Homepagina » UFO » Mysterieuze sterfgevallen: “UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart”
Mysterieuze sterfgevallen: "UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart"

Mysterieuze sterfgevallen: “UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart”

In korte tijd zijn twee UFO-onderzoekers dood gevonden onder ‘mysterieuze omstandigheden’. Gevreesd wordt dat ze zijn omgebracht door geheime agenten van de overheid om te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt.

Max Spiers, een paranormale onderzoeker, werd vorige maand dood aangetroffen in Polen. Hij claimde dat hij ooit onderdeel was van een geheim overheidsproject. Sommigen zijn ervan overtuigd dat hij vermoord is.

Mysterieuze sterfgevallen: "UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart"

Gaurav Tiwari

Deze maand bleek dat UFO-onderzoeker Gaurav Tiwari uit India dood was gevonden. Volgens de autoriteiten heeft hij zelfmoord gepleegd. Familieleden van Tiwari, die de directeur en oprichter was van de Indian Paranormal Society, zeggen echter dat hij pas was getrouwd en geen reden had om uit het leven te stappen.

137 UFO-onderzoekers

Complottheoretici stellen dat UFO-jagers die te dicht bij de waarheid komen, worden opgejaagd door de geheime diensten of zogeheten mannen in het zwart. Door de jaren heen zouden ‘tientallen’ andere UFO-onderzoekers onder mysterieuze omstandigheden zijn overleden.

Nigel Watson, schrijver van de UFO Investigations Manual, zei: “Al in 1971 claimde onderzoeker Otto Binder dat tenminste 137 UFO-onderzoekers sinds de jaren zestig onder mysterieuze omstandigheden waren gestorven.”

Mysterieuze sterfgevallen: "UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart"

Max Spiers (Facebook)

“Hier kunnen overheidsagentschappen achter zitten, maar het lijkt me nogal extreem om mensen te vermoorden, aangezien er gemakkelijkere manieren zijn om UFO-onderzoekers in diskrediet te brengen,” vervolgde hij.

Kennedy

“Een andere theorie is dat de mysterieuze mannen in het zwart of de aliens erachter zitten, om iedereen die te dicht bij de waarheid komt over hun operaties uit de weg te ruimen,” zei hij.

Watson wijst erop dat wordt beweerd dat de CIA president Kennedy heeft vermoord omdat hij UFO-geheimen wilde delen met de Sovjet-Unie. Marilyn Monroe zou daarnaast zijn gedood omdat ze te openlijk over UFO’s sprak.

Philip Schneider

“Op de avond voor haar dood sprak ze met tv-persoonlijkheid Dorothy Kilgallen over de Roswell-crash in 1947,” aldus Watson. “Kilgallen stierf op 8 november 1965 onder mysterieuze omstandigheden.”

Hij geeft aan dat het puur toeval zou kunnen zijn, maar dat er ook zeker een aantal vreemde incidenten zijn geweest. “UFO-onderzoeker Philip Schneider vreesde bijvoorbeeld voor zijn leven; hij werd gevolgd door ‘busjes van de overheid’ en ook werd hij een aantal keren van de weg gereden,” zei Watson. “In januari 1996 trof een vriend hem dood aan in zijn appartement. Later bleek dat hij was gewurgd, hoewel de officiële lezing zelfmoord luidde.”

[Metro, Express]


Vind je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. In dit lijstje past ook de naam van Karla Turner, zelf een slachtoffer van buitenaardse ontvoeringen. Ze schreef een drietal boeken over de grey agenda waarin zij wees op de samenwerking tussen de greys en de illuminati en hoe een en ander past in de NWO-strategie.

  Ze stierf op haar 48ste na een van die typisch kortdurende agressieve kankers. In die laatste periode werkte ze aan een vierde publicatie. Na haar dood werd haar uitgever onder druk gezet de uitgave van haar boeken stop te zetten. Haar voordrachten uit de jaren negentig zijn nog steeds te vinden op YT en zeer het bekijken waard.

  25 likes
 2. Misdadigers en moordenaars zijn het die mannen in het zwart; als de UFO-waarheid niet openbaar wordt gemaakt dan kan de gehele planeet/mensheid worden vernietigd. Dat zouden de mannen in het zwart (aangestuurd door de heersende elite) dan extra op hun geweten hebben.

  4 likes
  • Die UFO-waarheid zal volgens mij pas openbaar worden gemaakt als men weet welke de goede mensen zijn en welke de slechte mensen zijn. Anders gaat iedereen zich braafjes gedragen. De gebeurtenissen in Keulen zijn zelfs doorslaggevend.

   2 likes
 3. Open jullie ogen mensen. De reptielen en shapeshifters zijn aan de macht. Rutte is een reptiel een draconian. Hoe lang blijven jullie nog ja knikken? De leiders zijn allemaal draconians. Het huis van oranje(draconians) het engels koningshuis(draconians) ze moeten menselijk bloed drinken anders kunnen ze hun reptielvorm niet behouden. Doe de test. Als je mij niet geloofd of denk dat ik gek ben. Doe de test en zie met je eigen mooie ogen. Neem een HD CAMERA. RICHT JE CAMERA OP DE HD TV. MAAKT NIKS UIT WAT VOOR HD CAMERA EN HD TV. MAAK EEN OPNAME VAN EEN BELANGRIJK PERSOON. LUISTER NAAR JE GEVOEL. EEN HOOGGEPLAATST PERSOON OF EEN STER. NA DE OPNAME SPOEL JE DE FILM FRAME BIJ FRAME AF. KIJK GOED! HEB GEDULD. JE ZULT MISSCHIEN EEN MISVORMING ZIEN. DIT KAN EEN KLAUW, EEN LANGE VINGER, EEN BULT, UITSTEEKSELS, TANDEN, EEN ELIPSE PUPIL ZOALS BIJ SLANGEN. JE GEVOEL ZAL JE HELPEN. JE INTUITIE LUISTER DAARNAAR. IK HOOP DAT IK JULLIE HEB GEHOLPEN OM DE ECHTE WAARHEID TE ZIEN. IK WEET WAT IK MET MIJN OGEN HEB GEZIEN. IK WENS JULLIE STERKTE.

  RAINMAKER

  1 likes
 4. @ Redactie Max Spiers is vorige week pas overleden. Niet vorige maand. Daarbij is hij in het bijzijn van mensen dood gegaan. oorzaak nog niet bekend. bekijk het laatste interview van hem met een poolse interviewer. Targeted Individual dat was hij wel. Deze persoon verdient een awful lot of credits.

  Verspreid geen disinformatie a.j.b. bedankt

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

poetin

Poetin geeft geschiedenisles: Hoe het Westen een oorlog met Hitler uitlokte

Het is onze taak om de herinneringen ...

dorp

Het mysterieuze Poolse dorp waar alleen maar meisjes worden geboren

In het Poolse dorp Miejsce Odrzanskie zijn ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.