Homepagina » Het Complot » Geheim rapport: Europese Unie legt grondslag voor vierde nazi-rijk
Geheim rapport: Europese Unie legt grondslag voor vierde nazi-rijk

Geheim rapport: Europese Unie legt grondslag voor vierde nazi-rijk

Op 10 augustus 1944 vond in het Maison Rouge Hotel in het Franse Straatsburg een geheime ontmoeting plaats.

Nazi-functionarissen gaven een elitegroep Duitse industriëlen opdracht om zich voor te bereiden op een ‘krachtig Duits rijk’. Met andere woorden: het Vierde Rijk.

Na de bijeenkomst werd een rapport aan Britse functionarissen en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken gestuurd. In het rapport was te lezen hoe de industriëlen de Duitse economie opnieuw zouden moeten opbouwen door de nazipartij te helpen geld door Zwitserland te sluizen.

Economisch rijk

De functionarissen zouden een geheim netwerk van buitenlandse bedrijven gaan oprichten. Men zou wachten tot de tijd rijp was om vervolgens Duitsland weer over te nemen.

Van de industriëlen waren vertegenwoordigers van Volkswagen, Krupp en Messerschmitt aanwezig. Ook schoven functionarissen van de Duitse marine en het ministerie van Bewapening aan. De aanwezigen besloten dat het Vierde Rijk geen militair rijk, maar een economisch rijk moest gaan worden en daarnaast niet alleen om Duitsland moest draaien.

Nazi-Duitsland verplaatste vervolgens grote hoeveelheden kapitaal naar de neutrale landen. Duitse bedrijven begonnen in het buitenland een geheim netwerk te vormen. De Duitse economie herstelde na 1945 opzienbarend snel.

Het Derde Rijk was in militair opzicht verslagen, maar de machtige bankiers, industriëlen en ambtenaren in nazi-Duitsland, herboren als democraten, begonnen in Europa al snel een economische en politieke integratie na te streven. Het is goed mogelijk dat het Vierde Rijk, zoals voorzien door de nazi-industriëlen, in ieder geval ten dele is gerealiseerd.

Wilhelmina

Het rapport na de geheime ontmoeting was opgesteld door een Franse spion. De bijeenkomst werd geleid door SS-Obergruppenführer Dr. Scheid. Hij bekleedde een hoge positie binnen de SS. Overigens was Jozias van Waldeck-Pyrmont, volle neef van de Nederlandse koningin Wilhelmina, eveneens Obergruppenführer binnen de SS.

Scheid gaf de industriëlen opdracht contact te leggen met buitenlandse firma’s. Ze moesten na de oorlog grote sommen geld gaan lenen van andere landen. Slechts enkele industriëlen werden uitgenodigd voor een tweede besloten vergadering, die werd voorgezeten door Dr. Bosse van het ministerie van Bewapening. Daar werden geheimen gedeeld met de elite van de elite.

Bosse had een stappenplan ontwikkeld voor de implementatie van het Vierde Rijk. Eerst zouden de corporaties de nazipartij, die op de achtergrond verder zou gaan, moeten financieren. Daarna zou de overheid grote sommen geld moeten geven aan Duitse industriëlen. Vervolgens zouden Duitse bedrijven een geheim netwerk vormen van buitenlandse dochterondernemingen die zogenaamd militair onderzoek zouden doen.

Het geld zou via twee banken in Zürich worden doorgesluisd naar de buitenlandse netwerken. De nazi’s stuurden al jaren geld naar de neutrale landen. De oorlog bleek voor Duitsland uiteindelijk zeer winstgevend te zijn geweest.

In 1951 werd de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal (EGKS), de voorloper van de Europese Unie, opgericht. De EGSK was de eerste supranationale organisatie en daarmee begon de erosie van nationale soevereiniteit, een proces dat tot op de dag van vandaag doorgaat.

