Homepagina » Het Complot » Moslimjongeren weten het zeker: “De Illuminati, die bepalen wat er gebeurt. Wie dat zijn? De familie Rothschild”
Moslimjongeren weten het zeker: "De Illuminati, die bepalen wat er gebeurt. Wie dat zijn? De familie Rothschild"

Moslimjongeren weten het zeker: “De Illuminati, die bepalen wat er gebeurt. Wie dat zijn? De familie Rothschild”

Veel moslimjongeren zijn van mening dat achter de aanslagen in Brussel grotere krachten schuilen. Dat schrijft Trouw. “IS, daar zitten de Amerikanen achter,” zegt de 19-jarige Redouan uit Utrecht.

De 24-jarige Faisal, ook woonachtig in Utrecht, legt uit: “Toen Kadafi op goud wilde overgaan, in plaats van op dollars, kwamen de Verenigde Staten gelijk in actie. Bang dat andere landen dat ook wilden. Het gevolg? Kadafi viel. Dat is hoe de Amerikanen te werk gaan. Dat is hoe ze de wereld manipuleren.”

Rothschild

Volgens de twee Marokkaanse Nederlanders zijn de jongens die voor IS aanslagen plegen in steden als Parijs, Istanboel en Brussel, gehersenspoeld door Amerika. Veel moslimjongeren in Nederland geloven dat de aanvallen op de Twin Towers in scène zijn gezet en ook in de aanslagen op Charlie Hebdo zien velen een samenzwering, bedoeld om moslims in een kwaad daglicht te stellen.

“De Illuminati, die bepalen wat er gebeurt in de wereld,” zegt Faisal. “Wie dat zijn? De familie Rothschild.” Redouan voegt daar aan toe: “Een superrijke Joodse familie. Ze kunnen alles bepalen met macht en geld.”

Satan

Ze stellen dat IS, de zionisten, Amerika en de Illuminati in dienst staan van satan. “Als je gaat samenwerken met de duivel kun je lekker geld verdienen,” zegt Faisal. “Kijk naar Beyoncé, naar Rihanna. Die hebben hun ziel verkocht, in ruil voor een mooi leven.”

Niet alle moslimjongeren zijn overtuigd van de samenzweringen. Nabila (17) is sceptisch. “Ik snap wel hoe ze er op komen: het kúnnen geen islamieten zijn. Die mogen niet zomaar onschuldige mensen doden,” zegt ze. “Dus dan ga je je afvragen: wie dan wel?”

Bij het woord Illuminati begint ze te lachen. “Dat zijn gewoon jonge jochies die elkaar napraten.” Eén ding weet ze wel: “Ik denk ook dat IS, en wat er is gebeurd in Brussel, een plan van de duivel is.”

[Trouw]


Vind je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

76 reacties

 1. Tja, Trouw doet zijn best om die jongeren voor schut te zetten. En dat doen ze door te stellen dat wat ze zeggen zowieso onzin is. Het woord “complottheorie” wordt dan ook met grote letters gedrukt.
  Bovendien noemen ze het moslim jongeren. Dat is discrimineren in pure zin. Want alle jongeren denken er zo over.
  En alle ouderen die de zwetspraat van de Trouw, Volkskrant en Telegraaf prut journalisten, de perstituées, niet geloven.
  Het wordt dan ook hoog tijd om die lui tot de grond af te branden. Uiteraard kan je geen commentaar geven bij het originele artikel in Trouw.
  De realiteit zoals bovengenoemde kranten schetsen is zo ver van de waarheid vewijderd, dat het gewoon zielig wordt om hun artikeltjes te lezen.

  84 likes
  • Het is inderdaad zo dat moslims in het algemeen geloven dat Amerika en de joden erachter zitten, want de hand in eigen boezem steken kunnen ze niet. Overigens is dat bij de oudere moslim net zo, maar die is rustiger.
   Wat zeg je, ze mogen van de koran geen mensen doden. Beter de koran lezen, want er zijn allerlei uitzonderingen hierop.
   En ja, er zijn nog vele volkeren die een appeltje te schillen hebben met de blanke westerling…

   14 likes
   • Rob, ga alsjeblieft NOG een keer de koran lezen aub

    8 likes
    • Rob geeft de waarheid weer. Mohammed, het rolmodel voor de islamiet, heetft mensen een in naam van zijn allah vermord, gebruikt, misbruikt en ga zo maar door.

     Vergelijk dat eens met het gedrag van Jezus.

     Indien er een duivel bestaat, past hij duidelijk bij de islam.

     6 likes
     • Mohammed is ook totaal verkeert interpreteert net als Jezus, hun leringen zijn geheel verdraait.

      6 likes
     • Het Gedrag van Jezus…
      Dat zijn volgens mij net zulke fopverhalen als over andere `profeten`

      3 likes
     • Misschien moet Rob de Bijbel lezen nadat hij de Koran af heeft. In de bijbel is het okay om te moorden en te verkrachten. Alle religies zijn gebaseerd op onzin.

      Totdat het volk opstaat tegen de leugens en zich verzet en een echte democratie vormt, blijft dit gebeuren. Wie will er nu oorlog? Een handje vol gasten die de wereld naar hun hand zetten.

      3 likes
    • Met betrekking tot wat.

     2 likes
     • Beste Adam, het gaat niet om interpretatie,het gaat om gedrag. Of inferpreteren we de moorden,verkrachtingen en veroveringen van mohammed niet goed? Het pad naar verlichting gaat niet via het doden en beroven van mensen.

      1 likes
   • voor de links gebrainwashte idioten het volgende:

    de kruistochten kwamen er na 4(!) eeuwen islamitisch geweld…

    Dus stellen dat ze gelijk hebben omdat ze nog een appeltje te schillen hebben met de westerse medemens is wat kort door de bocht, niet??

    7 likes
    • Opvallend hoe er toch hele stukken geschiedenis gewoon weggelaten worden, en misschien iets meer diepgaand praten met andere culturen?

     En de link tussen links gebrainwashte idioot, appeltje schillen en gelijk hebben is geheel voor uw rekening. Blijkbaar is uw haat tegen links zo groot, dat het uw beoordelingsvermogen om goed te lezen negatief beïnvloed.

