Homepagina » Buitenaards » Wetenschapper: “Ik heb bewezen dat buitenaardse hybrides bestaan en op aarde rondlopen”
Wetenschapper: "Ik heb bewezen dat buitenaardse hybrides bestaan en op aarde rondlopen"

Wetenschapper: “Ik heb bewezen dat buitenaardse hybrides bestaan en op aarde rondlopen”

Een expert op het gebied van groene energie zegt overtuigd te zijn dat aliens in het geheim buitenaards DNA hebben ingebracht bij zwangere vrouwen. Dat schrijft de Britse Daily Express.

Miguel Mendonça, die nauw betrokken is geweest bij het Britse energiebeleid, beweert dat er op deze manier steeds meer hybride aliens op aarde komen. Volgens hem helpen ze ons om ‘hogere wezens’ te worden.

Hij is er zelfs van overtuigd dat hij door zijn contact met de hybrides is genezen van MS. Mendonça heeft al veel geschreven over groene energie, maar zijn nieuwe boek Meet the hybrids gaat over een heel ander onderwerp.

‘We weten waarom ze hier komen en wie ze zijn’

Samen met Barbara Lamb interviewde hij acht mensen die claimen geïmplanteerd te zijn met buitenaards DNA en deel uitmaken van een missie om de mensheid te verbeteren. Mendonça gelooft dat deze mensen de waarheid spreken.

“Als wetenschapper doe ik onderzoek naar duurzame energie, dus ik moet zeker zijn van mijn feiten,” zei hij. “Deze hybriden verhogen de trilling en ontwaken mensen. Ik ga nu ook door dit proces. Je kunt er niet omheen.”

Mendonça wilde in eerste instantie alleen de verhalen van de mensen delen en had geen idee dat ze ook zijn leven zouden veranderen. Hij denkt nu het mysterie rond UFO’s te hebben opgelost. “We weten waarom ze hier komen en wie ze zijn.”

Ascensie

Iedere ‘hybride’ kreeg dezelfde vragen voorgeschoteld. Al snel werd duidelijk dat de verhalen veel overeenkomsten hadden. Robert Frost-Fullington (36) uit Californië beweert DNA te hebben van vier buitenaardse soorten, te weten de Reptilians, de Siriërs, de Tall Whites en een soort die eruitziet als een bidsprinkhaan.

In het boek zegt hij dat de wezens implantaten hebben ingebracht onder zijn tong toen hij vijf jaar oud was. De mensen die zijn geïnterviewd claimen dat het hun missie is om de ‘frequentie’ of ‘trilling’ op aarde te ‘verhogen’.

Ze zeggen allemaal dat er een zogeheten ascensie plaatsvindt waarbij mensen evolueren van de derde naar een vijfde dimensie, waar zaken als oorlog en geweld niet zouden bestaan.

Supersoldaten

Tatiana Amore (34) uit het zuiden van Engeland zegt dat ze van het ‘Pleiadische’ ras is. “De aarde verandert en gaat naar een nieuwe frequentie die lichter en beter is voor mensen,” zei ze.

Op de vraag waarom hij de ouders van de hybrides niet heeft geïnterviewd antwoordde Mendonça: “Sommige ouders wilden er niets van weten omdat ze christenen van de oude stempel zijn.”

De ondervraagden wilden geen DNA afstaan uit angst dat ‘geheime militaire projecten het dan zouden gebruiken om supersoldaten te creëren’. Mendonça voegde daaraantoe dat Robert wel openstaat voor een DNA-onderzoek.

Boekentip: Meet the hybrids

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dolex
Dolex
4 jaren geleden

Nou, die implantaten kunnen we checken, toch?

Rudi
Rudi
Reactie op  Dolex
4 jaren geleden

Klopt allemaal geen moer van . We moeten zelf als msns door dat proces heen .
En niet met een beetje dna van een alien .
En trouwns die wetenschapper zit lekker hoog in zijn ego . Ik heb dat bewezen . Nou zal mij benieuwen de voorpagina van de krant morgen

Berenbotje
Berenbotje
4 jaren geleden

Wel vreemd dat deze implantatenverhalen (indianenverhalen) altijd uit het Westen komen. Een Chinees, Indier, Kaap Verdiaan, Argentijn, Afrikaan komt er nooit mee.

Boovendien, als je trillingen wilt verhogen, dan plant je toch iets in in de aarde wat constant een hogere trilling geeft? Dan profiteren niet alleen mensen ervan, maar ook dieren, gewassen enz.

Of Aliens bestaan, ik sluit het niet uit, maar ik vind ze wel laf dat ze mensen ontvoeren en hun DNA inplanten in ze, zonder hun toestemming. Dit lijkt veel meer de actie van een demon dan van een geevolueerd wezen.

Rudi
Rudi
Reactie op  Berenbotje
4 jaren geleden

Dat hele trillingsnivo moet uit jezelf komen . En komt hetdat iet . Dan is het fake . Lekker makkelijk gewoon wat implanteren en hoppeta je gaat acsenseren. Nee zo werkt dat niet . Tis geen cheat voor een game ofzo.
Weet je zodra een verhaal lang is klopt het niet . Hou het simpel . Zo werkt het universum ook .

Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

metalen implantaten kunnen gecheckt worden wat wat gebeurt er met b.v. gemodificeerde stamcellen die in het ruggemerg worden geïmplanteerd?

