Homepagina » Het Complot » “MTV Awards onderdeel van propagandaoffensief Illuminati”
"MTV Awards onderdeel van propagandaoffensief Illuminati"

“MTV Awards onderdeel van propagandaoffensief Illuminati”

Entertainmentsites kunnen weer een tijd vooruit met al het nieuws en de beelden na de uitreiking van de jaarlijkse MTV Video Music Awards afgelopen week. Het optreden van Ariana Grande, Jessie J en Nicki Minaj zorgde voor een opvallende opening van de show in Inglewood in de Amerikaanse staat Californië.

Het was vooral Nicki Minaj die de aandacht wist te trekken. Ze was in eerste instantie te zien in een weinig verhullend glitterpakje, schuddend met haar opvallende achterwerk. Voor haar afsluiter verscheen ze in een eenvoudig zwart jurkje op het podium. De voorkant van het kledingstuk was van nek tot navel open, waardoor ze werd gedwongen het liveoptreden te vervolgen door met twee handen de jurk bij elkaar te houden.

"MTV Awards onderdeel van propagandaoffensief Illuminati"

Nicki Minaj

Volgens complotsite Vigilant Citizen ging de show dit jaar om één ding: overseksualisering door middel van marionetten van de Illuminati, zo melden verschillende muzieknieuwssites. De site vat de Video Music Awards als volgt samen: “Een versuft publiek staart enkele uren naar achterwerken, terwijl pionnen van de muziekindustrie hun glanzende trofee komen ophalen.”

Volgens Vigilant Citizen moeten we niet vergeten dat de meeste mensen die naar MTV kijken zo rond het jaar 2000 zijn geboren. Overseksualisering kan levenslange negatieve psychologische en interpersoonlijke effecten hebben. De occulte elite heeft baat bij deze effecten omdat zij streeft naar een bevolking met een ‘losse moraal’, aldus de website.

"MTV Awards onderdeel van propagandaoffensief Illuminati"

Ariana Grande

Ariana Grande brak het spits af met haar nummer ‘Break Free’. In de videoclip van dit nummer wordt de kabbalistische levensboom gebruikt om het ruimteschip te lanceren. Net als Madonna, Lindsay Lohan en Britney Spears houdt Grande zich bezig met de kabbala.

Minaj zong dat meisjes geen aandacht van jongens zullen krijgen mits ze zo’n groot achterwerk als haar hebben. Mensen die tijdens het nummer ‘Anaconda’ niet waren gefixeerd op haar billen en naar de songtekst luisterden, konden haar horen zingen dat ze steeds met andere mannen de koffer induikt omdat ze geld hebben. Hartverwarmend, aldus Vigilant Citizen in een poging tot cynische humor.

"MTV Awards onderdeel van propagandaoffensief Illuminati"

Iggy Azalea & Rita Ora

Iggy Azalea, die een prijs kreeg voor beste popvideo, en Rita Ora brachten het nummer ‘Black Widow’ ten gehore. Deze spin dankt haar naam aan het vrouwtje. Na het paren valt ze het mannetje aan en doodt hem. Het nummer gaat dan ook over seks met een jongen om hem vervolgens te doden. Opnieuw hartverwarmend.

De Video Music Awards richtten zich dit jaar op een sleutelonderdeel van de strategie die door de muziekindustrie wordt toegepast: de jeugd blootstellen aan alles wat plat en primitief is door kunst, muziek en creatie te associëren met de uitbuiting van lust, aldus Vigilant Citizen, toevoegende dat de zogenaamde sterren geen onafhankelijke artiesten zijn, maar allemaal tot hetzelfde clubje behoren. “Nog even en we hebben ons verlaagd tot de decadente levenswijze van de Romeinen.”

In een normale wereld zouden kijkers zich afvragen waarom ‘muziek’ een beerput van geestdodende boodschappen is, concludeert de site. Het belangrijkste nieuws dat MTV na afloop van de show had te melden ging over een uitspraak die Austin Mahone had gedaan over Nicki Minaj: “Haar achterwerk was enorm. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden.”

[Vigilant Citizen]


Vond je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. dus, een “zangeres” met een dikke kont zal jullie denken beïnvloeden?
  Of alleen de jeugd?

