CoronaBuitenland

Deze partijen hebben voor verlenging Europese coronapas gestemd: ‘Een schending van grondrechten’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Donderdag gaf het Europees Parlement toestemming voor de verlenging van het coronapaspoort tot 2023. De verlenging was er bijna geruisloos doorgedrukt, zonder stemming. Onder andere Europarlementariërs Rob Rooken (JA21) en Bert-Jan Ruissen (SGP) hebben dat weten te voorkomen.

“De verlenging betekent nog langer QR-codes en nog langer vaccinatiedwang, terwijl de pandemie voorbij is,” verzucht Rooken. “Bijna was zelfs het Europees Parlement gepasseerd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Kleur bekennen

Voorafgaand aan de stemming twitterde het Europarlementslid: “Nu moet iedere Nederlandse partij kleur bekennen. Ik roep mijn Nederlandse collega’s op: stem tegen onnodige dwang en vóór vrij reizen!”

Anthony Stabourlos, die samenwerkt met de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes, schreef: “Ik roep alle [Europarlementsleden] op om hun hersens te gebruiken en tegen de verlenging te stemmen!”

432 leden stemden voor verlenging en 130 tegen. VVD, CDA, D66, GroenLinks en PvdA stemden voor; JA21, SGP, FVD, PvdD en ChristenUnie tegen.

Buitenproportioneel

Rooken: “Dat betekent dat vaccinatiedrang en boosterdrang voor iedereen die binnen de EU wil reizen. Buitenproportioneel. Een schending van de grondrechten. Ik blijf me hiertegen uitspreken.”

“Hoppa, het EU-coronapaspoort komt er wel. Ook dit gegeven werd in het verleden afgedaan als complottheorie en wappietaal! Tjonge, wat werden er velen met mij voor gek versleten. Helaas: vaccinatiedrang en -dwang om te reizen komt er wel degelijk, beste goedgelovigen,” reageert artiest en oud-verpleegkundige Marga Bult.

4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Als die Hersendode Europese Kudde Herkauwers niet wakker wordt, is mijn advies aan elk weldenkend Mens:

MAAK DAT JE WEGKOMT UIT EUROPA!

Gonzalo Lira:
https://www.bitchute.com/video/oLAMnSzIDRwZ/

Pjotr
Pjotr
1 jaar geleden

Enkel Nederlandse partijen? Geef a.u.b de stemverhoudingen van de Europese fracties weer. Landelijke partijen hebben geen enkele waarde in het EU-parlement. Zo is het nu eenmaal.

Eric
Eric
1 jaar geleden

Nexit!

En dan aan de slag om alle tot op het bot corrupte en verrotte systemen uit de wereld te helpen…..

Het zal pijn doen maar ik heb goede hoop dat het zal lukken.

Degenen die achter deze inktzwarte agenda zitten begrijpen namelijk niet wat het is dat een mens tot een “mens” maakt en dat zal ervoor zorgen dat ze hun doel nimmer zullen bereiken…..

Mike
Mike
1 jaar geleden

Moordenaars zijn het.

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x