gezegd als je dan zo`n hekel hebt aan Duitsers waarom ga je dan op vakantie naar Duitsland? Daarna was het erg stil in dat kroegje.

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Car
1 jaar geleden

Waarom de behoefte om een pro-duitsland preek te houden, off topic gast.

Car
Car
Reactie op  Earthaxis
1 jaar geleden

Ik reageerde op @mike. ” trauma based mind control” daar gaf ik een voorbeeld van ! of ben je zo dom dat je niet weet waar de haat voor Duitsers vandaan komt bij jongeren? Ik zelf had ook ouders die de oorlog 40/45 hebben meegemaakt en als ik de verkeerde kant was opgeslagen door alle verhalen dan was ik ook een racist ,je mag niet minder Marokkanen roepen maar wel minder Duitsers volgens jou? 4 generaties Duitsers na 40/45 die totaal niets met die oorlog van doen hebben en hadden, wil jij dus nog steeds daarmee confronteren? Dus als jou vader /moeder een delict hebben gepleegd ben jij ook verantwoordelijk als kind van hun? Moet zeggen dat ik de Duitse mannen hoffelijker vind dan die lompe Nederlandse klei boeren en ook als ik over de grens ga (woon 3 min met fiets van de grens) ik altijd netjes en beleeft te woord word gestaan dat maak je met die kauwgum kauwende sociaal gestoorde pubers die hierin Nederland achter de kassa zitten niet mee. En ik wens al helemaal niet aangesproken te worden door jou als ,gast! staattaal is de grootste verloedering.

vladi
vladi
Reactie op  Car
1 jaar geleden

spijker op de kop,helemaal mee eens.

fff

Hoop
Hoop
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Maar als deze generatie weekdieren volwassen zijn dan is het de wereld rond vliegen 2 auto’s voor de deur en consumeren en consumeren. Als we allemaal het consumeren met 75% minderen, 1 keertje per 3 jaar een vliegvakantie, bij twijfel niet aan kinderen beginnen en allemaal 3 bomen planten komen we al een heel eind. 4 dingen die de wereld echt veranderen. Dat moet voor deze geweldige en stoere generatie kinderen toch geen probleem zijn!

Elise
Elise
1 jaar geleden

Ze heeft waarschijnlijk niet door, dat ze meehelpt aan de agenda om de mens te reduceren. Dus ook haarzelf.
Er is nog steeds geen hard bewijs voor klimaatverandering, dat de mens de boosdoener is. Daarmee wil ik niet zeggen, dat je niet aan het milieu moet denken. oa plastic probleem, uitstoot giftige stoffen fabrieken etc.
Lees dit eens:
https://www.westlanders.nu/gemeentenieuws/wat-is-klimaatverandering-en-hoe-komt-dat-4-7-28106/
Zelf vind ik de wifi deken wereldwijd wel verdacht van opwarming. Je houdt immers de warmte zo vast. De aarde zelf kan dan niet meer goed ademen. Zo ook de mist/wolken boven de steden. Vooral als die stad dan ook nog in een dal/lager gebied gebouwd is. Haarp is een militair object. Waarom is het geen open overheids project?
Leg het uitstoot kaartje van Europa eens op het EU kaartje van aardplaten/aders eens op elkaar en je ziet dat het om dezelfde gebieden gaat. Dus bij mij komt de vraag op: Die metingen van uitstoot, komen die niet gewoon van de aders/uit de grond zelf. Is de huidige technologie niet gewoon de boosdoener? Ik denk zelfs, dat als we met de huidige technologie zo doorgaan, dat alles op aarde vanzelf in de fik vliegt.(luciferaanbidders) Lees eens wat over stikstof/distikstof.

mike
mike
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Daar zeg je wat ja. Het wordt altijd beweerd dat smog boven grote steden blijft hangen doordat er veel industrie is en er ook veel auto’s rijden, terwijl het windstil is. Maar het is idd wel interessant om eens te onderzoeken wat nu eigenlijk de bijdrage is van het fijnstof dat via chemtrails in de atmosfeer terecht komt, en blijft hangen, boven dit soort dichtbevolkte gebieden.

