Homepagina » Buitenland » Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek
coronavaccin
Foto: Prefeitura de Itapevi CC BY 2.0

Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca is opnieuw een persoon ziek geworden, schrijft de New York Times. Volgens de krant gaat het weer om een geval met ernstige neurologische bijwerkingen, met name een ontsteking van het ruggenmerg. Deze aandoening dwong de farmaceut eerder deze maand tot een tijdelijke stopzetting van de testen.

Verschillende experts zeggen ongerust te zijn dat in de twee gevallen een patroon schuilt van neurologische schade aan proefpersonen. Ze willen dat de testen bij een derde geval helemaal worden stopgezet.

AstraZeneca bracht details over het onderzoek zaterdag naar buiten, nadat het bedrijf het verwijt had gekregen dat het niet transparant genoeg was. De eerste proefpersoon werd in juli ziek nadat ze een dosis van het experimentele vaccin had gekregen. De vrouw is later gediagnosticeerd met transverse myelitis, een ontstekingsziekte die het ruggenmerg aantast.

I told you so

Een woordvoerster zei tegen de media dat de vrouw MS had, waarna het onderzoek weer werd hervat. De tweede proefpersoon kreeg na een tweede dosis last van ernstige bijwerkingen. Een bron zei tegen de New York Times dat het ook in dit geval gaat om transverse myelitis.

AstraZeneca heeft het vaccin wereldwijd aan zo’n 18.000 mensen gegeven. In interne documenten beweert het bedrijf dat ‘het onwaarschijnlijk is dat de ziekte verband houdt met het vaccin, en dat er onvoldoende bewijs is dat de ziekte gerelateerd is aan het vaccin’.

Transverse myelitis is een serieuze en zeldzame aandoening. De probleemgevallen kunnen ervoor zorgen dat AstraZeneca de race om het coronavaccin verliest, schrijft RT.

Organisatiepsycholoog Kim Castenmiller reageert:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Densie
Densie
6 maanden geleden

v r e s e l i j k voor de mensen die schade ondervinden, neurologisch…
spreek langs deze weg de diepe wens uit dat ze herstellen….!!

en verder doe ik het zwijgen er toe NU!
namaste…

salvar
salvar
Reactie op  Densie
6 maanden geleden

@Densie
je heb het toch over een proefpersoon?
moet je je maar niet opgeven voor poen.

Vrijheid
Vrijheid
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Precies! Mensen doen alles voor geld en dat voor € 4700 je gezondheid op de proef stellen. Het spijt me, maar wie niet wil horen moet dan maar voelen.

Jan
Jan
Reactie op  Densie
6 maanden geleden

Beste Densie,

De proefpersonen hebben zich laten door geld. Zij hebben dus hun ziel verkocht.

Tony
Tony
Reactie op  Jan
6 maanden geleden

Iedereen heeft de mogelijkheid om zich m.b.t. inentingen te informeren. Wanneer je dit dan genoeg doet, dan kom je tot de conclusie dat vele inentingen, zo niet de meeste, of allemaal, bijwerkingen hebben, niet altijd direct, maar wel op termijn.

Wanneer geld verdienen dan je keuze is, dan moet je ook de consequenties aanvaarden.

Het is niet voor niets dat de farmaceutische industrie gevrijwaard is van alle gevolgen, inclusief dood, van vaccinaties.

Gezien al de procedures die er tegen de farmaceutische industrie zijn aangespannen, kunnen vaccinaties niet bijdragen in de gezondheid van de mensen.

Vaccineren is een miljarden industrie en die boetes nemen zij voor lief. Dat is of wordt, allemaal doorberekend.

