Binnenland

Zorgen over de vele D66’ers op sleutelposities: ‘Hoe komen die mensen daar?’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

D66 diende een voorstel in om politieke partijen die ‘de rechtsstaat ernstig ontwrichten’ makkelijker te kunnen verbieden. Er wordt wel aan een Wet op de politieke partijen gewerkt, waarin een verbod kan worden geregeld, maar dat duurt D66-fractievoorzitter Jan Paternotte te lang.

Hij zei tegen de NOS dat de radicalisering bij sommige partijen in Nederland ‘hard gaat’. Paternotte doelde daarbij vooral op FVD.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Waarom zijn het allemaal D66-mensen?

Financieel expert Ab Flipse zei in het tv-programma Ongehoord Nieuws dat D66 ‘zwaar de bocht is uitgevlogen’. Hij merkte op dat D66 in dit land allerlei sleutelposities vervult. “Op financiën, rechterlijke macht, onderwijs, culturele sector, directeur van de ANWB, van de Consumentenbond, voorzitter van VNO-NCW, de directeur van de NS. Allemaal sleutelposities waar D66 zit.”

We moeten volgens hem kijken waar al die D66-mensen zitten. “Daar zou ik me zorgen om maken. Hoe komen al die mensen op die posities? Wat moet D66 bij VNO-NCW? Wat moeten zij bij de Consumentenbond? En bij de ANWB? Waarom zijn het allemaal D66-mensen?” vroeg Flipse.

Daar maak ik me zorgen om

“Wouter Koolmees, nu bij de NS. Als ik op mijn lijstje kijk hoe dit land bestuurd wordt, is het overwegend D66. Daar maak ik me zorgen om,” benadrukte hij. “Hoe komen die mensen daar?”

Thom de Graaf (D66) is vice-president van de Raad van State. Voorzitter van de Consumentenbond is Lousewies van der Laan (D66). De baas van VNO-NCW is Ingrid Thijssen, vooraanstaand lid van D66.

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik heb gisteravond het programma van Ongehoord Nieuws gezien en gehoord. Het wordt bij ons altijd opgenomen, zodat ik het later, lekker in mijn bed, kan kijken.

Ab Flipse heeft het haarscherp gezien, dat die vreselijke partij D66, ooit in 1966 opgericht, JUIST als tegenhanger van de VVD, de linkse PvdA en de conventionele partijen als KVP, CHU en AR, MET een democratisch geluid, zoals al in de naam vervlochten is, inderdaad totaal, maar dan ook totaal, uit de bocht gevlogen is.

Er IS absoluut niets meer over van het gedachtengoed van Hans van Mierlo. Zoveel is wel zeker.

WAAROM D66 inmiddels méér macht lijkt te hebben dan de VVD (het lijkt er op alsof de VVD het tandeloze hondje van D66 is), daar heb IK wel bepaalde gedachten over.

Sigrid Kaag is, denk ik zomaar, nog méér verbonden met Klaus Schwab. Het is niet voor niets, dat juist ZIJ, als een glibberige slang, het Nederlandse kabinet is binnen geglibberd.

Jarenlang was zij niet eens in ons land woonachtig. Zij had en heeft totaal niets op met de Nederlandse bevolking. Dat heeft zij meerdere malen luid en duidelijk verkondigd, maar zij is binnengehaald om ons definitief naar de knoppen te helpen. En, jammer genoeg, lukt dat haar ook nog eens.

Als je kijkt naar het onderwijs, dan is duidelijk dat dat al tientallen jaren totaal vergiftigd wordt met linkse ideeën. Het is niet voor niets dat de schoolboeken allemaal, met geld van George Soros, worden gefabriceerd.

Als je het zo van een afstandje bekijkt, dan is ALLES wat er nu gebeurt, op een wel zeer spectaculaire manier opgezet. Infiltratie op werkelijk ieder terrein.

Het is als een soort van, ik dacht, hydra. Een monster met ongelooflijk veel koppen.
En die koppen moeten er stuk voor stuk van af.

Eigenlijk hebben wij een soort van Hercules nodig om dit WERK op zich te nemen. Gideon van Meijeren is in ieder geval al een stukje op weg.

Ron
Ron
1 jaar geleden

D666 de uitvoerders van het WEF

Edo Timmermans
Edo Timmermans
1 jaar geleden

D66 is bezig om de rechtsstaat ernstig te ontwrichten met al hun duistere plannetjes die alleen de elite dienen. Ze zouden zichzelf moeten verbieden.
Wat er binnen die partij allemaal gebeurt was vast niet de bedoeling van de oprichters, die partij is geïnfiltreerd door en nu volledig in het bezit van het niet democratisch gekozen WEF.

Locke
Locke
1 jaar geleden

Hij zei tegen de NOS dat de radicalisering bij sommige partijen in Nederland ‘hard gaat’. Paternotte doelde daarbij vooral op FVD.

De mening van een mol uit het hol van het WEF die via stemfraude zich meester heeft gemaakt van een bestuurlijke post om medewerking te verlenen Nederland over te leveren aan een vernietigend systeem.
Deze blinde ratten zijn zo dom in hun oldschool politieke denkpatroon en zo snotterig achter de oren dat ze hun eigen stupide opmerkingen anno 2022 nog niet door hebben. De hele wereld heeft die klaplopers op de korrel. Waar die sellout zich druk over moet maken is zijn verwrongen persoonlijkheid dat niet overziet welk radicaal individu hijzelf vertegenwoordigt.

Patertje Nothing

Back to top button
154
0
We lezen graag je reactie!x