Het Complot

Wordt vermiste vlucht MH370 door ISIS gebruikt voor nieuwe 9/11?

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 11 september is het 13 jaar geleden dat de Twin Towers in New York werden vernietigd. Volgens een Amerikaanse expert moeten we voorbereid zijn op nog zo’n soort aanval op dezelfde datum. Luitenant-generaal b.d. Thomas McInerney heeft gezegd dat een dergelijke aanval kan worden uitgevoerd door de vermiste vlucht MH370 van Malaysia Airlines te gebruiken als wapen.

McInerney sprak onlangs met Uma Pemmaraju van Fox News. De legeranalist zei dat ISIS, de jihadistische groep die actief is in het Midden-Oosten, een bedreiging vormt voor de Verenigde Staten. De voormalig luchtmachtgeneraal voegde toe dat Amerika met het oog op 11 september naar DEFCON 1 moet gaan, die maximale paraatheid aangeeft. Hij waarschuwde dat de VS mogelijk een ‘9/11/14’ zal meemaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Wordt vermiste vlucht MH370 door ISIS gebruikt voor nieuwe 9/11?
Foto: Samsul Said/Reuters

McInerney, die in totaal 407 missies vloog, is ook lid van de lobbygroep Iran Policy Committee. Hij verwees tijdens het interview naar de vermiste vlucht MH370 van Malaysia Airlines. “Op 7 september wordt door een groot nieuwsnetwerk en een grote uitgever een boek naar buiten gebracht,” aldus McInerney. “Het zal wereldschokkend zijn. We gaan mogelijk een 9/11/14 zien met MH370.”

De Boeing 777 met aan boord 239 mensen verdween op 8 maart dit jaar van de radar. Op 24 maart maakte de Maleisische regering bekend dat het toestel in de Indische Oceaan was gestort. Er zijn echter nog geen sporen of wrakstukken van MH370 gevonden. Er wordt ook wel gesproken van het grootste luchtvaartmysterie aller tijden.

McInerney wilde verder niet ingaan op het boek over 9/11 en MH370. Volgens Personal Liberty suggereert McInerney dat MH370 intact zou kunnen zijn en door bepaalde groepen kan worden ingezet als wapen tegen de VS.

Eerder zei de luitenant-generaal dat het vermiste vliegtuig mogelijk was geland in Pakistan. Het toestel zou in de schaduw van vlucht 68 van Singapore Airlines boven India hebben gevlogen. McInerney baseerde zich voor zijn uitspraken op een LIGNET-rapport.

[IB Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans de groot
frans de groot
9 jaren geleden

Dit zou zo kunnen alleen zet ik er een ? bij. Hij is nog niet terecht dat klopt ook.
Maar er zijn meer berichten op internet waar die zou kunnen zijn we wachten af.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Als die nou crasht op dat adresje in Tirol volgend jaar tijdens dat leuke uitje van de Bilderbergers, hebben ze mijn zegen.

Roy
Roy
9 jaren geleden

Elk jaar weer roepen ze dat er een nieuwe 9-11 aankomt..
tot op heden nooit gebeurt, zal vast wel weer eens gebeuren, misschien wel op een andere datum.
Maar dan worden alle rekensommetjes er weer bij gepakt, dat het uiteindelijk tot gelinkt kan worden aan 9-11
het gebeurde op de 9e minuut van het 11e uur, etc etc etc

kukumatz
kukumatz
9 jaren geleden

Dit wordt gedaan om de vrijheid van de Amerikanen verder onder druk te zetten en ze nog verder als slaaf te behandelen.
Weg vrijheden, gehoorzaam aan de staat.
En mocht het gebeuren dan is dat de US haar eigen schuld, ze verspreid terreur nu over de gehele wereld voor eigen belang.
Vind het heel erg voor al de onschuldige inwoners die dan hun leven verliezen voor een groep die rustig in Tirol wil gaan vergaderen en verder beslissen wie, wat en waar nog meer levens verloren zullen gaan.
Fijn he zo’n vrijheid minnend land op de wereld en dat het helaas nog kan uitvoeren ook met alle landen die ze in haar grijpers heeft.
En ja, ze heeft Europa uit de drek getrokken en ja, hebben Amerikanen hun leven gegeven voor onze staten, maar dat waren geheel andere Amerikanen voordat de kleine kliek van echte machthebbers zich gingen verbergen op de achtergrond en tot nu toe zichzelf rijk maakten en houden.
En, nee ik heb niets tegen de bevolking van de US, deze worden net als wij allen het “slacht offer” van duivelse personen.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x