Buitenland

‘Nog nooit zoiets gezien’: autopsies onthullen wat er in het lichaam van geprikten gebeurt

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week presenteerden twee Duitse pathologen de resultaten van autopsies op lichamen van mensen die waren overleden na de coronavaccinatie. Eén van hen, professor Arne Burkhardt, leidde 18 jaar lang het pathologisch instituut in Reutlingen. YouTube verwijderde de beelden van de persconferentie.

Medisch deskundige Jane Ruby bekeek de persconferentie en vond de beelden die ze lieten zien ‘absoluut schokkend’. Er waren bijvoorbeeld grote concentraties witte bloedcellen te zien die vreemde voorwerpen en ontstekingen bestreden. Zulke grote concentraties hadden ze ‘nog nooit gezien’.

Roestvrij staal met hele scherpe, gekartelde randen

Daarnaast werden de resultaten gepresenteerd van onderzoek naar de vaccins zelf. Men trof in de vaccins onder andere roestvrij staal aan met hele scherpe, gekartelde randen. In elke druppel die ze analyseerden, ontdekten ze honderden van deze piepkleine roestvrij stalen voorwerpen, zei Ruby in de Stew Peters Show.

De roestvrij stalen voorwerpen werden in het lichaam aangevallen door talloze witte bloedcellen. Er ontstond vervolgens een cytokinestorm, een potentieel dodelijke reactie van het lichaam waarin te veel cytokinen uitgescheiden worden die een ontstekingsreactie veroorzaken. De patiënten zijn overleden aan de gevolgen van de cytokinestorm en de schade die het metaal in het lichaam teweegbracht.

Dit is ongekend

Dr. Ruby liet ook een foto zien van een lymfeklier die tijdens de autopsie bij één van de overledenen was weggehaald. Normaal gesproken zijn ze ongeveer zo groot als een erwt. Ze toonde een gezwollen lymfeklier die maar liefst drie centimeter lang is. “Dit is ongekend. Deze experts hebben nog nooit zoiets gezien,” zei ze.

Haal alsjeblieft geen boostervaccin en houd je kinderen uit de buurt van deze prik, benadrukte dr. Ruby.

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

Wel logisch op zich…je injecteert allemaal Nano-Vuilnis in iemands lichaam…stimuleert met behulp van mRNA-Gentherapie-Spike-Eiwitten-Troep allerlei overdreven Afweerreacties van het Immuunsysteem waardoor het volledig op hol slaat & de persoon in kwestie sterft…

Cletus
Cletus
7 maanden geleden

Maar zonder die prik geen groen vinkje en zonder groen vinkje kun je jezelf geen delirium zuipen in de kroeg en vreten bij McDonalds. En films kijken kan ook alleen maar in de bios, dussss…

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
7 maanden geleden

De definitie van Intelligentie moet worden geredefinieerd, hoe is het mogelijk dat mensen om mij heen als blinde schapen een prik laten zetten.. en nu hun kinderen naar de slachtbank brengen.. zijn deze mensen zo gebrainwashed? Laatst vroeg ik iemand waarom hij de prik gehaald had.. antwoord “het was gratis” maar zolas Hans Klok zei, de hoogopgeleide mensen zijn het makkelijkst te misleiden.. en wat ertusseninzit is gebrainwashed, zodanig dat ze alleen aan hun vakantie en bezoek aan de kroeg denken…

Broodje Gaap
Broodje Gaap
7 maanden geleden

Het is de moeite waard de gehele productie te bekijken. Emotionele steun daarbij of erna voorhanden hebben is belangrijk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x