Buitenland

VIDEO: Dikke zwarte rookwolken vastgelegd boven ‘UFO-basis’ Area 51

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee onderzoekers die proberen te achterhalen wat er in Area 51 gebeurt, hebben dikke zwarte rookwolken boven de mysterieuze Amerikaanse legerbasis gefilmd. Dat schrijft de Britse Daily Express.

Het stel, Jimmy en Jackie geheten, zag in de verte een enorme donkere rookpluim. De twee reden door de Nevadawoestijn toen ze op Groom Road rook in de lucht zagen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Toen ze de toegangspoort bereikten zagen ze nog vier mensen die naar de rookwolken keken. De groep werd in de gaten gehouden door een witte jeep die op een heuvel geparkeerd stond.

Ontvoerd

Volgens sommigen wordt op de basis bewijs voor buitenaards bezoek verborgen gehouden. De Brit Mike Oram claimt zelfs dat hij tijdens een bezoek aan Area 51 is ontvoerd door aliens die samenwerken met het leger.

De basis is zo geheimzinnig dat presidentskandidaat Hillary Clinton beloofd heeft de geruchten over Area 51 tot op de bodem uit te zoeken als ze president wordt. Er zijn mensen die beweren dat de basis een eigen HAARP-programma heeft.

Op de terugweg begon het te regenen waarna Jimmy zei: “Er hangt een grote wolk boven ons. Waarschijnlijk radioactieve regen als gevolg van wat ze daar verbranden.”

B-52 bommenwerpers

De beelden dateren van 2012, maar worden nu veelvuldig op internet verspreid. Volgens sommigen heeft de wolk te maken met HAARP, terwijl anderen denken dat er giftig afval wordt verbrand. Weer anderen stellen dat het vast een natuurbrand is geweest.

Op 4 april 1999 was er een grote brand in de bergen rond Area 51, die zou zijn veroorzaakt door een bliksemschicht. Later zou zijn gebleken dat de brand was ontstaan door een crash met twee B-52 bommenwerpers die waren opgestegen van Area 51.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tinus
Tinus
7 jaren geleden

Ik denk brand…..

Hub
Hub
7 jaren geleden

Ik heb zo’n vermoeden dat Hillory Clinton de verkiezingen gaat winnen en dat er nu uit voorzorg alles wat eventueel door haar zou kunnen worden vrijgegeven vernietigt wordt. Zodoende zou ze kunnen vrijgeven wat ze wil, er zal niks gevonden worden. De mensheid wordt weer voor de domme gehouden.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Een 2e HAARP om rampen te veroorzaken?

Berenbotje
Berenbotje
7 jaren geleden

Jammer dat ze die brandwolken niet konden analyseren. Dan was duidelijk geworden welke stoffen erin zaten en of er misschien onwillige gevaarlijke Aliens in werden geroosterd of misschien een UFO of een nieuwe gevechtsvliegtuig of wat dan ook.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x