Met installaties zoals HAARP kunnen deze deeltjes bijna oneindig lang in de atmosfeer worden gehouden doordat ze kunnen worden opgewarmd met emf-straling. Door dit opwarmen stijgen de deeltjes. Zodra ze voldoende hoogte hebben bereikt worden de atmospheric heaters uitgeschakeld zodat de deeltjes weer langzaam omlaag dwarrelen. Zo ontstaat er een soort plasma rond de aarde die wordt gebruikt voor detectie van vreemde objecten in onze atmosfeer door radar installaties zoals Fylingdales in Engeland.

Het zou gemeten moeten worden, maar we kunnen ons afvragen wat de invloed is van Wifi op het “hooghouden” van deze deeltjes boven dicht bevolkte gebieden. Het lijkt me wel aannemelijk dat er een (WiFi) emf-bubble boven deze gebieden hangt, waardoor smog juist extra wordt ingesloten. Eigenlijk een soort membraan van (aluminium/ barium/ strontium/ titanium e.d.) nano deeltjes… als een “onzichtbare kaasstolp”.

Zijn er ook wetenschappers in de buurt die dit eens kunnen uitvogelen? Aub? 🙂

deze
deze
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Under the Dome gezien ?

Roel
Roel
1 jaar geleden

Professor D. Hill. Het schoolvoorbeeld van de bekrompen Babyboomer

Reageert
Reageert
1 jaar geleden

klimaatactivisten wat een onzin zeg het maakt niet uit of die man prof is hij heeft volkomen gelijk. Ga lekker de natuur in een ga daar verder leven ver van de buitenwereld en jullie hebben er geen last meer van. De weerel vergaat 😂😂😂😂 het bestaat al miljarden jaren 🤣

brnrds
brnrds
1 jaar geleden

Wat velen niet zien is, dat het hersenspoelen van de jeugd ook in China gebeurde en onder Hitler.
Kinderen leren hun ouders te haten die hun toekomst zouden hebben geruïneerd.
Het is bijna apocalyptisch.
In China heeft dat zo’n 40 – 60 miljoen doden opgeleverd.
Het is de start van een Groen fascisme onder een nieuwe MAO.
Aangezien China als nieuwe economische grootmacht heel Amerika heeft opgekocht. Amerika al jaren failliet is. Door de schulden over te nemen heeft Amerika zichzelf te grabbel gegooid.
Het is zeer bedenkelijk dat men kinderen inzet om de klimaathysterie te promoten met krijsende campagnes en stakingen van onderwijs. Greta die zo uit de Munsters is weggelopen is het ideale gestoorde geval dat door de elite wordt geprogrammeerd, Mind controled. Een kind nauwelijks ontwikkeld te noemen dat met de groten der aarde om kan gaan? Dacht je dat zoiets spontaan mogelijk was zonder Soros en zijn gangsters?
Zo’n campagne is alleen mogelijk als alle media als marionetten hetzelfde verhaaltje afdraaien.
Als de leugen groot genoeg is en vaak herhaald geloven de mensen het (Hitler). Hun hersentjes zijn te beperkt om het bedrog in te zien (Hitler). Dat een overheid zo kan liegen past niet in hun brave straatje. Niets vrezen mensen zozeer als een plotselinge gewelddadige dood (Hitler).
Dus het gepropageerde angstscenario dat Greta kraait is precies wat de NWO beoogt.
Kaal roven om “de wereld te redden”. Een nieuw 9Joods) Marxisme en Commies.
Het gaat om massa controle en met angst is de massa het best te dirigeren (Stalin).
Greta voldoet precies aan een poster van Goebbels. Ze is het Arische archetypische bruin-hemden-model met de revolutionaire geest onder een strijdhaftig banier.
Churchill zei eens “Niets in de politiek gebeurt toevallig, alles wordt zorgvuldig gepland.
Zo zijn ook de WW1 en WWII gepland door beide zijden en ook de oprichting en val van de muur in Berlijn.
Greta is een andere exponent aan de politieke boom. De enorme aanhang en de globale campagnes zijn allemaal gedirigeerd. Maar pas op want, door dat “kind” haar gang te laten gaan, graven we wel ons eigen graf. Ze is een boegbeeld van de meest satanische machten.

x

Check Also

lockdowns

World Economic Forum opgetogen over lockdowns: ‘Deze mensen zijn werkelijk gestoord’

Lockdowns zorgen ervoor dat ondernemers failliet gaan, ...

gates

Groene Reset: Bill Gates vergelijkt strijd tegen broeikasgassen met ‘wereldoorlog’

Wie dacht dat de rust na de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

35
0
We lezen graag je reactie!x