Homepagina » Paranormaal » De CIA bestudeerde het effect van ruimtestormen op paranormale vermogens. Dit is de uitkomst
De CIA bestudeerde het effect van ruimtestormen op paranormale vermogens. Dit is de uitkomst

De CIA bestudeerde het effect van ruimtestormen op paranormale vermogens. Dit is de uitkomst

Geomagnetische stormen, tijdelijke storingen in de magnetosfeer van de aarde, kunnen veel schade veroorzaken. Zo kunnen ze onder meer het elektriciteitsnet beschadigen.

De CIA schreef een rapport van ruim 800 pagina’s over de invloed van ruimtestormen op paranormale vermogens.

De spionagedienst concludeert op basis van meerdere studies dat een afname van de geomagnetische activiteit leidt tot spontane telepathische ervaringen, met name rond sterfgevallen en crises.

Achterliggende mechanisme

De resultaten suggereren dat er een bepaalde factor is die ervoor zorgt dat een plotse afname van de geomagnetische activiteit telepathische ervaringen mogelijk maakt, klinkt het.

Een mogelijke verklaring voor dit patroon is volgens de onderzoekers dat er meer mensen sterven op momenten dat er meer geomagnetische activiteit is.

De volgende stap is het achterhalen van het achterliggende mechanisme. Het is bekend dat levende systemen reageren op geomagnetische variaties.

Sterk bewijs

Aangetoond is dat duiven minder goed in staat zijn om hun weg naar huis te vinden als er sprake is van verhoogde geomagnetische activiteit.

Er is sterk bewijs dat mensen reageren op geomagnetische variaties, die op hun beurt weer paranormale vermogens zouden moeten beïnvloeden, aldus de onderzoekers.

Verschillende organisaties, waaronder het Carlini Institute, doen onderzoek naar de effecten van zonnevlammen op de mens.

Ze zijn onder meer gelinkt aan hoofdpijn, angstgevoelens en opvliegers.

Lees het document hieronder in zijn geheel:

[MuckRock]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Hawks schreef:

  Ik citeer: ‘Men schijnt ruimteschepen onzichtbaar te maken met een Tachyonschild. Hiermee worden ze in ieder geval aan het zicht onttrokken voor onze sterren- en infra-rood kijkers, maar wellicht ook voor verdergaande technologie die bij ons nog niet bekend is.’

  Wie is ‘men’ in dit verband?

  0 likes
  • Mike schreef:

   Met “men” worden de light-forces bedoeld. Hun schepen zijn als gevolg van dit Tachyonschild ook niet te detecteren voor aardse radarsystemen.

   Bij geheime diensten is men ook erg geinteresseerd in “remote viewing” om boven zintuiglijke waarnemingen te doen en vanuit hun thuislocatie een kijkje te kunnen nemen aan de andere kant van de wereld en het wordt ook gebruikt om “in de toekomst te kunnen kijken” (voor zover dat laatste ook echt wel iets bruikbaars heeft opgeleverd). Ook voor deze methode zijn de schepen onzichtbaar dankzij het Tachyonschild.

   Omdat het me niet duidelijk is of onze gijzelnemers “de Chimera-groep” ook over deze technologie beschikt, schreef ik “men”. Hun vloot zou zich ophouden in de Kuiper-ring. Neem aan dat zij ook een methode hebben om zichzelf onzichtbaar te maken.

   De Chimera schijnt het Tachyon membraan rond de aarde te projecteren vanuit Long-Island, Antigua, Maui, Diego Garcia, Moron, Feltwell en andere locaties. Ze zijn nog steeds op aarde aanwezig in ondergrondse complexen zoals:

   *Borgo Santo Spirito, Rome, Italië
   *Aviano NATO base, Italië
   *Ramstein NATO basis, Duitsland
   *Fairford RAF basis, Engeland
   *Montauk, New York
   *Wright-Patterson AFB, Ohio
   *Sandia / Los Alamos, New Mexico
   *White Sands / Area 6413, Utah
   *Nellis AFB / Area 51, Nevada
   *Edwards AFB, Californië
   en twee geheime locaties in Centraal Europa

   Men kan deze basis niet zo maar binnenvallen omdat de Cimera hen chanteert met Strangelet- en Toplet-bommen. Deze schijnen nogal destructief te zijn voor ons hele universum.

   2 likes
   • Hawks schreef:

    Dank je voor het beantwoorden van mijn vraag.

    Dit is science fiction, right?

    2 likes
    • Mike schreef:

     Denk het niet.

     Hoop van ganse harte dat we nog steeds in een wereld leven als in “Toen was geluk nog heel gewoon” (maar dan met iPads en nog wat andere leuke hebbedingetjes), maar vrees dat we toch ècht in dit leven nog gaan meemaken dat we in het nieuws gaan zien dat we eindelijk, na 25.000 jaar door onze positieve militairen en buitenaardse families zijn bevrijd van deze Chimera en hun aanhang.

     Maar doe ermee wat je wil.

