Homepagina » UFO » NASA-hacker: “Ik heb bewijs gevonden dat Amerika oorlogsschepen in de ruimte heeft”
NASA-hacker: "Ik heb bewijs gevonden dat Amerika oorlogsschepen in de ruimte heeft"

NASA-hacker: “Ik heb bewijs gevonden dat Amerika oorlogsschepen in de ruimte heeft”

Een hacker die jarenlang was verwikkeld in een juridische strijd omdat hij had ingebroken in computers van de NASA, heeft onthuld wat hij zoal heeft aangetroffen. Dat schrijven Britse media.

Gary McKinnon zei op bewijs te zijn gestuit dat Amerika over een geheim ruimtevaartprogramma beschikt. De Amerikaanse marine zou een aantal oorlogsschepen in de ruimte hebben.

In een video op het YouTube-kanaal van RichPlanet TV zegt hij: “Ik bleef maanden doorgaan. Ik dacht steeds: ‘Ze gaan me buitensluiten’. McKinnon heeft wel eens iets gezegd over zijn ontdekkingen, maar nog nooit zo gedetailleerd.

‘Niet-aardse officieren’

“Ik gebruikte het programma Landsearch, waarmee ik alle bestanden en mappen kon doorzoeken,” zegt hij. “Terwijl ik zocht naar documenten trof ik een excelbestand aan getiteld ‘niet-aardse officieren’.

“Er werd gesproken over rangen, namen en het transport van materialen tussen schepen,” aldus McKinnon. “Ik maakte daaruit op dat ze schepen hebben in de ruimte. De namen begonnen met U.S.S.”

Sigaarvormige UFO

Maandenlang kon McKinnon ongestoord zijn gang gaan. Hij vond ook een foto die volgens hem bewijs kan zijn voor het bestaan van buitenaards leven. “Het was volgens mij een foto van de aarde,” zegt hij. “Het was bewolkt, maar er was ook een klassieke sigaarvormige UFO te zien.”

Hij zegt dat het object niet door mensen was gemaakt. In 2012 maakte de Britse regering bekend dat McKinnon niet zou worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten en ook niet zou worden vervolgd in Groot-Brittannië.

[Metro]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Neo schreef:

  Nasa is puur en alleen een vertegenwoordiger van een veel groter iets. Nasa is het puntje van de ijsberg die wij als klootjesvolk mogen zien. De rest zit in black projects en daar gaan miljarden heen. Om die miljarden te verdoezelen worden er hamers, spijkers en ander huis tuin en keuken gereedschap van ruim 500 euro per stuk gedeclareerd om het op papier niet op te laten vallen wat er met dat geld gebeurd. Maar dat niemand gelooft dat een doosje spijkers ruim 500 euro beseffen ze niet maar het werkt wel. Mensen geloven nog steeds dat we sinds de maanlanding nog geen reet verder gekomen zijn. Nasa is een propaganda machine over lucht en ruimte vaart. Propaganda is nooit doodgegaan, sterker nog de wetenschappers die zich bezighielden met dergelijke kunde zijn allemaal overgeplaatst naar Amerika. Nog sterker…De televaag was de 1e krant die uitgegeven werd als echte propaganda krant van de NSB. Btje off topic maar alleen om mijn argument te bekrachtigen dat we nog steeds in een gecensureerde wereld leven. Dat was zo en is nog steeds zo….waar de nazi’s stopten, gingen de Amerikanen verder. Zoek anders project “haunebu” eens op en kijk wat er in 1941 mogelijk was en vertel me nog eens wat tegenwoordig onmogelijk is….Goedemorgen dit was nieuws van het front.

  12 likes
 • Jan schreef:

  Tja en de documenten worden massaal gedeeld op internet, allemaal ter inzage als bewiijs….gewoon niets helemaal niets. En natuurlijk kun je “zomaar” rond dwalen bij de NASA. Zeker nog nooit gehoord van “honeypot”. Weer iemand die geld wil verdienen aan iets wat niet grijpbaar is.

  8 likes
 • Martijn1205 schreef:

  Dit was toch allang bekend!?

  Als ik als eenvoudig individu al heel duidelijk een aantal keren UFO’s heb gezien, dan ligt het voor mij voor de hand dat dergelijke zaken inderdaad in de ruimte plaatsvinden en wij als burgers in de maling worden genomen.

  7 likes
 • Droogtrommel schreef:

  Aha, vandaar dat de VS de Russen nodig heeft om bij ISS te komen??

  6 likes
 • kontjes bloot schreef:

  Ook zeer het bekijken waard: Project Camelot Gary Mc Kinnon op YT.
  Gary’s eerste interview …..jaren geleden., waarin hij vertelt, dat hij met een gewone dial-up internet connectie werkte (dus geen high speed) EN dat hij gewoon kon rondwandelen op de Am. websites. Niets was beveiligd of had een password. Kun je dat dan nog hacken noemen?

  4 likes
  • Leonard Ariekoek schreef:

   Het zal een soort deep web zijn geweest, dus met geheime landingspagina’s die niet zijn geindexeerd door de zoekmachines. Die landingspagina vinden, is dan het hacken. Zo’n landingspagina URL kan uiteraard wel flink lang en ingewikkeld zijn, dat is de reden dat het deep web nog steeds niet in kaart te brengen is. Zeker in de tijd van dial-up modems, was het vinden van zo’n geheime URL helemaal ingewikkeld.

   2 likes
 • vakantie schreef:

  een klassieke sigaarvormige UFO ?

  niet buitenaards
  van de aarde!

  2 likes
 • x

  Check Also

  archeologen

  Archeologen doen ‘verbazingwekkende ontdekking’ bij Stonehenge: Grootste prehistorische monument ooit gevonden

  Archeologen hebben rond een oude nederzetting in ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >