Homepagina » Het Complot » Hugo Chávez en de strijd tegen democratie (video)
Hugo Chávez en de strijd tegen democratie

Hugo Chávez en de strijd tegen democratie (video)

De Venezolaanse president Hugo Chávez is overleden. In een verklaring maakte vicepresident Madura, die werd geflankeerd door bijna de hele militaire staf, het overlijden van de president bekend.

In 2007 maakte John Pilger een onthullende documentaire over de relatie tussen Washington en Zuid-Amerikaanse landen als Venezuela, Bolivia en Chili.

Aan de hand van archiefbeelden laat Pilger zien hoe de Amerikaanse overheid sinds de jaren vijftig zowel voor als achter de schermen heeft geholpen bij het omverwerpen van een aantal wettelijke regeringen in Zuid-Amerika.

Pinochet

Zo kwam aan het bewind van de democratisch gekozen Chileense president Salvador Allende in 1973 een einde door een militaire staatsgreep onder leiding van generaal Augusto Pinochet. Er zijn inmiddels meerdere bronnen openbaar gemaakt waaruit blijkt dat de CIA Pinochet en zijn handlangers heeft gesteund in hun streven en greep naar de macht.

Op gezag van president Bill Clinton werden in oktober 1999 zo’n 1100 regeringsdocumenten vrijgegeven die inzicht gaven in de betrokkenheid van de VS bij de voorbereiding van de militaire coup. In 2003 verklaarde minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell in een televisie-interview dat wat er in Chili in de jaren zeventig gebeurde niet iets is waar men trots op kan zijn als onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis.

School of the Americas

Op soortgelijke manier zijn regimes in Guatemala, Panama, Nicaragua, Honduras en El Salvador omvergeworpen. Pilger interviewde verschillende ex-CIA-agenten die deelnamen aan geheime operaties tegen democratische landen in de regio. Hij onderzocht de School of the Americas in de staat Georgia, waar de marteleenheden van Pinochet en diverse doodseskaders werden getraind.

De film toont het ware verhaal achter de poging in 2002 om president Hugo Chávez af te zetten. Daarnaast worden inheemse leiders onder de loep genomen die zich proberen los te worstelen van Washington en streven naar een eerlijkere verdeling van de natuurlijke rijkdommen op het continent.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • jeseah schreef:

  bestaat toeval? Na eerst een poging om hem via een coup af te zetten, wat door HET VOLK werd tegengehouden, krijgt chavez kanker, een naar blijkt nu ongeneeslijke vorm ervan. In wat voor wereld leven wij, zelfs nu heeft de msm het lef om deze man als dictator en populist weg te zetten…en zwijgt in alle toonaarden over wat hij voor het volk heeft betekend! Rust zacht lieve held, je zult altijd een bron van inspiratie blijven (L)(K)

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”jeseah”]bestaat toeval? Na eerst een poging om hem via een coup af te zetten, wat door HET VOLK werd tegengehouden, krijgt chavez kanker, een naar blijkt nu ongeneeslijke vorm ervan. In wat voor wereld leven wij, zelfs nu heeft de msm het lef om deze man als dictator en populist weg te zetten…en zwijgt in alle toonaarden over wat hij voor het volk heeft betekend! Rust zacht lieve held, je zult altijd een bron van inspiratie blijven (L)(K)[/quote]
  Kanker is nou niet bepaald een zeldzame doodsoorzaak. dus vanwaar je achterdocht?

  0 likes
 • Donzollo schreef:

  Chavez is een typisch voorbeeld hoe het altijd fout gaat zodra men macht heeft. Met de beste bedoelingen begonnen en eindigen als dictator. Om alle mooie plannen te verwezenlijken moet er geld komen, critici moeten zwijgen en de macht moet behouden blijven. Daar de overheid geen geld heeft, moeten er anderen dokken.

  0 likes
 • abtach schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”jeseah”]bestaat toeval? Na eerst een poging om hem via een coup af te zetten, wat door HET VOLK werd tegengehouden, krijgt chavez kanker, een naar blijkt nu ongeneeslijke vorm ervan. In wat voor wereld leven wij, zelfs nu heeft de msm het lef om deze man als dictator en populist weg te zetten…en zwijgt in alle toonaarden over wat hij voor het volk heeft betekend! Rust zacht lieve held, je zult altijd een bron van inspiratie blijven (L)(K)[/quote]
  Kanker is nou niet bepaald een zeldzame doodsoorzaak. dus vanwaar je achterdocht?[/quote]

  Is inderdaad niet meer zeldzaam Wesley.
  Tegenwoordig krijgt ongeveer 1 op de 5 mensen het, daar waar deze verhoudingen de afgelopen 50 jaar alleen maar stijgen.
  Dat betekent dat we dus zieker worden en niet gezonder.
  Net zoals dat we steeds armer worden (1985 hield een 1verdiener meer over als nu een 2verdiener)