  Als dat zo is, dan stelt het denkvermogen van de mensen niet veel voor. Het zou natuurlijk kunnen. Ik heb al jaren het idee dat de meesten het warm water niet uitgevonden hebben. Dit artikel is daar overigens een bewijs voor 🙂

  20 likes
  • oh dussss,,,,,, “het warm water niet uitgevonden” hè?
   iets wat gewoon voorkomt in de vrije natuur kan niet worden uitgevonden maar kan hooguit worden ontdekt.
   ik vraag mij af, op basis waarvan, jij je zelf Dr. noemt,,,,, of heb jij soms het wiel opnieuw uitgevonden?
   want dan heb ik toch slecht nieuws voor je: het wiel valt niet te verbeteren. het moet nou eenmaal rond zijn om goed te kunnen draaien.

   het motto van dit verhaal ? ” dicht je zelf toch geen wetenschappelijke titels toe want dat maakt de onzin die je uitkraamt er echt niet geloofwaardiger op, Dr!!!!! ”

   maar ja?! wie ben ik dan, toch?!

   even zo goed
   NAMASTE

   1 likes
   • misschien moet je eens bijlezen over spreuken en gezegden…

    Ah, en sommige wielen zijn ovaal 🙂

    4 likes
    • weet je?!, ik dacht daar heeft ie nog gelijk in ook, laat ik dat eens doen , gewoon voor de zekerheid want dat zeg ik ook altijd tegen mensen die alles denken te weten op basis van hun eigen aannames

     ach ja dr is toch wel wat te vinden over “het warm water (her)uitvinden” maar dat zijn allemaal directe links naar wiki of links naar websites die dan daarbij weer wiki opgeven als zijnde hun bron van informatie.

     op b.v spreekwoord.nl of spreekwoorden.nl (ja dat zijn 2 verschillende websites) vind toch helemaal niets wat ook maar op “warm water uitvinden” lijkt
     maar dat zou natuurlijk best wel eens kunnen zijn omdat zij geen WIKI pagina’s opgeven als informatieve bron.

     laten we nu ( voor het verhaal) even net doen alsof wiki wel een betrouwbare bron van informatie is, oké? zelf dan loop je nog de grootst mogelijke onzin te verkopen
     volgens wiki is de betekenis n.l. quote iets wat reeds lang bekend is, presenteren alsof het een originele innovatie is unquote

     aangezien jij vermelde dat volgens jou de meesten het warm water niet hebben uitgevonden ( met die nadruk op “niet” ) dat dat juist iets positiefs moeten zijn wat dan weer niet strookt met de toonzetting van de rest van je commentaar.

     dus òf je doet zelf je huiswerk niet goed òf je hebt gewoon geen idee waar over lult

     of eventueel een combinatie van die beide natuurlijk, als jou waarheid van wiki afkomt
     tsja ik weet niet hoor ??? mischien mis ik iets ofzo ?

     en die ovale wielen? das interessant ik bedoel op mijn mountainbike , ik geloof eind jaren 80, zat al zoiets als een biopace maar dat is dan een discussie of je een tandwiel nu wel of niet mee moet rekenen tot de groep der wielen waar dat spreekwoord op doelt, dus ja ovale tandwielen bestaan echt maar voor practisch iedere toepassing die we kennen voor het tandwiel blijft rond toch het meest populaire / effectieve model

     maar ovale wielen, dus gewoon zulke die onder een voertuig steken???? ik zou het niet weten man?
     misschien weet jij er zo 1 te noemen?
     en kom nu niet aan met van die hobbel fietsen uit de speeltuin want dan ga je echt af als een gieter.
     zelfs die wielen zijn n.l. nog steeds helemaal perfect rond.

     namaste

     0 likes
     • misschien moet je gewoon eens wat beter zoeken 🙂
      Ik weet niet war je woont, maar in vlaanderen is dat een gekende uitdrukking, en het wil simpelweg zeggen iemand die niet al te snugger is.

      Ovale wielen komen veel voor in mechanica. Niet alleen als tandwielen, maar in verschillende soorten overbrengingen. En natuurlijk zijn er die fietsen voor het amusement.
      Maar nee, geen wielen onder een voertuig, al is daar wel ooit mee geëxperimenteerd voor tractoren en tanks.

      Dus, beter opzoekwerk doen 🙂

      0 likes
     • ah, en als je echt interesse hebt in ovale wielen, dan zul je van je stoel moeten afkomen vrees ik. Het internet is jammer genoeg niet de universele bron van informatie en kennis waar sommigen het voor schijnen te houden.

