Paranormaal

‘Geen geheimen meer’ met telepathie (video)

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Spreken over telepathie, ESP en andere parapsychologische fenomenen is taboe binnen neurowetenschappelijke kringen.

Toch is Dr. Michael Persinger van de Laurentian-universiteit in Canada nooit bang geweest om aan te tonen dat telepathie bestaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In de tachtiger jaren kwam Persinger in het nieuws met zijn ‘helm van God’, een apparaat dat de temporale kwabben stimuleert met een zwak magnetisch veld zodat mensen een religieuze staat bereiken.

Telepathie

Persinger heeft een manier gevonden om telepathie aan te tonen. Hij plaatste twee mensen op afstand van elkaar in een elektromagnetisch veld waarvan de golven circulair gepolariseerd waren. Op het moment dat hij met een zaklamp in de ogen scheen van de ene persoon registreerde een computer veranderingen in het brein bij de andere persoon alsof hij de lichtflits ook had gezien.

“Dit is geweldig omdat het mogelijk de eerste demonstratie is van een kwantumverbinding, of zogenoemde kwantumverstrengeling, op macroniveau,” zei professor Persinger. “Het betekent dat er mogelijk andere manieren van communicatie mogelijk zijn die bijvoorbeeld kunnen worden toegepast in de ruimtevaart.”

Alhoewel de experimenten van Persinger wellicht baanbrekend zijn betwijfelt hij of zijn controversiële bevindingen goed vallen bij zijn collega’s. “Ik denk dat het van groot belang is om ruimdenkend te zijn,” legde hij uit. “Helaas oriënteren wetenschappers zich voornamelijk als groep. De meeste critici geloven niet in mystiek. Het zijn wetenschappers met een beperkte visie.”

{qtube vid:=9l6VPpDublg}

Bronnen: Skeptiko.com en Dailygrail.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x