Conclusie: niet inenten, zodat een vaccin niet op de markt kan komen.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Jan
6 maanden geleden

Soms zitten mensen zo klem, in de schulden, dat ze geen andere uitweg kunnen vinden dan dit soort aanbiedingen.
Maak mensen machteloos en geef ze weinig opties, dan krijg je zulke toestanden. Vroeger kon je je als zwerver nog redelijk staande houden, tegenwoordig niet meer. De ID-controle – via camera’s, verklikkers etc. – is te groot geworden. Zwervers worden direct opgepakt of verjaagd.
Het aantal armen gaat flink toenemen, dus orgaanhandel, proefkonijnisme, prostitutie, diefstal, zulke activiteiten gaan alleen maar toenemen. Niet dat het de persoon soelaas zal bieden, maar hij zal geen andere opties meer hebben.

krikkem
krikkem
6 maanden geleden

nou hugo ……
mischien hebben ze naar trump geluisterd en bleekmiddel als hoofdingredient gebruikt

Carolina spuesens
Carolina spuesens
Reactie op  krikkem
6 maanden geleden

Blijkbaar weet U niet, dat chloor gebruikt wordt
om ons drinkwater drinkbaar te maken.
Het doodt alle virussen bact. schimmels en parasieten.

Alles is medicijn en alles is gif.
Het is de hoeveelheid, die bepaalt, wat het is.

Chloor is een middel, dat veel wordt gebruikt.
Vnl. in de opfok van pluimvee, die hutje mutje
op elkaar zitten en daardoor bij de minste besmetting allemaal ziek zouden worden.
Doordat wekelijks een dag chloor wordt toegevoegd aan het drinkwater worden de dieren zelden ziek, of bij ziekte herstellen ze
heel snel.
Maar, Big Pharma wil daar niets van weten.
Het is het goedkoopste middel wat er is.

Arvid Westra
Arvid Westra
Reactie op  Carolina spuesens
6 maanden geleden

En blijkbaar weet U niet dat vaccins NIET gedronken worden, zoals Uw drinkwater met chloor…, maar rechtstreeks in Uw bloedbaan gespoten worden…!? En dat dàt een totaal àndere uitwerking heeft op ‘t menselijk lichaam!?

Tony
Tony
Reactie op  Carolina spuesens
6 maanden geleden

Ik wil hier toch nog even iets aan toevoegen. Chloor wordt inderdaad al heel lang (70 a 80 jaar, denk ik) gebruikt om water in zwembaden, en ook om drinkwater, te zuiveren. Chloorverbindingen bestaan er in veel verschillende verbindingen.

De enige die goed is voor de mens, mits in de juiste verhouding, is de CLO2 (Chloordioxide), waarmee Jim Humble bekend is geworden. Hij heeft daar een boek over geschreven en een groot gedeelte van zijn leven aan besteedt, moet je maar even opzoeken.

Tot nu ben ik zijn naam en zijn bevindingen nog nergens inzake de Corona tegen gekomen. De bestanddelen, en zijn recept of aanbeveling, mogen niet meer verkocht worden, is dus verboden, en daar is een reden voor. Het werkt optimaal en doodt bacterien, schimmels, parasieten, ed. Maar is ook effectief bij vergiftigingen. Dus ook bij Corona! Maar waarschijnlijk ook bij MERS, SARS, AIDS, HIV, EBOLA en alle andere vergiftingen, die chemisch van oorsprong zijn.

Radar heeft er volgens mij al eens een keer aandacht aan MMS besteedt, maar daar hadden zij de ballen verstand van de daadwerkelijke werking van dit wondermiddel. Waarschijnlijk hadden zij het RIVM om advies gevraagd, nou dan weet je het wel. Dan wordt je om de tuin geleidt. De waarheid blijft dan achterwege.

Hoe het werkt! Alleen in de juiste oplossing (de methode volgens Jim Humble) kun je het veilig innemen en het begint meteen te werken. Dat voel je in je maag, daar begint het te borrelen. Dat is geen slecht teken, maar juist een goed teken.