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”abtach”][quote name=”Wesley”][quote name=”jeseah”]bestaat toeval? Na eerst een poging om hem via een coup af te zetten, wat door HET VOLK werd tegengehouden, krijgt chavez kanker, een naar blijkt nu ongeneeslijke vorm ervan. In wat voor wereld leven wij, zelfs nu heeft de msm het lef om deze man als dictator en populist weg te zetten…en zwijgt in alle toonaarden over wat hij voor het volk heeft betekend! Rust zacht lieve held, je zult altijd een bron van inspiratie blijven (L)(K)[/quote]
  Kanker is nou niet bepaald een zeldzame doodsoorzaak. dus vanwaar je achterdocht?[/quote]

  Is inderdaad niet meer zeldzaam Wesley.
  Tegenwoordig krijgt ongeveer 1 op de 5 mensen het, daar waar deze verhoudingen de afgelopen 50 jaar alleen maar stijgen.
  Dat betekent dat we dus zieker worden en niet gezonder.
  Net zoals dat we steeds armer worden (1985 hield een 1verdiener meer over als nu een 2verdiener)[/quote]

  De levensverwachting in 1960 was ongeveer 67 jaar. Inmiddels ligt dat rond de 80.

  Naarmate men ouder wordt stijgt de kans op kanker. Het stijgende aantal kankergevallen komt dus vooral doordat mensen ouder worden.

  0 likes
 • Peter schreef:

  [quote name=”Donzollo”]Chavez is een typisch voorbeeld hoe het altijd fout gaat zodra men macht heeft. Met de beste bedoelingen begonnen en eindigen als dictator. Om alle mooie plannen te verwezenlijken moet er geld komen, critici moeten zwijgen en de macht moet behouden blijven. Daar de overheid geen geld heeft, moeten er anderen dokken.[/quote]

  tja als jij alles wilt geloven wat er via de amerikanen naar buiten komt kom je nooit ergens, hoe kun jij dit nou zeggen woon je daar? heb je daar familie? wat is het? volgens mij zit jij hier achter je pc en tv verkregen inzichten als waarheid te verkondigen tja hopeloos zoals ik al zij een typisch voorbeeld van de gehersenspoelde mens die met dergelijke opmerkingen niets doet dan olie op het vuur gooien en daarmee wat mij betrefd (onbetaald) het werk van de cabal doet daar kun je trots op zijn gr…..

  0 likes
 • Abel schreef:

  [quote name=”Wesley”]De levensverwachting in 1960 was ongeveer 67 jaar. Inmiddels ligt dat rond de 80.

  Naarmate men ouder wordt stijgt de kans op kanker. Het stijgende aantal kankergevallen komt dus vooral doordat mensen ouder worden.[/quote]

  Volgens mij heeft al dat blowen je hersenen nogal aangetast.

  Het stijgende aantal kankergevallen komt door de ongezonde leefwijze van de mens.

  Als een baby de hele dag aan een speen vol bisfenol A zit te lurken is het niet gek dat hij of zij kanker krijgt.

  Maar de farmaceutische industrie weet dat en speelt hier handig op in door het kind naar de chemo-slachtbank te leiden.

  Een win-winsituatie voor de industrie.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”jeseah”]bestaat toeval? Na eerst een poging om hem via een coup af te zetten, wat door HET VOLK werd tegengehouden, krijgt chavez kanker, een naar blijkt nu ongeneeslijke vorm ervan. In wat voor wereld leven wij, zelfs nu heeft de msm het lef om deze man als dictator en populist weg te zetten…en zwijgt in alle toonaarden over wat hij voor het volk heeft betekend! Rust zacht lieve held, je zult altijd een bron van inspiratie blijven (L)(K)[/quote]

  Misschien moet u eens op vakantie gaan voor een paar maanden naar Venezuela, u heeft klaarblijkelijk geen benul van wat u brabbelt. De armoe die is veroorzaatk door deze man. De enorme massa´s die afhankelijk zijn gemaakt van staatshulp, en de enorme criminaliteit die het land teistert, laten de werkelijke nalatenschap van deze machtsgeile socialist zien. Die ondertussen ooknog even de wetten aan de kant schoof wanneer deze hem niet uitkwamen, zoals nieuwe verkiezingen wanneer een verkozen president niet binnen 30 dagen kan worden beeidigt.

  Mensen las u verblind door de eigen ideologie zien de werkelijkheid niet meer. Ik mocht Novermber vorig jaar nog een weekje vertoeven in Venezuela(vanaf hier maar twee uurtjes vliegen) maar de mensonterende omstandigheden alwaar iedereen daar woordt gedwongen in te leven wens je je ergste vijand niet toe.