      Ik raad een trip naar de bib aan, bij voorkeur eentje van een universiteit of hogeschool waar werktuigbouwkunde gegeven wordt. Een boek over machineontwerp en de technische details daarvan kan helpen. Werktuigbouwkunde, het verbinden van onderdelen van machines, overbrengingsmechanismen en zo.

      0 likes
    • ik begreep heus wel wat je bedoelde hoor.

     maar in het nederlands word daar het spreekwoord
     “die heeft het buskruit niet uitgevonden” voor gebruikt

     als zijnde die is niet al te snugger

     maar ik realiseer mij ook dat in vlaanderen andere uitdrukkingen worden gebezigd dan in nederland

     ik ben een nederlander maar hollands is niet mijn “native” taal.
     thuis spreek ik fries
     wees er overigens gerust op dat ik wel mijn talen spreek, fries, hollands, engels, duits, redelijk frans en ik begrijp een beetje spaans, italiaans, arabisch en kom een heel eind met scandinavische talen. daarnaast kan ik ook communiceren in marconi en lichtmorse en zelfs met vlaggen en vaandels(maar natuurlijk ben ik ook niet zonder schrijf fouten )

     dus laat nou net “communicatie” mijn ding/vak zijn.

     en ohja uitteraard heb ik vroeger ( voor het pc tijdperk) de bibliotheek leeg gelezen.

     en ja ik weet best wel dat het nu echt te veel lijkt om waar te zijn,
     maar ik spreek zelfs verschillende dialecten van het nederlands, waaronder ook een beetje “belgisch”.

     natuurlijk zou ik mij zelf ook niet geloven als ik jou was maar ja……

     en over die wielen? joh dat was eigenlijk helemaal niet de issue toch?!
     blijft een feit dat het wiel in meeste gevallen het best rond kan zijn.
     en ja ik weet bla bla toepassing hier en daar, schudden zus of zo…….
     en nogmaals NAMASTE
     en daarnaast complimenten voor uw commentaar (zonder woorden van haat)

     0 likes
  • Ja zulke mensen beinvloeden onze kinderen!!!!!!!!!!!! Ten eerste is haar kont NEP dus kinderen en tieners willen ook zoeen kont…dat heet media!!!!! Ze verft dr haar groen….tieners willen heet ook!!!! MTV aka mindcontrol television…zou afgeschaft moeten worden!!! Lees eens de bijbel of ILLUMINATI google maar

   0 likes
 2. de maatschappij is om zeep, de mensheid gedoemd..dacht dat “the age of aquarius” zoveel moois beloofde, het tegendeel is echter waar!! tegen het eind van de week misschien nog een oorlogje met rusland erbij en klaar is kees 😉

  2 likes
  • Tja als de richting van Aquarius de juiste geweest was ,wel.
   Deze is namelijk omgekeerd ( i.pv. Aquarius naar Vissen, Aquarius richting Steenbok ) wat het slechtste ( negatieve) van dat teken naar voren zal laten komen; o.a. geen empathie,dictatorieel gedrag,uiterlijke schijn,machtsmisbruik,gewetenloosheid,onderdrukking.
   Iets waar we de laatste 20 jaar overgangsfase al duidelijk de voorbodes van hebben kunnen zien.
   Als de ( precessie) richting de andere kant op was gegaan hadden we de positieve kanten van Aquarius kunnen zien.

   0 likes
   • @gonzo

    Begrijp niet zo goed waar je deze informatie weg hebt, maar wat men altijd heeft beweert is dat we van het Vissen tijdperk naar het Aquarius tijdperk gaan en niet van Aquarius naar steenbok. En lijkt me logischer omdat er in de afgelopen paar duizend jaar de mens altijd is onderdrukt, klein, dom en onvrij is gehouden door politieke en religieuze machten die wel vaarden en groot konden groeien onder het waterteken Vissen. Mogelijk dat wat we nu aanschouwen een laatste grote en zeer heftige schok in de wereld zal geven voor we een lange periode van vrede en harmonie zullen kennen

    Een grote transit zal nooit vlekkeloos verlopen en zeker zo’n grote als deze niet en zal daardoor met veel geweld en onrust gepaard gaan en zullen politieke en religieuze machten proberen zichzelf te redden van de ondergang, vandaar ook de grote onrust die er nu heerst.

