Paranormaal

De CIA bestudeerde het effect van ruimtestormen op paranormale vermogens. Dit is de uitkomst

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geomagnetische stormen, tijdelijke storingen in de magnetosfeer van de aarde, kunnen veel schade veroorzaken. Zo kunnen ze onder meer het elektriciteitsnet beschadigen.

De CIA schreef een rapport van ruim 800 pagina’s over de invloed van ruimtestormen op paranormale vermogens.

De spionagedienst concludeert op basis van meerdere studies dat een afname van de geomagnetische activiteit leidt tot spontane telepathische ervaringen, met name rond sterfgevallen en crises.

Achterliggende mechanisme

De resultaten suggereren dat er een bepaalde factor is die ervoor zorgt dat een plotse afname van de geomagnetische activiteit telepathische ervaringen mogelijk maakt, klinkt het.

Een mogelijke verklaring voor dit patroon is volgens de onderzoekers dat er meer mensen sterven op momenten dat er meer geomagnetische activiteit is.

De volgende stap is het achterhalen van het achterliggende mechanisme. Het is bekend dat levende systemen reageren op geomagnetische variaties.

Sterk bewijs

Aangetoond is dat duiven minder goed in staat zijn om hun weg naar huis te vinden als er sprake is van verhoogde geomagnetische activiteit.

Er is sterk bewijs dat mensen reageren op geomagnetische variaties, die op hun beurt weer paranormale vermogens zouden moeten beïnvloeden, aldus de onderzoekers.

Verschillende organisaties, waaronder het Carlini Institute, doen onderzoek naar de effecten van zonnevlammen op de mens.

Ze zijn onder meer gelinkt aan hoofdpijn, angstgevoelens en opvliegers.

Lees het document hieronder in zijn geheel:

[MuckRock]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
4 jaren geleden

Nu ben ik weer zo’n betweter met andermans kennis, maar ik denk dat hier een relatie is met Tachyons.

Dit zouden de eerste deeltjes zijn geweest die in het universum aanwezig waren en zij vormen daarmee ook onze connectie met de bron. De deeltjes hebben de hoogst mogelijke vibratie die kunnen worden verbonden met materie. Op het moment dat je in de ruimte bent schijn je hierdoor telepatische ervaringen te kunnen hebben.

De zonnewind wordt tegen gehouden door de magnetosfeer. De Tachyons worden op hun beurt ook tegen gehouden door een Membraan waardoor er maar een heel kleine hoeveelheid het aardoppervlak bereikt.

Men schijnt ruimteschepen onzichtbaar te maken met een Tachyonschild. Hiermee worden ze in ieder geval aan het zicht onttrokken voor onze sterren- en infra-rood kijkers, maar wellicht ook voor verdergaande technologie die bij ons nog niet bekend is.

Er wordt beweerd dat er na het Event ook Tachyon-kamers op aarde zullen komen waarin wij ons lichaam kunnen herstellen en een veel hogere kunnen krijgen.

Dank aan Cobra. Op zijn website is meer te vinden over dit onderwerp. En bekijk evt.ook eens een van zijn vele interviews op Youtube. http://2012portal.blogspot.nl/search?q=tachyons

Mike
Mike
4 jaren geleden

Juemig, ik vergat “trilling”. Door de Tachyon kamers kunnen we een veel hogere “trilling” krijgen.

Madeloes
Madeloes
4 jaren geleden

alles hangt met elkaar samen, zo boven zo beneden, zowel space weather(zie space weather latest news) als seismology (seismology live, tectonische plaatverschuivingen) volcano activity (volcano activity today) shumann resonance (shumann resonance today wat afgelopen week een enorme frequenty geeft!(fibrilleren!) voor degenen die interesse hebben in de astro aarde

http://alexandriankosmos.blogspot.nl/

Hawks
Hawks
4 jaren geleden

Ik citeer: ‘Men schijnt ruimteschepen onzichtbaar te maken met een Tachyonschild. Hiermee worden ze in ieder geval aan het zicht onttrokken voor onze sterren- en infra-rood kijkers, maar wellicht ook voor verdergaande technologie die bij ons nog niet bekend is.’

Wie is ‘men’ in dit verband?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x