UFO

NASA-hacker: “Ik heb bewijs gevonden dat Amerika oorlogsschepen in de ruimte heeft”

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een hacker die jarenlang was verwikkeld in een juridische strijd omdat hij had ingebroken in computers van de NASA, heeft onthuld wat hij zoal heeft aangetroffen. Dat schrijven Britse media.

Gary McKinnon zei op bewijs te zijn gestuit dat Amerika over een geheim ruimtevaartprogramma beschikt. De Amerikaanse marine zou een aantal oorlogsschepen in de ruimte hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

In een video op het YouTube-kanaal van RichPlanet TV zegt hij: “Ik bleef maanden doorgaan. Ik dacht steeds: ‘Ze gaan me buitensluiten’. McKinnon heeft wel eens iets gezegd over zijn ontdekkingen, maar nog nooit zo gedetailleerd.

‘Niet-aardse officieren’

“Ik gebruikte het programma Landsearch, waarmee ik alle bestanden en mappen kon doorzoeken,” zegt hij. “Terwijl ik zocht naar documenten trof ik een excelbestand aan getiteld ‘niet-aardse officieren’.

“Er werd gesproken over rangen, namen en het transport van materialen tussen schepen,” aldus McKinnon. “Ik maakte daaruit op dat ze schepen hebben in de ruimte. De namen begonnen met U.S.S.”

Sigaarvormige UFO

Maandenlang kon McKinnon ongestoord zijn gang gaan. Hij vond ook een foto die volgens hem bewijs kan zijn voor het bestaan van buitenaards leven. “Het was volgens mij een foto van de aarde,” zegt hij. “Het was bewolkt, maar er was ook een klassieke sigaarvormige UFO te zien.”

Hij zegt dat het object niet door mensen was gemaakt. In 2012 maakte de Britse regering bekend dat McKinnon niet zou worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten en ook niet zou worden vervolgd in Groot-Brittannië.

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kontjes bloot
kontjes bloot
8 jaren geleden

Ook zeer het bekijken waard: Project Camelot Gary Mc Kinnon op YT.
Gary’s eerste interview …..jaren geleden., waarin hij vertelt, dat hij met een gewone dial-up internet connectie werkte (dus geen high speed) EN dat hij gewoon kon rondwandelen op de Am. websites. Niets was beveiligd of had een password. Kun je dat dan nog hacken noemen?

Droogtrommel
Droogtrommel
8 jaren geleden

Aha, vandaar dat de VS de Russen nodig heeft om bij ISS te komen??

vakantie
vakantie
8 jaren geleden

een klassieke sigaarvormige UFO ?

niet buitenaards
van de aarde!

Jan
Jan
8 jaren geleden

Tja en de documenten worden massaal gedeeld op internet, allemaal ter inzage als bewiijs….gewoon niets helemaal niets. En natuurlijk kun je “zomaar” rond dwalen bij de NASA. Zeker nog nooit gehoord van “honeypot”. Weer iemand die geld wil verdienen aan iets wat niet grijpbaar is.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x