CoronaBinnenland

Myocarditis na coronavaccinatie? Meld je aan om de schade te verhalen

Help ons door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Open Legal Advocaten wil namens vaccinatieslachtoffers de overheid aansprakelijk stellen voor de schadelijke gevolgen van de coronavaccinatie. Via deze weg kan de geleden schade geclaimd worden en stopt mogelijk het vaccinatiebeleid.

Het advocatenkantoor is op zoek naar gevaccineerde personen in de leeftijdscategorie vijf tot en met 30 jaar die zijn ingeënt met het Pfizer-vaccin, vervolgens hartklachten ervaren en samen met medeslachtoffers hun schade willen claimen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Vanwege beschikbare financiering zijn er geen deelnamekosten verbonden aan de procedure. De verwachte tijdsinvestering is minimaal.

Zes procent

“Het klinisch onderzoek van Pfizer […] berust aantoonbaar op fraude en de toxische vaccins leiden tot myocarditis en andere ernstige bijwerkingen bij kinderen,” schreef Niels Vanaken van Open Legal Advocaten eerder.

In andere landen, waaronder Canada, zijn al schadevergoedingen toegekend aan vaccinatieslachtoffers. De Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch onthulde daarnaast dat maar liefst zes procent van de militairen die gestationeerd zijn op een Amerikaanse luchtmachtbasis na de prik myocarditis heeft gekregen.

373 meldingen

Afgelopen maand werd bekend dat bijwerkingencentrum Lareb tot eind januari 373 meldingen heeft ontvangen van myocarditis of pericarditis na coronavaccinatie. Dat zijn er 142 meer dan bij de vorige rapportage. Volgens het centrum zijn er drie mensen overleden aan hartproblemen na vaccinatie met Pfizer. Er stierven ook mensen aan hartproblemen na een prik met Janssen en AstraZeneca.

4.8 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikzelf
Ikzelf
1 jaar geleden

Tuurlijk, ga die randdebielen die experimentele injecties hebben genomen en normale mensen het leven hebben laten verzieken ook nog schadevergoeding geven.

Onthouding van medische zotg lijjt me passender

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Het kwaad is al geschied! Geld krijg je nooit want die digizooi komt eraan. Tis zoiezo al te laat. We zijn de lul. En die geprikte gaan de schaamte nooit toegeven. Zijn mogelijk binnen 3/5 dood.

GOOF O te R FB
GOOF O te R FB
1 jaar geleden

. . . en vervolgens gaat de aangifte bij ’t OM op de plank !
Als ze lang genoeg w8ten, zijn mss al overleden !

Barry
Barry
1 jaar geleden

Van het Lareb hoef je niets te verwachten, is gewoon een overheids papegaai. Agnes Kant blijft ook zitten zonder kritisch te zijn, lekker makkelijk. Als ik zo de 2e kamer eens bekijk moet je constateren dat er (bijna) niemand zit met een gezond stel hersenen. Aangezien hier voorlopig niets aan gaat veranderen kun je maar één conclusie trekken, we zijn naar de kl…ten.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x