Homepagina » UFO » Mysterieuze sterfgevallen: “UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart”
Mysterieuze sterfgevallen: "UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart"

Mysterieuze sterfgevallen: “UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart”

In korte tijd zijn twee UFO-onderzoekers dood gevonden onder ‘mysterieuze omstandigheden’. Gevreesd wordt dat ze zijn omgebracht door geheime agenten van de overheid om te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt.

Max Spiers, een paranormale onderzoeker, werd vorige maand dood aangetroffen in Polen. Hij claimde dat hij ooit onderdeel was van een geheim overheidsproject. Sommigen zijn ervan overtuigd dat hij vermoord is.

Mysterieuze sterfgevallen: "UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart"

Gaurav Tiwari

Deze maand bleek dat UFO-onderzoeker Gaurav Tiwari uit India dood was gevonden. Volgens de autoriteiten heeft hij zelfmoord gepleegd. Familieleden van Tiwari, die de directeur en oprichter was van de Indian Paranormal Society, zeggen echter dat hij pas was getrouwd en geen reden had om uit het leven te stappen.

137 UFO-onderzoekers

Complottheoretici stellen dat UFO-jagers die te dicht bij de waarheid komen, worden opgejaagd door de geheime diensten of zogeheten mannen in het zwart. Door de jaren heen zouden ‘tientallen’ andere UFO-onderzoekers onder mysterieuze omstandigheden zijn overleden.

Nigel Watson, schrijver van de UFO Investigations Manual, zei: “Al in 1971 claimde onderzoeker Otto Binder dat tenminste 137 UFO-onderzoekers sinds de jaren zestig onder mysterieuze omstandigheden waren gestorven.”

Mysterieuze sterfgevallen: "UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart"

Max Spiers (Facebook)

“Hier kunnen overheidsagentschappen achter zitten, maar het lijkt me nogal extreem om mensen te vermoorden, aangezien er gemakkelijkere manieren zijn om UFO-onderzoekers in diskrediet te brengen,” vervolgde hij.

Kennedy

“Een andere theorie is dat de mysterieuze mannen in het zwart of de aliens erachter zitten, om iedereen die te dicht bij de waarheid komt over hun operaties uit de weg te ruimen,” zei hij.

Watson wijst erop dat wordt beweerd dat de CIA president Kennedy heeft vermoord omdat hij UFO-geheimen wilde delen met de Sovjet-Unie. Marilyn Monroe zou daarnaast zijn gedood omdat ze te openlijk over UFO’s sprak.

Philip Schneider

“Op de avond voor haar dood sprak ze met tv-persoonlijkheid Dorothy Kilgallen over de Roswell-crash in 1947,” aldus Watson. “Kilgallen stierf op 8 november 1965 onder mysterieuze omstandigheden.”

Hij geeft aan dat het puur toeval zou kunnen zijn, maar dat er ook zeker een aantal vreemde incidenten zijn geweest. “UFO-onderzoeker Philip Schneider vreesde bijvoorbeeld voor zijn leven; hij werd gevolgd door ‘busjes van de overheid’ en ook werd hij een aantal keren van de weg gereden,” zei Watson. “In januari 1996 trof een vriend hem dood aan in zijn appartement. Later bleek dat hij was gewurgd, hoewel de officiële lezing zelfmoord luidde.”

[Metro, Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
BerendW
BerendW
4 jaren geleden

Ja.

Tikkertje
Tikkertje
Reactie op  BerendW
4 jaren geleden

Hartaanval en zelfmoord.
Mijn tante is laatst plotseling overleden, maar waarschijnlijk is ze vermoord?

pieter
pieter
4 jaren geleden

In dit lijstje past ook de naam van Karla Turner, zelf een slachtoffer van buitenaardse ontvoeringen. Ze schreef een drietal boeken over de grey agenda waarin zij wees op de samenwerking tussen de greys en de illuminati en hoe een en ander past in de NWO-strategie.

Ze stierf op haar 48ste na een van die typisch kortdurende agressieve kankers. In die laatste periode werkte ze aan een vierde publicatie. Na haar dood werd haar uitgever onder druk gezet de uitgave van haar boeken stop te zetten. Haar voordrachten uit de jaren negentig zijn nog steeds te vinden op YT en zeer het bekijken waard.

Tinus
Tinus
Reactie op  pieter
4 jaren geleden

thanks ,deze mevrouw was mij nog onbekend.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Misdadigers en moordenaars zijn het die mannen in het zwart; als de UFO-waarheid niet openbaar wordt gemaakt dan kan de gehele planeet/mensheid worden vernietigd. Dat zouden de mannen in het zwart (aangestuurd door de heersende elite) dan extra op hun geweten hebben.

onbekend
onbekend
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Die UFO-waarheid zal volgens mij pas openbaar worden gemaakt als men weet welke de goede mensen zijn en welke de slechte mensen zijn. Anders gaat iedereen zich braafjes gedragen. De gebeurtenissen in Keulen zijn zelfs doorslaggevend.

Christian
Christian
4 jaren geleden

@ Redactie Max Spiers is vorige week pas overleden. Niet vorige maand. Daarbij is hij in het bijzijn van mensen dood gegaan. oorzaak nog niet bekend. bekijk het laatste interview van hem met een poolse interviewer. Targeted Individual dat was hij wel. Deze persoon verdient een awful lot of credits.

Verspreid geen disinformatie a.j.b. bedankt

Rainmaker
Rainmaker
4 jaren geleden

Open jullie ogen mensen. De reptielen en shapeshifters zijn aan de macht. Rutte is een reptiel een draconian. Hoe lang blijven jullie nog ja knikken? De leiders zijn allemaal draconians. Het huis van oranje(draconians) het engels koningshuis(draconians) ze moeten menselijk bloed drinken anders kunnen ze hun reptielvorm niet behouden. Doe de test. Als je mij niet geloofd of denk dat ik gek ben. Doe de test en zie met je eigen mooie ogen. Neem een HD CAMERA. RICHT JE CAMERA OP DE HD TV. MAAKT NIKS UIT WAT VOOR HD CAMERA EN HD TV. MAAK EEN OPNAME VAN EEN BELANGRIJK PERSOON. LUISTER NAAR JE GEVOEL. EEN HOOGGEPLAATST PERSOON OF EEN STER. NA DE OPNAME SPOEL JE DE FILM FRAME BIJ FRAME AF. KIJK GOED! HEB GEDULD. JE ZULT MISSCHIEN EEN MISVORMING ZIEN. DIT KAN EEN KLAUW, EEN LANGE VINGER, EEN BULT, UITSTEEKSELS, TANDEN, EEN ELIPSE PUPIL ZOALS BIJ SLANGEN. JE GEVOEL ZAL JE HELPEN. JE INTUITIE LUISTER DAARNAAR. IK HOOP DAT IK JULLIE HEB GEHOLPEN OM DE ECHTE WAARHEID TE ZIEN. IK WEET WAT IK MET MIJN OGEN HEB GEZIEN. IK WENS JULLIE STERKTE.

RAINMAKER

x

Check Also

soros

Hongaarse premier: ‘Soros is één van de meest corrupte mensen ter wereld’

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft miljardair ...

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x