Het Complot

“MTV Awards onderdeel van propagandaoffensief Illuminati”

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Entertainmentsites kunnen weer een tijd vooruit met al het nieuws en de beelden na de uitreiking van de jaarlijkse MTV Video Music Awards afgelopen week. Het optreden van Ariana Grande, Jessie J en Nicki Minaj zorgde voor een opvallende opening van de show in Inglewood in de Amerikaanse staat Californië.

Het was vooral Nicki Minaj die de aandacht wist te trekken. Ze was in eerste instantie te zien in een weinig verhullend glitterpakje, schuddend met haar opvallende achterwerk. Voor haar afsluiter verscheen ze in een eenvoudig zwart jurkje op het podium. De voorkant van het kledingstuk was van nek tot navel open, waardoor ze werd gedwongen het liveoptreden te vervolgen door met twee handen de jurk bij elkaar te houden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
"MTV Awards onderdeel van propagandaoffensief Illuminati"
Nicki Minaj

Volgens complotsite Vigilant Citizen ging de show dit jaar om één ding: overseksualisering door middel van marionetten van de Illuminati, zo melden verschillende muzieknieuwssites. De site vat de Video Music Awards als volgt samen: “Een versuft publiek staart enkele uren naar achterwerken, terwijl pionnen van de muziekindustrie hun glanzende trofee komen ophalen.”

Volgens Vigilant Citizen moeten we niet vergeten dat de meeste mensen die naar MTV kijken zo rond het jaar 2000 zijn geboren. Overseksualisering kan levenslange negatieve psychologische en interpersoonlijke effecten hebben. De occulte elite heeft baat bij deze effecten omdat zij streeft naar een bevolking met een ‘losse moraal’, aldus de website.

"MTV Awards onderdeel van propagandaoffensief Illuminati"
Ariana Grande

Ariana Grande brak het spits af met haar nummer ‘Break Free’. In de videoclip van dit nummer wordt de kabbalistische levensboom gebruikt om het ruimteschip te lanceren. Net als Madonna, Lindsay Lohan en Britney Spears houdt Grande zich bezig met de kabbala.

Minaj zong dat meisjes geen aandacht van jongens zullen krijgen mits ze zo’n groot achterwerk als haar hebben. Mensen die tijdens het nummer ‘Anaconda’ niet waren gefixeerd op haar billen en naar de songtekst luisterden, konden haar horen zingen dat ze steeds met andere mannen de koffer induikt omdat ze geld hebben. Hartverwarmend, aldus Vigilant Citizen in een poging tot cynische humor.

"MTV Awards onderdeel van propagandaoffensief Illuminati"
Iggy Azalea & Rita Ora

Iggy Azalea, die een prijs kreeg voor beste popvideo, en Rita Ora brachten het nummer ‘Black Widow’ ten gehore. Deze spin dankt haar naam aan het vrouwtje. Na het paren valt ze het mannetje aan en doodt hem. Het nummer gaat dan ook over seks met een jongen om hem vervolgens te doden. Opnieuw hartverwarmend.

De Video Music Awards richtten zich dit jaar op een sleutelonderdeel van de strategie die door de muziekindustrie wordt toegepast: de jeugd blootstellen aan alles wat plat en primitief is door kunst, muziek en creatie te associëren met de uitbuiting van lust, aldus Vigilant Citizen, toevoegende dat de zogenaamde sterren geen onafhankelijke artiesten zijn, maar allemaal tot hetzelfde clubje behoren. “Nog even en we hebben ons verlaagd tot de decadente levenswijze van de Romeinen.”

In een normale wereld zouden kijkers zich afvragen waarom ‘muziek’ een beerput van geestdodende boodschappen is, concludeert de site. Het belangrijkste nieuws dat MTV na afloop van de show had te melden ging over een uitspraak die Austin Mahone had gedaan over Nicki Minaj: “Haar achterwerk was enorm. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden.”

[Vigilant Citizen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Het is allemaal commercialisering wat nog erger is dan een atoombom.

Dr. Why
Dr. Why
9 jaren geleden

dus, een “zangeres” met een dikke kont zal jullie denken beïnvloeden?
Of alleen de jeugd?

Als dat zo is, dan stelt het denkvermogen van de mensen niet veel voor. Het zou natuurlijk kunnen. Ik heb al jaren het idee dat de meesten het warm water niet uitgevonden hebben. Dit artikel is daar overigens een bewijs voor 🙂

redice
redice
9 jaren geleden

de maatschappij is om zeep, de mensheid gedoemd..dacht dat “the age of aquarius” zoveel moois beloofde, het tegendeel is echter waar!! tegen het eind van de week misschien nog een oorlogje met rusland erbij en klaar is kees 😉

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Decadentie is de mode van de 21 ste eeuw. Na de decadentie krijgt de wereld altijd een terugval.
Of dat is door het in elkaar storten van de financiële wereld, of door een frisse wereldoorlog, maar komen doet ie.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x