Mens en Dier

Kijk: beoogd minister van Asiel noemt Rutte in combinatie met WEF de vijfde colonne en wordt geschorst

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!

Marjolein Faber is nu beoogd minister van Asiel en Migratie van PVV-leider Wilders. De kandidatuur van Gidi Markuszower werd ingetrokken omdat hij niet door de veiligheidsscreening van de AIVD kwam.

Op 18 oktober 2022 gaf Faber in de Eerste Kamer een vurige speech over migratie. Beelden daarvan circuleren momenteel op sociale media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Nederlandse jongeren stellen het stichten van een gezin uit terwijl duizenden migrantenmannen een woning toegewezen krijgen en zo in no time hun gezin laten overkomen,” zei Faber.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Laat eigen burgers stikken

“Een migrantenkind van duizenden kilometers verderop is sneller herenigd met de familie dan een Nederlands kind dat slachtoffer is van de toeslagenaffaire,” vervolgde ze.

En dan zegt meneer Rutte ook nog dat hij zich diep schaamt omdat er een tekort aan opvangplekken is. Hij zou zich juist kapot moeten schamen omdat hij de eigen burgers laat stikken. Kennelijk maakt hij zich drukker over Syriërs, Afghanen, Jemenieten en veiligelanders dan om de eigen bevolking, aldus Faber.

Vijfde colonne achter de regeringstafel

Hebben wij een energiecrisis, dan verpiert dit kabinet ons gas aan het buitenland met geheime contracten en treuzelt het met kerncentrales. Hebben wij een asielcrisis, dan haalt dit kabinet nog meer gelukzoekers naar binnen. Dreigt er een voedselcrisis, dan onteigent dit kabinet de boeren en worden vruchtbare akkers omgezet in een zonneweide. Onder het mom dat het slecht zou gaan met de natuur, fikt dit kabinet bossen af en plempt het het land en de zee vol met windmolens, somde ze op.

“Jaren geleden werd mij door de vorige Kamervoorzitter verweten dat ik de islamitische massa-immigratie benoemde als de vijfde colonne. De vijfde colonne staat symbool voor verraad. Misschien had zij gelijk. Die vijfde colonne is eigenlijk een symptoom, een symptoom van tien jaar Ruttes wanbeleid. Rutte, die Nederland uitlevert aan internationale organisaties als de VN en de EU. Hij zit te smoezen met het WEF. Rutte, die ons land maakt tot de pinautomaat van de wereld. Rutte, die ons land laat uitwonen door honderdduizenden gelukzoekers. Rutte, die graag Nederland transformeert naar de ruïnes van Rutte. Dan vraag je je af: zit de vijfde colonne dan niet eigenlijk achter de regeringstafel?”

De voorzitter ontnam haar vervolgens het woord voor de rest van het debat.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 244 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
C N
C N
1 maand geleden

Leer je zelf gecreëerde gevangenis kennen…..kijk in het rond, je ben binnen. Was je al.

Herman R
Herman R
1 maand geleden

Ze had & heeft nog steeds gelijk👍

Hugo
Hugo
1 maand geleden

En juist zulke ministers hebben we hard nodig in Nederland, Nederlanders eerst en dan pas migranten. Ik hoop dat het roer omgaat want 13 jaar crimineel Rutte heeft Nederland naar de afgrond gebracht. Het roer moet nu om, weer niet 4 jaar aanmodderen. Maar actie.

jessie nameles
jessie nameles
1 maand geleden

als ze zo haar ministerschap gaat leiden mooi !!!! maar met die vvders en nsc erbij zie ik het niet gebeuren dat ze het wef en de vn of de eu tegen de schenen gaan trappen ….. maar ja in ieder geval beter dan gr link pvda of d66 communisten !!!!1

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x