Mens en Dier

Robert F. Kennedy jr. gaat los op Bill Gates: ‘Dit heeft hij op z’n kerfstok’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robert F. Kennedy jr., de neef van voormalig president John F. Kennedy, gaat op Instagram helemaal los op miljardair Bill Gates.

Gates is een soort dictator die via vaccins de controle probeert te krijgen over de wereldwijde gezondheidszorg, begint Kennedy zijn Instagram-bericht, dat is voorzien van meerdere afbeeldingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“Zijn obsessie met vaccins lijkt te worden gevoed door een messiasachtige overtuiging dat hij is uitgekozen om de wereld te redden met technologie en te experimenteren met inferieure mensen.”

Dan gaat Kennedy los:

Gates beloofde polio uit te roeien in India, nam daar de Nationale Adviesraad over en zorgde ervoor dat ieder kind voor zijn of haar vijfde levensjaar 50 poliovaccins krijgt (dit waren er 5). Indiase dokters geven Gates de schuld van een verwoestende polio-epidemie tussen 2000 en 2017 waarbij 496.000 kinderen verlamd raakten. In 2017 zette de Indiase overheid Gates en zijn trawanten uit de adviesraad, waarna het aantal gevallen van polioverlamming aanzienlijk daalde. In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie schoorvoetend toe dat de polio-epidemie was veroorzaakt door vaccins. De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, de Filipijnen en Afghanistan zijn allemaal gelinkt aan de vaccins van Gates. In 2018 veroorzaakten zijn vaccins drie kwart van de alle poliogevallen ter wereld.

In 2014 financierde de Gates Foundation tests met experimentele HPV-vaccins, ontwikkeld door GSK en Merck, op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Zo’n 1200 meisjes kregen last van zware bijwerkingen, waaronder auto-immuunaandoeningen en vruchtbaarheidsproblemen. Zeven van hen overleden. Uit onderzoeken van de Indiase overheid bleek dat Gates onderzoekers financierde die ethische overtredingen begingen: ze zetten kwetsbare meisjes en ouders onder druk, vervalsten toestemmingsformulieren en weigerden medische hulp aan meisjes die ziek waren geworden. Momenteel buigt het Indiase Hooggerechtshof zich over de zaak.

In 2010 financierde de Gates Foundation een klinische proef met een experimenteel malariavaccin van GSK, waarbij 151 Afrikaanse kinderen om het leven kwamen. 1048 van de 5049 kinderen die meededen aan het onderzoek, kregen last van ernstige bijwerkingen, waaronder verlamming, beroertes en stuiptrekkingen.

Tijdens de MenAfriVac-campagne in de sub-Sahara vaccineerden zijn mensen duizenden Afrikaanse kinderen tegen meningitis. Tussen 50 en 500 kinderen raakten verlamd. Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “Wij zijn de proefkonijnen van de medicijnmakers.” De voormalige econoom van Nelson Mandela, professor Patrick Bond, omschreef zijn handelwijze als ‘meedogenloos en immoreel’.

Belangenverstrengeling

Kennedy verwijst ook naar een artikel in magazine The Nation waaruit blijkt dat Gates niet alleen één van de grootste donateurs is van de WHO, maar ook vele farmaceutische bedrijven financiert die vaccins maken en waar hij een belang in heeft. Zijn Foundation doneerde honderden miljoenen aan onder meer Merck, Sanofi, Eli Lilly, Pfizer, Novartis, GSK, enzovoorts.

4.7 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
OptimaForma
OptimaForma
3 jaren geleden

Ik vind het nog opmerkelijk dat het zika verhaal hierin ontbreekt. Maar het totaalplaatje is natuurlijk niet best. Vraag is kunnen we nog van deze vent afkomen, aangezien Windows overal is. Ik vraag me dus af of er wel een alternatief is, wat doet Apple wel niet achter de schermen. Enfin deze pipo heeft zoveel geld dat je er toch niet op die manier vanaf komt. Hoe kom je nog wel van deze types af? Wie het weet mag het zeggen

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Als dit artikel op waarheid berust, is het de grootste misdaad tegen de mensheid.
Het kan niet zo zijn, dat in deze nieuwe eeuw op zo’n grote schaal, een ziekte zo ongeremd zich over de wereld kan verspreiden, zonder hulp van mensen.
Als het virus (ziekte) bij bergbeklimmers niet onbekend is, moet daar veel meer aandacht aan worden gegeven.
Nu is deze virus-hype, een verdienmodel voor een aantal zeer rijken.

d1rty
d1rty
3 jaren geleden

Ik hoop dat buitenaardsen met goede bedoelingen deze wereld overnemen, wij mensen maken er een zooitje van hier op aarde. En we doen er allemaal aan mee, als we bijna massaal de dood ingejaagd worden ontstaat er heel misschien georganiseerd verzet tegen dat kleine clubje slavendrijvers.

Nietzoslimdieamis
Nietzoslimdieamis
3 jaren geleden

Ondertussen ook in het nieuws ;

Duikers hebben gisteren het lichaam gevonden van de achtjarige Gideon McKean, een achterkleinzoon van de Amerikaanse oud-senator Robert F. Kennedy. Dat heeft de politie medegedeeld.

De jongen werd aangetroffen op enkele honderden meters van de plek waar maandag het lichaam van zijn moeder, Maeve Kennedy McKean, uit het water werd gehaald. Beiden werden na een kano-ongeluk van vorige week donderdag vermist.

Dit gaat nu op de meeste nieuws sites rond… dus laat maar eens bezinken, de ene kennedy roept over gates… de ander word dood gevonden.

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x