Homepagina » Straling » Vrouw (70) ontvlucht haar huis in Amsterdam wegens elektromagnetische straling
Vrouw (70) ontvlucht haar huis in Amsterdam wegens elektromagnetische straling

Vrouw (70) ontvlucht haar huis in Amsterdam wegens elektromagnetische straling

De 70-jarige Maria moest haar woning in Amsterdam ontvluchten vanwege alle straling in de stad. Tegenover haar huis werden vijf nieuwe zendmasten geplaatst. Ze noemt zichzelf in gesprek met Vrouw een ‘elektrovluchteling’.

De straling om ons heen neemt toe en daarom zijn zogeheten ‘white spots’ (stralingsvrije zones) nog maar lastig te vinden. Wel heeft Maria vele oplossingen gevonden om te ‘ontgiften’.

Aluminiumfolie

Maria zegt allergisch te zijn voor elektromagnetische straling, die wordt uitgezonden door onder meer mobiele telefoons en wifi-routers. Haar nieuwe woning is aan de binnenkant beplakt met aluminiumfolie, die de straling van de telefoons tegenhoudt.

Als ze last heeft van de straling, krijgt ze krampen in haar voet of hele nare kloppingen in haar borst en buik. Naar het ziekenhuis gaan is ook lastig vanwege alle elektrische apparatuur daar. “Ze zijn hier een nieuw ziekenhuis aan het maken met wifi. En waar ik ziek van word, kan ik ook niet liggen,” zegt ze. “En als ik er een klacht over wil indienen dan zeggen ze dat ik maar naar de gemeente moet gaan.”

De gemeente vertelt haar vervolgens dat ze de klacht moet indienen via internet, maar dat gaat niet. Volgens Maria komen mensen met haar aandoening volledig vast te zitten in de digitale maatschappij.

Aantoonbaar

Volgens de Franse oncoloog professor dr. Dominique Belpomme is ziekte door elektromagnetische straling aantoonbaar. Hij heeft hiervoor onlangs een diagnose en behandelmethode ontwikkeld.

Saoedische wetenschappers hebben vorige maand een studie gepubliceerd over een verband tussen een verhoogde kans op diabetes onder schoolkinderen en de blootstelling aan elektromagnetische straling van zendmasten voor mobiele telefoons.

Tot slot heeft een internationale groep wetenschappers aangetoond dat te hoge blootstelling aan elektromagnetische straling van mobiele en draadloze telefoons en wifi diverse gezondheidsklachten, onvruchtbaarheid en zelfs kanker of Alzheimer kan veroorzaken. Hun onderzoek is gepubliceerd in het wetenschappelijke magazine Reviews on Environmental Health.

[AT5]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • rocinante schreef:

  Andere benamingen zijn : Kattenvrouwtje en Hysterie.

  3 likes
 • rocinante schreef:

  In mijn stad noemen we zo iemand een heks.

  3 likes
  • Patricia Müller schreef:

   Elektrogevoeligheid is geen grapje. Inderdaad is het een permanente marteling, want je komt bijna nooit meer tot enig rust, want die rotzooi is haast nergens meer te ontkomen, overal is straling. Jouw lichaam doet vreemde dingen. Het maakt je echt ziek. En als JIJ het niet snapt, wat het met een mens kan doen, dan zal ik jij ook een behoorlijke elektrogevoeligheid toewensen. Je zal het aan eigen lijve voelen, wat het bedoelt. Veel plezier ermee!

   15 likes
  • Rene DH schreef:

   Ah, jij komt uit dat stadje uit Monty Python and the Holy Grail.
   https://www.youtube.com/watch?v=k3jt5ibfRzw

   8 likes
  • Kalki schreef:

   Of wordt ze straks nog opgestraald, Scotty beam her up!

   1 likes
  • frans schreef:

   Er zou langs de ringweg A10 rondom de stad Amsterdam, alle verlichting voorzien zijn van lampen die in de nacht een radiostraling over de hele stad Amsterdam stralen.
   Ook op de site gelezen. vorig jaar ergens.

   0 likes
 • addie schreef:

  Dit is nog maar het begin. Sinds 4G stijgt het aantal mensen met dit soort klachten exponentieel… en 5G komt eraan…. Dan worden we dus 24/7 massaal gebombardeerd met GSM, UMTS, 4G en 5G. Tel daarbij op alle ‘smart’ draadloze tech gadgets die massaal in huis zijn gehaald en tel uit je winst.

  Daar waar steeds meer landen het voorzorgsprincipe hanteren en het maximale stralingsniveau naar beneden bijstelt, loopt Nederland op dit gebied wereldwijd achteraan en heeft de telecomindustrie vrij baan. NL doet zelf geen onderzoek maar beroept zich op onvolledig / achterhaald onderzoek bekostigd door deze zelfde telecomindustrie… hmmm…

  getypt vanaf mijn laptop die sinds een half jaar gewoon weer aan bekabeld internet hangt… lekker snel, lekker veilig.

