Great ResetBuitenland

World Economic Forum wakkert angst voor marburgvirus aan: ‘Moeten we ons zorgen maken?’

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Het World Economic Forum waarschuwt op haar site voor het marburgvirus. “Moeten we ons zorgen maken?” vraagt de organisatie van Klaus Schwab.

In Equatoriaal-Guinea heeft zich een uitbraak van het virus voorgedaan. Er zijn 16 gevallen en negen overlijdens gemeld.

Het virus is verwant aan het ebolavirus, dat ‘tussen 2014 en 2016 in West-Afrika meer dan 11.000 mensen heeft gedood’. Het behoort tot de familie van filovirussen en veroorzaakt hemorragische koorts, waarbij sprake kan zijn van bloedingen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

88 procent

Vleermuizen, varkens en primaten dragen het bij zich, aldus het WEF. Het marburgvirus werd in 1967 voor het eerst beschreven toen 37 personen ziek werden in de Duitse steden Marburg en Frankfurt am Main, en in Belgrado.

De grootste uitbraak deed zich in 2005 voor in Angola, waar 374 gevallen werden geregistreerd. Het heeft een fatality rate van 88 procent.

Noodtoestand

Er zijn geen goedgekeurde behandelingen, maar niet getreurd: er wordt hard gewerkt aan een vaccin. Onderzoekers ‘haasten zich’ om vaccins te testen.

Als het marburgvirus zich blijft verspreiden, kan de Wereldgezondheidsorganisatie de noodtoestand uitroepen, net zoals in 2019 is gebeurd wegens de verspreiding van ebola, waarschuwt het WEF.

4.7 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
271 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
19 dagen geleden

Deze lui moeten gestopt worden!!!

En snel ook!!!

Victor Hugo
Victor Hugo
19 dagen geleden

Laat je door die gekken niet op de kast jagen, natuurlijk zijn er “dankzij” de massale inspuitingen allerlei varianten ontstaan en is het afweersysteem van de “gevaccineerden” verlamd, zo niet volledig verwoest en zien we daar nu het resultaat van in het steeds maar oplopende aantal ziekenhuisopnames. 1+1=2!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
19 dagen geleden

Bwahahaha…het is juist Klaus Schwalbe & al zijn Nazi-vriendjes die zich momenteel ernstig zorgen moeten maken, aanschouw de gecontroleerde vernietiging van het WEF/NWO het Keizerrijk der leugens & de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie…het Satanische WEF-Beest slaat in zijn finale doodsstrijd met wat laatste krampachtige stuiptrekkingen wild met zijn klauwen in het rond…einde oefening voor al dat Parasitaire Nazi-ongedierte….

Ron d'Hondt
Ron d'Hondt
19 dagen geleden

Ze beginnen weer…..het is wel een reden om Afrikanen te toegang te ontzeggen tot Europa……

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

271
0
We lezen graag je reactie!x