Homepagina » UFO » “NASA-beelden tonen deur aan zonneoppervlak die wordt gebruikt door moederschepen”
"NASA-beelden tonen deur aan zonneoppervlak die wordt gebruikt door moederschepen"

“NASA-beelden tonen deur aan zonneoppervlak die wordt gebruikt door moederschepen”

Een foto die door zonnesatelliet SOHO van de NASA is gemaakt bewijst volgens sommige UFO-onderzoekers dat de zon hol is. De foto zou een reusachtige deur tonen die wordt gebruikt door moederschepen, melden Britse media.

YouTube-gebruiker TheWatcher252 plaatste op 14 maart een filmpje over de ongewone vorm en denkt dat het gaat om een reusachtig buitenaards schip.

De foto bewijst volgens sommigen dat de zon een kunstmatige holle structuur is waarin een wereld schuilgaat die 1000 keer groter is dan de onze. Anderen geloven dat de deur een ‘buitenaardse megastructuur’ is die bestaat uit miljarden zonnepanelen.

Scott Waring van UFO Sightings Daily zei over de ontdekking: “Deze week opende een reusachtige deur op de zon, die moederschepen in staat stelde naar binnen en naar buiten te vliegen.”

De bedenker van de theorie van de holle zon is Jeffrey Wolynski. Volgens de theorie zal de zon uiteindelijk krimpen, afkoelen en imploderen. Wolynski claimt dat de zon veel jonger is dan de aarde en dat jonge sterren geen kern hebben.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • guido schreef:

  en het is daar niet een beetje te “warm” ?

  9 likes
  • ikzelfzelf schreef:

   De zon straalt licht en geen warmte.
   Als de zon warmte had uitgestraald, dan was het niet zo koud in de ruimte.
   De temperatuur in de ruimte is namelijk zo’n min 250 graden. Ook is het warmer op de grond [op de aarde], want op zo’n 10 kilometer hoogte is het min 50 graden en op de grond is het veel warmer, dus hoe hoger je van het aardoppervlak vandaan gaat des te kouder het wordt en dat zou niet logisch zijn als de zon warmte uit zou stralen.
   De zon straalt licht uit en dat licht activeert het proces wat warmte geeft op aarde.

   11 likes
   • Henk001 schreef:

    Heb je het wel eens lekker warm gehad op het moment dat je in de zon ging zitten? Dan absorbeer je warmtestraling van de zon. Straling kan alleen iets verwarmen als het wordt geabsorbeerd. De lucht laat vrijwel alle zonnestraling door en wordt dus niet opgewarmd. Het aardoppervlak absorbeert vrijwel alle straling en wordt dus wel opgewarmd. De temperatuur in de ruimte is ongedefinieerd. Temperatuur is een maat voor de gemiddelde bewegingsenergie van deeltjes. In de ruimte zijn vrijwel geen deeltjes, maar de deeltjes die er zijn bewegen heel snel. Het is een beetje vergelijkbaar met de thermosfeer van de Aarde: daar heersen, gemeten naar de bewegingsenergie van de paar moleculen die daar nog zijn zeer hoge temperaturen, maar als je daar bent merk je er niets van, omdat er veel te weinig deeltjes zijn om je effectief op te warmen (energie over te dragen.
    De temperatuur aan het oppervlak van de zon kennen we door het spectrum.

    18 likes
 • Loki schreef:

  Ik denk eerder dat er aan de oppervlakte iets te zien is geweest.
  Als je goed kijkt loopt de horizontale streep ook nog iets door buiten de zon.
  Een teken dat er een stuk is overgeplakt door SOHO. Photoshop op een heel beroerd niveau.
  Dat doen ze al vele jaren.

  27 likes
 • René schreef:

  Eerst holle aarde dan holle maan en nu hot item holle zon!! Dommige ufologen willen gewoon dat zien wat hun in het gelijk stelt wat u wilt zien zult u zien als dat zo is waar is de realiteit dan ?

  22 likes
 • Ph schreef:

  Die zgn zelfverklaarde ufologen zijn er een potje van aan het maken, zoals iemand hier nog al opmerkt, het is een plaatje/stukje dat overgeplakt is/verkeerd gestackt.
  Men maakt meerdere plaatjes achter elkaar van het zelfde object, in dit geval onze ster/zon, gaan dan deze plaatjes stacken/over elkaar zetten, daarna zijn er dan ook veel meer details te zien.

  En wat die holle ster betreft, ik denk dat die gast wat te veel holtes in zijn hersenkamer heeft!!

  15 likes
 • toch wel een beetje kritisch schreef:

  leuk bedacht maar op deze foto is volgens mij een glitch in de optische sensor zichtbaar, veroorzaakt door een dermate fel plekje op de zon zodat de opvolgende pixels ook te licht worden weergegeven. Het zou een stuk overtuigender zijn als zo’n lijn niet precies horizontaal (of verticaal) te zien zou zijn. Wil best h.e.e.a. geloven maar moet wel een beetje overtuigender zijn voor mij.

  9 likes
  • Rick schreef:

   Precies ! Het is gewoon een verstoring in de opname apparatuur. Kunnen we nu eens ophouden om op deze site werkelijk OVERAL IETS ACHTER TE ZOEKEN. Het doet de aandacht voor de verborgen zaken die er echt toe doen geen goed. Zo houden we het stigma van “de achterlijke complotdenker” alleen maar in stand.

   3 likes
 • Oskaar schreef:

  Je kunt ook duidelijk zien dat er buitenaardsen binnen staan ….!!

