Buitenaards

Wetenschapper: “Ik heb bewezen dat buitenaardse hybrides bestaan en op aarde rondlopen”

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een expert op het gebied van groene energie zegt overtuigd te zijn dat aliens in het geheim buitenaards DNA hebben ingebracht bij zwangere vrouwen. Dat schrijft de Britse Daily Express.

Miguel Mendonça, die nauw betrokken is geweest bij het Britse energiebeleid, beweert dat er op deze manier steeds meer hybride aliens op aarde komen. Volgens hem helpen ze ons om ‘hogere wezens’ te worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij is er zelfs van overtuigd dat hij door zijn contact met de hybrides is genezen van MS. Mendonça heeft al veel geschreven over groene energie, maar zijn nieuwe boek Meet the hybrids gaat over een heel ander onderwerp.

‘We weten waarom ze hier komen en wie ze zijn’

Samen met Barbara Lamb interviewde hij acht mensen die claimen geïmplanteerd te zijn met buitenaards DNA en deel uitmaken van een missie om de mensheid te verbeteren. Mendonça gelooft dat deze mensen de waarheid spreken.

“Als wetenschapper doe ik onderzoek naar duurzame energie, dus ik moet zeker zijn van mijn feiten,” zei hij. “Deze hybriden verhogen de trilling en ontwaken mensen. Ik ga nu ook door dit proces. Je kunt er niet omheen.”

Mendonça wilde in eerste instantie alleen de verhalen van de mensen delen en had geen idee dat ze ook zijn leven zouden veranderen. Hij denkt nu het mysterie rond UFO’s te hebben opgelost. “We weten waarom ze hier komen en wie ze zijn.”

Ascensie

Iedere ‘hybride’ kreeg dezelfde vragen voorgeschoteld. Al snel werd duidelijk dat de verhalen veel overeenkomsten hadden. Robert Frost-Fullington (36) uit Californië beweert DNA te hebben van vier buitenaardse soorten, te weten de Reptilians, de Siriërs, de Tall Whites en een soort die eruitziet als een bidsprinkhaan.

In het boek zegt hij dat de wezens implantaten hebben ingebracht onder zijn tong toen hij vijf jaar oud was. De mensen die zijn geïnterviewd claimen dat het hun missie is om de ‘frequentie’ of ‘trilling’ op aarde te ‘verhogen’.

Ze zeggen allemaal dat er een zogeheten ascensie plaatsvindt waarbij mensen evolueren van de derde naar een vijfde dimensie, waar zaken als oorlog en geweld niet zouden bestaan.

Supersoldaten

Tatiana Amore (34) uit het zuiden van Engeland zegt dat ze van het ‘Pleiadische’ ras is. “De aarde verandert en gaat naar een nieuwe frequentie die lichter en beter is voor mensen,” zei ze.

Op de vraag waarom hij de ouders van de hybrides niet heeft geïnterviewd antwoordde Mendonça: “Sommige ouders wilden er niets van weten omdat ze christenen van de oude stempel zijn.”

De ondervraagden wilden geen DNA afstaan uit angst dat ‘geheime militaire projecten het dan zouden gebruiken om supersoldaten te creëren’. Mendonça voegde daaraantoe dat Robert wel openstaat voor een DNA-onderzoek.

Boekentip: Meet the hybrids

[Express]

1.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dolex
Dolex
8 jaren geleden

Nou, die implantaten kunnen we checken, toch?

Berenbotje
Berenbotje
8 jaren geleden

Wel vreemd dat deze implantatenverhalen (indianenverhalen) altijd uit het Westen komen. Een Chinees, Indier, Kaap Verdiaan, Argentijn, Afrikaan komt er nooit mee.

Boovendien, als je trillingen wilt verhogen, dan plant je toch iets in in de aarde wat constant een hogere trilling geeft? Dan profiteren niet alleen mensen ervan, maar ook dieren, gewassen enz.

Of Aliens bestaan, ik sluit het niet uit, maar ik vind ze wel laf dat ze mensen ontvoeren en hun DNA inplanten in ze, zonder hun toestemming. Dit lijkt veel meer de actie van een demon dan van een geevolueerd wezen.

Eelke Piers
Eelke Piers
8 jaren geleden

metalen implantaten kunnen gecheckt worden wat wat gebeurt er met b.v. gemodificeerde stamcellen die in het ruggemerg worden geïmplanteerd?

Jankertje
Jankertje
8 jaren geleden

Zoals Albert Einstein zal zeggen, Logica brengt je van A naar B en verzinsels brengen je overal. Laten we het dan even afwachten zodat we het aan hun zelf kunnen vragen.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x