Amnestie

Maar voordat de nazi’s een gemeenschappelijke markt konden opzetten moest amnestie worden verleend aan alle nazi-industriëlen en moesten de nazi-bankiers en -functionarissen weer in de samenleving integreren. In 1957 werd door de Amerikaanse Hoge Commissaris voor Duitsland John J. McCloy een generaal pardon ingesteld voor industriëlen die waren veroordeeld wegens oorlogsmisdaden.

De twee machtigste nazi-industriëlen, Alfried Krupp van Krupp Industries en Friedrich Flick van Daimler-Benz, werden na drie jaar gevangenisstraf vrijgelaten. Krupp en Flick speelden een centrale rol in de economie in nazi-Duitsland. Krupp werd al snel één van de grootste industriëlen van Europa. Flick bouwde na de oorlog ook een groot imperium op.

“Veel grootindustriëlen die nauw betrokken waren bij het naziregime gebruikten Europa als dekmantel om na de overwinning op Hitler de Duitse politieke geest na te streven,” zei historicus Dr. Michael Pinto-Duschinsky. “De belangrijkste figuren uit de nazi-tijd waren de grondleggers van de Europese Unie.”

Veel grote namen zoals BMW, Siemens en Volkswagen, die onder meer Duitse munitie en de V1-raket vervaardigden, waren niet vies van slaven- en dwangarbeid.

Hermann Abs

Hermann Abs, een machtige bankier uit de tijd van het Derde Rijk, werd in 1937 benoemd tot bestuurslid van Deutsche Bank. Hij zat als vertegenwoordiger van Deutsche Bank ook in de raad van toezicht van I.G. Farben, in de nazi-tijd één van de machtigste bedrijven. In de jaren twintig ontstond de chemiereus door een fusie van onder meer BASF, Bayer en Hoechst. Dit bedrijf was zo nauw verbonden met de SS dat het in Auschwitz over een eigen slavenkamp beschikte: Auschwitz III.

Na de oorlog werden 24 bestuursleden van I.G. Farben aangeklaagd wegens oorlogsmisdaden. Slechts de helft van hen moest daadwerkelijk de gevangenis in. Na acht jaar stonden ze allemaal weer op vrije voeten.

Zoals in het rapport vermeld stond vormde zich inderdaad weer een krachtig Duits rijk, een rijk dat de basis vormt van de hedendaagse Europese Unie. Abs kreeg de leiding over het Marshallplan, een omvangrijk hulpplan voor de wederopbouw van de door oorlog getroffen landen in Europa. In 1948 overzag hij in feite het Duitse economische herstel.

Toen Konrad Adenauer, de eerste bondskanselier van West-Duitsland, in 1949 aantrad was Abs zijn belangrijkste financieel adviseur. Achter de schermen bleef hij werkzaam voor Deutsche Bank, de bank die tijdens de oorlog groot was geworden door slavenarbeid in bezette gebieden.

Europese federale staat

In 1957 ondertekenden de zes leden van het EGSK het Verdrag van Rome, het verdrag ter oprichting van de Europese Economische Gemeenschap (EEG). Het verdrag maakte de weg vrij voor andere machtige supranationale instituties waaronder het Europees Parlement en de Europese Commissie.

Tijdens de oorlog werd Ludwig Erhard gefinancierd door I.G. Farben. Na de oorlog benoemde Adenauer hem tot minister van Economische Zaken. In 1963 volgde Erhard hem zelfs op als bondskanselier.

Officieel is er nu vrede en stabiliteit in Europa. Duitsland is een democratie, waar weer een joodse gemeenschap woonachtig is. Het is echter niets meer dan uiterlijke schijn.

“Over 50 jaar denkt niemand nog aan natiestaten,” zei minister van propaganda in nazi-Duitsland Joseph Goebbels eens. De natiestaat bestaat nog wel, maar het streven richting een Europese federale staat is onlosmakelijk verbonden met de plannen van de SS en de Duitse industriëlen om een Vierde Rijk, een economisch in plaats van een militair imperium, op te bouwen.