     Simpelweg hebben vele volkeren nog rancunes tegen de blanke westerling, voor hun daden uit het verleden, maar vergeten sommige volkeren wat zij anderen weer hebben aangedaan. De pot verwijt de ketel wat mij betreft…

     Neem de slavernij. NEDERLAND! En jullie nakomelingen moeten jullie schamen dat jullie over-over-over-over-over-over-overgrootouders daar iets mee te maken hadden. Nou mijn 7x grootouder niet, want ik ken de geschiedenis van mijn familie.
     Maar opvallend is hoe de rol van de Arabische landen in de hele slavernijdiscussie buiten beeld wordt gehouden, want dat waren de grootste slavenhandelaren, zelfs van tienduizenden blanke slaven…

     Doei!

     10 likes
    • Dit is nou onze probleem
     Laat het verleden rusten
     Zolang wij verleden bijtrekken komen we nergens en gaan we verder de problemen in.
     Ik ben moslim mijn achternaam is Issa (jezus)
     Ik heb op christelijke school gezeten ik ken de bijbel goed.
     Jezus zei tegen zijn opvolger kinderen zijn de toekomst.
     Maar na mijn tijdt komt nog 1 profeet en hem zal je moeten volgen als je in mij gelooft. Geloof ook in hem. Maar let op de bijbel heeft 100e nieuwe testamenten. Succes met 1 uit kiezen.

     Het is heel simpel
     Hou je aan de regels
     Niet stelen
     Niet doden
     Niet rodelen enzo
     Hou je hier aan

     0 likes
   • Rob??? Ik volg je niet helemaal.

    15 likes
  • Commentaar geven op Trouw bij zo’n stuk wordt door moderators (team) meteen gecensureerd, dat doen ze niet alleen bij Trouw maar bij alle kranten. De waarheid wordt niet geaccepteerd. Neem je daar contact over op met zo’n team hebben ze allemaal smoezen op de plank liggen om je af te branden. Zelfs als je met bewijzen komt. Ze lachen je gewoon achter je rug om uit.
   Alleen hun verhaal is de waarheid en niets anders, dat is de opdracht van zo’n vaak ingehuurd team.

   44 likes
  • Waarom hier gesproken over moslimjongeren?
   Veel westerse jongeren en ook ouderen hebben twijfels over de bovengenoemde berichtgeving van deze kranten.
   Als wij de eenzijdige voorlichting van de MSM bekijken, groeien wij richting een Noord-Koreaans bananenkoninkrijk.
   Waar blijven de kritische journalisten ?

   P.S.

   32 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Bij Zionisten Pleepapier Elsevier hebben ze de reactie mogelijkheid helemaal afgeschaft. Het oprechte commentaar werd ze iets te veel en de betaalde reaguurders konden daar niet meer tegenop.

   18 likes
   • Klaarblijkelijk lees je Elsevier niet, anders zou je weten dat commentaar dat in jouw ogen als “oprecht” wordt geclassificeerd weinig voorkwam. Voorts getuigt je gedachte dat er “betaalde reaguurders” aan het werk waren gezet bij Elsevier van een bespottelijke manier van denken.

    2 likes
    • Caesar Lion Cachet

     LS…
     Die Wimmie toch… Typische (niet) kritische Elsevierlezer lezer. Je domme reactie bewijst mijn gelijk !

     3 likes
     • @Gudrun

      Nee Gudrun, het is een keihard gegeven maar het bewustzijn is nog te laag voor die inzichten. Als je Jezus gaat kijken bij afbeeldingen ga je zien dat hij een zon om zijn gezicht heeft. Uit meerdere symbolen kan je zien dat Jezus de Zon is. Als je naar Mohammed gaat kijken moet je gaan inzien dat hij de Zwarte kubus is waar ze in Mekka ook rondjes omheen lopen. De zwarte kubus is de planeet Saturnus en de rondjes die ze in mekka lopen zijn de ringen. De Moslims en joden aanbidden Saturnus en Christenen aanbidden de Zon. Over andere profeten heb ik me niet in verdiept maar iedere profeet is een planeet. Voor mij is dit een keihard gegeven en wat andere er van maken moeten ze zelf weten.

      1 likes
    • Jullie interpreteren het allemaal verkeert!!

     De Bijbel is een boek over planeten en iedere planeet is een profeet.
     Het gaat erom dat ze 1000den jaren geleden niet over planeten konden praten omdat de mens daar niets van begreep en toen hebben ze het gepersonaliseerd. Eigenlijk heel intelligent om het zo te doen.

     1 likes
  • Jan is een moslim man

   Jongens, jongens, jongens! Ik ben zelf een nedeandse man die zelf moslim is! En vergelijk geen ene sh*t met islam alsjeblieft.. ja? Dus ook geen duivel of illuminatie!

   1 likes
 2. Niet alleen dat. Wat Trouw doet is het laagste van het laagste. Nl. profiteren ten koste van de slachtoffers.
  Trouw benut hun dood om racisme te verheerlijken.

  Het giftige spel van de nazi’s: ‘Blame the Moslims’.
  Nou, ik ben een blonde Nederlander – en van dit soort hufterige journalistiek ben ik niet gediend. Deze krantenbazen en journalisten zijn terroristen.

  Ga maar na. Ze dekken toe. (dus – van tevoren waren ze al op de hoogte van doel en middelen, wat, waar, wie, hoe en waarom).
  Een kwartiertje! na ‘het gebeuren’ kwamen de corrupte media al met hun racistische diarree – incl. beelden. zgn. van beveiligingscamera’s.

  Dat is wettelijk onmogelijk. Privacy wetgeving vereist vooraf toestemming van de luchthavenbeveiliging. Ook moet een officier van Justitie nog toestemming geven voor het opvragen van mogelijk bewijsmateriaal.

  En nog voor ook maar een begin gemaakt is kunnen worden met forensisch onderzoek is de conclusie al ‘bekend’: Blame the moslims.

  Kijk naar die beelden. Je ziet dat veel niet klopt. Opvallend weinig materiele schade. (controlled bombing? Puur gericht op het doden van burgers – ipv. de luchthaven in puin leggen)
  Echte bomaanslagen blazen gevels en daken eruit.
  Ook is gebleken dat de beelden uit de archieven komen. Uit 2011 – een bomaanslag op een vliegveld in Rusland.

