Gezondheid

Heilige wetenschap: spontane genezing in het regenwoud (film)

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De film ‘Sacred Science’ kan gratis worden bekeken. De film gaat over patiënten die lijden aan verschillende ziektes en in het Amazonewoud genezen door geneeskrachtige planten.

Acht mensen gingen op zoek naar alternatieven voor moderne geneesmiddelen die niet bleken te helpen.

Hun leven werd voorgoed veranderd. De groep liet de ontwikkelde wereld achter zich in een zoektocht naar antwoorden en leefde een maand lang afgezonderd in het Amazoneregenwoud.

De acht mannen en vrouwen namen deel aan krachtige geneeswijzen die worden toegepast door inheemse Peruaanse medicijnmannen. Zij werken al eeuwenlang met geneeskrachtige planten en spirituele methoden.

De patiënten worden niet alleen geconfronteerd met hun fysieke aandoeningen, maar komen tijdens het proces ook hun psychische grenzen tegen. Vijf van hen komen terug met aantoonbare resultaten, twee zullen teleurgesteld terugkeren en één patiënt komt helemaal niet meer terug.

Wist u dat 25 procent van alle moderne medicijnen is gebaseerd op planten uit het Amazonewoud? Wist u dat in het Amazonewoud 44.000 plantensoorten voorkomen? Wist u dat slechts één procent van al deze planten is onderzocht op geneeskrachtige werking?

Bron: Thesacredscience.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nature
Nature
9 jaren geleden

Prachtige documentaire. Ik heb het boek van Mark Plotkin, ‘In de leer bij de sjamaan’. Hij wordt genoemd in het begin van de documentaire.
Ik benijd de deelnemers en zou eisen dat ik kennis zou nemen van de planten die hen genezen. Maar misschien waren deze mensen daar te ziek voor. Ze namen alles in als wat de dokter ze voorschreef.
We zijn zo ver verwijderd van onze natuur. De verbondenheid is ons vreemd. Die moeten we terugveroveren op wat ons werd afgenomen. Er zijn nog volkeren die de ‘geheimen’ van de natuur aan ons kunnen overdragen.

patricia
patricia
9 jaren geleden

Ja ,mooi en nu eindelijk deze mensen de aandacht krijgen die zij verdienen. Nu maar hopen dat de mensheid die controle uit wil oefen er GEEN grip op krijgt. en dat er samen gewerkt wordt in plaats ven verdrijven en afpakken en weet ik wat voor rare dingen ze bedenken.thanks voor deze info. Warme Hart Groet Patricia.

Henk
Henk
9 jaren geleden

Met het lezen van dit artikel moest ik gelijk terug denken aan de film die ik 1992 in de Bios zag nl. Medicine Man, ik ging alleen omdat er geen animo was.
Het maakte bizondere indruk op me, nog steeds.
Na al die jaren.

Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Wegens de enorme biodiversiteit daar in de regenwouden zijn er ook werkelijk enorm veel mogelijkheden om wat van die enorme biodiversiteit te gebruiken voor medicijntjes voor allerlei ziekten. Die ouwe medicijnmannen en medicijnvrouwen weten dit al duizenden jaren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x