Great ResetBuitenland

World Economic Forum wakkert angst voor marburgvirus aan: ‘Moeten we ons zorgen maken?’

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Het World Economic Forum waarschuwt op haar site voor het marburgvirus. “Moeten we ons zorgen maken?” vraagt de organisatie van Klaus Schwab.

In Equatoriaal-Guinea heeft zich een uitbraak van het virus voorgedaan. Er zijn 16 gevallen en negen overlijdens gemeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Het virus is verwant aan het ebolavirus, dat ‘tussen 2014 en 2016 in West-Afrika meer dan 11.000 mensen heeft gedood’. Het behoort tot de familie van filovirussen en veroorzaakt hemorragische koorts, waarbij sprake kan zijn van bloedingen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

88 procent

Vleermuizen, varkens en primaten dragen het bij zich, aldus het WEF. Het marburgvirus werd in 1967 voor het eerst beschreven toen 37 personen ziek werden in de Duitse steden Marburg en Frankfurt am Main, en in Belgrado.

De grootste uitbraak deed zich in 2005 voor in Angola, waar 374 gevallen werden geregistreerd. Het heeft een fatality rate van 88 procent.

Noodtoestand

Er zijn geen goedgekeurde behandelingen, maar niet getreurd: er wordt hard gewerkt aan een vaccin. Onderzoekers ‘haasten zich’ om vaccins te testen.

Als het marburgvirus zich blijft verspreiden, kan de Wereldgezondheidsorganisatie de noodtoestand uitroepen, net zoals in 2019 is gebeurd wegens de verspreiding van ebola, waarschuwt het WEF.

4.7 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

264 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 jaar geleden

Deze lui moeten gestopt worden!!!

En snel ook!!!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Laat je door die gekken niet op de kast jagen, natuurlijk zijn er “dankzij” de massale inspuitingen allerlei varianten ontstaan en is het afweersysteem van de “gevaccineerden” verlamd, zo niet volledig verwoest en zien we daar nu het resultaat van in het steeds maar oplopende aantal ziekenhuisopnames. 1+1=2!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Bwahahaha…het is juist Klaus Schwalbe & al zijn Nazi-vriendjes die zich momenteel ernstig zorgen moeten maken, aanschouw de gecontroleerde vernietiging van het WEF/NWO het Keizerrijk der leugens & de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie…het Satanische WEF-Beest slaat in zijn finale doodsstrijd met wat laatste krampachtige stuiptrekkingen wild met zijn klauwen in het rond…einde oefening voor al dat Parasitaire Nazi-ongedierte….

Ron d'Hondt
Ron d'Hondt
1 jaar geleden

Ze beginnen weer…..het is wel een reden om Afrikanen te toegang te ontzeggen tot Europa……

Back to top button
264
0
We lezen graag je reactie!x