  Dit alles bewijst duidelijk dat – net als 9/11 en MH17 – de media werken met een script. De ‘Story telling’ ligt al klaar. En gaat á la minuut wereldwijd.

  Je hoeft niet eens journalist, redacteur, defensiespecialist, diamanthandelaar, of drugscrimineel te zijn om te weten dat Brussel, en dus Zaventem een reputatie heeft als epicentrum van:
  – geheime diensten
  – diamantzwendel
  – witwassen
  – clandestiene wapenhandel
  SOLVAY (Chemische multinational) zit vuistdiep in klandestiene export (gifgassen, Biowapens, e.d.)
  Laten de corrupte media nu eens serieus nieuws verzamelen.

  En net als 9/11, MH17, CH – roepen de corrupte regeringsleiders, zelfs vanuit andere continenten! (Kerry, Obama, Bibi ‘the Bomber’) in drastisch opvoeren van de jacht op terroristen, opschalen van de politiestaat. Ook in die industrie is een kartel ontstaan, dat explosief groeit. Een kartel dat ook de media controleert. Angst cq. terreur zaaien legt hen geen windeieren.

  Skull&Bones Kerry (IS-suikeroom) komt zich meteen bemoeien met interne aangelegenheden in de EU. Plan!
  http://4nieuws.nl/binnenland/1714833/kerry-spreekt-steun-uit-in-het-nederlands.html

  IS – toch die oorlogsmacht in 3 jaar tijd uit het niks sterker en slimmer dan alle NAVO-landen bij elkaar?!!
  Denk toch us na mensen, laat je geen leugens verkopen.
  IS loopt met wapens uit – hé, uit m.n. U.K, D, B. Fr. Izrhell, JoeSA, ook Oekranie, Kosovo en Georgië leveren wapentuig aan IS. We hebben de NAVO nog geen serieus werk zien maken van het afsnijden van de wapen pijplijn. Integendeel. Toen Rusland IS decimeerde, pas toen kwam de NAVO in actie – om Rúsland daarin te stoppen!

  Ook in ons land wemelt het nog van de nazi’s. Het leger profiteert schaamteloos van de moorden op burgers op Zaventem; roept om meer (belasting-)geld. Zo ook de nazi-burgemeester van Den Haag. De nazi’s achten de kust nu veilig, en roepen nu uit alle hoeken en gaten van bestuurlijk nazi-Nederland.

  Je hoeft geen joernalist, defensiespecialist, diplomaat, wapen-, drugshandelaar, diamantzwendelaar of andere georganiseerde misdadiger te zijn om te weten:
  Brussel-Antwerpen-Zaventem grossiert in al die dingen.

  De corrupte media lopen er wijd omheen (dekken toe). Er is toch een indrukwekkende schat aan justitiele onderzoeken, rapporten, verslagen en zelfs literatuur over!

  http://www.sott.net/article/315020-SOTT-Exclusive-Who-is-Bombing-European-Civilians#
  https://www.middleeastmonitor.com/news/europe/24626-israeli-minister-blames-brussels-attack-on-eu-labelling-of-settlement-goods
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511573635699146&set=gm.523571981179464&type=3&theater
  http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-antwerpen/-diamantwijk-is-moeder-van-alle-misdaad-a1931062/
  http://fjo.be/nieuws/1096/66/Israel-had-Belgie-gewaarschuwd-over-onvoldoende-veiligheid-in-luchthaven-van-Zaventem

  Net kwam nog een bericht langs van ‘Brookings-teerling’ Verhofstad. Die ‘bruikbare idioot’ cq. gevaarlijke gek toetert: De EU-lidstaten moeten hun geheime diensten opgeven en onderbrengen in één centrale EU geheime dienst. Naar voorbeeld van de CIA. . . . .
  Duidelijker kan niet. De corruptie/terreur zit binnenin onze overheidslagen.

  45 likes
  • “Kijk naar die beelden. Je ziet dat veel niet klopt. Opvallend weinig materiele schade.”

   Nou, dan heb ik zeker naar andere beelden zitten te kijken dan jij…

   4 likes
   • Je hebt de klok wel horen luiden, maar je heb geen idee waar de klepel hangt.
    Wat jij racisme door de media noemt is het doelbewust polariseren en het tegen elkaar uitspelen van bevolkingsgroepen. Hier zitten echter geen Nazi’s achter, maar de Zionisten. Lees eens de protocollen van de wijzen van Zion, het zal voor jou waarschijnlijk een eyeopener zijn.

    Nazi is overigens een scheldnaam die door de tegenstanders in het leven geroepen is en nee, Hitler was geen telg van de Rothschilds, hij was iemand die ze aanpakte en daarom heeft de wereld tegenwoordig zo’n negatief beeld van de Nationaal Socialisten.

    Het is ze zelfs gelukt dat de meeste blanken zichzelf op die positie neerzetten want volgens velen bestaan er geen verschillende mensenrassen. Als we over het dierenrijk hebben mogen we wel racistisch zijn en is het mixen van rassen zelfs een doodzonde onder fokkers.
    Op bepaalde vlakken wordt racisme wel getolereerd, bijvoorbeeld op provinciaal en stedelijk niveau, denk aan de eeuwige “vete” tussen Hollanders en Limburgers en Brabanders, en kijk eens naar voetbal, daar vechten ze ook tegen elkaar omdat ze een andere afkomst en kleur hebben…
    Of je nu een aanhanger bent van een scheppingstheorie of de evolutietheorie, het heeft hoe dan ook een reden dat er verschillende mensenrassen zijn. Net als dat ijsberen op de Noordpool thuishoren en bruine beren in Europa horen.

    Racisme staat niet gelijk aan haat, racisme is eigenlijk het erkennen en respecteren van verschillen. Het wil ook niet zeggen dat het ene ras beter is als het andere en rechtvaardigt ook geenszins het proberen uit te roeien van andere rassen.

    Het is mijns inziens wel zo dat de Ariër het ras is wat het dichtst bij God(/goddelijke principe) staat, met andere woorden, spiritueel/geestelijk het verst ontwikkeld. Dit zie je heel duidelijk met één blik op de wereldkaart.
    Wij hebben onze technologie en vooruitgang niet te danken aan het onderdrukken van andere rassen, hieraan heeft zich maar een klein groepje rijken zich schuldig aan gemaakt, juist, diezelfde die nog steeds de macht hebben. Ze gebruiken deze uitbuiting wel om de blanken een schuldgevoel aan te praten, hetgeen als rechtvaardiging gebruikt wordt de blanken (zichzelf) te discrimineren.