  5 likes
 • Elise49 schreef:

  De slurven bij de zon zijn hozen/energie die door convectie ontstaan zijn. Lees mijn berichten bij feeën cirkels. De slurven/hozen die we zien bij de zon zijn dus natuurlijk verklaarbaar.
  Convectie(cellencirculatie) kan gebeuren in alle lagen van aarde/lucht en ruimte en dus ook op andere sterren/planeten. Als er maar hitte/energie bij komt kijken.
  Vraag blijft: Wat verstoort de convectie in alle lagen? Een sinkhole kan dus ontstaan door een verstoring van het convectie proces. Doen we dit zelf of is er iets anders(natuurlijk iets)?
  Feit blijft: het netwerk van wifi/zendmasten/satellieten boven ons verstoort ook de orde tussen de lagen. Hoe dichter het netwerk, hoe meer verstoringen er zullen optreden. Tenzij het weer een middel is om een natuurlijke verstoring onder controle te houden. Maar ja, die werkt averechts. Die peak zal er ook een keer komen.
  Als je de Noordse mythologie bekijkt(vind ik het duidelijkst uitgelegd/planeten/dagen van de week/verhalen enz.) en vertaalt naar nu/technologie, dan maakt een elektrische lading(god vd donder) een einde aan huidig tijdperk. Als je vaak en al jaren naar onweer kijkt, dan zie en hoor je een verandering. Er zitten meer lijntjes/schakelingen in. Is dus langer. Het geluid is anders.
  Het wordt dus tijd dat we weten wat er gaande is en wat ze allemaal(technologie) aan het doen zijn. We hebben recht op uitleg. Dat er een beerput van jewelste opengaat bij deze uitleg. Dat begrijpt iedereen wel. Veel geld is doorgesluisd naar deze ruimte projecten enz. Het hele financiële systeem/agenda is daarop afgestemd. Het geloof dat gericht is op al het leven/hoop in huidige middenwereld, kan dan ook de prullenbak in. De opname betekent letterlijk je lichaam verandert weer in stof. Dus denk ik dat we niks te horen zullen krijgen. En niet iedereen zou het lot kunnen trekken en daarvoor is er weer mindcontrol op allerlei manieren.
  Als je logisch nadenkt is er geen stoppen meer aan dit proces. Alles zit verweven met elkaar. Een masterplan via hegeliaanse dialectiek, dat al door de tijdperken heen bekend is. De kennis van alles.
  Je hebt eigenlijk maar 1 keuze en dat is gewoon doorleven/van kleine dingen gelukkig worden/in eigen omgeving er samen nog iets van te maken en zien waar het schip strandt. Dromen/wensen mag altijd.

  10 likes
 • hopeloos schreef:

  Ehhh, dudes, je kijkt naar een bol oppervlak en daar verschijnen dan kaars rechte strepen in die ook nog een haaks op elkaar staan? Weet je wel hoe ingewikkeld dat is om op een bol zodanig twee lijnen te laten zien dat ze voor ons oog twee rechte lijnen vormen haaks op elkaar en dus uniek voor die hoek van kijken?
  Met andere woorden; gewoon een probleem met de hardware die het plaatje digitaliseert want dat is immers de matrix die precies haakse en rechte lijnen vormt…
  Even je natuurkunde lessen nazien en kijk meteen het hoofdstuk ‘storm in glas water’ even terug…

  7 likes
 • Gudrun schreef:

  SOHO moet ‘s ge-upgrade worden: er zit een fout in de software of hardware. Waarschijnlijk een wegschrijf- fout, dus probleem te vinden tussen lens en verwerkend opslagmedium. Een niet zeldzaam probleem onder digitale cameras, zelfs dure 😉

  4 likes
 • angelos schreef:

  Elise49:
  “Je hebt eigenlijk maar 1 keuze en dat is gewoon doorleven/van kleine dingen gelukkig worden/in eigen omgeving er samen nog iets van te maken en zien waar het schip strandt. Dromen/wensen mag altijd.”

  Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen…

  4 likes
 • Coeus schreef:

  Zou een fout in de foto(apparatuur) niet een iets waarschijnlijker verklaring zijn?

  3 likes
 • Kalki schreef:

  ‘ Wolynski claimt dat de zon veel jonger is dan de aarde en dat jonge sterren geen kern hebben. ‘; oudere sterren hebben dan wel een kern?

  2 likes
 • Marinus schreef:

  Een rechte deur in een ronde zon.

  Het moet niet gekker worden hier.

  2 likes
 • Ozzy schreef:

  Ik heb het ook al bij een andere bericht gepost, maar hier geldt exact hetzelfde. Gewoon een onzin bericht, een hoax dus. Het niveau hier is wel heel erg gedaald.

  2 likes
 • Hans schreef:

  Degene die ons die nep plaatjes laat zien zijn ook verantwoordelijk voor het instorten van de Twin Towers dus denk nu niet dat er iets klopt van wat ze je laten zien.

  1 likes
 • Paul schreef:

  Soho, die heeft zijn huiswerk niet gedaan…

  1 likes
 • Teun schreef:

  Eindelijk een geloofwaardige verklaring!

  0 likes
 • Robin schreef:

  Dat wij zoiets als een portaal bij de zon niet kunnen maken, of zelfs voorstellen. Wil nog niet zeggen dat het onmogelijk is.
  Wij zijn maar primitief met onze tegenwoordige onderontwikkelde denkwijzen en ego’s.

  0 likes
 • A. Lias schreef:

  Heb je het al gehoord? De Belgen vliegen binnenkort met een raket naar de zon.
  Is dat niet een beetje link? Welnee, een woordvoerder van de Belgische Ruimtevaartorganisatie heeft gemeld dat ze alleen ‘s nachts vliegen…..

  0 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >