Het Complot

‘Namen genoemd’ in onderzoek naar echte daders achter 9/11. Door wie zijn de WTC-gebouwen opgeblazen?

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Lawyers’ Committe for 9/11 Inquiry heeft bij de openbaar aanklager in New York een aanvulling ingediend op het dossier over de ware daders achter de aanslagen op 11 september 2001 in New York.

De organisatie noemt daarin de namen van personen en groepen die mogelijk belangrijke informatie hebben over de aanslagen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Lawyers’ Committee noemt onder andere de namen van hulpverleners die op 9/11 explosies hebben gehoord bij het WTC.

Bommen

Dr. Graeme MacQueen heeft een lijst samengesteld van 150 getuigen, waaronder 100 brandweermannen, die explosies hoorden of zagen op 9/11.

Deze explosies konden niet worden verklaard door een vliegtuiginslag of kantoorbrand.

De hulpverleners spraken onder meer van ‘bommen’, ‘explosies’ boven- en onderaan de gebouwen voordat ze in elkaar stortten, ‘gecontroleerde sloop’, ‘flitsen’, ‘drie verdiepingen die explodeerden’, ‘implosies zoals je op tv ziet’ en ‘explosies op iedere verdieping en rond het hele gebouw’.

Sommige mensen die in het WTC aanwezig waren en ook brandweerlieden maakten melding van explosies in de lobby en de kelder voordat de vliegtuigen insloegen.

Helemaal afgesloten

“Alle ramen waren kapot,” zei een brandweerman. “Het was alsof het vliegtuig de lobby had geraakt.”

Op tv werden op de bewuste 11 september interviews uitgezonden met medewerkers van bedrijven die in het WTC gevestigd waren.

In sommige interviews zeiden de getuigen dat de explosies in de kelder of lobby plaatsvonden nog voordat de vliegtuigen de gebouwen hadden geraakt.

In de weken voorafgaand aan de aanslagen werd er flink verbouwd in het WTC en diverse verdiepingen waren helemaal afgesloten, aldus de Lawyers’ Committee.

Geprofiteerd

Diverse getuigen hebben verklaard dat ’s avonds laat werkploegen het WTC binnenkwamen, die zich niet hoefden te melden en die, tegen de regels in, niet werden begeleid door bewakers.

De Lawyer’s Committee stelt vast dat er meer dan genoeg bewijs is dat de WTC-gebouwen op 9/11 zijn neergehaald met behulp van geavanceerde explosieven, die in de weken voor de aanslagen zijn geplaatst.

Dan zijn er nog de mensen die flink hebben geprofiteerd van de aanslagen. Denk aan de eigenaars van de WTC-gebouwen en de organisaties, individuen en landen die betrokken zijn geweest bij de oorlogen die na de aanslagen werden gevoerd.

Voorkennis

Ook de personen die op 9/11 zijn opgepakt omdat ze uitbundig stonden te juichen nadat de vliegtuigen in de torens waren gevlogen, kunnen belangrijke informatie hebben.

Deze vijf individuen werden gearresteerd, maar later in het geheim het land uitgezet.

Eén van deze individuen zei dat ze naar de Verenigde Staten waren gestuurd om ‘de gebeurtenis vast te leggen’, wat wijst op voorkennis.

[The Free Thought Project]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
5 jaren geleden

Tja tis allemaal al zolang zo duidelijk, maar de meeste mensen leven liever met hun hoofd in hun hol.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Er is een groeiend bewustzijn dat het een USA-insite job is geweest(en op zijn minst dat de USA-regering er van afwist). De satanische-illuminati-elite voert dan ook nog steeds achter de schermen wereldmacht uit om de mensheid te onderdrukken en optioneel te vernietigen.

marcel koningen
marcel koningen
5 jaren geleden

Een wereld coup uitgevoerd door fundamentalistische religieuze groepen namelijk christenen,joden en islamieten.Die allemaal hun bijdrage deden in ruil voor ongekende financieele en wettelijke bevoegd heden wereld wijd.Een beter bewijs dat men nooit religieuzen uit gebeds huizen moet halen en wapens geven of aannemen bij ordediensten of politiek is er niet .De uitdenkers hadden stuk voor stuk in een psychiatrische kliniek voor psychopatische godsdienst waanzinnigen gehuisvest moeten worden heel lang geleden na indentificatie als psychopaat en godsdienswaanzinnige bij hun sollicitatie met een heel hoog hek onder stroom.Dat is de enigste manier op de lange duur om te voorkomen dat dit nog veel vaker gaat voorkomen.Het kan met hersen scan’s en huidweerstand meten.En net als met volkomen debielen een verbod met prikpil op voortplanting wegens te grote maatschappelijke belasting en maatschappelijke ontwrichting voor de normale mensen.
Mvrg,Marcel
P.S. met hun eigen terroristen wetgeving kunnen wij hun vandaag al wereldwijd oppakken en zonder proces levenslang op een eiland opsluiten in humane omstandigheden zonder contact met de buitenwereld! En zonder dat we dat aan een rechtbank moeten vragen
Daarna veranderen we de wetten weer in ons voordeel met rechtbank uitspaken e.d.

Jelle dr
Jelle dr
5 jaren geleden

Mensen zijn bang voor de waarheid. Ze leven liever in de leugen omdat het comfortabel is. Mensen hebben ook geen tijd om kritisch te zijn of om voor zichzelf te denken. Dat wordt totaal niet van hen verwacht. Wat verwacht worst is dat ze onwetende slaven zijn. Ze denken denken dat ze vrij zijn maar zijn in werkelijkheid zo gebonden als een hond aan een ketting. Ze kunnen dingen doen maar ze mogen niet vrij zijn.
Alleen consumeren, produceren en renderen.

Wie logisch nadenkt ziet duidelijk dat dit opgezet is.
Zelf de president van de nepstaat in het Midden-Oosten had vooraf precies vernoemd wat er zou gebeuren. Zelfs de plaats had hij benoemd alleen geen datum. Daar zijn beelden van, maar deze worden bewust verwijderd.

Wat er is gebeurd is afschuwelijk, maar wat er nadien gebeurde is nog afschuwelijker. Er waren niet the om en bij 3500 doden, maar er zijn er veel meer. Men heeft het altijd maar over de slachtoffers in de VS. Maar we hebben het nooit over de miljoenen erna in het midden oosten. Mensen worden bewust tegen elkaar opgezet. Verdeel/heers. Altijd zoal geweest.

Dit spel gaan ze niet zomaar afgeven. Indien het te warm wordt zouden ze zelfs voor de Samson-optie kiezen.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x