    Ik las deze; Ook Marilyn Ferguson was op het spoor gekomen van het bestaan van deze lange cycli. Zowel astronomisch als astrologisch zijn deze tijdperken een gegeven. (In een ver verleden maakten men overigens geen verschil tussen astronomie en astrologie. Nu is de astrologie vooral bekend doordat het – terecht – energieën toekent aan de planeten en sterren.) Voor het Watermantijdperk heet het dan: door de cyclische verplaatsing door de hemel heeft ons zonnestelsel nu een energetische éénlijnigheid bereikt met het sterrenbeeld Waterman.

    Zoals bekend draait de aarde in 12 maanden rond de zon. Op deze manier komen de 12 dierenriemtekens aan bod, Steenbok, Waterman, Vissen, Ram, etc. Maar ook de zon doorloopt de 12 dierenriemtekens, weliswaar in omgekeerde richting. Vandaar dat we van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk gaan.

    Het doorlopen van deze 12 dierenriemtekens neemt bij de zon ongeveer 26.000 jaar in beslag, hetgeen we een sterrenjaar noemen (om precies te zijn 25.920). Een sterren’maand’ (geheeld door 12) duurt daarom ongeveer 2165 jaar en noemen we een tijdperk.

    Het begin van het Vissentijdperk werd 2000 jaar geleden ingeleid door Jezus en was een bijzonder en belangrijk moment. Hierin gaf Hij aan wat de nieuwe waarden en normen voor het dan komende tijdperk zouden gaan worden. Vanzelfsprekend is dus ook de huidige overgang bijzonder. Maar wat het extra bijzonder maakt, is het feit dat het ook een overgang van een zonnejaar is, het afsluiten van een periode van 26.000 jaar!

    8 likes
    • @ISS: Jezus was dus de Meester van het Vissentijdperk. Hoe heet dan de Meester van het nieuwe Watermantijdperk?

     3 likes
     • @Kalki

      Het tijdperk werd ingeleid door Jezus, maar hoeft niet te beteken dat Jezus het Vissentijdperk ook daadwerkleijk heeft ingeleid.

      Ik neem vaak veel zaken met een heel grote korrel zout, maar ridiculiseer ze niet, omdat we over veel zaken feitelijk zero nul weten, maar opmerkelijk is en blijft het dat we in een tijd zijn aangekomen waarin de mens het vermogen en de techniek in huis heeft om alles wat op aarde leeft leeft te vernietigen.

      We leven ogenschijnlijk in een tijd dat we heftig overgaan van het éne tijdperk naar een volkomen ander tijdperk en dat dit met een heel grote schok gepaard zal gaan lijkt steeds dichterbij te komen.

      Of het een transit is van de zon en of een nieuwe Jezus dit zal inluiden en of een Jezus/Joshua werkelijk heeft bestaan is een vraag die volgens mij nooit beantwoord zal worden, mits er werkelijk een messias komt die vrede en harmonie weet te brengen en wij het nog gaan meemaken.

      En ook dan is het nog maar de vraag of we niet eerst een grote gelijkmaker moeten ondergaan in de vorm van een totale collaps en wereldoorlog.

      1 likes
    • Niet mee eens.
     Ooit liep de precessiecyclus gelijk met onze maandelijkse ‘normale’ richting.
     Door omkering van ons magnetisch veld en aarderotatie is dit nu de huidige richting.
     Zo’n 13.000 jaar geleden en 39.000 jaar geleden, beiden in tijdperk Leeuw ( niet voor niets is de sfinx daar een tijdsmarkering van ), zijn deze gewijzigd.
     Net als bij tarot is er in astrologie een positieve en negatieve kant gekend.
     De huidige precessierichting is sinds laatste tijdperk Leeuw ‘tegengesteld’,waardoor de negatieve aspecten van Vissen ( onderdukking door religie,overgevoeligheid voor de grote veranderingen en het op angstemotie in laten spelen van ‘machten’ ) al voorbij gekomen,waar de afgelopen 13.000 jaar de mannelijke fysieke,materialistische, uiterlijke,overheersende ) energie de dominante is geweest.

     Waterman in huidige ‘negatieve’ richting zal dit alleen maar verergeren tot aan dictatuur en slavernij toe.
     En dat is wat we al aan het zien zijn.

