Mens en Dier

Professor Amsterdam UMC spreekt zich uit: ‘Ik kan niet meedoen aan een systeem dat leidt tot vaccinatiedwang’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Biomedisch wetenschapper Connie Jimenez heeft besloten dat het tijd is om op te staan en zich uit te gaan spreken. Connie Jimenez is niet zomaar iemand. Ze is als professor verbonden aan het Amsterdam UMC, waar zij ook aan het hoofd staat van een laboratorium.

“Dit is mijn coming out,” zei prof. dr. Jimenez zaterdag tijdens het evenement ‘Overbruggen’ van Vrouwen voor Vrijheid. Ze benadrukte op persoonlijke titel te spreken. “Ik sta hier als vrouw, moeder en bioloog.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Wat vrijheid betekent, weet je pas als je het kwijt bent,” zei ze. “Veel festiviteiten na een promotie of oratie zijn nu alleen met QR-code toegankelijk. Ik word daar geweerd en dat doet pijn. Het enige waar ik nu nog heen kan gaan, zijn de recepties op de universiteit.”

Er is geen echte vrijheid wanneer die keuze uitsluiting tot gevolg heeft

Jimenez zegt zich het afgelopen jaar breed te hebben geïnformeerd. “Ik – en vele wetenschappers met mij – heb nog twijfels over de veiligheid van de op DNA- en RNA-gebaseerde coronavaccins. De safety profiles zijn echt anders dan van bijvoorbeeld een griepvaccin.”

“Het spike-eiwit is het pathogene eiwit van het virus en ik wil daar de code voor niet in mijn lichaam gespoten krijgen,” benadrukte ze. “Ik wil niet dat het in mijn lichaam gaat circuleren en bloedproppen of andere ellende veroorzaakt.”

“Ik vertrouw op mijn immuunsysteem,” zei ze. “Het is ons in Nederland nu dus niet meer gegund om in alle vrijheid een individuele afweging te maken tussen wel of niet vaccineren tegen corona. Er is geen echte vrijheid wanneer die keuze uitsluiting tot gevolg heeft.”

Strikt genomen is het QR-paspoort het begin van een social credit-controlesysteem

“Het argument ‘je doet het voor een ander’ gaat ook niet op. De coronavaccins zijn leaky: ook gevaccineerden kunnen nog steeds besmet raken en de ziekte doorgeven,” vervolgde ze. “Kuddeimmuniteit met deze vaccins is dus niet mogelijk.”

“Het coronapaspoort geeft dus slechts schijnveiligheid,” sprak Jimenez. “Strikt genomen is het QR-paspoort het begin van een social credit-controlesysteem. Dat hoort niet thuis in een democratie.”

“Ik doe niet mee aan de QR-codesamenleving,” liet ze weten. “Ik kan gewoon niet meedoen aan een systeem dat leidt tot vaccinatiedwang en discriminatie.”

Veel is nog onbekend

Toen het stigmatiseren van ongevaccineerde mensen in de media begon en haar eigen biochemisch vakblad bereikte, schreef ze in een opiniestuk dat de zeldzame, maar waarschijnlijk ondergerapporteerde bijwerkingen van de coronavaccins op korte termijn soms ernstig zijn (o.a. anafylactische shock, verlamming, bloedstolsels, myocarditis en ook overlijden).

Ze voegde toe dat nog onbekend is wat de bijwerkingen op de lange termijn zijn. Jimenez schreef ook dat diverse groepen wetenschappers in de afgelopen maanden in brieven en petities hun zorgen hebben geuit over massavaccinatie.

“Ik zou willen dat er meer begrip is voor mensen die hun eigen afweging maken, het is al moeilijk genoeg. Oordeel niet, misschien weet je niet alles en veel is nog onbekend.”

Vanaf 1:02:27:

4.9 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Hulde, maar weinig artsen hebben er problemen mee om deze gifspuit toe te dienen.

Aanpakken die handel, juridisch wel te verstaan.
De kwalijkste beroepsgroep die er is, nog kwalijker dan de corrupte rechtelijke macht.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Joh maak je niet te druk die hele Experimentele Gentherapie-Operatie-Depopulatie-COVID-1984 is min of meer een zachte Dood gestorven Rond 11 juli…R.I.P…

11 Juli 2021

1ste Dosis Gevaccineerd: 11.693.873
“Volledig” Gevaccineerd: 7.071.120

24 Oktober 2021

1ste Dosis Gevaccineerd: 12.988.775
“Volledig” Gevaccineerd: 11.785.410

Sinds 11 Juli (112 dagen = 16 weken) zijn er:

1ste Dosis Gevaccineerd: 1.294.902 Prikken Gezet
“Volledig” Gevaccineerd: 4.622.753 Prikken Gezet…

Dat is tevens de enige reden van Herr Doktor Hugo Mengele’s Haat-& Stigmatiseringscmpagne jegens Ongevaccineerden….Die Doorgesnoven Levensgevaarlijk Gestoorde Professor is inmiddels de Wanhoop nabij…

Ze zijn inmiddels toch ook al weer een tijdje bezig met die Experimentele Gentherapie-mRNA-Booster-VacciNazis…Ik vroeg me af of ze die Misschien ergens apart vermelden…want bij Our World in Data kan ik ze nergens terugvinden…Bij mij rijst daardoor een héél klein beetje het vermoeden dat ze Stiekem die Derde Prikken gebruiken om hun Statistieken procentueel gezien een beetje op te Vijzelen & te Corrigeren…

J.B.
J.B.
2 jaren geleden

Weer een wetenschapper die naar buiten treedt. Hoe meer hoe liever. De bal lijkt te zijn gaan rollen!

Liberty
Liberty
2 jaren geleden

Geweldig! Weer een medicus die openlijk haar zorgen uit.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x