  Gelukkig hebben we mensen als u die deze veroorzaakte praktijken toejuigen en dictatoren als deze bejubelen.

  Het land is een financieel kapot, men heeft de inkomsten van de olie dat is alles. Voor een snoepje voor de kleine moet 20 maal meer betaald worden dan voor een liter brandstof, daarnaast zijn de meeste winkels gewoon leeg en heeft het grootste gedeelte van het volk nauwelijks iets normaals te eten. Oh wacht elke dag rijst met een paar bonen is normaal en heel gezond…

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”abtach”][quote name=”Wesley”][quote name=”jeseah”]bestaat toeval? Na eerst een poging om hem via een coup af te zetten, wat door HET VOLK werd tegengehouden, krijgt chavez kanker, een naar blijkt nu ongeneeslijke vorm ervan. In wat voor wereld leven wij, zelfs nu heeft de msm het lef om deze man als dictator en populist weg te zetten…en zwijgt in alle toonaarden over wat hij voor het volk heeft betekend! Rust zacht lieve held, je zult altijd een bron van inspiratie blijven (L)(K)[/quote]
  Kanker is nou niet bepaald een zeldzame doodsoorzaak. dus vanwaar je achterdocht?[/quote]

  Is inderdaad niet meer zeldzaam Wesley.
  Tegenwoordig krijgt ongeveer 1 op de 5 mensen het, daar waar deze verhoudingen de afgelopen 50 jaar alleen maar stijgen.
  Dat betekent dat we dus zieker worden en niet gezonder.
  Net zoals dat we steeds armer worden (1985 hield een 1verdiener meer over als nu een 2verdiener)[/quote]

  De meeste vormen zijn erfelijk….. Zou het één niet met het ander te maken hebben, zoals waar je vroeger aan overleed, geef je nu fijn via je dna door aan het nageslacht???

  Daarnaast worden we niet steeds armer, we hebben bruto de hoogste salarissen in de EUSR, echter de enorme belastingafdrachten zijn de hoogste in de wereld. Iniden u minder arm wilt zijn, zal u moeten stemmen voor partijen die minder uitgeven en niet meer lastenverzwaren. Voor partijen die keihard willen snijden in overheidsuitgaves. En daarna de burger zelf laten beslissen waar zij hun geld aan uitgeven. Ik weet zeker dat de burger die wil doneren beter weet waar zijn geld uit te geven dan de overheid met haar niet werkende ontwikkelingshulp. Dat is al 500 Euro per gezin!!! Zo kunnen we heel lang door gaan!

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Peter”][quote name=”Donzollo”]Chavez is een typisch voorbeeld hoe het altijd fout gaat zodra men macht heeft. Met de beste bedoelingen begonnen en eindigen als dictator. Om alle mooie plannen te verwezenlijken moet er geld komen, critici moeten zwijgen en de macht moet behouden blijven. Daar de overheid geen geld heeft, moeten er anderen dokken.[/quote]

  tja als jij alles wilt geloven wat er via de amerikanen naar buiten komt kom je nooit ergens, hoe kun jij dit nou zeggen woon je daar? heb je daar familie? wat is het? volgens mij zit jij hier achter je pc en tv verkregen inzichten als waarheid te verkondigen tja hopeloos zoals ik al zij een typisch voorbeeld van de gehersenspoelde mens die met dergelijke opmerkingen niets doet dan olie op het vuur gooien en daarmee wat mij betrefd (onbetaald) het werk van de cabal doet daar kun je trots op zijn gr…..[/quote]
  Het is mijn Buurland, dagelijks krijg ik ghet nieuws vanuit Venezuela, daar zit geen Amerikaan tussen, in November nog een week daar geweest. Zoals elk puur socialistisch land in Zuid-Amerika, heeft het volk een schijn democratie, tegenstander die geen geld en bekenheid hebben verdwijnen. Elk negatief geluid is geweerd en verboden op in de media in het land zelf. Maar gaat u mij eevn uitleggen dat wat ik zelf heb geconstateerd fout is, heb ik in ieder geval weer een fijne middag. Oh ja en de FARC is geen terrositisch beweging die de bevolking afperst, gijzelt en doodschiet wanneer het niet mee werkt. Dat was weer het laatste nieuws uit de fabeltjeskrant.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Abel”][quote name=”Wesley”]De levensverwachting in 1960 was ongeveer 67 jaar. Inmiddels ligt dat rond de 80.

  Naarmate men ouder wordt stijgt de kans op kanker. Het stijgende aantal kankergevallen komt dus vooral doordat mensen ouder worden.[/quote]

  Volgens mij heeft al dat blowen je hersenen nogal aangetast.

  Het stijgende aantal kankergevallen komt door de ongezonde leefwijze van de mens.

  Als een baby de hele dag aan een speen vol bisfenol A zit te lurken is het niet gek dat hij of zij kanker krijgt.

