Homepagina » Buitenaards » Wetenschapper: “Ik heb bewezen dat buitenaardse hybrides bestaan en op aarde rondlopen”
Wetenschapper: "Ik heb bewezen dat buitenaardse hybrides bestaan en op aarde rondlopen"

Wetenschapper: “Ik heb bewezen dat buitenaardse hybrides bestaan en op aarde rondlopen”

Een expert op het gebied van groene energie zegt overtuigd te zijn dat aliens in het geheim buitenaards DNA hebben ingebracht bij zwangere vrouwen. Dat schrijft de Britse Daily Express.

Miguel Mendonça, die nauw betrokken is geweest bij het Britse energiebeleid, beweert dat er op deze manier steeds meer hybride aliens op aarde komen. Volgens hem helpen ze ons om ‘hogere wezens’ te worden.

Hij is er zelfs van overtuigd dat hij door zijn contact met de hybrides is genezen van MS. Mendonça heeft al veel geschreven over groene energie, maar zijn nieuwe boek Meet the hybrids gaat over een heel ander onderwerp.

‘We weten waarom ze hier komen en wie ze zijn’

Samen met Barbara Lamb interviewde hij acht mensen die claimen geïmplanteerd te zijn met buitenaards DNA en deel uitmaken van een missie om de mensheid te verbeteren. Mendonça gelooft dat deze mensen de waarheid spreken.

“Als wetenschapper doe ik onderzoek naar duurzame energie, dus ik moet zeker zijn van mijn feiten,” zei hij. “Deze hybriden verhogen de trilling en ontwaken mensen. Ik ga nu ook door dit proces. Je kunt er niet omheen.”

Mendonça wilde in eerste instantie alleen de verhalen van de mensen delen en had geen idee dat ze ook zijn leven zouden veranderen. Hij denkt nu het mysterie rond UFO’s te hebben opgelost. “We weten waarom ze hier komen en wie ze zijn.”

Ascensie

Iedere ‘hybride’ kreeg dezelfde vragen voorgeschoteld. Al snel werd duidelijk dat de verhalen veel overeenkomsten hadden. Robert Frost-Fullington (36) uit Californië beweert DNA te hebben van vier buitenaardse soorten, te weten de Reptilians, de Siriërs, de Tall Whites en een soort die eruitziet als een bidsprinkhaan.

In het boek zegt hij dat de wezens implantaten hebben ingebracht onder zijn tong toen hij vijf jaar oud was. De mensen die zijn geïnterviewd claimen dat het hun missie is om de ‘frequentie’ of ‘trilling’ op aarde te ‘verhogen’.

Ze zeggen allemaal dat er een zogeheten ascensie plaatsvindt waarbij mensen evolueren van de derde naar een vijfde dimensie, waar zaken als oorlog en geweld niet zouden bestaan.

Supersoldaten

Tatiana Amore (34) uit het zuiden van Engeland zegt dat ze van het ‘Pleiadische’ ras is. “De aarde verandert en gaat naar een nieuwe frequentie die lichter en beter is voor mensen,” zei ze.

Op de vraag waarom hij de ouders van de hybrides niet heeft geïnterviewd antwoordde Mendonça: “Sommige ouders wilden er niets van weten omdat ze christenen van de oude stempel zijn.”

De ondervraagden wilden geen DNA afstaan uit angst dat ‘geheime militaire projecten het dan zouden gebruiken om supersoldaten te creëren’. Mendonça voegde daaraantoe dat Robert wel openstaat voor een DNA-onderzoek.

Boekentip: Meet the hybrids

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Berenbotje schreef:

  Wel vreemd dat deze implantatenverhalen (indianenverhalen) altijd uit het Westen komen. Een Chinees, Indier, Kaap Verdiaan, Argentijn, Afrikaan komt er nooit mee.

  Boovendien, als je trillingen wilt verhogen, dan plant je toch iets in in de aarde wat constant een hogere trilling geeft? Dan profiteren niet alleen mensen ervan, maar ook dieren, gewassen enz.

  Of Aliens bestaan, ik sluit het niet uit, maar ik vind ze wel laf dat ze mensen ontvoeren en hun DNA inplanten in ze, zonder hun toestemming. Dit lijkt veel meer de actie van een demon dan van een geevolueerd wezen.

  25 likes
  • Rudi schreef:

   Dat hele trillingsnivo moet uit jezelf komen . En komt hetdat iet . Dan is het fake . Lekker makkelijk gewoon wat implanteren en hoppeta je gaat acsenseren. Nee zo werkt dat niet . Tis geen cheat voor een game ofzo.
   Weet je zodra een verhaal lang is klopt het niet . Hou het simpel . Zo werkt het universum ook .