Dat betekent namelijk dat er iets in je lichaam niet in orde is. Je bent namelijk verzuurd. Dat betekent dus dat je lichaam niet de juiste zuurtegraad heeft om al je organen goed en optimaal te laten werken. Het bloed en alle organen hebben hun eigen pH-waarde om het menselijk lichaam in harmonie te laten functioneren, veelal is dat in de alkalische waarde. Dat is dus niet voor niets, daar heeft onze God wel voor gezorgd. Dit geldt voor zowel mensen als dieren.

Je bloed moet dus de juiste pH-waarde hebben, anders kan je lichaam en al zijn organen, niet goed functioneren, en dat is een bekend gegeven. Dat is dus cruciaal en de pH-waarde wordt (bijna) nooit door een huisarts getest en staat niet als standaard op het onderzoek dat bij afname van bloed gecontroleerd moet worden. Het belangrijkste gegeven waarom een menselijk lichaam optimaal werkt, wordt dus nooit gecontroleerd. Eerst wanneer het te laat is. Dat is heel opmerkelijk!?

Rob Elens, wakker worden, a.u.b., volgens mij begrijp je het nog niet helemaal. Je zit wel op het goede spoor, maar het kwartje is nog niet gevallen. Maar daarvoor heb je ook een opleiding tot arts gevolgd en ben je net als de meeste andere huisartsen geindoctrineerd. Je wijkt wel af van het gebruikelijke en dat wordt je niet in dank afgenomen. Alleen de bijwerkingen die er op (lange) termijn komen, daar heeft nog niemand een idee van. En of het “virus” “vergif” dan helemaal uit het menselijk lichaam is verwijderd, is nog maar de vraag?

Vervolg: heb je last van een lage of milde verzuring dan krijg je bij gebruik van MMS misschien diarree, maar dat is normaal. Je lichaam moet schoon gemaakt worden en de afgebroken rotzooi moet er uit. In ernstige gevallen moet je overgeven, maar dat is juist goed, want dan zijn de symptomen ook serieus, zo niet kwalijk of levensbedreigend. Wees dan blij! Dat heb ik zelf meegemaakt.

Het is niet zoals je met overgeven gewend bent. Het afgebroken gif moet uit je lichaam en dat is dan ook alles wat je kwijt wordt. Ik kan je vertellen, dat is een hoopje ellende. Het is een nare ervaring, maar is dat eenmaal achter de rug, dan voel je een stuk beter en opgelucht. Je lichaam is schoon gemaakt en dat is dan als een bevrijding. Soms, bij ernstige vergiftigingen, moet je het herhalen om je lichaam helemaal schoon te maken. Bij malaria kan dat 2 tot 3 maal zijn. Het werkt, maar is dus verboden, tenminste in Nederland.

Ik weet dat het werkt en heb het zelf diverse keren (11 a 12 jaar geleden, toen ik door chemtrails vergiftigd was) gebruikt en kan het nog steeds navertellen. Dus zo gevaarlijk is het niet, mits gebruikt in de juiste verhouding of concentratie.

Deze CLO2 verbinding werkt dus alleen bij een te lage pH-waarde van het lichaam, dus bij een verzuurd lichaam en dat is ook juist de bedoeling. Het zorgt er voor dat het lichaam in een alkalische staat komt en alles wat verzuring veroorzaakt, wordt opgeruimd. Het werd, en wordt nog steeds denk ik, wereldwijd gebruikt om malaria te bestrijden. Want bacterien, schimmels en parasieten kunnen niet floreren in een alkalisch lichaam. In verhouding kost het bijna niets en het is dus heel doeltreffend en effectief. Dat is de reden waarom dit middel verboden is, want dan kan de farmaceutische industrie niets meer aan zieke mensen verdienen. Dat is dus een bekend gegeven.

ClO2 haalt bij de ongewenste stof, lees vergif, elektronen weg, waardoor het element, vergif in dit geval, onschadelijk wordt gemaakt. Het wordt namelijk op moleculair niveau actief, het schadelijke molecuul wordt onschadelijk gemaakt door er enkele elektronen uit te verwijderen, valt dus uit elkaar, en dat is de specifieke werking van MMS.

