Mens en Dier

Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een huis had, willen de logboeken van zijn vier helikopters en drie vliegtuigen inzien. Zijn rijke en machtige vrienden zijn nu in paniek, schrijft de Daily Mirror.

De minister van Justitie van de Amerikaanse Maangdeneilanden, Denise George, wil naast de passagierslijsten ook eventuele notities ontvangen die de piloten hebben gemaakt of meldingen van verdacht gedrag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

George wil de namen en contactgegevens van eenieder die voor de piloten heeft gewerkt of die contact heeft gehad met Jeffrey Epstein of zijn passagiers.

Piloot David Rodgers overhandigde in 2009 logboeken waaruit bleek dat prins Andrew, Bill Clinton, Kevin Spacey en Naomi Campbell meevlogen met Epsteins ‘Lolita Express’. Hoofdpiloot Larry Visoski, die meer dan 25 jaar voor de pedofiel werkte, heeft zijn logboeken nog niet overhandigd.

Er heerst paniek

Volgens een ingewijde zijn de vluchtgegevens die Rodgers heeft verstrekt een post-it in vergelijking met het materiaal dat George via een dagvaarding boven water wil halen. “Er heerst paniek onder de rijken en machtigen.”

In juli zijn op verzoek van de rechtbank in New York zo’n 80 documenten openbaar gemaakt over de omgang die Ghislaine Maxwell had met Epstein. Maxwell, vertrouwelinge en ex-vriendin van Epstein, wordt verdacht van medeplichtigheid aan kindermisbruik.

Tussen het openbaar gemaakte materiaal zaten onder meer vluchtlogboeken van de privéjets van Epstein en politierapporten uit Palm Beach in Florida, waar Epstein een villa had en met regelmaat meisjes liet langskomen.

[Mirror, The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Wordt vervolgd, benieuwd welke kant het opgaat. Die beesten moeten achter slot en grendel. Met gepaste straffen!!!

georg.
georg.
3 jaren geleden

zolang het maar niet in de doofpot gestopt wordt aanpakken zulke figuren

salvar
salvar
3 jaren geleden

wie weet wie er allemaal kwamen?
wie o wie uit nederland?
vluchten kan niet meer hopelijk.

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Ach joh, een schandaaltje, even door het stof en glashard ontkennen. Dan nog een paar Dollar links en rechts en klaar is Kees. Over een paar jaar staan ze weer op een podium om de volgende prijs in ontvangst te nemen. Dit soort berichten, moet ons er van overtuigen, dat er zoiets als rechtvaardigheid bestaat.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x