  Maar de farmaceutische industrie weet dat en speelt hier handig op in door het kind naar de chemo-slachtbank te leiden.

  Een win-winsituatie voor de industrie.[/quote]
  IKhad dezelfde gedachten toen ik uw reacties las!

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”jeseah”]bestaat toeval? Na eerst een poging om hem via een coup af te zetten, wat door HET VOLK werd tegengehouden, krijgt chavez kanker, een naar blijkt nu ongeneeslijke vorm ervan. In wat voor wereld leven wij, zelfs nu heeft de msm het lef om deze man als dictator en populist weg te zetten…en zwijgt in alle toonaarden over wat hij voor het volk heeft betekend! Rust zacht lieve held, je zult altijd een bron van inspiratie blijven (L)(K)[/quote]

  Ja en ongeneeslijke vormen geloof ik niet meer in.. Als ook de mensen hier weten is alles te genezen, maar je moet goed zoeken.. Want de normale ziekenhuizen sturen je weg naar chemo therapie om het nog erger te maken.. Ze doen het volgens het boekje en denken dat ze goed werk verrichten, sommigen weten van de stinkpartijen, maar zijn genoeg mensen die het werk doen en niet weten (die opdrachten van boven krijgen)..

  Ga ik er te diep op in, NEE d8 het niet omdat de elite opdrachten krijgen en dit is maar een kleine voorbeeld van de zovelen! Mensen die aan de touwtjes trekken moeten aangepakt worden, maja wie o wie gaat het onthullen en aanpakken….

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Abel”][quote name=”Wesley”]De levensverwachting in 1960 was ongeveer 67 jaar. Inmiddels ligt dat rond de 80.

  Naarmate men ouder wordt stijgt de kans op kanker. Het stijgende aantal kankergevallen komt dus vooral doordat mensen ouder worden.[/quote]

  Volgens mij heeft al dat blowen je hersenen nogal aangetast.

  Het stijgende aantal kankergevallen komt door de ongezonde leefwijze van de mens.

  Als een baby de hele dag aan een speen vol bisfenol A zit te lurken is het niet gek dat hij of zij kanker krijgt.

  Maar de farmaceutische industrie weet dat en speelt hier handig op in door het kind naar de chemo-slachtbank te leiden.

  Een win-winsituatie voor de industrie.[/quote]
  En de hogere levensverwachting heeft volgens jou niets te maken met de stijgende aantal kankergevallen? Wetende dat de gemiddelde leeftijd waarop mensen kanker krijgen 56 jaar is?

  0 likes
 • Crayon schreef:

  [quote name=”Wesley”]
  En de hogere levensverwachting heeft volgens jou niets te maken met de stijgende aantal kankergevallen? Wetende dat de gemiddelde leeftijd waarop mensen kanker krijgen 56 jaar is?[/quote]

  Natuurlijk niet! Hier op Niburu is het algemeen bekend dat kanker absoluut niets te maken heeft met de langere levensverwachting van de mens, meer fouten in het DNA tijdens replicatie, het afbreken van telomeren en het feit dat kanker in de oudheid al voorkwam. Het is allemaal een complot onder leiding van BigPharma.

  Dat BigHomeo vervolgens mensen zoals Steve Jobs de dood injaagt wordt voor het gemak even vergeten.

  0 likes
 • kenn schreef:

  Hugo Chávez is niet door natuurlijk dood overleden hij is wel vermoord door stralen die kanker verwekkend,dit was een geheim operatie door geheim diensten,merk op de dood oorzaak van ex-KGB’er Elexander Litvinenko in londen 2006.

  0 likes
 • Juul1 schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”abtach”][quote name=”Wesley”][quote name=”jeseah”]bestaat toeval? Na eerst een poging om hem via een coup af te zetten, wat door HET VOLK werd tegengehouden, krijgt chavez kanker, een naar blijkt nu ongeneeslijke vorm ervan. In wat voor wereld leven wij, zelfs nu heeft de msm het lef om deze man als dictator en populist weg te zetten…en zwijgt in alle toonaarden over wat hij voor het volk heeft betekend! Rust zacht lieve held, je zult altijd een bron van inspiratie blijven (L)(K)[/quote]
  Kanker is nou niet bepaald een zeldzame doodsoorzaak. dus vanwaar je achterdocht?[/quote]

  Is inderdaad niet meer zeldzaam Wesley.
  Tegenwoordig krijgt ongeveer 1 op de 5 mensen het, daar waar deze verhoudingen de afgelopen 50 jaar alleen maar stijgen.
  Dat betekent dat we dus zieker worden en niet gezonder.
  Net zoals dat we steeds armer worden (1985 hield een 1verdiener meer over als nu een 2verdiener)[/quote]

  De levensverwachting in 1960 was ongeveer 67 jaar. Inmiddels ligt dat rond de 80.