Het is dus een gewone zoutoplossing, maar dan 1 met heel bijzondere eigenschappen. Het breekt zelfs de bijwerkingen van medicijnen af, want die bijwerkingen van medicijnen zijn namelijk (meestal) het gevolg van chemische middelen die men tot zich heeft genomen. Die medicijnen hebben schadelijke frequenties, bijwerkingen in de volksmond, waardoor men juist zieker wordt.

Schadelijke frequenties ontregelen je lichaam. Zij verlagen namelijk de pH-waarde van je lichaam en verstoren de balans tussen de negatief geladen elektronen en de positief geladen elektronen, waardoor je lichaam teveel negatief geladen wordt en er een onbalans ontstaat. Hierdoor wordt je immuunsysteem aangetast en kan je immuunsysteem niet meer optimaal functioneren,

Dit veroorzaakt veel problemen.

Dat geldt dus ook voor chemotherapie. Chemotherapie verstoord namelijk je zuurbalans. Maar dat is aan de medici die deze methode hanteren niet uit te leggen, want dat hebben zij niet geleerd en begrijpen dit waarschijnlijk ook niet. Of ze willen het niet weten, want dan komen zij zonder werk te zitten. Zij kennen de gevaren daarvan en zullen het zelf nooit gebruiken.

CLO2 is gebruikt bij de Anthrax vergiftigingen na de aanslagen op de WTC-gebouwen in New York bij mensen die in de directe week na de aanslagen op het WTC in New York vergiftigd waren. Wat ik mij herinner was dat via postpakketjes.

Wanneer je gezond bent en je lichaam de juiste pH-waarde heeft doet het niets, MMS breekt zichzelf af en het wordt via de natuurlijke weg uit je lichaam afgevoerd, dat gaat vrij snel. Je merkt er dus niets van, want het wordt in het lichaam tot een normaal tafelzout omgezet. Niks aan de hand dus.

Voor alle mensen heb ik deze tip! Mochten inentingen verplicht worden, dan raad ik iedereen aan om MMS op de 1 of andere manier te bemachtigen. Dan heb je nog de mogelijkheid om giftige stoffen in het lichaam te verwijderen of onschadelijk te maken.

Dan het volgende. Wanneer er een doeltreffend middel of behandeling is voor Covid-19, dan staat de wet het niet toe om vaccinaties verplicht te stellen. Of dat op natuurlijke basis is of farmaceutische basis, dat is mij niet bekend. Dat heeft Carrie Madej, zie haar reacties op NineForNews, gezegd. Alleen weet ik niet of dit alleen voor de USA geldt, of ook voor alle andere landen. Een antwoord daarop van iemand in Nederland zou behulpzaam kunnen zijn. Dat zou de plannen van ons kabinet, dat op inentingen inzet, wel degelijk in de war kunnen sturen.

Dan begrijpt u waarom MMS verboden is en de farmaceutische industrie in de USA in het geheim de wet er heeft doorgesluisd, namelijk dat de farmaceutische industrie nooit en te nimmer aansprakelijk gesteld kan worden voor de gevolgen van vaccinaties.

Het gaat dus om geld en de macht van de farmaceutische industrie, en dat voorspelt niet veel goeds.

Hopelijk kunt u hier iets mee en kunnen wij Hugo de Jonge, onze regering en het RIVM/OMT, maar ook het WHO en Bill Gates, buitenspel zetten.

Kunt u zich in deze tekst vinden, maak het dan wereldwijd bekend.

Groet, Tony.

Joris
Joris
Reactie op  krikkem
6 maanden geleden

Trump refereerde o.a. aan UV licht, dat wordt heel vaak vergeten erbij te zeggen. In ziekenhuizen ontsmetten ze apparatuur al met UV licht op op schiphol bagage van reizigers. Trump zocht naar een manier om dat veilig te te dienen aan mensen.