   0 likes
 • Dolex schreef:

  Nou, die implantaten kunnen we checken, toch?

  9 likes
  • Rudi schreef:

   Klopt allemaal geen moer van . We moeten zelf als msns door dat proces heen .
   En niet met een beetje dna van een alien .
   En trouwns die wetenschapper zit lekker hoog in zijn ego . Ik heb dat bewezen . Nou zal mij benieuwen de voorpagina van de krant morgen

   0 likes
 • John Doe schreef:

  Ohh nee heh.. is de 2012 ascensie liefde en licht kerk weer zijn deuren aan het openen.. komt Saloesie uit Sirius ook weer met haar trilstok zwaaien.
  En quote *Volgens hem helpen ze ons om ‘hogere wezens’ te worden. * die vlieger gaat bij mij niet op.. kom eerst maar op de koffie en laat zien wie deze *wezens* zijn.
  Of toon wat goodwill.. deporteer b.v een Soros, Killary Clinton of Rotchild naar een Riddick planeet.. met 1 fles water.
  Dan praten we verder -)

  8 likes
 • Calvin schreef:

  Hallo, ik heb een vraag.

  Hoe verhoog ik mijn trillingsniveau?

  Ik hoop dat iemand hier mijn vraag wil beantwoorden.

  Groetjes Calvin

  1 likes
  • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

   Je verhoogt je trilling door in het licht te leven. Zoveel mogelijk lachen, gelukkig zijn, genieten van bijvoorbeeld de natuur. Zo ontspannen mogelijk leven. Als je er behoefte aan hebt kun je God vragen je wens krachtiger te maken. Veel geluk.

   5 likes
  • Gaston schreef:

   Door je bewustzijn te verruimen. Door niet langer alles te zien via de linker helft van de hersenen, maar door een beter evenwicht te vinden tussen de linker en rechter helft van je hersenen. Het systeem – scholen, de media, etc richten zich vrijwel uitsluitend op de linker helft van het brein. Dit is de mannelijke kant (de “sacred masculine”) die zich richt op feiten, cijfers, het zien van feiten in isolatie. De rechter helft (de “sacred feminine”) richt zich op empathie, het leggen van verbanden, creativiteit en intuitie. Het systeem voed non-stop de linker helft van het brein ten koste van de rechter helft. Dit omdat linker brein mensen gehoorzame en blinde burgers oplevert. De rechter helft helpt om verbanden te leggen, stelt zich vragen en helpt ons om door de bullshit te kijken en is dus gevaarlijk voor het systeem.

   Maar een betere verhouding tussen de sacred masculine en de sacred feminine maakt je automatisch een beter mens omdat je dan niet langer een deel van jezelf onderdrukt en omdat je betere inzichten krijgt. Je moet ook zoveel mogelijk negatieve emoties loslaten. Emoties zoals depressie, woede en vooral angst. Wees ook lief voor anderen en behandel hen zoals je zelf behandelt wilt worden. Door dit alles verhoog je je trillingsniveau/je karma en dit heb je nodig voor de ascensie.

   ALs je het allemaal maar onzin vind dan kan ik dat ook niet helpen. Ik heb je vraag zo goed als ik kan proberen te beantwoorden.

   2 likes
 • speedmaster schreef:

  en wat zijn dan die zogenaamde “bewijzen”?

  7 likes
 • Jankertje schreef:

  Zoals Albert Einstein zal zeggen, Logica brengt je van A naar B en verzinsels brengen je overal. Laten we het dan even afwachten zodat we het aan hun zelf kunnen vragen.

  6 likes
 • Elise49 schreef:

  Zolang het leven hier niet aangepast wordt op het tijdperk technologie, geloof ik niks van dit soort verhaaltjes. Dan erbij zijn het ongevraagde experimenten/worden de energieën op aarde mede verandert door zendmasten/satellieten enz. Als die aliens ons kunnen ontvoeren met al hun technologie, kunnen ze ook het systeem aanpassen, door alle leiders te benaderen. Kun je het schuldenprobleem/systeem van misleidende groei en andere zaken zoals giftig voedsel/producten enz. ook oplossen.
  De huidige agenda is puur om mensen op te ruimen. Het tijdperk technologie is de grootste vervuiling ooit. Slecht voor aarde en slecht voor al het levende. Technologie neemt al het leven over en daarna komt er pas vrede. Voor 500 miljoen mensen. 2 in 1 doel zeg maar. Als er dus Aliens zijn(goede en slechte), dan werken die te samen aan 1 doel.
  Mensen moeten zich niet laten misleiden door dit soort berichten. De bijbel klopt gewoon. Van nimph(Alien dna) tot eindtijd. Van eindtijd tot nieuw tijdperk. De appel der kennis.(technologie) Doos van pandora(mythologie) enz. Het hele verhaal/personen/goden/Niburu staat in de piramide beschreven. Waarom? De mens heeft geen grote natuurlijke vijand. Ja, zichzelf. Hoe ruim je een grote groep/systeem op? Gewoon door te vernietigen. Hoe? Door aan de natuur te prutsen en een opvreet systeem.(ultra liberalisme is ieder voor zichzelf systeem/kom je vanzelf jezelf tegen/de bijbel opname) Heeft niemand schuld. Is appeltje eitje. Vooral als je alle kennis/werking al bezit.

  6 likes
 • Danny schreef:

  Als dit echte waar is vind ik dit nog al schokkend.
  Wie zegt dat die aliens ons willen helpen? hebben ze geen verborgen agenda?
  De mens moet zich zelf helpen, we zijn al goed zoals we zijn, in potentie dan…

  Het idee dat buitenaardsen alleen maar goed kunnen zijn voor ons is onzin, het gaat niet om goed of slecht, ze hebben slechts (mogelijk) een andere agenda dan wij.

  2 likes
  • Gaston schreef:

   Sommige soorten hebben een positieve agenda, anderen een negatieve. Nog anderen observeren alleen maar. Het idee dat er alleen positieve ET’s zouden zijn komt vooral van de new age beweging en de bekende, maar zelfs in dit wereldje zeer omstreden ufo-oloog Steven Greer. De Greys en Reptilians zijn echter zonder twijfel heel negatief. De Pleiadians, Arcturians en Mantids zijn positiever, maar waarschijnlijk niet unaniem. Waarmee ik bedoel – is de mens zelf goed of slecht? Niet zo gemakkelijk te beantwoorden want je hebt heel lieve mensen, maar ook komplete assholes. Het lijkt mij logisch om te veronderstellen dat hetzelfde opgaat voor de meeste buitenaardse soorten.

   3 likes
  • Jankertje schreef:

   Ze komen ons opeten met zout en peper!

   1 likes
 • Met alles dat ik zelf heb mogen zien, is er bij mij geen twijfel dat buitenaardsen invloed uitoefenen op de mensheid. Hoe zij dit doen is mij totaal niet duidelijk. Of buitenaardsen ook mensen ontvoeren? Geen idee maar ik heb totaal geen aanleiding om het verhaal te geloven of daar tegenover…om het te ontkennen. De ufo gemeenschap kent vele waarheden en onwaarheden, de kunst voor de toehoorder/lezer is om de waarheid tussen alle flauwekul te zien.

  Zelf heb ik meerdere keren Ufo’s gezien en voor mij is het bestaan van buitenaardsen geen vraag meer. Mensen die nooit iets hebben gezien zijn logischerwijs kritischer.
  Ik denk dat iedereen zorgvuldiger zou mogen zijn bij het bekritiseren van mensen die beweren direct contact te hebben (gehad) met buitenaardsen.

  Vriendelijks,
  Martijn

  5 likes
 • Armonicus schreef:

  “De aarde verandert en gaat naar een nieuwe frequentie die lichter en beter is voor mensen,”

  Lichter en beter? Dat zeiden ze ook bij Coca Cola!

  4 likes
 • Kalki schreef:

  ” buitenaardse hybrides bestaan en op aarde rondlopen” kunnen beter de mouwen opstropen en aan het verbeteren van het milieu te werken.

  3 likes
 • Neo schreef:

  En op de Zuidpool springt een pinguin in zee.

  3 likes
 • Kalki schreef:

  Nu, dan lopen die buitenaardse hybrides niet in Nederland, want dan zou het hier wel wat beter zijn.

  3 likes
 • Trijnie schreef:

  Een nieuwe frequentie die LICHTER en beter is voor mensen???
  Is voor mij net zo duidelijk als een vierkant die ronder en beter is voor mensen.

  Frequenties hebben maar 2 eigenschappen,
  – verandering van laag 1Hz naar alles hoger dan 1Hz.
  – verandering van amplituden ongeacht de frequentie.

  Wat moet ik mij voorstellen bij een lichtere frequentie?

