Straling

Vrouw (70) ontvlucht haar huis in Amsterdam wegens elektromagnetische straling

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 70-jarige Maria moest haar woning in Amsterdam ontvluchten vanwege alle straling in de stad. Tegenover haar huis werden vijf nieuwe zendmasten geplaatst. Ze noemt zichzelf in gesprek met Vrouw een ‘elektrovluchteling’.

De straling om ons heen neemt toe en daarom zijn zogeheten ‘white spots’ (stralingsvrije zones) nog maar lastig te vinden. Wel heeft Maria vele oplossingen gevonden om te ‘ontgiften’.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Aluminiumfolie

Maria zegt allergisch te zijn voor elektromagnetische straling, die wordt uitgezonden door onder meer mobiele telefoons en wifi-routers. Haar nieuwe woning is aan de binnenkant beplakt met aluminiumfolie, die de straling van de telefoons tegenhoudt.

Als ze last heeft van de straling, krijgt ze krampen in haar voet of hele nare kloppingen in haar borst en buik. Naar het ziekenhuis gaan is ook lastig vanwege alle elektrische apparatuur daar. “Ze zijn hier een nieuw ziekenhuis aan het maken met wifi. En waar ik ziek van word, kan ik ook niet liggen,” zegt ze. “En als ik er een klacht over wil indienen dan zeggen ze dat ik maar naar de gemeente moet gaan.”

De gemeente vertelt haar vervolgens dat ze de klacht moet indienen via internet, maar dat gaat niet. Volgens Maria komen mensen met haar aandoening volledig vast te zitten in de digitale maatschappij.

Aantoonbaar

Volgens de Franse oncoloog professor dr. Dominique Belpomme is ziekte door elektromagnetische straling aantoonbaar. Hij heeft hiervoor onlangs een diagnose en behandelmethode ontwikkeld.

Saoedische wetenschappers hebben vorige maand een studie gepubliceerd over een verband tussen een verhoogde kans op diabetes onder schoolkinderen en de blootstelling aan elektromagnetische straling van zendmasten voor mobiele telefoons.

Tot slot heeft een internationale groep wetenschappers aangetoond dat te hoge blootstelling aan elektromagnetische straling van mobiele en draadloze telefoons en wifi diverse gezondheidsklachten, onvruchtbaarheid en zelfs kanker of Alzheimer kan veroorzaken. Hun onderzoek is gepubliceerd in het wetenschappelijke magazine Reviews on Environmental Health.

[AT5]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rocinante
rocinante
7 jaren geleden

In mijn stad noemen we zo iemand een heks.

rocinante
rocinante
7 jaren geleden

Andere benamingen zijn : Kattenvrouwtje en Hysterie.

addie
addie
7 jaren geleden

Dit is nog maar het begin. Sinds 4G stijgt het aantal mensen met dit soort klachten exponentieel… en 5G komt eraan…. Dan worden we dus 24/7 massaal gebombardeerd met GSM, UMTS, 4G en 5G. Tel daarbij op alle ‘smart’ draadloze tech gadgets die massaal in huis zijn gehaald en tel uit je winst.

Daar waar steeds meer landen het voorzorgsprincipe hanteren en het maximale stralingsniveau naar beneden bijstelt, loopt Nederland op dit gebied wereldwijd achteraan en heeft de telecomindustrie vrij baan. NL doet zelf geen onderzoek maar beroept zich op onvolledig / achterhaald onderzoek bekostigd door deze zelfde telecomindustrie… hmmm…

getypt vanaf mijn laptop die sinds een half jaar gewoon weer aan bekabeld internet hangt… lekker snel, lekker veilig.

Jankertje
Jankertje
7 jaren geleden

OEF hoe gaat de toekomst er dan uitzien voor die mensen die alsmaar maar last van blijven hebben? Veelal is het een brok aandacht van die mensen want zelf in de piramide tijd in Egypte was elektra draadloos en dat zal het zeker weer gaan worden. geen draden door het huis en andere rompslomp maar wel de zeikers die aandacht willen omtrent deze nieuwe verschijning.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x