  Naarmate men ouder wordt stijgt de kans op kanker. Het stijgende aantal kankergevallen komt dus vooral doordat mensen ouder worden.[/quote]

  Nou. In mijn directe omgeving zijn er de laatste 2 jaar 6 mensen (vrienden, buren, kennissen) aan kanker overlijden. tussen 53 en 65 jaar. Voor mij is dat té jong.

  0 likes
 • Paquita schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”Peter”][quote name=”Donzollo”]Chavez is een typisch voorbeeld hoe het altijd fout gaat zodra men macht heeft. Met de beste bedoelingen begonnen en eindigen als dictator. Om alle mooie plannen te verwezenlijken moet er geld komen, critici moeten zwijgen en de macht moet behouden blijven. Daar de overheid geen geld heeft, moeten er anderen dokken.[/quote]

  tja als jij alles wilt geloven wat er via de amerikanen naar buiten komt kom je nooit ergens, hoe kun jij dit nou zeggen woon je daar? heb je daar familie? wat is het? volgens mij zit jij hier achter je pc en tv verkregen inzichten als waarheid te verkondigen tja hopeloos zoals ik al zij een typisch voorbeeld van de gehersenspoelde mens die met dergelijke opmerkingen niets doet dan olie op het vuur gooien en daarmee wat mij betrefd (onbetaald) het werk van de cabal doet daar kun je trots op zijn gr…..[/quote]
  Het is mijn Buurland, dagelijks krijg ik ghet nieuws vanuit Venezuela, daar zit geen Amerikaan tussen, in November nog een week daar geweest. Zoals elk puur socialistisch land in Zuid-Amerika, heeft het volk een schijn democratie, tegenstander die geen geld en bekenheid hebben verdwijnen. Elk negatief geluid is geweerd en verboden op in de media in het land zelf. Maar gaat u mij eevn uitleggen dat wat ik zelf heb geconstateerd fout is, heb ik in ieder geval weer een fijne middag. Oh ja en de FARC is geen terrositisch beweging die de bevolking afperst, gijzelt en doodschiet wanneer het niet mee werkt. Dat was weer het laatste nieuws uit de fabeltjeskrant.[/quote]
  Heel goed dat je dit soort commentaar op de Niburu site zet! Hartelijke groeten uit Spanje. Paquita.

  0 likes
 • Peter schreef:

  [quote name=”Paquita”][quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”Peter”][quote name=”Donzollo”]Chavez is een typisch voorbeeld hoe het altijd fout gaat zodra men macht heeft. Met de beste bedoelingen begonnen en eindigen als dictator. Om alle mooie plannen te verwezenlijken moet er geld komen, critici moeten zwijgen en de macht moet behouden blijven. Daar de overheid geen geld heeft, moeten er anderen dokken.[/quote]

  tja als jij alles wilt geloven wat er via de amerikanen naar buiten komt kom je nooit ergens, hoe kun jij dit nou zeggen woon je daar? heb je daar familie? wat is het? volgens mij zit jij hier achter je pc en tv verkregen inzichten als waarheid te verkondigen tja hopeloos zoals ik al zij een typisch voorbeeld van de gehersenspoelde mens die met dergelijke opmerkingen niets doet dan olie op het vuur gooien en daarmee wat mij betrefd (onbetaald) het werk van de cabal doet daar kun je trots op zijn gr…..[/quote]
  Het is mijn Buurland, dagelijks krijg ik ghet nieuws vanuit Venezuela, daar zit geen Amerikaan tussen, in November nog een week daar geweest. Zoals elk puur socialistisch land in Zuid-Amerika, heeft het volk een schijn democratie, tegenstander die geen geld en bekenheid hebben verdwijnen. Elk negatief geluid is geweerd en verboden op in de media in het land zelf. Maar gaat u mij eevn uitleggen dat wat ik zelf heb geconstateerd fout is, heb ik in ieder geval weer een fijne middag. Oh ja en de FARC is geen terrositisch beweging die de bevolking afperst, gijzelt en doodschiet wanneer het niet mee werkt. Dat was weer het laatste nieuws uit de fabeltjeskrant.[/quote]
  Heel goed dat je dit soort commentaar op de Niburu site zet! Hartelijke groeten uit Spanje. Paquita.[/quote]

  ja het is allemaal mooi he zonder de cia 🙂

  0 likes
 • Hunter schreef:

  [quote name=”kenn”]Hugo Chávez is niet door natuurlijk dood overleden hij is wel vermoord door stralen die kanker verwekkend,dit was een geheim operatie door geheim diensten,merk op de dood oorzaak van ex-KGB’er Elexander Litvinenko in londen 2006.[/quote]

  Litvinenko werd gedood door besmetting met polonium-210, een uiterst giftige stof, met radioactief verval.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Chavez was een communist en of hij wat voor de armen heeft gedaan weet ik niet. Door de olei is er geld zat om wat voor de armen te doen. Chavez was zeker geen democraat. En ondanks alle huichelarij en leugens die de politici hier uitkramen wil ik niet met de gemiddelde Venezolaan ruilen. Die is arm en heeft te kampen met veel criminaliteit. Ook is het ladn nog steeds zo corrupt als de neten. Hier in Nederland is het zeker ook corrupt.

