UFO

“NASA-beelden tonen deur aan zonneoppervlak die wordt gebruikt door moederschepen”

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een foto die door zonnesatelliet SOHO van de NASA is gemaakt bewijst volgens sommige UFO-onderzoekers dat de zon hol is. De foto zou een reusachtige deur tonen die wordt gebruikt door moederschepen, melden Britse media.

YouTube-gebruiker TheWatcher252 plaatste op 14 maart een filmpje over de ongewone vorm en denkt dat het gaat om een reusachtig buitenaards schip.

De foto bewijst volgens sommigen dat de zon een kunstmatige holle structuur is waarin een wereld schuilgaat die 1000 keer groter is dan de onze. Anderen geloven dat de deur een ‘buitenaardse megastructuur’ is die bestaat uit miljarden zonnepanelen.

Scott Waring van UFO Sightings Daily zei over de ontdekking: “Deze week opende een reusachtige deur op de zon, die moederschepen in staat stelde naar binnen en naar buiten te vliegen.”

De bedenker van de theorie van de holle zon is Jeffrey Wolynski. Volgens de theorie zal de zon uiteindelijk krimpen, afkoelen en imploderen. Wolynski claimt dat de zon veel jonger is dan de aarde en dat jonge sterren geen kern hebben.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
guido
guido
6 jaren geleden

en het is daar niet een beetje te “warm” ?

Loki
Loki
6 jaren geleden

Ik denk eerder dat er aan de oppervlakte iets te zien is geweest.
Als je goed kijkt loopt de horizontale streep ook nog iets door buiten de zon.
Een teken dat er een stuk is overgeplakt door SOHO. Photoshop op een heel beroerd niveau.
Dat doen ze al vele jaren.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

‘ Wolynski claimt dat de zon veel jonger is dan de aarde en dat jonge sterren geen kern hebben. ‘; oudere sterren hebben dan wel een kern?

René
René
6 jaren geleden

Eerst holle aarde dan holle maan en nu hot item holle zon!! Dommige ufologen willen gewoon dat zien wat hun in het gelijk stelt wat u wilt zien zult u zien als dat zo is waar is de realiteit dan ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x