Het Complot

Moslimjongeren weten het zeker: “De Illuminati, die bepalen wat er gebeurt. Wie dat zijn? De familie Rothschild”

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel moslimjongeren zijn van mening dat achter de aanslagen in Brussel grotere krachten schuilen. Dat schrijft Trouw. “IS, daar zitten de Amerikanen achter,” zegt de 19-jarige Redouan uit Utrecht.

De 24-jarige Faisal, ook woonachtig in Utrecht, legt uit: “Toen Kadafi op goud wilde overgaan, in plaats van op dollars, kwamen de Verenigde Staten gelijk in actie. Bang dat andere landen dat ook wilden. Het gevolg? Kadafi viel. Dat is hoe de Amerikanen te werk gaan. Dat is hoe ze de wereld manipuleren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Rothschild

Volgens de twee Marokkaanse Nederlanders zijn de jongens die voor IS aanslagen plegen in steden als Parijs, Istanboel en Brussel, gehersenspoeld door Amerika. Veel moslimjongeren in Nederland geloven dat de aanvallen op de Twin Towers in scène zijn gezet en ook in de aanslagen op Charlie Hebdo zien velen een samenzwering, bedoeld om moslims in een kwaad daglicht te stellen.

“De Illuminati, die bepalen wat er gebeurt in de wereld,” zegt Faisal. “Wie dat zijn? De familie Rothschild.” Redouan voegt daar aan toe: “Een superrijke Joodse familie. Ze kunnen alles bepalen met macht en geld.”

Satan

Ze stellen dat IS, de zionisten, Amerika en de Illuminati in dienst staan van satan. “Als je gaat samenwerken met de duivel kun je lekker geld verdienen,” zegt Faisal. “Kijk naar Beyoncé, naar Rihanna. Die hebben hun ziel verkocht, in ruil voor een mooi leven.”

Niet alle moslimjongeren zijn overtuigd van de samenzweringen. Nabila (17) is sceptisch. “Ik snap wel hoe ze er op komen: het kúnnen geen islamieten zijn. Die mogen niet zomaar onschuldige mensen doden,” zegt ze. “Dus dan ga je je afvragen: wie dan wel?”

Bij het woord Illuminati begint ze te lachen. “Dat zijn gewoon jonge jochies die elkaar napraten.” Eén ding weet ze wel: “Ik denk ook dat IS, en wat er is gebeurd in Brussel, een plan van de duivel is.”

[Trouw]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ET contactee
ET contactee
8 jaren geleden

Tja, Trouw doet zijn best om die jongeren voor schut te zetten. En dat doen ze door te stellen dat wat ze zeggen zowieso onzin is. Het woord “complottheorie” wordt dan ook met grote letters gedrukt.
Bovendien noemen ze het moslim jongeren. Dat is discrimineren in pure zin. Want alle jongeren denken er zo over.
En alle ouderen die de zwetspraat van de Trouw, Volkskrant en Telegraaf prut journalisten, de perstituées, niet geloven.
Het wordt dan ook hoog tijd om die lui tot de grond af te branden. Uiteraard kan je geen commentaar geven bij het originele artikel in Trouw.
De realiteit zoals bovengenoemde kranten schetsen is zo ver van de waarheid vewijderd, dat het gewoon zielig wordt om hun artikeltjes te lezen.

exegese
exegese
8 jaren geleden

Na verdeeldheid moet er ook twijfel gezaaid worden, mensen moeten zo in verwarring raken dat ze door de bomen het bos niet meer zien zodat men ze uit pure vertwijfeling echt alles op de mouw kunnen spelden. Mensen moeten weg bij hun bron, mensen moeten beroofd worden van hun energie die met gretigheid wordt geconsumeerd door de satanisten en al wat de ziel daaraan verpand heeft.

Maar steeds meer mensen krijgen het door en de duisternis krijgt steeds meer te kampen met het licht wat het uiteindelijk toch gaat overwinnen. Mensen zullen uiteindelijk weer in contact komen met hun bron hetgeen de voorwaarde is om het kwaad echt te kunnen weren. Als we in contact staan met onze bron is de rest kansloos. En dat weten ze, ze voelen het en ze zijn volledig in paniek.

Ron Blauw
Ron Blauw
8 jaren geleden

Niet alleen dat. Wat Trouw doet is het laagste van het laagste. Nl. profiteren ten koste van de slachtoffers.
Trouw benut hun dood om racisme te verheerlijken.

Het giftige spel van de nazi’s: ‘Blame the Moslims’.
Nou, ik ben een blonde Nederlander – en van dit soort hufterige journalistiek ben ik niet gediend. Deze krantenbazen en journalisten zijn terroristen.

Ga maar na. Ze dekken toe. (dus – van tevoren waren ze al op de hoogte van doel en middelen, wat, waar, wie, hoe en waarom).
Een kwartiertje! na ‘het gebeuren’ kwamen de corrupte media al met hun racistische diarree – incl. beelden. zgn. van beveiligingscamera’s.