    Er is namelijk meer dan genoeg aan grondstoffen, kennis en technologie om de hele wereldbevolking een liefdevol, gezond en welvarend leven te kunnen geven. Maar dat is niet wat onze huidige machthebbers willen.

    17 likes
    • Het zijn juist de zwarte die dicht bij God staan dat zie je aan waar het begonnen is

     2 likes
     • Noem eens een technologisch hoogwaardige uitvinding die de afgelopen 100 jaar in Afrika is gedaan en ook geproduceerd (raketmotor/cd speler/o.i.d.).
      Kijk eens naar naar de Egyptische en Griekse hoogstandjes uit het verleden en kijk eens naar de huidige Egyptische en Griekse samenleving/manier van bouwen/werken, idem dito Zuid Amerika en het overgrote deel van Azië met uitzondering van Japan.

      Persoonlijk denk ik dat de geschiedenis van de mens zoals wij hem op school leren voor geen meter klopt. Er zijn teveel tegenstrijdigheden en vervuiling (bijv. voetstappen mens en dinosaurus samen in de modder vereeuwigd) en er zijn vele aanwijzingen dat een vorige hoogontwikkelde samenleving rond 10.500 voor Christus heeft bestaan.
      Ik acht het ook mogelijk dat die mensen Ariërs (ook wel Nordic Alien genoemd) waren en ik denk dat we het binnen niet al te lange tijd allemaal zullen ervaren. De meeste religies hebben allemaal een dag van de waarheid, dag des oordeels, en dergelijke, in dat opzicht zullen deze religies gelijk krijgen, het zal het WTF moment van onze geschiedenis zijn en de Ariërs zullen daarbij een grote rol spelen.

      https://www.youtube.com/watch?v=O8VqZTv83QE

      4 likes
    • Je zegt afrika heeft niks uitgevonden? Denk je dat de witte mensen wel wat uitvonden?

     Men zegt dat electrischeteit uit 1800 engeland vn de heer Watson komt

     Bullshu’ piramides hadden electrischeteit. En volgens mj ware de niet wit…. Anway niks is uitgevonden, ook niet toen. Alles bestond al. Ps, rassen komen uit verschillende zonnenstelsels. Vandaar. Maar niks alsng zijn het lichamen”

     Een engel of andere hoge spirit kan in een donker, geel of wit lichaam geboren worden. Dus allles wat je zegt is niet correct

     3 likes
    • “Wij hebben onze technologie en vooruitgang niet te danken aan het onderdrukken van andere rassen,”

     Nee, technologie hebben wij te danken aan vele andere, niet arische volkeren uit het verleden, die eigen ideeën en ideeën van andere volkeren verbeterden en aanpasten.

     0 likes
     • “Noem eens een technologisch hoogwaardige uitvinding die de afgelopen 100 jaar in Afrika is gedaan en ook geproduceerd (raketmotor/cd speler/o.i.d.).

      Opvallend dat u er een continent bijhaald wat in de eerste 50 jaar van die 100 jaar nog gekoloniseerd was, nadat er in de honderden jaren ervoor roofbouw en slavernij gepleegd werdt…

      Wat betreft uw opmerking dat de geschiedenis niet klopt. Vreemd is dat ik via officiële websites over wetenschap zoals archeologie, geologie etc allang weet dat bepaalde dingen anders zijn, maar dat deze informatie niet de voorpagina haalt in de krant.

      Weet u dat de Romeinen bijvoorbeeld contact hadden met Indiërs.
      Dat de Vikingen niet alleen in New Foundland zaten, maar ook bij de Great Lakes in de VS, en dus contact hadden met Indianen.
      Deze informatie is allemaal officieel, maar wel te vinden, maar dat zal u toch echt zelf moeten doen…

      1 likes
   • Rob, jij moet vooral naar die beelden blijven kijken. Niemand dwingt je om anders te doen. Ik heb in mijn omgeving meegemaakt dat het voor velen pijnlijk kan zijn om de waarheid te accepteren. Wie weet komt het ooit wel goed met jou. Maar ja, dat denken de schaapjes ook, totdat ze op een dag in de rij staan om afgevoerd te worden naar het slachthuis.

    9 likes
  • Veel duidelijker kan het niet Ron, dank voor je uitgebreide stuk en vele links.

   Wij hebben al sinds mensenheugenis de VK maar afgelopen weekend hebben we besloten deze dan eindelijk op te zeggen. Directe aanleiding is het -alweer- ridiculiseren van Jan Roos van geenstijl. Nu ben ik zelf een ‘geenstijl antifan’ maar van de manier waarop de VK bij gebrek aan enig argument enkel en alleen op de man speelt in alleen al het EU/referendum debat, daar lusten de honden geen brood van. Tel daarbij al die andere niet objectieve propaganda bij op en tel je zegeningen.

   5 likes
  • Ron,

   Kerry is een frikandel speciaal.. uitjes
   opgepimpt en wel
   de mh17 en de mh370 zijn volgens mij en veel andere mensen een regelrechte fals vlag en zo ook 911
   het getal 322 is weer verbonden aan de Skulls and bones ( aanslag Brussel ) eerder was er al te lezen op internet dat er ” oefeningen ” werden gehouden in het kader van terreur.. opeens is het dan een aanslag, alles is uitgedacht en waarom ” pakken ” ze niet het kwaad van de wortel dan aan, zoals het eu gebouw waar al die grote witte boordjes zetelen??
   er zal best iets van alles waar zijn, maar de echte waarheid weet alleen Joost

   1 likes
  • Kijk maar eens naar deze plaatjes, de helft wat je hier komt vertellen zijn regelrechte leugens.
   Je kunt sceptisch en kritisch zijn, ik juich dat alleen maar toe, maar je moet nu niet gaan overdrijven, want dan ben je paranoia en nog wat andere geestelijke ziektes!!

   http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160329_02207900?pid=5453378

   0 likes
 3. Na verdeeldheid moet er ook twijfel gezaaid worden, mensen moeten zo in verwarring raken dat ze door de bomen het bos niet meer zien zodat men ze uit pure vertwijfeling echt alles op de mouw kunnen spelden. Mensen moeten weg bij hun bron, mensen moeten beroofd worden van hun energie die met gretigheid wordt geconsumeerd door de satanisten en al wat de ziel daaraan verpand heeft.