     Waterman zal niet de ‘verlossing’ brengen,tenzij er wederom bovengenoemde omkering plaatsvindt ( wat zeer goed mogelijk is als uitbalancering van alle ellende die nu plaatsvindt; een kosmische wetmatigheid ).

     Iedereen die zich enigszins verder verdiept in astrologie weet dat dit aan het teken Vissen toebehoort als LAATSTE teken in de cyclus, voordat een nieuwe cyclus begint met Ram.
     Oftewel reincarnatie van alles aan het ‘eind van Vissen’ voor Ram.

     De ‘terugkeer van Christus’ = ‘omkering van Ichtus/Vissentijdperk’.
     Maar goed ieder zijn eigen mening uiteraard ….

     1 likes
     • omkering van de aarderotatie zou het einde van alle leven betekenen en zeer waarschijnlijk ook van de planeet zelf.

      Dat is dus nog nooit gebeurd.

      1 likes
   • je bedoelt van : ï.p.v. vissen naar aquarius”?
    En inderdaad over 2150 jaar zitten we in het steenboktijdperk via aquarirus.
    Nou, de precessie is ‘tegengesteld’ en dus juist.
    Ik snap daarom je verhaal niet!
    Frans

    0 likes
  • Het is een proces, we moeten niet blijven steken in de was, spoelen, herhalen etc. cyclus, op elk niveau. Sommigen vallen, valkuilen en belemmeringen die niet altijd makkelijk te identificeren zijn maar uiteindelijk wel duidelijk. Dan moeten we naar een hoger niveau en dat vergt toewijding. Het maakt het ook leuk, elkaar helpen door het doolhof. Het oplossen van alle leugens voor onze neus vergt oefening, meestal is het een manier van leven. Dat is de plek van waaruit je werkt, tegen een kleverig web van leugens. En ze worden steeds duidelijker zichtbaar.

   2 likes
  • ah, ik denk dat de “age of aquarius” er wel degelijk zit aan te komen. Met de opwarming van de aarde zal het wel degelijk heel letterlijk de tijd van de waterman worden 🙂

   2 likes
 3. MTV stond dat niet voor Mindcontrol TeleVision? Jeugd word wel degelijk beïnvloed door hetgeen wat ze zien op de altijd zo “vertrouwde” kijkdoos. Het bepaald in grote maten wat in is en wat niet. De kijkdoos is een machtig wapen van de machtselite. Want hun bepalen immers wat wij als sheeple’s krijgen te zien en wat wij als mens zijnde moeten aannemen voor wat waarheid is en wat niet. Als de media een eerlijk instituut was dan hadden sites als deze enorm overbodig geweest. Ik walg van het feit dat de huidige jeugdigen de normen en waarden overnemen van wat ze zien op televisie. Overigens zijn het overgrote deel van de volwassen ook dumbdown door onder andere hetgeen wat ze zien op tv. Mensen word wakker zoek een educatievere manier van leven op.

  Wil je bewijs hebben dat onze maatschappij dom en oppervlakkig is geworden? Vraag aan een kind simpel weg wat hij/zij wil worden. Kan je het antwoord wel voorspellen, DJ, model of beroemd of profvoetballer maar vooral rijk. Het verbaasd me ook helemaal niks dat bijvoorbeeld epic fail filmpjes op YouTube de meeste hits hebben “want het is zo stier om enorm achterlijk te doen” dit soort trends en maatschappelijke benchmarks worden bepaald door wat ze te zien of te horen krijgen. En opvoeding krijgen vele kinders niet meer en waarom niet? Paps en mams zijn al 3 x gescheiden en hebben het te druk om hun hoofd boven water te houden in deze recessie kortom die zijn veelal maatschappelijk gezien afgestopt want ook hun zijn verblind door deze ik wil alles hebben maatschappij anders hoor ik er niet bij.

  4 likes
 4. lol, wat mensen allemaal wel niet verzinnen.. Ik heb van begin tot het eind van dit artikel in een deuk gelegen.. Bedankt hier voor. Ik kon wel even een oppeppertje gebruiken 🙂

  9 likes
 5. Het is allemaal commercialisering wat nog erger is dan een atoombom.

