Homepagina » Straling » Vrouw besprak de gevaren van 5G en wifi-straling met haar huisarts. De gevolgen waren vreselijk
Vrouw besprak de gevaren van 5G en wifi-straling met haar huisarts. De gevolgen waren vreselijk

Vrouw besprak de gevaren van 5G en wifi-straling met haar huisarts. De gevolgen waren vreselijk

Susanne Small kreeg na de plaatsing van een grote gsm-mast in de buurt van haar huis last van hoofdpijn. Ze besloot dit te bespreken met haar huisarts.

Die vond dat Susanne een gevaar vormde voor haarzelf en voor anderen. Ze werd afgelopen week aangehouden onder de Britse Mental Health Act.

Susanne had onderzoek gedaan naar 5G en legde dit voor aan haar huisarts. Die toonde geen enkele interesse in haar onderzoek en zag haar als iemand die gebukt ging onder veel stress.

Inrichting

Een dag na haar huisartsenbezoek kreeg ze anonieme telefoontjes en belde er iemand bij haar aan. Ze deed niet open.

De dag erna verschenen politieagenten en psychiaters bij haar op de stoep om haar te laten opnemen in een inrichting.

Mensen die worden opgepakt onder de Mental Health Act hebben volgens deze wet ‘dringend behandeling nodig voor een mentale aandoening en dreigen zichzelf of anderen schade toe te brengen’.

Geen gevaar

Onder deze wet mag de politie je huis binnendringen en je tot 28 dagen vasthouden.

Het lijkt erop dat de huisarts de autoriteiten heeft ingeschakeld omdat Susanne haar dokter had overladen met informatie en zonder afspraak was langsgegaan.

Pam Barker van de website Europe Reloaded liet een bevriende dokter luisteren naar onderstaand interview. Die kwam tot de conclusie dat Susanne, die inmiddels weer op vrije voeten zou staan, geen gevaar vormt voor zichzelf.

Beluister het interview hieronder:

[Europe Reloaded]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

Aan @ALLEN, en OFF TOPIC helaas maar het moet ff!!!

Beste mensen,
Ik heb u een tijdje geleden beloofd een lijst te presenteren met daarop vele naar mijn bescheiden mening zinnige links naar documentaires.

Daar ben ik mee bezig en zal proberen deze met voorrang te maken echter heb ook nog andere zaken te doen in de privé sfeer.
Heb al een aantal links echter ik wil proberen zo compleet mogelijk te zijn….

Daarbij kan ik de mensen waarvan ik het email adres in bezit heb toezeggen dat ze deze krijgen in stukjes daar het misschien een overkill is anders.

Hoe ik het hier doe moet ik even bekijken maar hoop dat ik deze kan mailen naar de redactie van deze site en dat indien mogelijk, maar dat hoor ik dan wel, deze op aanvraag verstuurd zal worden naar de betreffende persoon!!!

Echter, ik heb een drietal docu’s welke alvorens aan de rest te beginnen eigenlijk een MUST zijn om te bekijken en vooral te BELUISTEREN!!
Het is eigenlijk 1 docu in 3 delen maar deze duren bij elkaar wel een kleine 7,5 uur!!

Doe mij én uzelf aub een plezier en bekijk ze alle drie, het is even doorbijten maar ik heb ze gevreten want mega interessant en vooral voor de rest te begrijpen in wat voor superzooi we eigenlijk in terecht zijn gekomen is dit erg belangrijk.

Het gaat om de driedelige serie “The Golden Web Part 1, part 2 en part 3” en deze duren resp. 2 u 18 min, 2 u 53 min en 2 u 19 min dus in totaal zo’n 7,5 uur.

Dan doe uzelf een groot plezier om zelf eens te Googelen op “The Committee of 300” & “The Tavistock Institute” beiden van ex MI6 agent Dr. John Coleman!!!

Met zekerheid zult u na investering van idd een uur of 11 aan te bekijken docu’s………….met stomheid geslagen zijn echter wél met een betere en vooral andere kijk de rest kunnen beoordelen!!!

Ik hoop dat ik een beetje heb kunnen bijdragen aan goede info voor u echter dat moet u verder natuurlijk vooral zelf beoordelen.

Van mij is het in elk geval van harte!!