  0 likes
 • freddie van iersel schreef:

  Er is in deze wereld nu eenmaal geen plaats voor personen als Chavez.
  Zijn middelen en doelen verschillen niet van de middelen en doelen die Amerika gebruikt, het is anders verpakt, meer niet.
  Of zijn dood nu natuurlijk of moord is maakt niet uit hij is dood en kan geen macht meer uitoefenen.
  Wat moet men leren, het algemeen systeem dat de wereld regelt is een wetmatigheid
  dat zijn eigen dynamiek en snelheid kent.
  Wie daar tegen in gaat heeft bij voorbaat verloren.
  Of het nu onder goed of slecht valt staat niet ter discussie, zolang het maar pas houdt met het algemeen systeem, gaat het sneller valt het, gaat het langzamer valt het.
  Zo is het met alle afwijkende systemen gegaan, zelfs het machtige Rusland heeft zich gewonnen moeten geven.
  Ik kan een waardeoordeel uitspreken maar dat is zinloos, het gaat zoals het gaat.
  Men moet nu opletten hoe het verder zal gaan in Venezuela, ik kan het voorspellen.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Brandenburg, niet door Chavez is Venuzuela arm, maar door mensen zoals jij die naar deze landen toegaan om de boel leeg te roven en regeringen te manipuleren.
  Kijk naar die rijke stinkerds daar die niets voor deze mensen over hebben, alleen hebzucht en dan hun geld verspillen in Miami, inplaats van in het land waar ze alles weg roven.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”kenn”]Hugo Chávez is niet door natuurlijk dood overleden hij is wel vermoord door stralen die kanker verwekkend,dit was een geheim operatie door geheim diensten,merk op de dood oorzaak van ex-KGB’er Elexander Litvinenko in londen 2006.[/quote]Die was gestorven aan polonium vergiftiging dus wat is precies de link met Chavez?

  0 likes
 • Sun schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”abtach”][quote name=”Wesley”][quote name=”jeseah”]bestaat toeval? Na eerst een poging om hem via een coup af te zetten, wat door HET VOLK werd tegengehouden, krijgt chavez kanker, een naar blijkt nu ongeneeslijke vorm ervan. In wat voor wereld leven wij, zelfs nu heeft de msm het lef om deze man als dictator en populist weg te zetten…en zwijgt in alle toonaarden over wat hij voor het volk heeft betekend! Rust zacht lieve held, je zult altijd een bron van inspiratie blijven (L)(K)[/quote]
  Kanker is nou niet bepaald een zeldzame doodsoorzaak. dus vanwaar je achterdocht?[/quote]

  Is inderdaad niet meer zeldzaam Wesley.
  Tegenwoordig krijgt ongeveer 1 op de 5 mensen het, daar waar deze verhoudingen de afgelopen 50 jaar alleen maar stijgen.
  Dat betekent dat we dus zieker worden en niet gezonder.
  Net zoals dat we steeds armer worden (1985 hield een 1verdiener meer over als nu een 2verdiener)[/quote]

  De levensverwachting in 1960 was ongeveer 67 jaar. Inmiddels ligt dat rond de 80.

  Naarmate men ouder wordt stijgt de kans op kanker. Het stijgende aantal kankergevallen komt dus vooral doordat mensen ouder worden.[/quote]

  kleuterschoollogica???
  Veel liefs Wesley 🙂

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”S0M30N3″][quote name=”jeseah”]bestaat toeval? Na eerst een poging om hem via een coup af te zetten, wat door HET VOLK werd tegengehouden, krijgt chavez kanker, een naar blijkt nu ongeneeslijke vorm ervan. In wat voor wereld leven wij, zelfs nu heeft de msm het lef om deze man als dictator en populist weg te zetten…en zwijgt in alle toonaarden over wat hij voor het volk heeft betekend! Rust zacht lieve held, je zult altijd een bron van inspiratie blijven (L)(K)[/quote]

  Ja en ongeneeslijke vormen geloof ik niet meer in.. Als ook de mensen hier weten is alles te genezen, maar je moet goed zoeken.. Want de normale ziekenhuizen sturen je weg naar chemo therapie om het nog erger te maken.. Ze doen het volgens het boekje en denken dat ze goed werk verrichten, sommigen weten van de stinkpartijen, maar zijn genoeg mensen die het werk doen en niet weten (die opdrachten van boven krijgen)..