Eind vorig jaar werd de huidige Duitse bondskanselier Angela Merkel in Portugal onthaald door betogers die spandoeken droegen met teksten als ‘Hitler go home!’ Veel Portugezen zien Merkel als een ijzeren dame die een keihard bezuinigingsbeleid oplegt. De vakbonden zien de Portugese premier Pedro Passos Coelho als een soort lakei van Merkel.

Het geheime rapport is in 2011 vrijgegeven door de Britse Nationale Archieven.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Om te weten hoe de toekomst er uit ziet dient men alleen achterom te kijken…

  De mensheid heeft NIETS geleerd van het verleden…..

  1 likes
 2. [quote name=”Syb”]Niet verrassend als je weet dat Merkel werkelijk een afstammeling is van Hitler.[/quote]
  Hé dat wist ik niet. Van welke Hitler? Die met die snor? Had die kinderen dan? Ik stam af van een man die voor de kerst de huizen langs ging om het varken te slachten. Zou die beste voorouder mij nu vervloeken omdat ik geen vlees eet?

  1 likes
 3. Ach het mag dan ook geen verrasing heten dat de gehele EUSSR top bestaat uit niet verkozen socialisten en oud-communisten. De natte droom van elk links ingestelde mens een groot Europa, waardaar we welvaart kunnen verdelen van land naar land ipv mens naar mens, met de uiteindelijke natte droom iedeeen gelijk, iedereen even arm en iedereen slaafs naar de linkse staatspartij luisteren.

  0 likes
 4. Waaaahh, dit is toevallig. Een uurtje of 3 geleden heb ik het telefonisch met een andere niburu bezoeker het hier over gehad, het stichten van “Das Vierte Reich” en het positioneren van poppetjes om dat te bewerkstelligen. De zogenaamde hoge duitse krijgsgevangenen en overgelopen duitse geleerden, de paus, de bijbel enzovoort. Die Waldeck-Pyrmont stonden bekend als een oorlogzuchtige familie nog voor Wilhelmina was geboren. Dus van de SS verbaasd mij niets.

  0 likes
 5. [quote name=”M. Brandenburg”]Ach het mag dan ook geen verrasing heten dat de gehele EUSSR top bestaat uit niet verkozen socialisten en oud-communisten. De natte droom van elk links ingestelde mens een groot Europa, waardaar we welvaart kunnen verdelen van land naar land ipv mens naar mens, met de uiteindelijke natte droom iedeeen gelijk, iedereen even arm en iedereen slaafs naar de linkse staatspartij luisteren.[/quote]

  Ze hebben het over het 4e nazi rijk en jij begint te blaten over links ingestelde mensen. Zelf nadenken is toch wel moeilijk voor sommige mensen. Zo een reactie van jou is typisch wilders-geblaat. Als je op deze site bent en niet zelf kan nadenken reageer dan gewoon helemaal niet

  0 likes
 6. Staat volgens mij (deels) los van Duitsland. Immers zijn de kopstukken na de oorlog naar diverse landen gegaan waar ze met open armen werden ontvangen. O.a. VS.

  0 likes
 7. Dit artikel lezende moest ik gelijk aan de docu van Dr. Rath denken en ik was ook niet verrast dat deze vermeld is bij “Gerelateerd”

  0 likes
 8. Het is niet te hopen dat dit doorgaat,maar we hebben toch een verenigd Europa?

  0 likes
 9. Achter het idee van NAZI partij is echter niet Adolf Hitler,wel was de geheimzinnig organisatie “Thule Society” Hitler was een lid van die stichting toen hij een jonge man was en heeft hem opgeleid om WO2 voor te bereiden nadat die stichting haar opdracht is voltooid is opeens uit het wereld verdwenen, voor meer informatie in Google.

  0 likes
 10. Het Eerste, Tweede en Derde Rijk draaiden uitsluitend om Duitsland.
  De term ‘Vierde Rijk’ is niet op zijn plaats, omdat het dit keer niet alleen om Duitsland draait.

