Straling

Vrouw besprak de gevaren van 5G en wifi-straling met haar huisarts. De gevolgen waren vreselijk

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Susanne Small kreeg na de plaatsing van een grote gsm-mast in de buurt van haar huis last van hoofdpijn. Ze besloot dit te bespreken met haar huisarts.

Die vond dat Susanne een gevaar vormde voor haarzelf en voor anderen. Ze werd afgelopen week aangehouden onder de Britse Mental Health Act.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Susanne had onderzoek gedaan naar 5G en legde dit voor aan haar huisarts. Die toonde geen enkele interesse in haar onderzoek en zag haar als iemand die gebukt ging onder veel stress.

Inrichting

Een dag na haar huisartsenbezoek kreeg ze anonieme telefoontjes en belde er iemand bij haar aan. Ze deed niet open.

De dag erna verschenen politieagenten en psychiaters bij haar op de stoep om haar te laten opnemen in een inrichting.

Mensen die worden opgepakt onder de Mental Health Act hebben volgens deze wet ‘dringend behandeling nodig voor een mentale aandoening en dreigen zichzelf of anderen schade toe te brengen’.

Geen gevaar

Onder deze wet mag de politie je huis binnendringen en je tot 28 dagen vasthouden.

Het lijkt erop dat de huisarts de autoriteiten heeft ingeschakeld omdat Susanne haar dokter had overladen met informatie en zonder afspraak was langsgegaan.

Pam Barker van de website Europe Reloaded liet een bevriende dokter luisteren naar onderstaand interview. Die kwam tot de conclusie dat Susanne, die inmiddels weer op vrije voeten zou staan, geen gevaar vormt voor zichzelf.

Beluister het interview hieronder:

[Europe Reloaded]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

Aan @ALLEN, en OFF TOPIC helaas maar het moet ff!!!

Beste mensen,
Ik heb u een tijdje geleden beloofd een lijst te presenteren met daarop vele naar mijn bescheiden mening zinnige links naar documentaires.

Daar ben ik mee bezig en zal proberen deze met voorrang te maken echter heb ook nog andere zaken te doen in de privé sfeer.
Heb al een aantal links echter ik wil proberen zo compleet mogelijk te zijn….

Daarbij kan ik de mensen waarvan ik het email adres in bezit heb toezeggen dat ze deze krijgen in stukjes daar het misschien een overkill is anders.

Hoe ik het hier doe moet ik even bekijken maar hoop dat ik deze kan mailen naar de redactie van deze site en dat indien mogelijk, maar dat hoor ik dan wel, deze op aanvraag verstuurd zal worden naar de betreffende persoon!!!

Echter, ik heb een drietal docu’s welke alvorens aan de rest te beginnen eigenlijk een MUST zijn om te bekijken en vooral te BELUISTEREN!!
Het is eigenlijk 1 docu in 3 delen maar deze duren bij elkaar wel een kleine 7,5 uur!!

Doe mij én uzelf aub een plezier en bekijk ze alle drie, het is even doorbijten maar ik heb ze gevreten want mega interessant en vooral voor de rest te begrijpen in wat voor superzooi we eigenlijk in terecht zijn gekomen is dit erg belangrijk.

Het gaat om de driedelige serie “The Golden Web Part 1, part 2 en part 3” en deze duren resp. 2 u 18 min, 2 u 53 min en 2 u 19 min dus in totaal zo’n 7,5 uur.

Dan doe uzelf een groot plezier om zelf eens te Googelen op “The Committee of 300” & “The Tavistock Institute” beiden van ex MI6 agent Dr. John Coleman!!!

Met zekerheid zult u na investering van idd een uur of 11 aan te bekijken docu’s………….met stomheid geslagen zijn echter wél met een betere en vooral andere kijk de rest kunnen beoordelen!!!

Ik hoop dat ik een beetje heb kunnen bijdragen aan goede info voor u echter dat moet u verder natuurlijk vooral zelf beoordelen.

Van mij is het in elk geval van harte!!

Gegroet,

Gladiator

mike
mike
5 jaren geleden

Weer zo’n voorbeeld dat ook de psychiatrische hulpverlening een onderdeel in de matrix is geworden waar we voor moeten oppassen. Vertel eens iets nieuws, zou je zeggen.

Ook dit soort hulpverleners zijn net als huisartsen op hun beurt geconditioneerd door de “higher ups” en worden gebruikt als verdedigingslinie door elitairen om ons klein, ziek en op afstand te houden. Ofwel via verplichte opname in de psychiatrie of anders wel via medicatie die vaak meer bijwerkingen geeft dan oplossingen. Op het moment dat je terechte zorgen of zelfs aanwijsbare klachten hebt wordt je de mond gesnoerd. Zoals uit het bovenstaande blijkt.