  Ga ik er te diep op in, NEE d8 het niet omdat de elite opdrachten krijgen en dit is maar een kleine voorbeeld van de zovelen! Mensen die aan de touwtjes trekken moeten aangepakt worden, maja wie o wie gaat het onthullen en aanpakken….[quite. en na al deze reacties mis mijn persoon nog steeds de clou van het verhaal,wake-up.

  0 likes
 • Erik schreef:

  Als je het laatste nieuwe boek van Dr Greer Steven leest, dan staat er duidelijk dat alle mensen die de Illuminatie of de schaduwregeringen tegenwerken dat die met kankerverwekkende stralen op afstand ‘behandeld’ worden.http://frontierworld.nl/nieuw-boek-steven-greer-verschenen.html/
  Ook Greer heeft met kanker te maken gehad en zijn naaste medewerkster is er aan ten ondergaan door dezelfde stralen. Als je gelooft dat dit niet kan speel je in de kaart van de schaduwregeringen. Deze website dient dan ook om duidelijkheid te scheppen, eendracht te creëren en mee de waarheid aan het licht te brengen. Of om het met de woorden van Greer te zeggen: “De waarheid maakt je vrij, maar eerst maakt het je kwaad.” De tijd om elkaar tegen te spreken of te palaveren wat waar is of niet is voorbij, stop daarmee, kijk uit je doppen en durf anderen op de hoogte te brengen ook al ben je bang belachelijk gemaakt te worden. Einde Qout..

  0 likes
 • Rogér Lousberg schreef:

  Documentaire over de Coup – The Revolution Will Not Be Televised;

  https://www.youtube.com/watch?v=Id–ZFtjR5c

  Rust in vrede, Hugo Chavez, strijder tegen de illuminati.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”kengai”]Brandenburg, niet door Chavez is Venuzuela arm, maar door mensen zoals jij die naar deze landen toegaan om de boel leeg te roven en regeringen te manipuleren.
  Kijk naar die rijke stinkerds daar die niets voor deze mensen over hebben, alleen hebzucht en dan hun geld verspillen in Miami, inplaats van in het land waar ze alles weg roven.[/quote]
  Goh en ik maar denken dat Chavez het ondernemen in het land onmogelijk heeft gemaakt, na de onteigening van het land van alle boeren, waardoor mensen vooral terug moeten vallen op zelfvoorziening, terwijl 99% van de mensen die een stukje land hebben gekregen niet weten wat ze met dat land moeten doen(zelfde als de socialitist mhugabe in Zimbabwe die het land van graanschuur van Afrika degradeerde tot hongerlijers), waardoor voor veel geld voedsel moet worden geimporteerd en de broodnodige afwisseling te duur is voor het dieet. Mensen als ik hebben de ondernemerrs niet weg gejaagd, mensen als ik hebben geen land afgepakt of berdijven afgepakt, die daarna niets meer opleveren. Mensen als ik beloven de kiezers geen huizen, die ze nog steeds denken te krijgen, slapendzonder dak boven hun hoofd, in de overtuiging, dat een land zonder geld dit oor hen gata bouwen. mensen als ik laten de tegenstanders van het huidige regime niet verdwijnen, mensen als ik bepalen niet wat de media wel en niet mag uitzenden. Eigenlijk zijn mensen als ik niet verantwoordelijk voor de onzin al daar, maar één ding stemt mij heel gelukkig, dat mensen als ik niet dezelfde wereldvreemde beelden hebben als u en hele volkeren in armoe en ellende storten. Daarvoor kom ik toch telkens weer uit bij mijn linkse tegenhangers. Mensen als u steuneen dit soort beleid dan ook nog eens, wat zegt dit eigenlijk over mensen als u??

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”]Chavez was een communist en of hij wat voor de armen heeft gedaan weet ik niet. Door de olei is er geld zat om wat voor de armen te doen. Chavez was zeker geen democraat. En ondanks alle huichelarij en leugens die de politici hier uitkramen wil ik niet met de gemiddelde Venezolaan ruilen. Die is arm en heeft te kampen met veel criminaliteit. Ook is het ladn nog steeds zo corrupt als de neten. Hier in Nederland is het zeker ook corrupt.[/quote]
  Er si helemaal geen geld zat, waar komt dat fabeltje vandaan??? Chavez werd behandelt in Cuba omdat er Venezuela niet eens geld is voor fatsoenlijke ziekenhuizen die kanker zelf kunnen behandelen. Daarbij is er niet voldoende geld voor schoeln, alwaar de bevolking daadwerkelijk iets kan leren, zodat ze zelf de specialisten kunnen opleiden. Er is geen handel omdat Chavez elke ondernemer heeft weg genationaliseerd, maar geen kennis heeft om de boel zelf te kunnen runnen.