  0 likes
 11. [quote name=”Tja”][quote name=”M. Brandenburg”]Ach het mag dan ook geen verrasing heten dat de gehele EUSSR top bestaat uit niet verkozen socialisten en oud-communisten. De natte droom van elk links ingestelde mens een groot Europa, waardaar we welvaart kunnen verdelen van land naar land ipv mens naar mens, met de uiteindelijke natte droom iedeeen gelijk, iedereen even arm en iedereen slaafs naar de linkse staatspartij luisteren.[/quote]

  Ze hebben het over het 4e nazi rijk en jij begint te blaten over links ingestelde mensen. Zelf nadenken is toch wel moeilijk voor sommige mensen. Zo een reactie van jou is typisch wilders-geblaat. Als je op deze site bent en niet zelf kan nadenken reageer dan gewoon helemaal niet[/quote]

  pardon ?

  0 likes
 12. Niet verrassend als je weet dat Merkel werkelijk een afstammeling is van Hitler.

  0 likes
 13. [quote name=”Tja”][quote name=”M. Brandenburg”]Ach het mag dan ook geen verrasing heten dat de gehele EUSSR top bestaat uit niet verkozen socialisten en oud-communisten. De natte droom van elk links ingestelde mens een groot Europa, waardaar we welvaart kunnen verdelen van land naar land ipv mens naar mens, met de uiteindelijke natte droom iedeeen gelijk, iedereen even arm en iedereen slaafs naar de linkse staatspartij luisteren.[/quote]

  Ze hebben het over het 4e nazi rijk en jij begint te blaten over links ingestelde mensen. Zelf nadenken is toch wel moeilijk voor sommige mensen. Zo een reactie van jou is typisch wilders-geblaat. Als je op deze site bent en niet zelf kan nadenken reageer dan gewoon helemaal niet[/quote]
  Wat betekent NWO??
  betekent dat arme landen en rijk landen bestaan niet meer ,dus alle landen moeten gelijk arme kunnen zijn en alleen zij mogen rijk zijn ,je weet wie zijn ‘zij’ denk ik.

  0 likes
 14. de paus en de zwitzerze bis bank zijn hier direct aan verbonden.
  en dan komen we automatisch bij de bilderbergjes uit.

  0 likes
 15. [quote name=”M. Brandenburg”]Ach het mag dan ook geen verrasing heten dat de gehele EUSSR top bestaat uit niet verkozen socialisten en oud-communisten. De natte droom van elk links ingestelde mens een groot Europa, waardaar we welvaart kunnen verdelen van land naar land ipv mens naar mens, met de uiteindelijke natte droom iedeeen gelijk, iedereen even arm en iedereen slaafs naar de linkse staatspartij luisteren.[/quote]
  Haha, hoe bedenk je het. Neeltje Kroes ooit lid van de aloude CPN (of SDAP) Dan was ze geïnfiltreerd bij de VVD zeker! Dan zal de Nyenrode Business Universiteit ook wel opgezet zijn door communisten en nationalistische socialisten. LOL.

  0 likes
 16. [quote name=”ss”][quote name=”Tja”][quote name=”M. Brandenburg”]Ach het mag dan ook geen verrasing heten dat de gehele EUSSR top bestaat uit niet verkozen socialisten en oud-communisten. De natte droom van elk links ingestelde mens een groot Europa, waardaar we welvaart kunnen verdelen van land naar land ipv mens naar mens, met de uiteindelijke natte droom iedeeen gelijk, iedereen even arm en iedereen slaafs naar de linkse staatspartij luisteren.[/quote]

  Ze hebben het over het 4e nazi rijk en jij begint te blaten over links ingestelde mensen. Zelf nadenken is toch wel moeilijk voor sommige mensen. Zo een reactie van jou is typisch wilders-geblaat. Als je op deze site bent en niet zelf kan nadenken reageer dan gewoon helemaal niet[/quote]
  Wat betekent NWO??
  betekent dat arme landen en rijk landen bestaan niet meer ,dus alle landen moeten gelijk arme kunnen zijn en alleen zij mogen rijk zijn ,je weet wie zijn ‘zij’ denk ik.[/quote]Hé ss, jij ook hier! Heb je me al verteld wie volgens jou achter die NWO-samenzwering zit? (Ik heb nog niet alle berichten gelezen)