Dat is wettelijk onmogelijk. Privacy wetgeving vereist vooraf toestemming van de luchthavenbeveiliging. Ook moet een officier van Justitie nog toestemming geven voor het opvragen van mogelijk bewijsmateriaal.

En nog voor ook maar een begin gemaakt is kunnen worden met forensisch onderzoek is de conclusie al ‘bekend’: Blame the moslims.

Kijk naar die beelden. Je ziet dat veel niet klopt. Opvallend weinig materiele schade. (controlled bombing? Puur gericht op het doden van burgers – ipv. de luchthaven in puin leggen)
Echte bomaanslagen blazen gevels en daken eruit.
Ook is gebleken dat de beelden uit de archieven komen. Uit 2011 – een bomaanslag op een vliegveld in Rusland.

Dit alles bewijst duidelijk dat – net als 9/11 en MH17 – de media werken met een script. De ‘Story telling’ ligt al klaar. En gaat á la minuut wereldwijd.

Je hoeft niet eens journalist, redacteur, defensiespecialist, diamanthandelaar, of drugscrimineel te zijn om te weten dat Brussel, en dus Zaventem een reputatie heeft als epicentrum van:
– geheime diensten
– diamantzwendel
– witwassen
– clandestiene wapenhandel
SOLVAY (Chemische multinational) zit vuistdiep in klandestiene export (gifgassen, Biowapens, e.d.)
Laten de corrupte media nu eens serieus nieuws verzamelen.

En net als 9/11, MH17, CH – roepen de corrupte regeringsleiders, zelfs vanuit andere continenten! (Kerry, Obama, Bibi ’the Bomber’) in drastisch opvoeren van de jacht op terroristen, opschalen van de politiestaat. Ook in die industrie is een kartel ontstaan, dat explosief groeit. Een kartel dat ook de media controleert. Angst cq. terreur zaaien legt hen geen windeieren.

Skull&Bones Kerry (IS-suikeroom) komt zich meteen bemoeien met interne aangelegenheden in de EU. Plan!
http://4nieuws.nl/binnenland/1714833/kerry-spreekt-steun-uit-in-het-nederlands.html

IS – toch die oorlogsmacht in 3 jaar tijd uit het niks sterker en slimmer dan alle NAVO-landen bij elkaar?!!
Denk toch us na mensen, laat je geen leugens verkopen.
IS loopt met wapens uit – hé, uit m.n. U.K, D, B. Fr. Izrhell, JoeSA, ook Oekranie, Kosovo en Georgië leveren wapentuig aan IS. We hebben de NAVO nog geen serieus werk zien maken van het afsnijden van de wapen pijplijn. Integendeel. Toen Rusland IS decimeerde, pas toen kwam de NAVO in actie – om Rúsland daarin te stoppen!

Ook in ons land wemelt het nog van de nazi’s. Het leger profiteert schaamteloos van de moorden op burgers op Zaventem; roept om meer (belasting-)geld. Zo ook de nazi-burgemeester van Den Haag. De nazi’s achten de kust nu veilig, en roepen nu uit alle hoeken en gaten van bestuurlijk nazi-Nederland.

Je hoeft geen joernalist, defensiespecialist, diplomaat, wapen-, drugshandelaar, diamantzwendelaar of andere georganiseerde misdadiger te zijn om te weten:
Brussel-Antwerpen-Zaventem grossiert in al die dingen.

De corrupte media lopen er wijd omheen (dekken toe). Er is toch een indrukwekkende schat aan justitiele onderzoeken, rapporten, verslagen en zelfs literatuur over!

http://www.sott.net/article/315020-SOTT-Exclusive-Who-is-Bombing-European-Civilians#
https://www.middleeastmonitor.com/news/europe/24626-israeli-minister-blames-brussels-attack-on-eu-labelling-of-settlement-goods
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511573635699146&set=gm.523571981179464&type=3&theater
http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-antwerpen/-diamantwijk-is-moeder-van-alle-misdaad-a1931062/
http://fjo.be/nieuws/1096/66/Israel-had-Belgie-gewaarschuwd-over-onvoldoende-veiligheid-in-luchthaven-van-Zaventem

Net kwam nog een bericht langs van ‘Brookings-teerling’ Verhofstad. Die ‘bruikbare idioot’ cq. gevaarlijke gek toetert: De EU-lidstaten moeten hun geheime diensten opgeven en onderbrengen in één centrale EU geheime dienst. Naar voorbeeld van de CIA. . . . .
Duidelijker kan niet. De corruptie/terreur zit binnenin onze overheidslagen.

J@n
J@n
8 jaren geleden

Gaat tijd worden voor goede bestuurders met een visie en die niet gaan voor het geld van de EU maar opkomen voor de inwoners van het land. Over een aantal jaren zijn er geen pensioenen meer, is de zorg niet meer te betalen en hebben we algemene werkloosheid. Oorzaak, het huidige “lach weg” kabinet.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x