  Maar steeds meer mensen krijgen het door en de duisternis krijgt steeds meer te kampen met het licht wat het uiteindelijk toch gaat overwinnen. Mensen zullen uiteindelijk weer in contact komen met hun bron hetgeen de voorwaarde is om het kwaad echt te kunnen weren. Als we in contact staan met onze bron is de rest kansloos. En dat weten ze, ze voelen het en ze zijn volledig in paniek.

  44 likes
  • @exegese

   Hoi exegese ik vind dat je mooi schrijft maar ik wilde jou toch eens vragen wat je bedoeld met energie? En dan heb ik nog een vraag aan jou dat je zegt dat mensen moeten weg bij hun bron, Welke bron heb jij en wat bedoeld je ermee?

   2 likes
   • Hoi Bob,
    de energie waar ik het in dit geval over heb is de energie die aan mensen ontrokken wordt door angst, door agressie, door boosheid,verdriet, pijn en al wat negativiteit in het algemeen met zich meebrengt. Met name de doodsangst van jonge en onschuldige zielen zijn een zeer gewilde delicatesse voor alle entiteiten en hun handlangers die schuil gaan achter het kwaad wat onze aarde al duizenden jaren gegijzeld heeft. Dat is waar ze zich mee voeden, de energie die ze vervolgens ook weer gebruiken om ons in hun matrix en hun zielenvangnet gevangen te houden.

    De bron is de scheppende kracht waar wij ons bestaan aan te danken hebben. Het is wat men ook vaak aanduidt als het licht van oneindige wijsheid, het licht waar wij uit zijn ontstaan. De één noemt het God de ander Allah, Jahweh of nog tal van andere benamingen. één ding is echter zeker, het heeft te maken met licht, heel bijzonder licht, licht waar wij uit ontstaan zijn omdat we in principe gewoon lichtwezens zijn. We bestaan uit licht en we voeden ons met licht. Dat is hoe het is en hoe het altijd zal blijven.

    Het enige probleem wat de mensheid heeft, is dat we afgescheiden zijn van het Goddelijke licht, dat we het contact ermee totaal verloren zijn en dat de mensheid bijna in zijn geheel gekaapt is door het satanisme en het valse licht wat borg staat voor het immense bedrog wat ons leven totaal beheerst en zich schier onlosmakelijk aan ons vastgeklampt heeft. Dit gaat echter veranderen door een nieuw tijdperk waar we inmiddels in beland zijn.

    Hieronder een link naar een artikel wat hier wat verduidelijking in zou kunnen brengen:

    http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/archonten-wablief/

    23 likes
  • Hoop maakt z n eigen magie

   Je komt het meest dicht bij de bron, door proberen zo gelukkig mogelijk te zijn. Door blij te zijn, en veel proberen te lachen, verhoog je snel je trilling, en kun je snel groeien.Genieten helpt ook.

   8 likes
 4. Martijn van Staveren laat het hele plaatje zien tijdens zijn mind-blowende lezingen door heel Nederland. Zalen zitten helemaal vol! Op de link hieronder kun je lezen waar zijn lezingen (series van 4 lezingen) over gaan. Helemaal onderaan vind je 3 filmpjes….je weet niet wat je hoort!:
  http://www.earth-matters.nl/14/11033/media-en-agenda/lezingenserie-martijn-van-staveren-in-de-biotoop-in-haren.html

  Hij vertelt vanuit zijn eigen ervaringen, en die zijn indrukwekkend!! Ben naar een lezing van hem geweest….wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar opeens, tijdens de lezing, vielen alle puzzelstukjes in elkaar!! Ik dacht al veel te weten over de illuminati en de geheime agenda, de Bilderbergkliek, de mindcontrol, de Rothschilds, de media met hun leugens, de leugens van de NASA enz….maar dit sloeg alles! De moslimjongeren zitten er echt niet ver naast! Alleen is het nog veel enger….er is een strijd gaande tussen goede en slechte buitenaardsen….de slechte, de reptilians, zitten achter de geheime agenda en de illuminati, hebben ALLES in hun macht en bepalen wat er gebeurt op aarde. Wij zitten met de hele massa aardebewoners in een soort hypnose-toestand, en zijn totaal niet vrij, alleen beseffen veel mensen dat niet!! Pas als je DOORHEBT hoe het zit, en doorhebt dat je IN die hypnose-toestand zit (en “ze” dus alles met ons kunnen doen wat ze willen!!), kun je ook eruit stappen….uit die hypnose-toestand en mindcontrol. Maar daarvoor moet je wel moeite doen…..gaat niet zomaar…..door je bewustzijn te verhogen kun je eruit komen….een hogere trilling in je bewustzijn maakt dat “ze” geen controle meer over je hebben….en dat kan o.a. door los te komen van je angsten!! Waarom denk je dat “ze” zoveel angst zaaien??? Alleen maar ellende op de tv en andere media?? Juist, dan zijn we ZWAK…..ze willen juist dat we pijn hebben, angsten hebben, boos zijn, haat voelen enz! Al die negatieve emoties maken ZWAK!! Trap er niet in. We worden pas sterk als we ons niet meer laten leiden door negatieve emoties…..ga in de positieve emoties zitten, voel blijdschap, liefde, dankbaarheid enz, want er zijn ook minstens evenveel MOOIE en GOEDE dingen die er dagelijks gebeuren, alleen laten “ze” dat natuurlijk liever niet zien. Focus je DAAROP, en je trilling gaat omhoog….je maakt dan een bewustzijnsgroei mee en dat maakt STERK. Daar zijn “ze” ontzettend bang voor, dat wij zelfstandig gaan denken en ons niet meer laten leiden door al die BEWUSTE negatieve berichten (waarvan veel verzonnen, verdraaid of opgezet is!). Daarom maken ze vaccinatieprogramma’s (meisjes worden onvruchtbaar o.a.), bespuiten ze groenten en fruit met zwaar gif, zit ons voedsel in de supermarkten vol E-nummers, geur-kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen, zit half Nederland aan de medicijnen tegen een te hoog cholesterol, hoge bloeddruk enz., wat een hoop chemische rotzooi is! Als je goed zou begrijpen waarom half Nederland aan die troep zit, dan weet je dat het puur en alleen maar gaat om zware vitamine-en mineralentekorten, omdat ons huidige voedsel zwaar tekort schiet. Neem extra vitamine-C (en niet wat “ze” voorschrijven aan adh want dat is het MINIMALE wat je nodig hebt om net geen scheurbuik te krijgen (ja, zo erg is het!! Ze willen ons NET NIET ziek laten worden!)….per kg lichaamsgewicht heeft een mens 30 Mg vitamine-C nodig, dus als je bijv. 60 kg weegt heb je 1800 Mg nodig! En niet de 80 Mg die “ze” voorschrijven! Neem ook calcium/magnesium tabletten, want praktisch ieder mens komt dit tekort. En zo kan ik nog wel even doorgaan…..maar ik stop. Doe je eigen onderzoek en wees wijs….neem niet zomaar aan wat je allemaal leest, ook niet wat ik nu schrijf, maar onderzoek zelf en zoek naar je eigen waarheid. Maar kom uit die hypnotische toestand waarin we met z’n allen zitten….kijk eens GOED naar de reclame’s overal om je heen…..als je opeens zou doorhebben en beseffen dat ze je CONSTANT hersenspoelen daarmee, dan word je er gewoon misselijk van en wil je er NIETS meer mee te maken hebben…langzaam kun je dan loskomen van die mindcontrol en word je STERKER en STERKER, en ben je niet meer afhankelijk…..en heb je je eigen wil weer terug 🙂