     1 likes
     • Mike schreef:

      Hawks: ik vrees het eigenlijk alleen vanwege de vraag of we er ook zonder al te veel kleerscheuren en trauma’s doorheen gaan komen, omdat er nog erg veel mensen zijn die er helemaal niet mee bezig zijn, maar ik kijk er net als jij naar uit.

      3 likes
     • Hawks schreef:

      Ik citeer: ‘…vrees dat we toch ècht in dit leven nog gaan meemaken dat we in het nieuws gaan zien…’

      Ik ben geenszins sarcastisch als ik zeg dat ik het deels met je eens ben. Ik vrees niet zoals jij, maar ik hoop.

      Ik blijf het Chimera verhaal lastig vinden…

      1 likes
  • Shockley schreef:

   I am not saying it was aliens, but it was aliens… 😛

   0 likes
 • Mike schreef:

  Nu ben ik weer zo’n betweter met andermans kennis, maar ik denk dat hier een relatie is met Tachyons.

  Dit zouden de eerste deeltjes zijn geweest die in het universum aanwezig waren en zij vormen daarmee ook onze connectie met de bron. De deeltjes hebben de hoogst mogelijke vibratie die kunnen worden verbonden met materie. Op het moment dat je in de ruimte bent schijn je hierdoor telepatische ervaringen te kunnen hebben.

  De zonnewind wordt tegen gehouden door de magnetosfeer. De Tachyons worden op hun beurt ook tegen gehouden door een Membraan waardoor er maar een heel kleine hoeveelheid het aardoppervlak bereikt.

  Men schijnt ruimteschepen onzichtbaar te maken met een Tachyonschild. Hiermee worden ze in ieder geval aan het zicht onttrokken voor onze sterren- en infra-rood kijkers, maar wellicht ook voor verdergaande technologie die bij ons nog niet bekend is.

  Er wordt beweerd dat er na het Event ook Tachyon-kamers op aarde zullen komen waarin wij ons lichaam kunnen herstellen en een veel hogere kunnen krijgen.

  Dank aan Cobra. Op zijn website is meer te vinden over dit onderwerp. En bekijk evt.ook eens een van zijn vele interviews op Youtube. http://2012portal.blogspot.nl/search?q=tachyons

  6 likes
 • Mike schreef:

  Juemig, ik vergat “trilling”. Door de Tachyon kamers kunnen we een veel hogere “trilling” krijgen.

  1 likes
 • Madeloes schreef:

  alles hangt met elkaar samen, zo boven zo beneden, zowel space weather(zie space weather latest news) als seismology (seismology live, tectonische plaatverschuivingen) volcano activity (volcano activity today) shumann resonance (shumann resonance today wat afgelopen week een enorme frequenty geeft!(fibrilleren!) voor degenen die interesse hebben in de astro aarde

  http://alexandriankosmos.blogspot.nl/

  1 likes
 • Bernhard Schat schreef:

  Ram Ram !

  *In de bijbel wordt vaak melding gemaakt van bevingen en trillingen van de aarde. Voor een deel werden ze door natuurlijke geologische processen veroorzaakt (Za 14:5), maar soms werden ze rechtstreeks door God bewerkt om een oordeel te voltrekken of om ten behoeve van zijn dienstknechten op te treden

  *Heeft onweer een religieuze betekenis? Leest Psalm 29 om te ontdekken dat de Heere met macht een majesteit tot ons spreekt in het onweer. Wetenschappelijk kunnen we uitleggen hoe onweer ontstaat. Maar wie de Heere mag kennen blijft niet stil staan bij een wetenschappelijke verklaring. Die mag zeggen dat de Heere spreekt. En hoe? Vooral het ontzagwekkende van God komt daarin naar voren, zoals bij de wetgeving op de Sinai. De Heere wil zijn volk leren dat Hij God is voor wie we eerbied en ontzag hebben te tonen.

  De Groetnn !
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger / Donder en bliksem predikant.

  p.s. 13 november 3 dubbel en dwars geverifieerd

  1 likes
 • Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo narai !

  [Nog even eentje uit de oude doos, to make q clear some things …..]

  De satan bestaat voor een groot gedeelte uit statisch elektrische deeltjes . Die deeltjes die door wetenschappers ook wel worden gemeten bij donder en bliksembuien en vulkaanuitbarstingen .

  Komen er teveel van die deeltjes te dicht bij elkaar dan donderd en bliksem het als de pleuris .

  Aldus het kleine ondeugende Engeltje op aarde sprekend tot de Mensen .

  Stel dat die satanische deeltjes, die als een wolk om de aarde hangen,

  – – geladen zijn en voor een groot gedeelte weer terug de hel in worden geworpen dan heeft dat zo zijn aantrekkingskracht op zijn dienaren op aarde . Dienaren op aarde die door de satan te dienen tot satan verworden en satan verblijven .

  Zij zijn de mensen die achter de schermen middels duistere machten en via de overheden de werken van de satan tot nog toe op aarde hebben uitgevoerd .