Jankertje
Jankertje
4 jaren geleden

Zoals Albert Einstein zal zeggen, Logica brengt je van A naar B en verzinsels brengen je overal. Laten we het dan even afwachten zodat we het aan hun zelf kunnen vragen.

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Zolang het leven hier niet aangepast wordt op het tijdperk technologie, geloof ik niks van dit soort verhaaltjes. Dan erbij zijn het ongevraagde experimenten/worden de energieën op aarde mede verandert door zendmasten/satellieten enz. Als die aliens ons kunnen ontvoeren met al hun technologie, kunnen ze ook het systeem aanpassen, door alle leiders te benaderen. Kun je het schuldenprobleem/systeem van misleidende groei en andere zaken zoals giftig voedsel/producten enz. ook oplossen.
De huidige agenda is puur om mensen op te ruimen. Het tijdperk technologie is de grootste vervuiling ooit. Slecht voor aarde en slecht voor al het levende. Technologie neemt al het leven over en daarna komt er pas vrede. Voor 500 miljoen mensen. 2 in 1 doel zeg maar. Als er dus Aliens zijn(goede en slechte), dan werken die te samen aan 1 doel.
Mensen moeten zich niet laten misleiden door dit soort berichten. De bijbel klopt gewoon. Van nimph(Alien dna) tot eindtijd. Van eindtijd tot nieuw tijdperk. De appel der kennis.(technologie) Doos van pandora(mythologie) enz. Het hele verhaal/personen/goden/Niburu staat in de piramide beschreven. Waarom? De mens heeft geen grote natuurlijke vijand. Ja, zichzelf. Hoe ruim je een grote groep/systeem op? Gewoon door te vernietigen. Hoe? Door aan de natuur te prutsen en een opvreet systeem.(ultra liberalisme is ieder voor zichzelf systeem/kom je vanzelf jezelf tegen/de bijbel opname) Heeft niemand schuld. Is appeltje eitje. Vooral als je alle kennis/werking al bezit.

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Ra(god) betekent uit. Over en uit dus.

Danny
Danny
4 jaren geleden

Als dit echte waar is vind ik dit nog al schokkend.
Wie zegt dat die aliens ons willen helpen? hebben ze geen verborgen agenda?
De mens moet zich zelf helpen, we zijn al goed zoals we zijn, in potentie dan…

Het idee dat buitenaardsen alleen maar goed kunnen zijn voor ons is onzin, het gaat niet om goed of slecht, ze hebben slechts (mogelijk) een andere agenda dan wij.

Jankertje
Jankertje
Reactie op  Danny
4 jaren geleden

Ze komen ons opeten met zout en peper!

Gaston
Gaston
Reactie op  Danny
4 jaren geleden

Sommige soorten hebben een positieve agenda, anderen een negatieve. Nog anderen observeren alleen maar. Het idee dat er alleen positieve ET’s zouden zijn komt vooral van de new age beweging en de bekende, maar zelfs in dit wereldje zeer omstreden ufo-oloog Steven Greer. De Greys en Reptilians zijn echter zonder twijfel heel negatief. De Pleiadians, Arcturians en Mantids zijn positiever, maar waarschijnlijk niet unaniem. Waarmee ik bedoel – is de mens zelf goed of slecht? Niet zo gemakkelijk te beantwoorden want je hebt heel lieve mensen, maar ook komplete assholes. Het lijkt mij logisch om te veronderstellen dat hetzelfde opgaat voor de meeste buitenaardse soorten.

John Doe
John Doe
4 jaren geleden

Ohh nee heh.. is de 2012 ascensie liefde en licht kerk weer zijn deuren aan het openen.. komt Saloesie uit Sirius ook weer met haar trilstok zwaaien.
En quote *Volgens hem helpen ze ons om ‘hogere wezens’ te worden. * die vlieger gaat bij mij niet op.. kom eerst maar op de koffie en laat zien wie deze *wezens* zijn.
Of toon wat goodwill.. deporteer b.v een Soros, Killary Clinton of Rotchild naar een Riddick planeet.. met 1 fles water.
Dan praten we verder -)

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Er zijn geen Aliens want er zijn geen andere planeten nog andere bronnen van leven. Mensen en hun voorganger zijn de enige die in onze physieke wereld bestaan. Buiten de wereld die wij kennen zijn meer lagen van onze wereld, en daar is vanalles verstopt voor de meerderheid.

Als er ooit “Aliens” langskomen die een physiek lichaam hebben, dan komen deze één van de buitenwerelden. Het zullen de resultaten zijn van bijna een eeuw lang geheime genetische en psychische experimentatie op mensen.

Aliens is niks meer dan een spannende cover story voor een gruwelijke onmenselijke macht, ontstaan door een uit de hand gelopen monopoly van een hand vol mensen.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

*- dan komen deze *van* één van de buitenwerelden.

speedmaster
speedmaster
4 jaren geleden

en wat zijn dan die zogenaamde “bewijzen”?

x

Check Also

arts

Belgische arts over coronavaccin: ‘Ik zou het zelf nóóit nemen’

Het is niet bewezen dat het coronavaccin ...

ethicus

Artsen uiten felle kritiek op ethicus die vaccineren morele plicht noemt: ‘Werkelijk schandalig’

Gert van Dijk, ethicus bij artsenfederatie KNMG ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x