  27 likes
  • Mindcontrol wordt door de Illuminati-Rothschilds uitgeoefend om grote geldstromen aan te trekken, om mensen arm en dom te houden.

   5 likes
   • @Kalki

    Hoi Kalki zoals vele denken draait de wereld om geld maar dat is geheel niet zo!!!!

    De wereld draait op een gemaakte illusie waar de mensheid geheel in leeft!! Als je de reacties leest kan je de mensen eruit halen die daar nog steeds in leven.

    0 likes
  • Fantastisch verwoord, je moet eerst door een diepe zware dip en vergt het héél véél opoffering, en pas daarna komt de wakkere staat. Maar als je daar eenmaal bent,…wauw!
   Nu alleen nog een centraal punt creeren om al die wakkeren te sturen en begeliden etc.

   Top stuk.
   mvg. Pieter

   2 likes
  • @Angel,

   Hoi Angel, ik vind Martijn van Staveren een grote fantast die zijn dromen in een presentatie weergeeft en daar vele die niet voor zichzelf kunnen denken met hem mee krijgt. Iemand met zoveel dromen die versterkt worden door het niet denkende deel wat groot is versterkt hem in zijn presentaties en de eigen gemaakte wereld die hij heeft. Toch wel grappig dat jij het niet ziet want het bewustzijn van vele moet het gaan doorzien. Een presentatie geven over kwaadaardige Aliens en zo, pffff wat een onzin.

   1 likes
 5. Ik ben geen moslim, mijn vader (professor) ook niet en ook mijn vrienden (hoogopgeleid) zijn het niet. Toch weten we het zeker: het vuile werk is afkomstig van de Zionisten (dus niet de ‘gewone’ Joden). Dat hebben wij niet in een aantal weken ontdekt. Uitleg daargelaten.

  Daarvoor hoef je echter geen ‘complotdenker’ te zijn en ook niet per se hoogopgeleid. Ik weet ook niet zo goed wat voor betekenis ik aan dat woord moet geven. Zodra je dus anders denkt ben je ‘gek’? Naar mijn mening ben je achterlijk, indien je alles maar aanneemt en niet in staat bent om zelf na te denken.

  27 likes
  • Vervang zionisten door moslims en u bent een racist. Feit blijft dat de bronbestanden van de islam en mohammed zijn gedrag, daden en woorden een validatie voor het geweld door islamiteten is.

   Maar, de overheid is er niet voor ons. Dat weet elk verstandig mens. Men wil ons knechten , arm en dom. houden. Verdeel en heers kent u wel.

   We leven ook in een schijn democratie, ons is nooit naar de Eu of de Euro gevraagd.

   Daarom, omdat we steeds meer anti-eu worden, hebben de machten de extreme migratie vanuit noord-afrika en het midden-oosten.op gang gezet. Dit alles om de westerse mens en cultuur te onderdrukken en te vernietigen.

   2 likes
 6. Het vmbo om een generatie falende allochtonen te verstoppen, zie hier het resultaat.. triest. En dat gaat ons de kont wassen in het bejaardenhuis?

  1 likes
  • Walgelijk persoon ben jij. Laat me niet lachen. Er zitten nog steeds meer autochtonen dan allochtonen op het VMBO. Cijfers nodig? Let me know. En wat betreft het kont wassen. De allochtonen blijven hun ouders vaak trouw en verzorgen hoort er zelfs cultureel gezien bij. Uitgebreid artikel daarover nodig? Let me know. En anders was jij je vaders/moeders kont zelf toch?

   Als klein jongetje in Engeland (daar kom ik vandaan) heb ik hetzelfde meegemaakt en nu nog steeds. Ik heb meer last van figuren zoals jij.

   9 likes
   • Duidelijk een snaar geraakt zie ik. Wacht maar tot deze generatie groot is. Het verkondigt nu al openlijk jodenhaat en pro isis kreten op nederlandse schoolpleinen. 0,0 zelfreflectie.
    Onze familie structuren zijn duidelijk gesloopt dat klopt. Ik zou mijn ouders wel verzorgen.
    Maar mijn generatie zal geen veilige oude dag beleven. Dat lijkt me meer dan duidelijk voor iedereen met een paar ogen.

    4 likes
    • Duidelijk angstig gemaakt door de MSM zie ik. Hoort u ook bij die paar duizend (ja, u leest het goed: een paar duizend) mensen die 112 hebben gebeld na de ‘aanslagen’ in Brussel?

     Mocht u een Italiaan zijn (zie uw naam), dan moet u toch even Machiavelli (een Italiaan) gaan lezen; ook als u niet Italiaan bent trouwens. Dan komt u veel over angst te weten.