  Omdat zij zoals zij hadden verkozen ook grotendeels – – geladen zijn zullen zij zo de satan in de hel achteraan klikken .

  Aldus het verbolgen kleine ondeugende Engeltje uit de Hemel op aarde .

  Komen die satanisten dan weer bij mij aan te zeuren om genade en vergiffenis dan moet ik ze tot mijn spijt mededelen dat wij geen genade mogen hebben met mensen die de werken van de duivel op aarde uitvoeren.

  Ze zijn allemaal ooit eens als normale weldenkende Mensen op aarde geboren en we beschouwen Mensen die bewust willens en wetens voor de satan en zijn praktijken kiezen als nog minderwaardiger dan de satan zelf !

  Integendeel zelfs , als ze weer onophoudelijk met dezelfde of hernieuwde eisen komen terwijl ze mij geen voorwaarden of eisen hebben te stellen ,ging het engeltje voort , dan beloof ik ze soms ver van te voren een beste donderbui op hun kop .

  Die donderbui bestaat dan onder andere weer voor een groot gedeelte uit weer diezelfde statisch elektrisch geladen deeltjes .

  Zo refereer ik nog even aan die negatieve ontlading in Leeuwarden begin juni[?] 2006 , de paus die als de gesmeerde bliksem opdondert

  [Kort na aftreden paus bliksem inslag aldaar !] , het donder en bliksem concert van 2014 , nauwgezet bijgehouden op de diverse blog sites in 2014 .

  Op en om en nabij speciale dagen en feest dagen hadden we een bliksem concert afgeleverd tijdens popfestivals op o.a. pink pop en Glastonburi .

  Dit onder de noemer : satanisme in de popmuziek ? alsof de duivel er [mee] speelt .

  Totdat er 13 november 2015 , al dan niet in dit verband , zodanig op gereageerd werd dat we het even voor gezien hielden .

  Toch kwamen ‘ze’ weer even kijken en zouden ze nog wel even zien die satanisten .

  aldus het kleine Engeltje ..

  Dat resulteerde dan ook uiteindelijk weer in die donderbui in het zuiden van het land 23 juni 2016 .

  In reactie op de halsstarrigheid en hardnekkigheid van tegen beter weten in door zeurende satanisten in [nota bene] Nederland .

  Met alle gevolgen van dien [voor hun] .

  Zij zijn nu net zo – – geladen als de satan zelf en kunnen zich tot in de eeuwigheid bij hem vervoegen .

  Tenminste ; de mensen die de werken van de satan hier op aarde uitvoeren .

  Voor [alle] andere Mensen heb ik goed nieuws , aldus het Engeltje !

  Het goede nieuws voor bijna alle andere mensen is dat wanner de duivel op aarde en in de zee geworpen wordt , dit aardbevingen , tsunami’s , donderbuien en vulkanen veroorzaakt !

  De slachtoffers die daarbij vallen wonen meestal in de gammelste huisjes want de kastelen en de paleizen , de bunkers en gebouwen van de allerrijksten blijven wel overeind staan ..

  Zodoende behoren de slachtoffers van die natuurrampen zeker niet tot

  de huidige heersende elite .

  Een selectie van deze slachtoffers , die inmiddels grotendeels naar betere oorden zijn vertrokken , zal dan samen met oud uitverkorenen en oud verzegelden de Mensheid vertegenwoordigen naar God de Heer en de Engelen .

  Om zich vervolgens te vervoegen naar een eenheid waar meer gelijkwaardigheid heerst dan menigeen zou vermoeden .

  De oplettende alternatieve lezers en bloggers hadden dit na die aardbeving in Nepal inmiddels voor aannemelijk kunnen beschouwen .

  Dat waren er na een kort bezoek van mij op hun verzoek [!] na die aardbeving in Gorka [ Mannakamanna mandir ] en Sherpaland ongeveer precies 10.000 !

  Dus ook zij behoren [terecht !] tot een voorselectie in werking gesteld vanaf 1999 Istanbul .

  Gevolgd door onder andere : Gujarat , Marokko , Bam [met Kerst !] , Zuid oost Azië [met Kerst!] , Kasjmir , Haïti , Japan , [Kleddernat in] Kedarnath 50.000 , en uiteindelijk Nepal .

  Inmiddels teveel om op te noemen .

  Zij zijn de genodigden om de nieuwe wereldraad te vormen , het meeste was immers op afspraak geregeld …

  satanisten klikken als minuscule statisch elektrische geladen deeltjes een magneet de door hun verkozen en gepraktiseerde satan in de hel achterna , hun medeplichtigen laten we hier op aarde achter , we pleuren ze nog een gedeelte van de satan op hun kop achterna en ze gaan daar maar 1000 jaar tegen aan lopen zeuren zoals ze hier tegen mij hadden gedaan .

  Aldus [ voorlopig] het kleine ondeugende Engeltje uit de hemel op aarde .

  Sri sri Magnitude

  0 likes
 • x

  Check Also

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  >