CoronaBuitenland

Zorgmedewerker tegen ongeprikten: ‘Jullie verdienen alle lof, ik heb diep respect voor jullie’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Michelle heeft net als veel andere zorgmedewerkers vaccinatieschade opgelopen. Ze nam het Pfizer-vaccin en werd vervolgens gediagnosticeerd met CIDP, een zeldzame aandoening waarbij het isolerende omhulsel van de zenuwen in armen en benen beschadigd raakt.

“Het heeft mijn leven compleet veranderd,” zegt Michelle in een TikTok-filmpje dat in korte tijd enkele honderdduizenden keren bekeken is. “Als ik opnieuw zou moeten kiezen, zou ik het vaccin nooit genomen hebben.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Ze werd gecensureerd omdat ze zich had uitgesproken over het coronavaccin.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongevaccineerden werden niet ziek

De zorgwerker kreeg op het werk te horen: als je het vaccin haalt, help je levens redden, word je niet ziek en zul je niet sterven. “Ik geloofde dat.”

Michelle heeft veel vriendinnen die zich niet lieten vaccineren en die nog altijd ongevaccineerd zijn. Zij werden niet ziek. Nadat ze haar vaccin had genomen, kreeg de zorgmedewerker last van bijwerkingen. Ze ging langs bij een neuroloog en bleek CIDP te hebben.

Verstandig aan gedaan

Ze stelt dat de ongevaccineerden er verstandig aan hebben gedaan om geen vaccin te halen. “Zij hebben nooit mondkapjes gedragen. Zij gingen gewoon bij elkaar op bezoek en kregen het niet.”

Michelle zegt tegen de ongeprikten: “Jullie verdienen alle lof en ik wou dat ik één van jullie was. Ik heb diep respect voor jullie. Ik ben boos op mezelf.”

4.9 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jansen
Jansen
1 jaar geleden

HET ZIJN GEEN BIJWERKINGEN!!!

Loisss
Loisss
1 jaar geleden

Het spijt me voor haar dat ze vaccinatieschade heeft opgelopen. Ze is een van de miljoenen (zorg)medewerkers over de hele wereld die zich hebben laten manipuleren door baas of directie. Nu zit ze voor de rest van haar leven met klachten. Sterkte voor Michelle!

Nvdoorn
Nvdoorn
1 jaar geleden

Het vaccin gaat verder het heet naar God dus de mensen krijgen een andere geest ander geweten valse profeet en code vertaald zegt ik ben me aan het voorbereiden satan komt in de mens

Kli Kla
Kli Kla
1 jaar geleden

Ik ben ook boos, hopelijk zsm tribunaal.

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x