  0 likes
 17. [quote name=”jmm”]de paus en de zwitzerze bis bank zijn hier direct aan verbonden.
  en dan komen we automatisch bij de bilderbergjes uit.[/quote]
  Dus ook bij Mark Rutte en Alexander Pechtold… zijn dat ook communisten?

  0 likes
 18. Pssst! Ik heb ook een geheime organisatie opgericht… niet verder vertellen hoor.

  0 likes
 19. [quote name=”#kefashan”][quote name=”Syb”]Niet verrassend als je weet dat Merkel werkelijk een afstammeling is van Hitler.[/quote]
  Hé dat wist ik niet. Van welke Hitler? Die met die snor? Had die kinderen dan? Ik stam af van een man die voor de kerst de huizen langs ging om het varken te slachten. Zou die beste voorouder mij nu vervloeken omdat ik geen vlees eet?[/quote]
  Er is vast wel een conspiracy theorie te vinden waarin hij kinderen had die stiekem zijn weggesluisd, of waar voor zijn dood zijn zaad werd afgtepapt en ingevroren

  0 likes
 20. [quote name=”ss”][quote name=”Tja”][quote name=”M. Brandenburg”]Ach het mag dan ook geen verrasing heten dat de gehele EUSSR top bestaat uit niet verkozen socialisten en oud-communisten. De natte droom van elk links ingestelde mens een groot Europa, waardaar we welvaart kunnen verdelen van land naar land ipv mens naar mens, met de uiteindelijke natte droom iedeeen gelijk, iedereen even arm en iedereen slaafs naar de linkse staatspartij luisteren.[/quote]

  Ze hebben het over het 4e nazi rijk en jij begint te blaten over links ingestelde mensen. Zelf nadenken is toch wel moeilijk voor sommige mensen. Zo een reactie van jou is typisch wilders-geblaat. Als je op deze site bent en niet zelf kan nadenken reageer dan gewoon helemaal niet[/quote]
  Wat betekent NWO??
  betekent dat arme landen en rijk landen bestaan niet meer ,dus alle landen moeten gelijk arme kunnen zijn en alleen zij mogen rijk zijn ,je weet wie zijn ‘zij’ denk ik.[/quote]

  Als je het omdraait wordt het duidelijk…nwo=own, bezitten.
  “Ze” willen alles bezitten, own everything

  0 likes
 21. De titel “Europese Unie legt grondslag voor vierde Nazi-Rijk” strookt niet met de inhoud van het, overigens warrige, stuk. Toepasselijker is zoiets als: ‘Oude Nazi-plannen hebben iets weg van het model van de Europese Unie’. Wilhelmina wordt er ook nog even met de haren bijgesleept. Gevalletje Klok/Klepel.

  0 likes
 22. @Tja je hebt gelijk.Helaas zijn er zelfs/juist (?) hier mensen die niet DURVEN denken en leven in de realiteit.Wat jij schrijft is 100% aantoonbaar.We gaan zeker richting communisme.Het Chinese model en niet dat van de USSR.Nog erger dus.

  En nog wat.Mensen die anti PVV zijn, zijn duidelijk slaven van de massamedia heerlijk gebrainwashed nablaten wat de krant schrijft.Mensen durven geen mening te hebben.Angsthazen.Liever ‘rustig’ meekabbelen/kwakkelen.De overheid weet het wel.Die zorgen wel voor de schaapjes.De PVV is de enige partij die af wil van de EU dictatuur en staat dus voor vrijheid.Los van de onnozele dingen die zij doen net als elke andere politieke stroming.

