CoronaMens en Dier

D66-Kamerlid Paternotte wijt kelderende vaccinatiegraad aan ‘complothandelaren met dubieuze verdienmodellen’

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!

In Den Haag keldert de vaccinatiegraad onder kinderen voor 12 infectieziekten als mazelen, de bof, kinkhoest en polio. Over de hele stad is de vaccinatiegraad met 10 procentpunt gedaald sinds 2020, bericht de NOS. In andere grote steden is een soortgelijke trend zichtbaar.

“Er zijn nu nieuwe groepen bijgekomen. En dat zijn onder andere mensen die hoogopgeleid zijn, zelf de wetenschap interpreteren en het dan beter denken te weten,” beweert wethouder Hilbert Bredemeijer met droge ogen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

D66-Kamerlid Jan Paternotte zegt op X dat ‘complothandelaren met dubieuze verdienmodellen’ de wetenschap ondermijnen. “En het resultaat is dat kinderen gevaar lopen.”

Dit soort framings helpen niet mee

Velen dienen hem van repliek. “Nee, als u een experimenteel vaccin gaat pushen met dwang en drang (anders uitsluiting in de maatschappij, daarbij werden wetenschappers die grote twijfels hadden gecanceld) dan zijn u en de uwen juist volledig debet aan het teruglopen van het vaccinpercentage,” zegt auteur en spreker Hans van Tellingen.

“Zeker nu blijkt dat dat mRNA-vaccin weinig voordelen bood en met name heel erg veel nadelen, tot de dood aan toe. Zeg ik dat? Nee, dat geven Pfizer en Lareb ook gewoon toe,” voegt hij toe.

FVD-commissielid in Zoetermeer Jeffrey Zanoni schrijft: “Vertrouwen komt te voet en vertrekt te paard. Dit soort framings helpen niet mee het vertrouwen terug te krijgen.”

Ondermijnend

“De daadwerkelijke verdienmodellen zitten juist aan de farmaceutische kant en politieke partijen die met enorme bedragen worden gesponsord om de vaccinatiegraad te verhogen,” benadrukt Zanoni. “De wetenschap wordt misbruikt om de schadelijke kant van vaccinaties (en medicijnen) te verdoezelen. Kijk maar onder andere naar het grote aantal rechtszaken die ze onder het tapijt proberen te vegen.”

Een eerlijk en transparante informatievoorziening kan het vertrouwen in wetenschap en pharma vergroten. Partijen als D66 zijn op dat gebied ondermijnend, aldus Zanoni.

Data-analist Cees van den Bos wijst erop dat Paternotte dwang en drang middels valse dilemma’s, onjuiste informatie en propaganda voor nieuwe en snel ontwikkelde technologie van de injecties op een bevolking die dat grotendeels niet nodig had, buiten beschouwing laat.

Volkomen logisch

“Ook het feit dat dit is opgelegd door een inlichtingendienst met behulp van clandestiene sluipmoordbrigades en overpijnzend knikkende talkshowhosts, mediacampagnes en politiek geïnfiltreerde inspectiediensten, is niet van invloed geweest volgens Jan,” vervolgt Van den Bos.

“Volkomen logisch dat vele ouders ernstige bedenkingen hebben gekregen bij het vaccineren van hun kinderen sinds 2020. In de coronatijd werd vrijwel de hele Nederlandse bevolking nog gechanteerd tot het nemen van een onnodige, niet goed onderzochte, mogelijk gevaarlijke corona-injectie voor toegang tot het maatschappelijk leven,” reageert FVD-fractiemedewerker Annelies Strikkers.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
M@®©
M@®©
2 maanden geleden

‘complothandelaren met dubieuze verdienmodellen’RIVM, lareb, overheid, regering, politici, farma-industrie…. Hij heeft helemaal gelijk.

Cok
Cok
2 maanden geleden

Nog nooit een prik gehad als kind tegen mazelen en ook nog nooit besmet geweest met mazelen

Greet Resist
Greet Resist
2 maanden geleden

en die afgekeurde astra zeneca zooi ging naar mensen met een PGB, wees er maar trots op jan

M@®©
M@®©
2 maanden geleden

‘Complothandelaren met dubieuze verdienmodellen’… Mainstreammedia, wetenschappers, bn’ers, journalisten, IGJ, staatstrollen, aivd, nctv, limc…. Hij heeft wederom gelijk.
Btw, onder welke steen is die vunzige vleugelmoer weggekropen? Waar hebben ze die zolang verstopt gehouden? Zou die ook niet beter het hazepad kunnen kiezen voor het te laat is?

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x