  2 likes
 • Peter schreef:

  “Buitenaards” met dat woord heb ik eigenlijk al een probleem want dat is een hokje. Het betekent “niet van hier” En dat is een vorm van scheiding, waar op Aarde onder andere rassenhaat uit voortkomt. Laten we het dan “universeel leven” proberen te noemen. In elk geval kunnen zij zich (nog) niet mengen in onze wereld omdat dat een ernstige verstoring zou betekenen van onze eigen natuurlijke ontwikkeling. Er moet eerst een bepaald stadium zijn, om het universeel isolement te doorbreken. Wanneer dat precies komt is moeilijk te zeggen. De universele wijsheid, je mag het ook God noemen, bepaalt dat moment. Dus geloof zeker niet in mensen die zeggen dat het allemaal geopenbaard gaat worden. Want dat kunnen ze niet. Wezens die hier fysiek op de achtergrond werken zonder dat de mensheid dat weet, hebben volgens mij ook geen zuivere agenda. Wat hun belang erbij is -dat wil ik niet bedenken. Echter wat wél kan, is dat je bepaalde individuen met een hogere trilling, als een stemvork aanbrengt in een grotere massa, die daarmee gaat resoneren. De Goddelijke wijsheid is hier in de jaren 1960 mee begonnen. Deze individuen hoeven er alleen maar te zijn, verder niks. Je hoort ze niet en je ziet ze niet. Het zijn anker-mannen en vrouwen, “Zij, die de trilling van de hemel op Aarde brengen”. Dit is wat Matias deStefano ‘Ater Tumti’ noemt. Ze zullen zich echt nooit naar de oppervlakte van de maatschappij dringen om bijvoorbeeld belangrijke politici te worden. Maar ze hebben wel een enorme invloed overal waar ze zijn omdat hun trilling uitstraalt naar alles waar ze mee in contact komen. Hierbij steken ze dus (tergend langzaam) mensen aan, die op hun beurt de nieuwe frequentie weer verder afgeven aan anderen. Denk hierbij eens aan het principe van Grander, waarbij vervuild water de trilling overneemt van vitaal water. Dat is wat er in dit boek wordt bedoeld, echter betwijfel ik of het dan gaat om abductees of mensen met implantaten, want dat heeft volgens mij een heel andere achtergrond.

  2 likes
 • Eelke Piers schreef:

  metalen implantaten kunnen gecheckt worden wat wat gebeurt er met b.v. gemodificeerde stamcellen die in het ruggemerg worden geïmplanteerd?

  1 likes
 • Gaston schreef:

  Mensen zeggen altijd dat ze bevestiging willen van een officiele bron voor het bestaan van Aliens voor ze er zelf in willen geloven. Dat vind ik op zichzelf al bizar want ik heb geen mannetje in een maatpak nodig om me te vertellen wat ik wel of niet mag geloven. Maar goed – veel mensen vertrouwen nog steeds mainstream alles. Welnu, de laatste pakweg tien jaar krijgen we bevestiging uit officiele bron na officiele bron voor het bestaan van Aliens. Blijkbaar is dit niet genoeg en hebben ze een persconferentie nodig waar Obama vergezeld van een grey of een Reptilian komt vertellen hoe de vork in de steel zit.

  1 likes
 • veldhuusens schreef:

  Klopt, ik heb pas ook implantaten gekregen bij de tandarts.

  1 likes
 • Elise49 schreef:

  Ra(god) betekent uit. Over en uit dus.

  0 likes
 • Arwijn schreef:

  Er zijn geen Aliens want er zijn geen andere planeten nog andere bronnen van leven. Mensen en hun voorganger zijn de enige die in onze physieke wereld bestaan. Buiten de wereld die wij kennen zijn meer lagen van onze wereld, en daar is vanalles verstopt voor de meerderheid.

  Als er ooit “Aliens” langskomen die een physiek lichaam hebben, dan komen deze één van de buitenwerelden. Het zullen de resultaten zijn van bijna een eeuw lang geheime genetische en psychische experimentatie op mensen.

  Aliens is niks meer dan een spannende cover story voor een gruwelijke onmenselijke macht, ontstaan door een uit de hand gelopen monopoly van een hand vol mensen.

  0 likes
 • Dolex schreef:

  Tatiana Amore

  Amore? Toepasselijke naam!

  0 likes
 • Wim schreef:

  I am a legal alien

  0 likes
 • Leuk als je zo’n verhaal goed leest, bewezen en overtuigd. Is een wereld van verschil, maar daar lezen de meesten overheen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  ‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’

  De overheid zegt dat de coronapandemie pas ...

  ruimtesignaal

  Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

  Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

  >