  11 likes
  • Rene schreef:

   GSM, umts, LTE, LTE+
   2G 3G 4G 5G

   Aluminium aan de binnenkant van haar muren, als dat werk zal het wel het placebo effect zijn.
   dat werkt alleen bij volledige afsluiting ramen en deuren kieren etc
   die aannemer zal zich wel kapot gelachen hebben.

   btw hoe hoger de frequentie hoe slechter de penetratie graad maw GSM 2G gaat veel beter door een muur dan LTE 4G
   (dat is de ook de reden waarom de (nieuwe) wifi zo slecht presteert)
   oude wifi werkt op 2.4 GHz en de nieuwe op 5 GHz

   2 likes
 • Johan schreef:

  Artikel 11 van de grondwet wordt het raamwerk voor advocaten om de stralingsziekten aan te pakken.
  De kans is groot dat de advocaten zullen winnen en dat betekent dan een enorme en massale opstand voor de verslaafden van al die draadloze gadgets. Het zal voor velen een hele moeilijke tijd worden.

  2 likes
 • Johan schreef:

  Ik vind dat dit bovenstaand alarmerend artikel slecht wordt gelezen en ik heb stellig de indruk dat de referentie van medisch geschoolden en andere wetenschappers niet worden bestudeerd, gezien de reacties.

  2 likes
  • qberticus schreef:

   Ik snap je. Maar er is helaas een verschil tussen wat kritisch onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek laat zien en wat in de rechtbank geldt als bewijsmateriaal op dit moment.

   Volgens een ‘bekeerde’ Telecom insider uit Australie is het op dit moment al zo dat de industrie dezelfde taktieken gebruikt als eerder de tabaksindustrie, blijven ontkennen dat het schadelijk is. Er gaan miljarden om in deze branche, die zullen ze niet zonder slag of stoot opgeven.

   Het zal dus, met een beetje pech, nog een hele boel tijd en ellende kosten voordat dit alles erkend wordt.

   1 likes
 • belleke schreef:

  ook bij mij is de laptop bekabeld maar ik sta wel op het punt een tablet (wifi) te kopen.. je kunt er bijna niet omheen, wifi is overal. Lijkt mij zeer vervelend voor deze mevrouw en je kunt niet anders dan steeds naar verlichting zoeken, alles wat maar een beetje helpt tegen de pijn en ongemak van de straling waar je gevoelig voor blijkt te zijn. Ik hoop dat er iemand is die haar kan helpen, er zijn mensen die er de juiste apparatuur voor hebben om de stralingsbron die de klachten veroorzaakt op te sporen en weg te nemen.
  Verder zou ik lekker lang op vakantie gaan naar een stralingsvrije camping in Frankrijk!

  2 likes
 • Johan schreef:

  Het ontkennen van de schadelijkheid van de straling gaat dezelfde kant op als sigaretten, asbest, chroom 6, etc.
  Advocaten weten dat en zorgen ervoor dat het geen jaren gaat duren, voordat acties worden ondernomen om voor iedereen een veilig en gezond leven te garanderen. Iedereen is van foetus tot en met hoogbejaarde.

  Ook dieren, planten en de leefomgeving hebben veel last van de schadelijke kunstmatige, gepulseerde stralingen.

  Interessant om te bestuderen is de psychologie van de techneut.

  2 likes
 • Jankertje schreef:

  OEF hoe gaat de toekomst er dan uitzien voor die mensen die alsmaar maar last van blijven hebben? Veelal is het een brok aandacht van die mensen want zelf in de piramide tijd in Egypte was elektra draadloos en dat zal het zeker weer gaan worden. geen draden door het huis en andere rompslomp maar wel de zeikers die aandacht willen omtrent deze nieuwe verschijning.

  1 likes
 • qberticus schreef:

  Wat ook niet gaat helpen is dat er in de media vaak (alleen) een beetje vreemde mensen hun verhaal op dit gebied (mogen) doen.

  1 likes
 • Dennis schreef:

  Zeker teveel naar de serie “Better call Saul” gekeken.

  https://www.youtube.com/watch?v=mTEmqJkCrDQ

  https://www.youtube.com/watch?v=zHLOx8vuQWs

  🙂

  0 likes
 • faith schreef:

  Ik heb gewoon mijn pc aan een draadje maar ben sinds gisteren mijn email kwijt. Hoe kan dat?
  ”404 not found” lees ik en alles weg. Ik ga morgen maar aangifte doen voor alle zekerheid.
  Je weet niet of het inde ether is blijven hangen of dat iemand het gestolen heeft en misbruik van kan maken.
  Meteen even aan de grote klok hangen.
  Rare wereld waar we in leven.

  0 likes
 • Mariatje schreef:

  Is vervelend maar je kan je er wel redelijk tegen beschermen. Schijfjes van dooozz helpen in elk geval tegen de wifi. Thuis weinig last van dingen maar buiten de deur werd ik heel naar als ik in een gelegenheid kwam waar veel mensen met hun laptop zaten te internetten. Nu weinig last meer met zo’n ding op zak.

  0 likes
 • x

  Check Also

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  willie wartaal

  De nieuwste videoclip van Willie Wartaal wil je niet missen: ‘Ze zijn de baas als we bangerds zijn’

  Toen het nieuwe coronavirus Nederland bereikte, kreeg ...

  >