We weten al sinds Trump het zei op 29 april 2020*), dat UV licht ons kan helpen. *) “Trump at the press conference today:
“this stuff is fascinating, so if UV rays kill the virus can we look into something like that systemically, to use inside the body?

“The question was whether sun can help us.”
https://www.facebook.com/watch/?v=226197368654185

Tony
Tony
Reactie op  Joris
6 maanden geleden

Hallo Joris, ik weet dat mensen die gelovig zijn en geen inentingen of medicijnen willen, gebruik maken van een IFAS machine die O3 (Ozon) produceert. Zie je niet zo vaak, maar wordt al (denk ik) zo’n 100 jaar gebruikt.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Hoe kunnen ze een vaccin produceren als deze virus niet eens bestaat ?
Strafblad AstraZeneca:
https://i.imgur.com/xjqqfDp.jpg

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Er zijn dan ook parallellen met de dertiger jaren van de vorige eeuw. Ook toen had de grote groep, al dan niet zogenaamd, niks in de gaten. Jaren later klonk het uit volle borsten ‘Wir haben es nicht gewusst’. Kijk om je heen. Veel mensen doen nog net niet de rechter arm schuin omhoog wanneer herr Rutte oder herr De Jonge in beeld verschijnen, respectievelijk te beluisteren zijn met hun valse propaganda. De mens leert niet. ‘Het kan toch niet dat ook onze overheid volstrekt maling heeft aan mensen levens?’ Oh nee?? Tevens dient het woord ‘carantaine’ te worden vervangen door het woord ‘concentratie’. Voila.

Harrie
Harrie
6 maanden geleden

Duimen maar voor de proefpersonen. Die 4800 Euro kan ze niet meer worden afgenomen, daarmee proficiat.

Petrus
Petrus
Reactie op  Harrie
6 maanden geleden

Harrie,
De proefpersonen moeten 2 jaar meedoen en pas daarna eventueel uitbetaald krijgen.

Arvid Westra
Arvid Westra
Reactie op  Petrus
6 maanden geleden

Ja Petrus, alléén als ze dan nog leven, hè?

Petrus
Petrus
Reactie op  Arvid Westra
6 maanden geleden

Grote kans!!!

georg gunther
georg gunther
6 maanden geleden

waarom testen ze dat vaccin niet op de Jonge & Rutte en dat allemaal live in beeld

Ontkenner
Ontkenner
6 maanden geleden

Hoewel ik zeer kritsch ben, dit vaccin komt niet in mijn lijf. Toch even een kleine correctie:

Dit verhaal klopt niet helemaal. (er is niet weer een nieuw persoon bij gekomen)

De 2e persoon is de persoon waardoor het onderzoek ca 2 weken geleden is stop gezet.
De eerste persoon was in een eerdere fase.

Petrus
Petrus
6 maanden geleden

AstraZeneca gaat het niet redden!
de Jonge krijgt z’n trekken thuis.

Tony
Tony
Reactie op  Petrus
6 maanden geleden

Is dat letterlijk of figuurlijk!

Petrus
Petrus
6 maanden geleden

Serieuze waarschuwing voor toekomstige proefpersonen.

Bart
Bart
6 maanden geleden

Je zal je maar aangemeld hebben als proefkonijn . Vanuit een gezond lichaam een wrak worden .
Lekker. Is dat .

Tony
Tony
Reactie op  Bart
6 maanden geleden

Nou zo gezond is dat lichaam absoluut niet. In de bovenkamer zit iets niet goed.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
6 maanden geleden

De griepprik heeft bij drie jaren achtereen (2004, 2005, 2006) voor het flink opleven van MS-klachten geleid, gevolgd door een ziekhuisopname.
Voor mij geen griepprik meer, en dus zeker geen Covid vaccinatie. Ik pas.

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x