Gegroet,

Gladiator

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Hey maat
amai dit gaat extreem diep, ken de basis maar dit gaat tot de core.
ik weet dat je niet naar het licht mag gaan als je sterft, dat is het programma om te reïncarneren v/d Anunnaki.
Ik ben eruit, ik denk dat de dood een bevrijding is, zeker als je dood gaat en het accepteert.
dat wit licht is de val, bijna iedereen trapt erin. (Ben zelf 2x dood geweest had gigantische schrik van dat wit licht en vocht er extreem tegen. Zag energie dingen die ik amper of niet kan beschrijven omdat het niet bestaat hier op aarde wat ik zag) Later in mijn leven kreeg ik 1 x te maken met een soort poging tot astrale ontvoering uit mijn slaapkamer van mijn persoon die mislukte omdat ik zo vocht.

Een wezen sloeg me verrot toen in die astrale wereld, alles ging in slow motion en ik had geen kracht alsof ik verlamt was,dacht dat ik ging sterven, was niet bang werd kwaad zelfs omdat ik geen kracht had om mij te verdedigen… Weet nog héél goed hoe anderen (weet niet wie of wat kon het niet goed zien) alles in de gaten hadden, het was alsof ze geen vat op me hadden, slaag dat ik heb gehad is met geen pen te beschrijven maar bleef me verdedigen en zocht een “soort zwarte materie energie” wat rechts boven mij aanwezig was.., daar flipte dat wezen op want werd toen zwaar terug gekatapulteerd in mijn slaapkamer UIT die astrale wereld… Kon minstens 15 min niet bewegen alsof de zwaartekracht me parten speelde.
Uit deze matrix op aarde kan je niet vluchten/ontsnappen.
Ben benieuwd naar deel 2 en 3 of daar aan bod komt wat ik nog zoek…
Man dat jij dit kent… ik ken de basis maar, maar na dit en deel 2 en 3 vraag ik me af of wij ons wel kunnen redden… Weinigen gaan dit begrijpen,

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Thanks voor het delen. Ga het zeker bekijken, maar dan wel erg verspreid. Zit in tijdnood

Neeltje
Neeltje
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Op scholen in Nederland hebben ze continu de wi-fi aan,er zijn mij in Nederland slechts 2 wi-fi vrije scholen bekend jonge kinderen werken met i pads en er is hier schoolplicht! d.w.z. thuis educatie is verboden.
Kan iemand aan deze criminele praktijken een eind maken? De directie van de school heb ik op de hoogte gebracht door naar diverse documentaires te verwijzen,maar die zegt” we kunnen het niet zonder wi-fi en ouders hebben thuis toch ook wi-fi aan”?,behalve ik dan! De regering zou voor zijn bevolking horen te zorgen en niet ziek maken . Zelf heb ik gezondheidsschade door drinkwater fluorisatie in de jaren ’60-’70.door de Nederlandse regering.Ik kreeg het in mijn babyflesje.
Waar zijn we mee bezig?

King Bollocks
King Bollocks
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Ik begin ook steeds meer de rode pil te willen…. Net als Neo wakker blijven.
Merk wel dat je steeds meer als raar gevonden wordt….. pech dan maar…
Ik ga die docu’s ook bekijken.
Tnx voor de tips allemaal.

Grtzzzzzzzz

mike
mike
2 jaren geleden

Weer zo’n voorbeeld dat ook de psychiatrische hulpverlening een onderdeel in de matrix is geworden waar we voor moeten oppassen. Vertel eens iets nieuws, zou je zeggen.

Ook dit soort hulpverleners zijn net als huisartsen op hun beurt geconditioneerd door de “higher ups” en worden gebruikt als verdedigingslinie door elitairen om ons klein, ziek en op afstand te houden. Ofwel via verplichte opname in de psychiatrie of anders wel via medicatie die vaak meer bijwerkingen geeft dan oplossingen. Op het moment dat je terechte zorgen of zelfs aanwijsbare klachten hebt wordt je de mond gesnoerd. Zoals uit het bovenstaande blijkt.

Zo is er ook nog een andere manier waarop men ons klein probeert te houden. Het gebruik van (electronic) gang stalking. Mensen zoals Dr.Katherine Horton in Zwitserland is hier een voorbeeld van. Zij wordt inmiddels al enkele jaren bestookt met directed energy weapons. Ze heeft ook wetenschappelijk laten bepalen, in een ziekenhuis in Brussel, hoe het kan dat zij steeds op dezelfde plekken heftige pijnprikkels ondervind. Dit blijken chip-implantaten te zijn. Maar ook haar buren lijken op dit moment al te zijn omgekocht om haar elke dag te bestoken met laserguns. Deze gaan dwars door de wanden van haar huis. Ze wordt al achtervolgt met auto’s en ook van daaruit bestookt met dergelijke wapens.