  0 likes
 23. [quote name=”#kefashan”][quote name=”M. Brandenburg”]Ach het mag dan ook geen verrasing heten dat de gehele EUSSR top bestaat uit niet verkozen socialisten en oud-communisten. De natte droom van elk links ingestelde mens een groot Europa, waardaar we welvaart kunnen verdelen van land naar land ipv mens naar mens, met de uiteindelijke natte droom iedeeen gelijk, iedereen even arm en iedereen slaafs naar de linkse staatspartij luisteren.[/quote]
  Haha, hoe bedenk je het. Neeltje Kroes ooit lid van de aloude CPN (of SDAP) Dan was ze geïnfiltreerd bij de VVD zeker! Dan zal de Nyenrode Business Universiteit ook wel opgezet zijn door communisten en nationalistische socialisten. LOL.[/quote]

  Nu heb ik persoonlijk zefl de VVD nooit als rechtse partij gezien, dit gaat namelijk in tegen alles waar rechts voor staat, onfahankelijk, zelfverantwoordelijkheid en geen staatsbemoeienis. Nu is het echter zo dat de VVd de laatste 35 jaar heelç vaak in een kabinet heeft gezeten, hierin heeft zij eigenlijk alles gedaan wat je van socialisten mag verwachten, grote staatsvoorzieningen(die niet betaalbaar zijn) steeds meer regeltjes om burgers te controleren en ga zo maar door. Ook na de laatste verkiezingen toonde de VVD aan totaal geen moeite te hebben met nivelleren tot ongekende hoogtes(de hoogte in Nederland is al economie ontwrichent maar de VVD wil meer). Wie ooit de droom had dat de VVD rechts was, is of hardt wakker geschrokken of slaapt nog steeds! de naam zegt niets de akties zijn alleszeggend de acties van de VVD tonen socialisme tot op zeer grote hoogtes!

  0 likes
 24. [quote name=”#kefashan”][quote name=”M. Brandenburg”]Ach het mag dan ook geen verrasing heten dat de gehele EUSSR top bestaat uit niet verkozen socialisten en oud-communisten. De natte droom van elk links ingestelde mens een groot Europa, waardaar we welvaart kunnen verdelen van land naar land ipv mens naar mens, met de uiteindelijke natte droom iedeeen gelijk, iedereen even arm en iedereen slaafs naar de linkse staatspartij luisteren.[/quote]
  Haha, hoe bedenk je het. Neeltje Kroes ooit lid van de aloude CPN (of SDAP) Dan was ze geïnfiltreerd bij de VVD zeker! Dan zal de Nyenrode Business Universiteit ook wel opgezet zijn door communisten en nationalistische socialisten. LOL.[/quote]

  Kroes heeft een hoge funtie(wiens brood men eet wiens woord men spreekt) zij is echter geen persoon die meebeslist! In de kammertjes van Baroso en dergelijke komt zij allen op uitnodiging.

  Maar een ieder zou eens een onderzoek moeten doen naar de achtergronden van hen die het voor het zeggen hebben. Ook zou men eens de interviews moeten lezen met de diverse oud-politiek gevangenen van hjet oude USSR, die leggen namelijk stuk voor stuk uit waaromde EU in alle vlakken op de USSR lijkt.

  Je moet wel snel zijn, daar de EUSSR ook de kranten nog meer aanbanden gat leggen, de EUSSR gaat straks bepalen wat geschreven mag worden door een ieder! Dus niet enkel de mainstream kranten, die hoera roepen bij elke burger betutteling en elke niet wet die de vrijheid van de burgers afneemt.

