UFO

Mysterieuze sterfgevallen: “UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart”

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In korte tijd zijn twee UFO-onderzoekers dood gevonden onder ‘mysterieuze omstandigheden’. Gevreesd wordt dat ze zijn omgebracht door geheime agenten van de overheid om te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt.

Max Spiers, een paranormale onderzoeker, werd vorige maand dood aangetroffen in Polen. Hij claimde dat hij ooit onderdeel was van een geheim overheidsproject. Sommigen zijn ervan overtuigd dat hij vermoord is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Mysterieuze sterfgevallen: "UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart"
Gaurav Tiwari

Deze maand bleek dat UFO-onderzoeker Gaurav Tiwari uit India dood was gevonden. Volgens de autoriteiten heeft hij zelfmoord gepleegd. Familieleden van Tiwari, die de directeur en oprichter was van de Indian Paranormal Society, zeggen echter dat hij pas was getrouwd en geen reden had om uit het leven te stappen.

137 UFO-onderzoekers

Complottheoretici stellen dat UFO-jagers die te dicht bij de waarheid komen, worden opgejaagd door de geheime diensten of zogeheten mannen in het zwart. Door de jaren heen zouden ‘tientallen’ andere UFO-onderzoekers onder mysterieuze omstandigheden zijn overleden.

Nigel Watson, schrijver van de UFO Investigations Manual, zei: “Al in 1971 claimde onderzoeker Otto Binder dat tenminste 137 UFO-onderzoekers sinds de jaren zestig onder mysterieuze omstandigheden waren gestorven.”

Mysterieuze sterfgevallen: "UFO-onderzoekers omgebracht door mannen in zwart"
Max Spiers (Facebook)

“Hier kunnen overheidsagentschappen achter zitten, maar het lijkt me nogal extreem om mensen te vermoorden, aangezien er gemakkelijkere manieren zijn om UFO-onderzoekers in diskrediet te brengen,” vervolgde hij.

Kennedy

“Een andere theorie is dat de mysterieuze mannen in het zwart of de aliens erachter zitten, om iedereen die te dicht bij de waarheid komt over hun operaties uit de weg te ruimen,” zei hij.

Watson wijst erop dat wordt beweerd dat de CIA president Kennedy heeft vermoord omdat hij UFO-geheimen wilde delen met de Sovjet-Unie. Marilyn Monroe zou daarnaast zijn gedood omdat ze te openlijk over UFO’s sprak.

Philip Schneider

“Op de avond voor haar dood sprak ze met tv-persoonlijkheid Dorothy Kilgallen over de Roswell-crash in 1947,” aldus Watson. “Kilgallen stierf op 8 november 1965 onder mysterieuze omstandigheden.”

Hij geeft aan dat het puur toeval zou kunnen zijn, maar dat er ook zeker een aantal vreemde incidenten zijn geweest. “UFO-onderzoeker Philip Schneider vreesde bijvoorbeeld voor zijn leven; hij werd gevolgd door ‘busjes van de overheid’ en ook werd hij een aantal keren van de weg gereden,” zei Watson. “In januari 1996 trof een vriend hem dood aan in zijn appartement. Later bleek dat hij was gewurgd, hoewel de officiële lezing zelfmoord luidde.”

[Metro, Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
BerendW
BerendW
8 jaren geleden

Ja.

pieter
pieter
8 jaren geleden

In dit lijstje past ook de naam van Karla Turner, zelf een slachtoffer van buitenaardse ontvoeringen. Ze schreef een drietal boeken over de grey agenda waarin zij wees op de samenwerking tussen de greys en de illuminati en hoe een en ander past in de NWO-strategie.

Ze stierf op haar 48ste na een van die typisch kortdurende agressieve kankers. In die laatste periode werkte ze aan een vierde publicatie. Na haar dood werd haar uitgever onder druk gezet de uitgave van haar boeken stop te zetten. Haar voordrachten uit de jaren negentig zijn nog steeds te vinden op YT en zeer het bekijken waard.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Misdadigers en moordenaars zijn het die mannen in het zwart; als de UFO-waarheid niet openbaar wordt gemaakt dan kan de gehele planeet/mensheid worden vernietigd. Dat zouden de mannen in het zwart (aangestuurd door de heersende elite) dan extra op hun geweten hebben.

Christian
Christian
7 jaren geleden

@ Redactie Max Spiers is vorige week pas overleden. Niet vorige maand. Daarbij is hij in het bijzijn van mensen dood gegaan. oorzaak nog niet bekend. bekijk het laatste interview van hem met een poolse interviewer. Targeted Individual dat was hij wel. Deze persoon verdient een awful lot of credits.

Verspreid geen disinformatie a.j.b. bedankt

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x