Homepagina » Buitenland » ‘Nog nooit zoiets gezien’: autopsies onthullen wat er in het lichaam van geprikten gebeurt
autopsie
Foto: vreemd voorwerp (bruin) wordt aangevallen door witte bloedcellen (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

‘Nog nooit zoiets gezien’: autopsies onthullen wat er in het lichaam van geprikten gebeurt

Vorige week presenteerden twee Duitse pathologen de resultaten van autopsies op lichamen van mensen die waren overleden na de coronavaccinatie. Eén van hen, professor Arne Burkhardt, leidde 18 jaar lang het pathologisch instituut in Reutlingen. YouTube verwijderde de beelden van de persconferentie.

Medisch deskundige Jane Ruby bekeek de persconferentie en vond de beelden die ze lieten zien ‘absoluut schokkend’. Er waren bijvoorbeeld grote concentraties witte bloedcellen te zien die vreemde voorwerpen en ontstekingen bestreden. Zulke grote concentraties hadden ze ‘nog nooit gezien’.

Roestvrij staal met hele scherpe, gekartelde randen

Daarnaast werden de resultaten gepresenteerd van onderzoek naar de vaccins zelf. Men trof in de vaccins onder andere roestvrij staal aan met hele scherpe, gekartelde randen. In elke druppel die ze analyseerden, ontdekten ze honderden van deze piepkleine roestvrij stalen voorwerpen, zei Ruby in de Stew Peters Show.

De roestvrij stalen voorwerpen werden in het lichaam aangevallen door talloze witte bloedcellen. Er ontstond vervolgens een cytokinestorm, een potentieel dodelijke reactie van het lichaam waarin te veel cytokinen uitgescheiden worden die een ontstekingsreactie veroorzaken. De patiënten zijn overleden aan de gevolgen van de cytokinestorm en de schade die het metaal in het lichaam teweegbracht.

Dit is ongekend

Dr. Ruby liet ook een foto zien van een lymfeklier die tijdens de autopsie bij één van de overledenen was weggehaald. Normaal gesproken zijn ze ongeveer zo groot als een erwt. Ze toonde een gezwollen lymfeklier die maar liefst drie centimeter lang is. “Dit is ongekend. Deze experts hebben nog nooit zoiets gezien,” zei ze.

Haal alsjeblieft geen boostervaccin en houd je kinderen uit de buurt van deze prik, benadrukte dr. Ruby.

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
19 dagen geleden

Wel logisch op zich…je injecteert allemaal Nano-Vuilnis in iemands lichaam…stimuleert met behulp van mRNA-Gentherapie-Spike-Eiwitten-Troep allerlei overdreven Afweerreacties van het Immuunsysteem waardoor het volledig op hol slaat & de persoon in kwestie sterft…

Cletus
Cletus
19 dagen geleden

Maar zonder die prik geen groen vinkje en zonder groen vinkje kun je jezelf geen delirium zuipen in de kroeg en vreten bij McDonalds. En films kijken kan ook alleen maar in de bios, dussss…

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
19 dagen geleden

De definitie van Intelligentie moet worden geredefinieerd, hoe is het mogelijk dat mensen om mij heen als blinde schapen een prik laten zetten.. en nu hun kinderen naar de slachtbank brengen.. zijn deze mensen zo gebrainwashed? Laatst vroeg ik iemand waarom hij de prik gehaald had.. antwoord “het was gratis” maar zolas Hans Klok zei, de hoogopgeleide mensen zijn het makkelijkst te misleiden.. en wat ertusseninzit is gebrainwashed, zodanig dat ze alleen aan hun vakantie en bezoek aan de kroeg denken…

Broodje Gaap
Broodje Gaap
19 dagen geleden

Het is de moeite waard de gehele productie te bekijken. Emotionele steun daarbij of erna voorhanden hebben is belangrijk.

x

Check Also

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

78
0
We lezen graag je reactie!x