CoronaBuitenland

Verloskundige signaleert alarmerende trend: ‘Ik heb dit nog nooit eerder gezien’

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

“Ik heb dit nog nooit eerder gezien,” getuigde verloskundige Kimberly Biss, die betrokken is geweest bij 8000 zwangerschappen, voor het Amerikaanse Congres, waar Marjorie Taylor Greene een hoorzitting had georganiseerd over de schade die is veroorzaakt door de coronavaccins.

“Hoeveel van uw patiënten of zwangere vrouwen die u kent hebben na het coronavaccin of de injecties een miskraam gekregen?” vroeg Greene.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Biss legde uit dat de vaccinatiegraad onder haar patiënten ongeveer 60 procent is en dat de meeste patiënten drie injecties hebben gekregen. “Een enkeling heeft zich vier keer of vaker laten vaccineren.”

Volgens de verloskundige is er iets zorgwekkends aan de hand. Tijdens de hoorzitting in het Congres zei ze dat de meerderheid van de patiënten in 2021 en begin 2022 is gevaccineerd, maar dat ‘we daar nog steeds de effecten van zien’.

Biss deelde eind vorig jaar haar gegevens met wiskundige Jessica Rose voor een analyse en de resultaten daarvan zijn op Substack gepubliceerd.

verloskundige

Bovenstaande grafiek toont het aantal miskramen (oranje) in vergelijking met het aantal nieuwe patiënten (blauw) dat Biss elk jaar ontving. In 2020 kreeg 4 procent van haar patiënten een miskraam. In 2021 was dat 7 tot 8 procent. Het aantal miskramen blijft alarmerend stijgen: vorig jaar maar liefst 15 procent van haar patiënten.

dig

Ik heb dit nog nooit eerder gezien

In november 2021 piekte het aantal miskramen. Een collega kwam naar haar toe en zei: ‘Dr. Biss, beseft u dat er deze maand acht miskramen zijn geweest?’ “In een praktijk met 20 tot 25 patiënten is dat een enorm aantal (meer dan 30 procent),” zei ze.

In december 2022 had ze 41 nieuwe patiënten, waarvan 13 een miskraam kregen. “Dat is 31,7 procent. Ik heb dit nog nooit eerder gezien.”

In januari en februari dit jaar was het aantal nog steeds erg hoog, pas de afgelopen maanden ging het weer wat omlaag.

Wat zegt het RIVM?

Het is moeilijk om de miskramen aan het vaccin te linken omdat dr. Biss de enige is die vraagt aan de patiënten of ze gevaccineerd zijn. Ze kan alleen met zekerheid zeggen dat 60 procent van haar patiënten is ingeënt.

“Ik ben de enige die elke patiënt vraagt: ‘Heb je een vaccin genomen? Hoeveel? Welk merk? Wanneer? Heb je COVID gehad? Hoe vaak?’ Ik ben de enige die dat soort vragen stelt.”

In Nederland krijgen alle zwangere vrouwen het advies om zich te laten vaccineren tegen corona. “De kans om ernstig ziek te worden door corona is groter tijdens de zwangerschap. Vaccinatie maakt deze kans kleiner. Vaccinatie is veilig en effectief, ook tijdens de zwangerschap,” beweert het RIVM.

De volledige hoorzitting is hieronder te bekijken:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ik doe niet mee
Ik doe niet mee
8 maanden geleden

Mensen blijven maar praten. Het is nu toch wel duidelijk dat het gifspuiten zijn. Waarom komt er niemand in actie en dan bedoel ik echte actie. Bewijs zat nu toch?

Jef
Jef
8 maanden geleden

Geweldig nieuws voor de klimaatactivisten.

Wim
Wim
8 maanden geleden

Dit is in Europa ook al aan de gang onafhankelijke instituten in Engeland , Italie en Zweden hebben al krimp in de bevolking aangetoond door links met vaccins van -3 tot -5 procent per land , dit geld eigenlijk voor alle westerse landen die vol voor de gifspuit gegaan zijn .

Hier kunnen ze de deksel nog op het vat houden maar dit moet toch niet te houden zijn ?

Waar ik bang voor ben is dat wanneer deze genocide hier geopenbaard wordt , WW3 of iets dergelijks een feit is , overheden kiezen liever voor oorlog dan aangeklaagd worden door hun eigen bevolking , want wat de farmaceutische industrie heel slim heeft afgedongen tijdens de Plandemie

IS DAT ZE NOOIT OF TE NIMMER AANSPRAKELIJK GESTELD KUNNEN WORDEN VOOR VACINATIE SCHADE !!

Nomen nescio
Nomen nescio
8 maanden geleden

Volgens mij is een en een nog steeds twee, behalve bij het RIVM.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x