Buitenaards

Mysterieuze kist gevonden met tekeningen van gevleugelde buitenaardsen

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is een kist gevonden met daarin gedetailleerde tekeningen van buitenaardse wezens, een ongeïdentificeerd vliegend object en teksten over een link tussen buitenaards bezoek en oude beschavingen.

Op Imgur, een website die afbeeldingen op internet beschikbaar stelt, wordt de inhoud getoond van de houten kist die bij het grof vuil is gevonden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De afbeeldingen zijn op het moment van schrijven al ruim 330.000 keer bekeken. De kist lijkt eigendom te zijn geweest van ene Daniel J. Christiansen, die in Florida woonde, maar oorspronkelijk uit Nederland kwam. Mogelijk was hij een oorlogsveteraan.

Hij schrijft over ‘een verschijning in de Tampabaai’ op 7 juli 1977. Hij tekent buitenaardse wezens en beschrijft ze: “Ze hadden allemaal vier gezichten en vier vleugels.” Eén van de gezichten lijkt menselijk te zijn, de andere drie hebben meer weg van dieren.

Christiansen herinnert zich verwijzingen in de Bijbel naar, in zijn ogen, buitenaardse ontmoetingen. Hij spreekt ook van een waarneming die in 1967 in Brazilië is gedaan door een Amerikaanse toerist.

Mysterieuze kist bevat tekeningen van gevleugelde buitenaardsen

Mysterieuze kist bevat tekeningen van gevleugelde buitenaardsen

Mysterieuze kist bevat tekeningen van gevleugelde buitenaardsen

De vier wezens doen denken aan beelden en figuren op oude schilderijen. In Tibet, maar ook in andere gebieden werden goden soms afgebeeld met het hoofd van een paard of een ander dier. In sommige gevallen had de god meerdere hoofden, waarvan één of meerdere van een dier. De wezens hebben iets weg van de Griekse minotaurus, een schepsel met de kop en staart van een stier, maar het lichaam van een man.

Bekijk hier alle tekeningen en teksten die in de mysterieuze kist zijn aangetroffen.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
10 jaren geleden

De nieuwe film van Thor, zie je ook technologie. Toen God alles schiep was Duisternis en Licht voor HEM in een evenwichtige dans om mekaar heen in het ONENDIGE, YING en YANG. Hij scheide eerst Duisternis en ZIJN/HAAR ogen waren als VUUR en Duisternis lag over de Oerzee en toen zeide GOD er is LCHT. Duisternis is ook BEWUST, wat HIJ/ZIJ bestaat ook ook, Het DONKERE Materie.

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Dus..iemand was waarschijnlijk bezig met een (strip)boek oid.

Nature
Nature
10 jaren geleden

Mooie vondst van iemand die aardig kon tekenen.
Op mij komt het over als illustraties van trips. Niet dat die geen waarde hoeven hebben, maar zijn dan erg persoonsgebonden.
Misschien leveren de technische tekeningen resultaat?

M. Golsteijn
M. Golsteijn
10 jaren geleden

Dat zijn de vier figuren die je ook op de tarot kaart “het rad van fortuin” terugvindt, de stier, de leeuw, de adelaar en de mens.
Betekenis van de kaart: “Het Rad van Fortuin kondigt verandering aan. Het wiel van de tijd, draait voort zonder te stoppen en houdt geen rekening met ons als mensen. Alles is in beweging. Rijken worden opgebouwd en gaan ten onder, rijkdom komt en gaat. Elke dag brengt nieuwe kansen maar niets is blijvend. Het rad van Fortuin mengt goed met kwaad en licht met duister”

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x