Mens en Dier

Jurist haalt uit naar kabinet: ‘Wat jullie doen, zijn misdrijven tegen de menselijkheid’

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het systeem van toegangstesten is niet waterdicht. De QR-codes zijn te vervalsen en in die toegangsbewijzen is handel ontstaan. Minister Grapperhaus van Justitie waarschuwde dat het vervalsen van een QR-code fraude is en dat daar maximaal vier jaar gevangenisstraf op staat.

Ook heeft Grapperhaus aangedrongen op de controle van een identiteitsbewijs samen met de QR-code, zodat vervalsingen sneller aan het licht komen.

Jurist Ghislen Nysten haalt op social media hard uit naar het kabinet. “Ik wijs de leden van het kabinet er graag op dat er levenslang staat op misdrijven tegen de menselijkheid. En wat jullie doen, zijn misdrijven tegen de menselijkheid,” schrijft Nysten, initiatiefnemer van De Vrijheidsjurist.

Apartheid en andere onmenselijke handelingen

De jurist verwijst naar het Statuut van het Internationaal Strafhof, dat misdrijven tegen de menselijkheid definieert door een opsomming van handelingen te geven die ‘indien gepleegd als onderdeel van een wijdverbreide of stelselmatige aanval gericht tegen een burgerbevolking, met kennis van de aanval’ een misdrijf tegen de menselijkheid uitmaken.

Het gaat daarbij over onder meer ‘apartheid en andere onmenselijke handelingen’.

4.8 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

De naam Ghislen Nysten kwam mij al direct bekend voor. Ik heb dus eerst even zijn “doopceel” gelicht. Grapje.

Hij is in februari van dit jaar opgestapt als fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Beek.

Een jonge man met karakter! Deze mensen zijn tegenwoordig met een lantaarntje te zoeken.

Hij hoort zonder meer in het rijtje van de jongens en meisjes van Forum voor Democratie: Thierry, Freek, Pepijn, Gideon en Simone (hoor je niet zoveel van, omdat zij voornamelijk bezig is met buitenlandse zaken).

Ik vind het zó geweldig, dat JUIST jonge mensen zich zo keihard uitspreken tegen dit duivelse beleid.

En WAAROM ik dat vind? Omdat deze zelfde jonge mensen enkele tientallen jaren van verderfelijke linkse communistische indoctrinatie op scholen en universiteiten achter de rug hebben.

En DAN uit dat gedachtenpaleis stappen…. petje af.

Uit alle reacties die ik dagelijks op mijn commentaren krijg, heb ik de conclusie getrokken, dat er vele ouderen tussen zitten. En dan bedoel ik in ieder geval de 60 plussers.

Dat is ook best logisch, want over het algemeen hebben wij zelf natuurlijk geen jonge kinderen meer en het grootste deel heeft ook geen werkgever meer.

Dat maakt ons minder kwetsbaar dan de jongeren.
Mijn hart bloedt voor alle ouders met jonge kinderen, die nu niet meer naar kindervoorstellingen kunnen en zoiets buitengewoon belangrijks als zwemles.

Daar wil ik ook nog even op inhaken. Gisteren werd er door bepaalde zwemscholen geopperd om je kleine kinderen dan maar door vreemden te laten afdrogen en aan- en uitkleden.
Daar kwam (uiteraard) direct een stevige waarschuwing achteraan van iemand van het platform: laat NOOIT vreemden jouw kind aan- en uitkleden.
Pedofielen zijn overal, en dan natuurlijk specifiek waar jonge kwetsbare kinderen zijn.

Ik ben een beetje afgedwaald van het eigenlijke verhaal, maar ik vind IEDEREEN, die een ernstige poging waagt om dat zootje criminelen in Den Haag aan te pakken, een held.

Qua stellingname heeft hij natuurlijk 100% gelijk, maar hij vergeet één belangrijk ding: het rechtssysteem in Nederland is met het badwater weggespoeld.

Maar goed: iedere poging is de moeite waard.

Zó, en nu ga ik straks met een groepje gelijkgestemden naar Den Haag.
Via de groep Vervoer voor Demonstranten lukt het altijd weer om elkaar te vinden en te verbinden.

sterk
sterk
1 jaar geleden

En wanneer worden ze opgepakt?

Avax
Avax
1 jaar geleden

Top! En sluit ze op!

Willem1
Willem1
1 jaar geleden

Jammer genoeg trekken politici zich hier niets van aan en is er geen rechter meer te vinden die nog recht spreekt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

120
0
We lezen graag je reactie!x