Buitenland

Australische gezondheidschef: we zullen ‘moeten wennen’ aan eindeloos veel boostervaccins

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Australische gezondheidschef Kerry Chant heeft gezegd dat covid ‘voor altijd’ onder ons zal zijn en dat we zullen ‘moeten wennen’ aan het halen van eindeloos veel boostervaccins. De Chief Health Officer van de deelstaat Nieuw-Zuid-Wales deed deze verontrustende uitspraken tijdens een recente persconferentie.

“Als arts wil je dat ziektes verdwijnen, volledig worden uitgeroeid, maar dat gaat in de nabije toekomst niet gebeuren,” zei dr. Chant. “Boosterdoses en herhaaldoses zullen hier onderdeel van uitmaken.”

Grote hoeveelheden vaccins ingekocht voor 2022

Ze liet ook doorschemeren dat de overheid alvast ‘grote hoeveelheden’ vaccins heeft ingekocht voor 2022 en dat er met enige regelmaat gevaccineerd gaat worden terwijl we meer te weten komen over het moment waarop ‘de immuniteit begint af te nemen’.

Chant benadrukte dat mensen ‘regelmatig gevaccineerd zullen worden’ tegen corona.

Gevangeniseiland

Eerder riep Chant Australiërs op om niet met hun vrienden en buren te praten als ze naar buiten gaan, zelfs niet als ze een mondkapje dragen.

Australië wil corona de kop indrukken door middel van eindeloze lockdowns en wordt om die reden ook wel ‘gevangeniseiland’ genoemd. Mensen die protesteren tegen het beleid riskeren boetes tot 11.000 dollar.

[Zero Hedge via Summit News]

4.7 31 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
8 maanden geleden

kijk eens naar die kop van dat wijf.

fff

Lida
Lida
8 maanden geleden

Du s in priciepe mag niemand met iemand praten!
Bizar

Geen vaccin voor mij
Geen vaccin voor mij
8 maanden geleden

Volslagen gek geworden daar!! Ik heb het echt te doen met de bevolking. Hopelijk krijgen we deze verschrikkingen net in Nederland maar ik hou mijn hart vast!

Nobody
Nobody
8 maanden geleden

Australië diende ooit als gevangenen eiland,Dus moet de NWO gedacht hebben dat ze dat konden voorzetten een paar honderd jaar later!Hier in Utrecht staan al vele containerwoningen klaar om straks het eerste ongevaxxte kamp te vullen!Ik heb foto’s waar ze opgeslagen staan!!Of ga zelf kijken als je in de buurt bent…Op het terrein van de oude asfalt fabriek langs het Amsterdam Rijn kanaal!!ten hoogte van het Kanaleneiland…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

140
0
We lezen graag je reactie!x