Homepagina » UFO » “NASA-beelden tonen deur aan zonneoppervlak die wordt gebruikt door moederschepen”
"NASA-beelden tonen deur aan zonneoppervlak die wordt gebruikt door moederschepen"

“NASA-beelden tonen deur aan zonneoppervlak die wordt gebruikt door moederschepen”

Een foto die door zonnesatelliet SOHO van de NASA is gemaakt bewijst volgens sommige UFO-onderzoekers dat de zon hol is. De foto zou een reusachtige deur tonen die wordt gebruikt door moederschepen, melden Britse media.

YouTube-gebruiker TheWatcher252 plaatste op 14 maart een filmpje over de ongewone vorm en denkt dat het gaat om een reusachtig buitenaards schip.

De foto bewijst volgens sommigen dat de zon een kunstmatige holle structuur is waarin een wereld schuilgaat die 1000 keer groter is dan de onze. Anderen geloven dat de deur een ‘buitenaardse megastructuur’ is die bestaat uit miljarden zonnepanelen.

Scott Waring van UFO Sightings Daily zei over de ontdekking: “Deze week opende een reusachtige deur op de zon, die moederschepen in staat stelde naar binnen en naar buiten te vliegen.”

De bedenker van de theorie van de holle zon is Jeffrey Wolynski. Volgens de theorie zal de zon uiteindelijk krimpen, afkoelen en imploderen. Wolynski claimt dat de zon veel jonger is dan de aarde en dat jonge sterren geen kern hebben.

[MailOnline]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
guido
guido
5 jaren geleden

en het is daar niet een beetje te “warm” ?

ikzelfzelf
ikzelfzelf
Reactie op  guido
5 jaren geleden

De zon straalt licht en geen warmte.
Als de zon warmte had uitgestraald, dan was het niet zo koud in de ruimte.
De temperatuur in de ruimte is namelijk zo’n min 250 graden. Ook is het warmer op de grond [op de aarde], want op zo’n 10 kilometer hoogte is het min 50 graden en op de grond is het veel warmer, dus hoe hoger je van het aardoppervlak vandaan gaat des te kouder het wordt en dat zou niet logisch zijn als de zon warmte uit zou stralen.
De zon straalt licht uit en dat licht activeert het proces wat warmte geeft op aarde.

Henk001
Henk001
Reactie op  ikzelfzelf
5 jaren geleden

Heb je het wel eens lekker warm gehad op het moment dat je in de zon ging zitten? Dan absorbeer je warmtestraling van de zon. Straling kan alleen iets verwarmen als het wordt geabsorbeerd. De lucht laat vrijwel alle zonnestraling door en wordt dus niet opgewarmd. Het aardoppervlak absorbeert vrijwel alle straling en wordt dus wel opgewarmd. De temperatuur in de ruimte is ongedefinieerd. Temperatuur is een maat voor de gemiddelde bewegingsenergie van deeltjes. In de ruimte zijn vrijwel geen deeltjes, maar de deeltjes die er zijn bewegen heel snel. Het is een beetje vergelijkbaar met de thermosfeer van de Aarde: daar heersen, gemeten naar de bewegingsenergie van de paar moleculen die daar nog zijn zeer hoge temperaturen, maar als je daar bent merk je er niets van, omdat er veel te weinig deeltjes zijn om je effectief op te warmen (energie over te dragen.
De temperatuur aan het oppervlak van de zon kennen we door het spectrum.

Loki
Loki
5 jaren geleden

Ik denk eerder dat er aan de oppervlakte iets te zien is geweest.
Als je goed kijkt loopt de horizontale streep ook nog iets door buiten de zon.
Een teken dat er een stuk is overgeplakt door SOHO. Photoshop op een heel beroerd niveau.
Dat doen ze al vele jaren.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

‘ Wolynski claimt dat de zon veel jonger is dan de aarde en dat jonge sterren geen kern hebben. ‘; oudere sterren hebben dan wel een kern?

René
René
5 jaren geleden

Eerst holle aarde dan holle maan en nu hot item holle zon!! Dommige ufologen willen gewoon dat zien wat hun in het gelijk stelt wat u wilt zien zult u zien als dat zo is waar is de realiteit dan ?

Patrick S.
Patrick S.
Reactie op  René
5 jaren geleden

Wie zegt dat het ufologen zijn? en jij zwarte kousen kerk?

René
René
Reactie op  Patrick S.
5 jaren geleden

En wie zegt dat ik zwarte kousen kerk ben ??????