Ook Dr.Rauni Kilde had dergelijke klachten nadat zij ons informeerde over manieren van mind control. Al sinds 1874 worden er experimenten gedaan met electronisch pijnprikkels om te onderzoeken hoe ons lichaam hiermee kan worden beinvloed. Inmiddels is dat uitgegroeid toch middelen die zijn gebaseerd op draadloze technologie. We krijgen straks -en dat gaat nu heel snel- overal 5G antennes die gericht kunnen worden op één persoon. Zelfs als je met meerdere personen in een kamer zit kan de ene er wel door geraakt worden en de anderen niet. Hierdoor wordt niet alleen het “targeted individual” geraakt, maar het kan familiebanden en vriendschappen kapot maken. Simpelweg omdat te weinig mensen nog op de hoogte zijn van deze praktijken. Velen kunnen het psychisch niet bolwerken om dit in overweging te nemen. En dit is een direct gevolg van mind-control van de “populatie” (rotwoord! alsof we in een petri schaaltje leven). Inmiddels is Dr.Rauni Kilde vermoord.

Als je iets wilt doen kun je eens op de website van Dr.Katherine Horton kijken. https://stop007.org/

Daar kun je lezen over haar research, ervaringen en de rechtszaken die zij aan het voorbereiden is met een aantal van haar lotgenoten. Zij is een bijzonder goed geinformeerde, intelligente vrouw die de moed heeft om het tegen de hufters van de Zwitserse en Britse geheime diensten op te nemen. Liefst zou ze alle geheime genootschappen onder handen nemen en oprollen. Zij heeft onze hulp daarbij hard nodig.

Je kan haar eventueel ook financieel ondersteunen. Met dat geld helpen zij andere mensen die vergelijkbare klachten hebben en proberen zij de rechtszaken te financieren. Het is in ons aller belang om dergelijke slachtoffers te helpen. En minimaal de nodige kennis op te doen over deze praktijken.

Ra adeen swie
Ra adeen swie
2 jaren geleden

Maak je geen zorgen. Bijna niemand durft het witte licht te gemoed te treden.

Wie nu al zijn huis, thuis en keuken pijntjes moet verdoven met van alles en nog wat, hoe gaat die dan een pijn als afwijzing door voelen? En hoe gaat het dan in je laatste uur? Heel veel mensen raken bewusteloos van angst, als de dood zich aan dient en gaan bewusteloos over.

Tijden het leven is er zo iets als existentiële angst. Maar de mensen mensen komen daar niet. Om dat ze al vluchten als ze “gewone” angst ervaren. Wie kan ontspannen in angst heeft als mogelijkheid deze existentiële angst te gaan voelen.
Dit is de zelfde angst als je ervaart als je het witte licht ziet. Vele monniken oefenen hun hele leven lang om door deze angst heen te gaan.

Het witte licht betekent namelijk je dood, niet de stoffelijke dood, maar de grote dood genoemd. Oplossen in het niets.
Of te wel, het eind van de cirkel van reïncarnatie.

Maar het ego is slim en het verzint van alles om aan het witte licht te ontkomen. En dat is niet zo verwonderlijk want het ego is een overlevingsmechanisme. Als laatste defensie gooit het angst op.

Wie je werkelijk bent kan niet sterven, dat witte licht, dat ben jij.
Iedereen die de grote dood tijdens zijn leven gestorven is, door door de existentiële angst heen te gaan, getuigt van Liefde in een onuitputtelijke overvoed. Zij zie ons als slapende en doen er alles aan om je te doen ontwaken.

Deze wereld met alle ellende er in, is een reverentie naar de liefde die je in werkelijkheid bent. De mensen die zogenaamd zo goed door hebben wat er gaande is, zouden alles in het werk moeten stellen om uit deze ego droom te ontwaken. Maar dat kunnen ze niet, omdat er geen bewust zijn in in hun voorhanden is. Al hun energie gaat zitten in hun favoriete afleiding. En dat, mijn vrienden, is de muizenval van de Anunnaki.
We zitten vast in deze slaap en de ellende de we zien gebeuren in de wereld, word veroorzaakt door die collectieve onbewustheid of slaap.
Ik heb ooit de garantie gekregen dat als je maar blijft slapen, dat dit eeuwig door kan gaan.

