CoronaBuitenland

Deze partijen hebben voor verlenging Europese coronapas gestemd: ‘Een schending van grondrechten’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Donderdag gaf het Europees Parlement toestemming voor de verlenging van het coronapaspoort tot 2023. De verlenging was er bijna geruisloos doorgedrukt, zonder stemming. Onder andere Europarlementariërs Rob Rooken (JA21) en Bert-Jan Ruissen (SGP) hebben dat weten te voorkomen.

“De verlenging betekent nog langer QR-codes en nog langer vaccinatiedwang, terwijl de pandemie voorbij is,” verzucht Rooken. “Bijna was zelfs het Europees Parlement gepasseerd.”

Kleur bekennen

Voorafgaand aan de stemming twitterde het Europarlementslid: “Nu moet iedere Nederlandse partij kleur bekennen. Ik roep mijn Nederlandse collega’s op: stem tegen onnodige dwang en vóór vrij reizen!”

Anthony Stabourlos, die samenwerkt met de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes, schreef: “Ik roep alle [Europarlementsleden] op om hun hersens te gebruiken en tegen de verlenging te stemmen!”

432 leden stemden voor verlenging en 130 tegen. VVD, CDA, D66, GroenLinks en PvdA stemden voor; JA21, SGP, FVD, PvdD en ChristenUnie tegen.

Buitenproportioneel

Rooken: “Dat betekent dat vaccinatiedrang en boosterdrang voor iedereen die binnen de EU wil reizen. Buitenproportioneel. Een schending van de grondrechten. Ik blijf me hiertegen uitspreken.”

“Hoppa, het EU-coronapaspoort komt er wel. Ook dit gegeven werd in het verleden afgedaan als complottheorie en wappietaal! Tjonge, wat werden er velen met mij voor gek versleten. Helaas: vaccinatiedrang en -dwang om te reizen komt er wel degelijk, beste goedgelovigen,” reageert artiest en oud-verpleegkundige Marga Bult.

4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Als die Hersendode Europese Kudde Herkauwers niet wakker wordt, is mijn advies aan elk weldenkend Mens:

MAAK DAT JE WEGKOMT UIT EUROPA!

Gonzalo Lira:
https://www.bitchute.com/video/oLAMnSzIDRwZ/

Pjotr
Pjotr
1 maand geleden

Enkel Nederlandse partijen? Geef a.u.b de stemverhoudingen van de Europese fracties weer. Landelijke partijen hebben geen enkele waarde in het EU-parlement. Zo is het nu eenmaal.

Eric
Eric
1 maand geleden

Nexit!

En dan aan de slag om alle tot op het bot corrupte en verrotte systemen uit de wereld te helpen…..

Het zal pijn doen maar ik heb goede hoop dat het zal lukken.

Degenen die achter deze inktzwarte agenda zitten begrijpen namelijk niet wat het is dat een mens tot een “mens” maakt en dat zal ervoor zorgen dat ze hun doel nimmer zullen bereiken…..

Mike
Mike
1 maand geleden

Moordenaars zijn het.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

107
0
We lezen graag je reactie!x