  0 likes
 25. [quote name=”Tja”]

  Ze hebben het over het 4e nazi rijk en jij begint te blaten over links ingestelde mensen. Zelf nadenken is toch wel moeilijk voor sommige mensen. Zo een reactie van jou is typisch wilders-geblaat. Als je op deze site bent en niet zelf kan nadenken reageer dan gewoon helemaal niet[/quote]

  De kramp waar velen inschieten wanneer de bron van het nazisme (NA ZI Nationaal SOcialist) vandaan komt. Ik weet we proberen hard om de geschiedenis te herschrijven. Tegenwoordig is het heel erg in om te roepen de Duiters waren rechts, helaas ze waren keihard links, De Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij was links van opzet is via democratie aan de macht gekomen, waarop ze op geheel linkse wijze(volg het nieuws uit de wereld eens waar links aan de macht is gekomen) de volledige macht hebben gegrepen. De linkse Partijen, bijvoorbeeld de SNb was maar wat blij met de ontwikkelingen in Duitsland, en sloot zich zonder morren aan bij deze linkse op geweld gebaseerde overname van de wereld. Geweld is namelijk iets dat bij links niet wordt gemeden, vraag het de Duyvendakjes, de Chavezjes, de Farcjes en ga zo maar door. In Nederland weten we dat elke demonstratie van de internationaal socialistenuitloopt op geweld en men aktief aanmoeidigt, om materialen die kunnen dienen als wapen mee te brengen. We zien ook nu nog steeds de innige omhelsing met de Moslims en legt men hen geen steen in de weg op weg naar de ultieme droom om Joden te vermoorden. %5 miljard vanuit de EUSSR naar Egypte en miljarden stroom naar islamitisch Judea..

  Misschien moet u zich meer richten op de geschiedenis boeken van voor 1965 en minder op wat tegenwoordig aan de kinderen wordt geleerd en wat u vind op wikipedia, alwaar elk niet gewenste omschrijving wordt verwijdert!

  0 likes
 26. zo maar wat linksje direkt van de bron, hoeven we verder niet meer te discusseren over wie nu de macht heeft in de EUSSR en welke ideologie ze aanhangen, Armoe voor een ieder is troef en uitgangspunt!!

  http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/en/ec/1350

  http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/en/ec/1350

  http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/en/ec/1350

  http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_Data/docs/pressdata/EN/foraff/

  http://europa.eu/rapid/press-release_SPEECH-13-60_es.htm

  http://europa.eu/rapid/press-release_SPEECH-13-59_es.htm

  http://www.reuters.com/article/2013/01/27/us-eu-latinamerica-degucht-idU

  http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/degucht/about/mandate/

  Hier is geen wordt democratisch in terug te vinden, alsmede inspraak van burgers of meer vrijheden voor burgers. Gedeelde welvaart, gedeelde armoe, en iedereen luisteren naar het staatsapparaat!

  0 likes
 27. Het is niet juist dat de NAZIES de indutruelen opdracht gaven voor het derde rijk. Het waren de indutrieelen die Hitler benaderde om de 2de wereldoorlog te ontketenen.

  0 likes
 28. NWO=OWN

  Alsjeblieft zeg! Wil je dan ook zeggen dat OWN (Oprah Winfrey Network) ook aan dit alles is verbonden? 🙂

  0 likes
 29. Wet technisch gezien verkeren wij nog steeds onder Duits gezag. Na de oorlog is er bewust voor die constructie gekozen met niet officiële Nazi partizanen. Wat impliceert dat het kabinet en het koningshuis illegaal opereren. Maar gelukkig maakt niemand zich daar druk over tot Merkel met die papiertjes aankomt..De geboorte van een nieuwe Duitse provincie? Dit artikel maakt mijn beweringen legitiem. Zoek het maar in de website van de Soevereinen op. http://www.sopn.net . Ik schrok me dood, en hun leider zal een einde a la Pim kunnen verwachten werd er voor gewaarschuwd ook.Ja, genoeg gekken buiten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

president

President El Salvador onthult: Meeste wereldleiders gebruiken hydroxychloroquine tegen corona

Wereldleiders krijgen het advies om hydroxychloroquine te ...

hoogleraar

Hoogleraar: ‘Dit is waarom je coronaboetes niet moet betalen’

Hoogleraar Jan Brouwer van de Rijksuniversiteit Groningen ...