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

De slurven bij de zon zijn hozen/energie die door convectie ontstaan zijn. Lees mijn berichten bij feeën cirkels. De slurven/hozen die we zien bij de zon zijn dus natuurlijk verklaarbaar.
Convectie(cellencirculatie) kan gebeuren in alle lagen van aarde/lucht en ruimte en dus ook op andere sterren/planeten. Als er maar hitte/energie bij komt kijken.
Vraag blijft: Wat verstoort de convectie in alle lagen? Een sinkhole kan dus ontstaan door een verstoring van het convectie proces. Doen we dit zelf of is er iets anders(natuurlijk iets)?
Feit blijft: het netwerk van wifi/zendmasten/satellieten boven ons verstoort ook de orde tussen de lagen. Hoe dichter het netwerk, hoe meer verstoringen er zullen optreden. Tenzij het weer een middel is om een natuurlijke verstoring onder controle te houden. Maar ja, die werkt averechts. Die peak zal er ook een keer komen.
Als je de Noordse mythologie bekijkt(vind ik het duidelijkst uitgelegd/planeten/dagen van de week/verhalen enz.) en vertaalt naar nu/technologie, dan maakt een elektrische lading(god vd donder) een einde aan huidig tijdperk. Als je vaak en al jaren naar onweer kijkt, dan zie en hoor je een verandering. Er zitten meer lijntjes/schakelingen in. Is dus langer. Het geluid is anders.
Het wordt dus tijd dat we weten wat er gaande is en wat ze allemaal(technologie) aan het doen zijn. We hebben recht op uitleg. Dat er een beerput van jewelste opengaat bij deze uitleg. Dat begrijpt iedereen wel. Veel geld is doorgesluisd naar deze ruimte projecten enz. Het hele financiële systeem/agenda is daarop afgestemd. Het geloof dat gericht is op al het leven/hoop in huidige middenwereld, kan dan ook de prullenbak in. De opname betekent letterlijk je lichaam verandert weer in stof. Dus denk ik dat we niks te horen zullen krijgen. En niet iedereen zou het lot kunnen trekken en daarvoor is er weer mindcontrol op allerlei manieren.
Als je logisch nadenkt is er geen stoppen meer aan dit proces. Alles zit verweven met elkaar. Een masterplan via hegeliaanse dialectiek, dat al door de tijdperken heen bekend is. De kennis van alles.
Je hebt eigenlijk maar 1 keuze en dat is gewoon doorleven/van kleine dingen gelukkig worden/in eigen omgeving er samen nog iets van te maken en zien waar het schip strandt. Dromen/wensen mag altijd.

Gerard
Gerard
Reactie op  Elise49
5 jaren geleden

Elise49

god vd donder… of de donder van God die goden/engelen etc… laat donderen.

Ph
Ph
5 jaren geleden

Die zgn zelfverklaarde ufologen zijn er een potje van aan het maken, zoals iemand hier nog al opmerkt, het is een plaatje/stukje dat overgeplakt is/verkeerd gestackt.
Men maakt meerdere plaatjes achter elkaar van het zelfde object, in dit geval onze ster/zon, gaan dan deze plaatjes stacken/over elkaar zetten, daarna zijn er dan ook veel meer details te zien.

En wat die holle ster betreft, ik denk dat die gast wat te veel holtes in zijn hersenkamer heeft!!

toch wel een beetje kritisch
toch wel een beetje kritisch
5 jaren geleden

leuk bedacht maar op deze foto is volgens mij een glitch in de optische sensor zichtbaar, veroorzaakt door een dermate fel plekje op de zon zodat de opvolgende pixels ook te licht worden weergegeven. Het zou een stuk overtuigender zijn als zo’n lijn niet precies horizontaal (of verticaal) te zien zou zijn. Wil best h.e.e.a. geloven maar moet wel een beetje overtuigender zijn voor mij.

Rick
Rick
Reactie op  toch wel een beetje kritisch
5 jaren geleden

Precies ! Het is gewoon een verstoring in de opname apparatuur. Kunnen we nu eens ophouden om op deze site werkelijk OVERAL IETS ACHTER TE ZOEKEN. Het doet de aandacht voor de verborgen zaken die er echt toe doen geen goed. Zo houden we het stigma van “de achterlijke complotdenker” alleen maar in stand.

Oskaar
Oskaar
5 jaren geleden

Je kunt ook duidelijk zien dat er buitenaardsen binnen staan ….!!

Raymond
Raymond
Reactie op  Oskaar
5 jaren geleden

Oskaar, laat die fles jenever eens met rust.

Rick
Rick
Reactie op  Oskaar
5 jaren geleden

En Suske en Wiske, met professor Barabas en zijn Ruimtekruiser. Maar de CIA heeft altijd geheim gehouden dat er ook een Zonneruimtekruiser bestaat. Raadsel opgelost!

Gudrun
Gudrun
5 jaren geleden

SOHO moet ‘s ge-upgrade worden: er zit een fout in de software of hardware. Waarschijnlijk een wegschrijf- fout, dus probleem te vinden tussen lens en verwerkend opslagmedium. Een niet zeldzaam probleem onder digitale cameras, zelfs dure 😉

Hans
Hans
5 jaren geleden

Degene die ons die nep plaatjes laat zien zijn ook verantwoordelijk voor het instorten van de Twin Towers dus denk nu niet dat er iets klopt van wat ze je laten zien.

x

Check Also

gates

Bill Gates krijgt groen licht om de zon te blokkeren

Miljardair Bill Gates wil mensen niet alleen ...

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x