Louise
Louise
Reactie op  Ra adeen swie
2 jaren geleden

@ Ra adeen swie….
Heel goed geformuleerd , het hele probleem is dat mensen hun eigen matrix , satanisme verzinnen , nog vervelender is dat zij niet door hebben gevoed te worden door alle negatieviteit van het internet… En ja dan roep je je eigen oordeel af……Wonderlijk dat mensen denken wakker te zijn terwijl ze in coma liggen…., helaas …..

Pjoter
Pjoter
2 jaren geleden

@Gladiator

pls. ben al verder, heb 10/4 gehad met contra.
heb 30, 49 tegen. ben géén 634!
137 wordt verscherpt .take care.!!!

Kom terug gatenkaas maken!
Bloodline first. U knowe

Inferno Freedom 2018
Inferno Freedom 2018
2 jaren geleden

elektronische pesterijen wordt mede mogelijk gemaakt door

met behulp van GNSS ontvanger met L-band continue impuls zend radiofrequentie. Een computer van de hersenen verbinding wordt gemaakt met Matlab platform genaamd (EEGlab), die een RFID creëert. GPS is UHF / VHF frequenties die spraak en video te dragen.

Met behulp van zeer lage frequentie worden gewonnen uit de hersenen die unieke set van hersengolven zijn: Alpha (8 Hz – 12 Hz – Awake, lichte / matige stimulatie), Beta (15 Hz – 25 Hz – Awake, matig / opgewonden stimulatie), Delta (0,5 Hz – 4 Hz – Fase 3 Sleep, Etappe 4 Sleep), Theta (4 Hz – 8 Hz – Fase 1 slaap en REM-slaap) en Assen (12 Hz – 15 Hz – Fase 2 slaap, vaak met K-Complex ) golfvormen.
Een paar van de Brain Area Bioelectric Resonantie Frequentie Informatie Induced door modulatie:
Motor Control Cortex 10 Hz Motor Impulse coördinatie
Auditieve Cortex 15 Hz Sound die de oren omzeilt
Visual Cortex 25 Hz Beelden in de hersenen, het omzeilen van de ogen
Somatosensorische 9 Hz Phantom aanraking gevoel
Thought Center 20 Hz opgelegd onderbewuste gedachten

math
math
2 jaren geleden

psychiaters zijn de inquisiteurs van de 21-ste eeuw. Met het D.S.M. als bijbel.

jolo
jolo
2 jaren geleden

Je bevind je straks niet alleen in een magnetron, maar je gezondheid wordt gesloopt net als alle vegetatie om ons heen?

Patricia Müller
Patricia Müller
2 jaren geleden

5G is zeker erg. Maar het ergste is zich zelfs bang maken. Dat maakt je dan echt zwak.

Azrael
Azrael
2 jaren geleden

Dus die mevrouw gaat zonder afspraak, met een tas vol informatie die ze van het internet geplukt heeft, bij de huisarts langs, waarschijnlijk een hoop stampij makend (want anders word je gewoon weggestuurd met de boodschap maak een afspraak) om de huisarts met allerlei informatie te overladen over onderzoeken die ze zelf op internet gedaan heeft en voor waarheid heeft aangenomen, de schuld gevend aan een gsmmast en sprekend over anonieme telefoontjes en enge mensen aan de deur (wat ze niet kan bewijzen aangezien ze de deur niet open doet) en vind het raar dat men denkt dat ze wanen en/of een psychose heeft. Na 28 observatie en de nodige medicatie is ze weer normaal genoeg om een verhaal te vertellen wat je kan volgen. Ik snap die huisarts volledig, als het mijn vrouw was geweest had ik ook even een afspraak gemaakt met een arts om te kijken of het goed gaat. Let wel een afspraak!!

Pascalletje
Pascalletje
2 jaren geleden

Hoe gek en kwalijk kan manipulatie zijn als de elite jullie manipuleren dat de zon ook een frequentie heeft die dodelijk is?

Het kan altijd gekker maar is het wel de waarheid??

x

Check Also

mondkapjes

Mondkapjes ‘beschadigen kinderen’: 68% ouders meldt alarmerende klachten

In Duitsland is het eerste grote onderzoek ...

gates

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de factcheckers heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x