  7 likes
 6. Als je gedachten gang dusdanig beïnvloed wordt door het kijken naar dergelijke beelden moet je eens ernstig na gaan denken wat je aan het doen bent. Als je de tv uitzet is het namelijk weg. MTV en aanverwante zenders negeren heeft het beste resultaat, namelijk geen inkomsten meer en voila probleem opgelost.

  7 likes
 7. 90% van de tv programma’s zijn een offensief om de kijker tot debiel te degraderen.

  2 likes
 8. Het is allemaal afleiding voor het essentiële. En omdat er nu tegenwoordig (de afgelopen paar jaar) veel over wordt gepubliceerd denken jullie dat het allemaal nu nu nu nu gebeurd maar het is al jaren aan de gang.

  Als jullie een beetje meer research doen i.p.v. klakkeloos direct te reageren als een stelletje kwakende eenden weten jullie dat MTV een onderdeel is van een groot media conglomeraat. Dit gigantische mediafabriek heeft als doel jongeren in een staat te houden dat ver weg staat van de staat waar zij in moeten zitten om optimaal te kunnen ervaren hoe het is om in een hogere frequentie te leven. Maar door het promoten van lage frequenties blijven deze jongeren gewoon in een lage frequentie ronddwalen in het tijdperk van Aquarius.

  Dit is een strategie, een onderdeel van een agenda, een agenda dat wordt bepaald door degene die jullie niet zien en nooit zullen zien in de mainstream media (ik ook niet.)

  6 likes
 9. Wake Up call!

  Het zijn allen marionettenpoppetjes onder het gezag van de elite die doelbewust vatbare jongeren beinvloeden.

  En dan maar de schuld geven aan de opvoeding van de ouders altijd!

  Shame on you wereldleiders!

  6 likes
 10. Tijdens een lezing in het Waldorf Astoria Hotel in New York op 27 april 1961, sprak John F. Kennedy ook van een geheime regering achter de schermen van de wereldpolitiek: “Wij worden over de hele wereld tegengewerkt door een gigantische meedogenloze samenzwering.”
  http://www.johannes-multimedia.nl/product_info.php/products_id/5951

  3 likes
 11. Decadentie is de mode van de 21 ste eeuw. Na de decadentie krijgt de wereld altijd een terugval.
  Of dat is door het in elkaar storten van de financiële wereld, of door een frisse wereldoorlog, maar komen doet ie.

  1 likes
 12. @marc: kun je dit verder uitleggen marc? Zitten we daar nu in? Dat zou namelijk al een en ander kunnen verklaren. Bij voorbaat mijn dank.

  1 likes
 13. De ‘illuminatie’ zoals tegenwoordig omschreven is een hersenspinsel van complotdenkers met teveel vrije tijd.

  1 likes
 14. Hoe het echt zit?

  Artiesten gebruiken de populariteit van deze en vergelijkbare paranoide gedachtegangen om free publicity te genereren.

  Volgend jaar is de attentiewaarde van ‘de illuminatie’ in muziekclipjes verdwenen en dan ziet de styling van deze ‘duivelse’ artiesten er weer anders uit.

  1 likes
 15. geloof weinig van de muziekindustry illumininati verbonden. denk juist het tegenovergestelde. ik denk dat ze ons bewust proberen te maken zonder daar al te veel over uit te laten. veel accepteren het maar dat het zogenaamde illuminati aanhangers zijn door youtube filmpjes enzv. als ik luister naar hun teksten zijn deze wisselend juist erg spiritueel en bewustmakend. maarja beslis voor jezelf.

  0 likes
  • Als jij die clips ¨spiritueel¨ vind, dan mag je me wat bewijzen geven, anders dan die spirituele dikke billen of borsten die ze laten zien.
   IQ van een cashewnoot anyone??

   1 likes
  • Als ik dit artikel zo lees, heb ik toch de indruk dat de redactie van ninefornews het ook een erg grappig en vergezocht bericht vond…

   0 likes
 16. Erger dan Aquarius is Pluto langdurig door de Steenbok in vierkant met Uranus door de Ram. Umwertung van alle “autoriteiten”

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Mysterieuze 115 kilometer (!) lange muur ontdekt in Iran. Archeologen staan voor raadsel

Mysterieuze 115 kilometer (!) lange muur ontdekt in Iran. Archeologen staan voor raadsel

Archeologen zijn in Iran op de resten ...

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

Er zijn een aantal families die de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.