  Het volk komt om van de honger, hoe is dat mogelijk met al dat geld uit die olie?? Zerlfs paardenvlees is onvoorstelbaar duur en niet te betalen voor het gewone volk!

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”kengai”]Brandenburg, niet door Chavez is Venuzuela arm, maar door mensen zoals jij die naar deze landen toegaan om de boel leeg te roven en regeringen te manipuleren.
  Kijk naar die rijke stinkerds daar die niets voor deze mensen over hebben, alleen hebzucht en dan hun geld verspillen in Miami, inplaats van in het land waar ze alles weg roven.[/quote]
  Was het trouwens niet Chavez zelf die de rijke stinkers heeft weg gejaagd, hn landen die werden gebruikt voor voedselverbouwing heeft afgenomen, en verdeelt heeft onder een volk dat nu niemand meer heeft om voedsel te verbouwen, hoe komt het toch dat mensen als linkse beslissingen in de schoenen wil schuiven van hen die zijn weg gejaagd. U bent een heel eng en gevaarlijk persoon, zelfs met de feiten die in uw geacht schreeuwen wijst u naar anderen die de beslissingen in het land niet hebben genomen…

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Rogér Lousberg”]Documentaire over de Coup – The Revolution Will Not Be Televised;

  https://www.youtube.com/watch?v=Id–ZFtjR5c

  Rust in vrede, Hugo Chavez, strijder tegen de illuminati.[/quote]
  u vergat er aan toe te vogegen en strijder tegen ontwikkeling van het eigen volk.

  Houdt het volk arm en hongerig en het volgt je overal. Laat het eten en ontwikkelen en ze weten zelf wat beter is.

  0 likes
 • Roger Lousberg schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”Rogér Lousberg”]Documentaire over de Coup – The Revolution Will Not Be Televised;

  https://www.youtube.com/watch?v=Id–ZFtjR5c

  Rust in vrede, Hugo Chavez, strijder tegen de illuminati.[/quote]
  u vergat er aan toe te vogegen en strijder tegen ontwikkeling van het eigen volk.

  Houdt het volk arm en hongerig en het volgt je overal. Laat het eten en ontwikkelen en ze weten zelf wat beter is.[/quote]
  Ik trek mijn strijder tegen de illuminati in; hij is een afstammeling van Bolivar en die droeg de bekende logo’s op zijn kledij en wapens, Illuminati, vrijmetselaar dus!

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Sun”][quote name=”Wesley”][quote name=”abtach”][quote name=”Wesley”][quote name=”jeseah”]bestaat toeval? Na eerst een poging om hem via een coup af te zetten, wat door HET VOLK werd tegengehouden, krijgt chavez kanker, een naar blijkt nu ongeneeslijke vorm ervan. In wat voor wereld leven wij, zelfs nu heeft de msm het lef om deze man als dictator en populist weg te zetten…en zwijgt in alle toonaarden over wat hij voor het volk heeft betekend! Rust zacht lieve held, je zult altijd een bron van inspiratie blijven (L)(K)[/quote]
  Kanker is nou niet bepaald een zeldzame doodsoorzaak. dus vanwaar je achterdocht?[/quote]

  Is inderdaad niet meer zeldzaam Wesley.
  Tegenwoordig krijgt ongeveer 1 op de 5 mensen het, daar waar deze verhoudingen de afgelopen 50 jaar alleen maar stijgen.
  Dat betekent dat we dus zieker worden en niet gezonder.
  Net zoals dat we steeds armer worden (1985 hield een 1verdiener meer over als nu een 2verdiener)[/quote]

  De levensverwachting in 1960 was ongeveer 67 jaar. Inmiddels ligt dat rond de 80.

  Naarmate men ouder wordt stijgt de kans op kanker. Het stijgende aantal kankergevallen komt dus vooral doordat mensen ouder worden.[/quote]

  kleuterschoollogica???
  Veel liefs Wesley :-)[/quote]

  Nee pure wetenschap en statistieken;

  http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3407288/2013/03/11/Aderverkalking-komt-niet-door-ongezonde-leefstijl.dhtml

  http://www.kankerwiehelpt.nl/gevolgen-en-steun/kanker-in-de-familie/ouderen-en-kanker-68.html

  Ruim 40% van alle mensen met kanker is 70 jaar of ouder.

  Veel liefs Sun…
  Veel wijsheid is eerder op zijn plaats ben ik bang…

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  EU

  ‘Enorm schandaal’: EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 MILJOEN om ‘Europa te onderwerpen’

  De EU heeft 36,5 miljoen euro overgemaakt ...

  bill gates

  Bill Gates: ‘Corona-ellende komt terug als we klimaatverandering niet stoppen’

  Miljardair Bill Gates wil dat de Verenigde ...

  >