     0 likes
     • Nee niet de msm, meerdere reizen naar vreemde landen hebben mij deze mening bezorgt. Verwerp het maar als angst, de realiteit haalt u ook nog wel in.

      1 likes
 7. Gaat tijd worden voor goede bestuurders met een visie en die niet gaan voor het geld van de EU maar opkomen voor de inwoners van het land. Over een aantal jaren zijn er geen pensioenen meer, is de zorg niet meer te betalen en hebben we algemene werkloosheid. Oorzaak, het huidige “lach weg” kabinet.

  9 likes
  • Het wordt tijd dat de mensheid gaat begrijpen dat ze geen gezag/regering nodig heeft.
   Alleen al omdat er mensen werken, en zodra mensen gezag/macht krijgen, worden ze altijd (op den duur) onmenselijk.

   4 likes
 8. Wow… Zij snappen het helemaal. Mooi dat ook meer en meer jongeren van allerlei afkomst ontwaken en zich uit durven spreken. Weet dat drie dingen niet verborgen kunnen blijven: dat zijn de zon, de maan en de waarheid – Buddha

  4 likes
  • hoe bedoel jij het?

   ik zie het namelijk zo.

   de zon = het manelijke + energie, de aarde = het vrouwelijke = – energie, het universum = het alomvattende. die 3 zijn levende wezens en werken samenwerkend in harmonie zo werkt dit universum van licht waarin we vertoefen. die 3 zitten ook in de mens sterker nog wij vertegenwoordigen hun in levende wijzen. wij zijn multi dimensionale wezens die oneindig zijn, met een licht lichaam van bloed en vlees waarin de ziel zich in bevind.

   de maan zie ik als een kunstmatige sateliet die de aardse gordijn sluier matrix regelt voor onze ogen, zodat we niet de aardse waarheid mogen zien.

   2 likes
   • Ik bedoel precies zoals ik het typte. Deze drie Marokkaanse jongeren zijn niet meer horende doof en ziende blind. En zij zijn globaal niet langer meer de enigen.

    2 likes
   • Ik zie het anders. De drie eenheid voor mij is zon, aarde en maan.(zonder de maan zou al het levende verbranden/maan zorgt voor rustpunt) De sluier komt van de menselijke(ouderlingen/anunaki) satellieten, die kunstlicht, verstoringen aan de lagen enz. maken.

    0 likes
 9. Ik ga hier twee quotes neer zetten, dat zou al meer dan genoeg moeten duidelijk maken.

  “Zaai haat, tweedracht en heers”

  “Het doel heiligt de middelen”

  Bij deze is dan alles gezegd en geschreven!!

  7 likes
 10. The holy quran experiment op youtube bekijk die maar eens voor de gene die kritiek op de islam hebben….zo zie je maar weer hoe mensen oordelen zonder kennis…en by the way wat in de heilige boek van de joden staat dat is pas schrokkend.fijne avond meer woorden heb ik er niet voor over voor mensen zoals rob en dergelijke

  4 likes
  • Om het nog even duidelijk voor u te maken, ik heb zowel de koran, de bijbel als vele andere religieuze boeken in mijn boekenkast staan, en ik ben niet gelovig, duidelijk!

   Ik ben dus bekend met die teksten, dus oordelen zonder kennis, nee, leuk geprobeerd!

   Maar er is dat stukje tekst “voor diegene die kritiek hebben op de islam”.

   U is moslim?

   0 likes
 11. Van mij mogen ze nog wel een stapje verder. De drie geloven stammen af van abraham/Ibrahim. Puur uit handel/macht ontstaan. Wat ook interessant is het verschil tussen sjiieten en soennieten. Sjiieten stammen af van van Abraham(bloedlijn). Soennieten niet. Die zijn vermengd, omdat Aisja(tweede vrouw) trouwde met Mohammed. Zijn eerste vrouw(khadija) was overleden. Aisja was de dochter van Aboe Bakr. Werd ook wel Abdullah of kameelveulen genoemd. Hij werd de leider na Mohammeds dood. De koran werd geschreven door Oethman ibn Affan. Hij was een schoonzoon van Mohammed. Dus de verzen van de Koran kunnen niet in zijn geheel geschreven zijn vanuit Mohammeds gedachtegoed.
  Frappant detail. Mohammeds neef en schoonzoon Ali waren niet bij de huldiging van Aboe Bakr als opvolgend leider(ook wel 1ste kalief genoemd) Er waren dus toen al mensen die hier niet mee eens waren. Wat ik hier mee wil zeggen is dat het allemaal puur uit macht is voltrokken. En dat de scheidslijn hier is begonnen tussen joden/christenen/moslims. En dat veel huidige machthebbers feitelijk familie zijn.
  Wat is het verschil tussen sjiieten en soennieten?
  Sjiieten geloven dat de imam al Mahdi al is geboren als kleinzoon v d profeet Mohammed en op 5 jarige leeftijd is verdwenen in Samarra. Bij zijn terugkeer zal hij worden vergezeld door Isa(jezus).
  Soennieten geloven ook in zijn terugkomst, maar zien al mahdi niet als kleinzoon van de profeet Mohammed. Zo’n soort tweedeling in gedachtegoed heb je ook bij de Joden/zionisten.
  Als je dit in het nu trekt. Dan staan sjiieten(Iran bv.) dicht bij Jezus gedachtegoed. En de soennieten niet. Als je de landen bekijkt wie meer sjiiet of soenniet(oorlog) is, dan zie je vanzelf al een patroon van strijdt. Maar goed, die kan ook bewust door een buitenstaander zijn opgestookt. En dan kan het verhaal van deze kinderen wel eens geheel de waarheid zijn.