Zo is er ook nog een andere manier waarop men ons klein probeert te houden. Het gebruik van (electronic) gang stalking. Mensen zoals Dr.Katherine Horton in Zwitserland is hier een voorbeeld van. Zij wordt inmiddels al enkele jaren bestookt met directed energy weapons. Ze heeft ook wetenschappelijk laten bepalen, in een ziekenhuis in Brussel, hoe het kan dat zij steeds op dezelfde plekken heftige pijnprikkels ondervind. Dit blijken chip-implantaten te zijn. Maar ook haar buren lijken op dit moment al te zijn omgekocht om haar elke dag te bestoken met laserguns. Deze gaan dwars door de wanden van haar huis. Ze wordt al achtervolgt met auto’s en ook van daaruit bestookt met dergelijke wapens.

Ook Dr.Rauni Kilde had dergelijke klachten nadat zij ons informeerde over manieren van mind control. Al sinds 1874 worden er experimenten gedaan met electronisch pijnprikkels om te onderzoeken hoe ons lichaam hiermee kan worden beinvloed. Inmiddels is dat uitgegroeid toch middelen die zijn gebaseerd op draadloze technologie. We krijgen straks -en dat gaat nu heel snel- overal 5G antennes die gericht kunnen worden op één persoon. Zelfs als je met meerdere personen in een kamer zit kan de ene er wel door geraakt worden en de anderen niet. Hierdoor wordt niet alleen het “targeted individual” geraakt, maar het kan familiebanden en vriendschappen kapot maken. Simpelweg omdat te weinig mensen nog op de hoogte zijn van deze praktijken. Velen kunnen het psychisch niet bolwerken om dit in overweging te nemen. En dit is een direct gevolg van mind-control van de “populatie” (rotwoord! alsof we in een petri schaaltje leven). Inmiddels is Dr.Rauni Kilde vermoord.

Als je iets wilt doen kun je eens op de website van Dr.Katherine Horton kijken. https://stop007.org/

Daar kun je lezen over haar research, ervaringen en de rechtszaken die zij aan het voorbereiden is met een aantal van haar lotgenoten. Zij is een bijzonder goed geinformeerde, intelligente vrouw die de moed heeft om het tegen de hufters van de Zwitserse en Britse geheime diensten op te nemen. Liefst zou ze alle geheime genootschappen onder handen nemen en oprollen. Zij heeft onze hulp daarbij hard nodig.

Je kan haar eventueel ook financieel ondersteunen. Met dat geld helpen zij andere mensen die vergelijkbare klachten hebben en proberen zij de rechtszaken te financieren. Het is in ons aller belang om dergelijke slachtoffers te helpen. En minimaal de nodige kennis op te doen over deze praktijken.

Ra adeen swie
Ra adeen swie
5 jaren geleden

Maak je geen zorgen. Bijna niemand durft het witte licht te gemoed te treden.

Wie nu al zijn huis, thuis en keuken pijntjes moet verdoven met van alles en nog wat, hoe gaat die dan een pijn als afwijzing door voelen? En hoe gaat het dan in je laatste uur? Heel veel mensen raken bewusteloos van angst, als de dood zich aan dient en gaan bewusteloos over.

Tijden het leven is er zo iets als existentiële angst. Maar de mensen mensen komen daar niet. Om dat ze al vluchten als ze “gewone” angst ervaren. Wie kan ontspannen in angst heeft als mogelijkheid deze existentiële angst te gaan voelen.
Dit is de zelfde angst als je ervaart als je het witte licht ziet. Vele monniken oefenen hun hele leven lang om door deze angst heen te gaan.

Het witte licht betekent namelijk je dood, niet de stoffelijke dood, maar de grote dood genoemd. Oplossen in het niets.
Of te wel, het eind van de cirkel van reïncarnatie.

Maar het ego is slim en het verzint van alles om aan het witte licht te ontkomen. En dat is niet zo verwonderlijk want het ego is een overlevingsmechanisme. Als laatste defensie gooit het angst op.

Wie je werkelijk bent kan niet sterven, dat witte licht, dat ben jij.
Iedereen die de grote dood tijdens zijn leven gestorven is, door door de existentiële angst heen te gaan, getuigt van Liefde in een onuitputtelijke overvoed. Zij zie ons als slapende en doen er alles aan om je te doen ontwaken.

Deze wereld met alle ellende er in, is een reverentie naar de liefde die je in werkelijkheid bent. De mensen die zogenaamd zo goed door hebben wat er gaande is, zouden alles in het werk moeten stellen om uit deze ego droom te ontwaken. Maar dat kunnen ze niet, omdat er geen bewust zijn in in hun voorhanden is. Al hun energie gaat zitten in hun favoriete afleiding. En dat, mijn vrienden, is de muizenval van de Anunnaki.
We zitten vast in deze slaap en de ellende de we zien gebeuren in de wereld, word veroorzaakt door die collectieve onbewustheid of slaap.
Ik heb ooit de garantie gekregen dat als je maar blijft slapen, dat dit eeuwig door kan gaan.

Pjoter
Pjoter
5 jaren geleden

@Gladiator

pls. ben al verder, heb 10/4 gehad met contra.
heb 30, 49 tegen. ben géén 634!
137 wordt verscherpt .take care.!!!

Kom terug gatenkaas maken!
Bloodline first. U knowe

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x