  3 likes
 12. namen als illuminati, rothschild, bilderberg, isis, etc etc tuurlijk is allemaal waar. maar als je er dieper op in gaat en zelf ff in hun schoenen gaat staan. kom je echter bedrogen uit en dan ga je zien dat het geesten zijn die ons continu proberen te beinvloeden, aanvallen in ons mind. ze hebben een bepaalde mentaliteit en zij vinden dat iedereen zo moet zijn, en naar moet leven.

  hoe ik het zou doen om de massa in slaap en dom te houden. dan ga ik niet de echte naam(en) bekend maken in welke groeperingen ik zit, beroemdheid is niet mijn doel en wil dat ook nooit worden. waarom omdat ik als crimineel in het duister leef en totaal geen behoefte heb om mijzelf te laten zien in het licht. al die namen gebruiik ik voor afleidingen (zwarte schapen) het zijn mijn heilige kerk huisjes die het doel(en) heiligt. je kan me niet vinden, ik ben een geest die ervan houdt om mensen tegen elkaar op te zetten. door middel van het verdeel en heers spel wat zich afspeelt in de mind(pijnappelklier) in jullie hersens en het doet zijn werk heel goed. zodat ik uiteindelijk orde uit chaos kan uitoeren. dit lukt ons al duizenden jaren hier op aarde. jullie zijn degenen die ons iedere keer maar weer toestemming geven om chaos te veoorzaken sterker nog jullie geven ons de energie om door te gaan met wat wij doen. velen geven hun eigen macht uit hun handen en dat gebeurt op vele manieren en neemt allerlij vormen aan. politiek stemmen bijvoorbeeld of je nou ja of nee stemt maakt bij deze helemaal niet uit. het feit dat je naar ons toe komt en een keuze maakt tussen ja of nee wat het onderwerp ook is. geef je dus in principe je macht aan ons. waar wij volledige controle over heb is jullie mind. wat is daar te vinden, het hele universum hebben wij op een kunstmatige manier nagemaakt, virtueel reality kun je het wel noemen en we spelen dus allerlij simulaties (programma`s) af om te kijken hoe dat afloopt en hoe jullie erop reageren en daar gaan we dan op een bepaalde tijd op in spelen. het geloof programma systeem is 1 van onze beste wapen afleiding programma ooit. we hebben daardoor veel planeten, sterrenstelsels, universums over kunnen nemen, veroveren ja daar houden we van en we zullen nooit stoppen. dank jullie wel voor het geven en weg geven van jullie eigen machten. groetjes wij komen van orion sterrenstelsel, The Babylonian constellation. aristocraties. waar de grote namen vandaan komen zoals in de tijden van heersende goden, faraos. we zijn er altijd geweest voor alle duidelijkheid.

  zo mensen dat was ff een sneak preview, hoe het duister in mij te werk gaat.

  mijn advies luidt dan ook, ontplug je mind. en leef, luister weer naar je innerlijk hart. maak de verbinding weer met jezelf het diepe gevoel van weten in plaats van geloven. daar hebben zij namelijk helemaal geen vat (controle) op jouw als individu zijnde.

  met ontplug je mind bedoel ik te zeggen, laat je niet meeslepen door verschillende gedachtens wat in principe gewoon programma`s zijn die zich in de mind afspelen en alleen daar echt zijn. aardse realiteit vertelt je wat anders namelijk dan wat in de mind afspeelt. luister naar je eigen hart die weet als het beste wat goed is voor jouw, wat authentieke zekere zelfvertrouwen heeft. de mind werkt als een zender en ontvanger van verschillende frequenties net zoals een tele-visie die op verschillende frequenties werkt op verschillende kanalen die met zijn eigen programma komt die zich afspeelt.

  3 likes
 13. John H Baselmans-Oracle

  Het is veel dichter bij ieders bed als dat men zou willen. Want wie zijn de illumunati? Dat zijn de freemasons in uw straat die als heilige boontjes kinderen offeren via hun rituelen, verkrachten en vele doden op hun naam hebben staan Wil je meer weten met de namen wat het werkelijk allemaal is lees deze dikke pil bam over de 800 paginas
  Title: The Hidden world part 1. ISBN 978-1-326-03644-7
  http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Hidden1.pdf
  File size 2.8 MB

  Title:The Hidden world part 2. ISBN 978-1-326-03645-4
  http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Hidden2.pdf
  File size 3.7 MB

  1 likes
 14. Inderdaad. We worden aan alle kanten genept waar we bij staan….
  Deze (Marokkaanse) jongeren hebben mijns inziens in elk geval een betere kijk op de wereld dan de gemiddelde Nederlander.

  De top40 zaken waarvan je dacht dat ze echt waren, maar die helaas niet echt zijn….

  http://beforeitsnews.com/alternative/2016/03/everything-is-fake-40-things-you-thought-were-real-but-arent-3328699.html

  1 likes
  • @an argie

   Helaas moet je het bij jouw inziens houden want die is ook niet goed.

   Wat ik me wel eens afvraag of de mensen hier uberhaubt wel weten wat en wie de illuminatie is!!!???

   0 likes
 15. Als de huidige mens gecreëerd is dmv dna mixen(lang geleden), dan zegt dat nog niet dat diegene het goed met ons voor hebben. De wereld is verdeeld in 3 groepen. 1ste groep houdt controle/bloedlijnen/vrijmetselarij enz. 2de is controle middel/krijsmacht. 3 zijn wij. Aangezien dat we door de eeuwen zelf slimmer zijn geworden en onszelf hebben ontwikkeld tot zelf denkende mensen wordt het tijd dat we ons ontslaven van onze creators. Het bijbel verhaal sluit daar op aan. Slaven die vluchten(exodus), maar steeds weer onderdrukt worden. Vraag is: hoe doen we dat gezamenlijk? En is dat wel mogelijk? Huidige technologie verstoort onze vrijheid.

  0 likes
 16. Ik heb al een tijdje het vermoeden, dat hier bij ninefornews meerdere personen meerdere nicknames hebben, en zo de boel aan het trollen zijn…

  0 likes
 17. Nee rob ik ben geen moslim , als je het zo graag wil weten.en als je boeken in je kast heb staan, betekend niet dat je de inhoud ervan kent.en mij kan je niet wijs maken dat je het gelezen heb.lees vooral lekker verder met de groep van ontwetenheid.fijne avond rob.p.s. heb je nieuwe reacties gelezen n man man man

  0 likes
  • Nu, gezien jouw “uitstekende” grammaticale schrijfwijze denk ik daar toch echt anders over, en vermoed ik ook waar jouw denken over mijn “onwetendheid” vandaan komt…

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

europese commissie

Lees en huiver: Europese Commissie kwam vlak voor coronacrisis met dit stappenplan voor vaccinatie

In september vorig jaar, kort voor het ...

libanese

Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...