Het Complot

Bilderberg: een geheim genootschap

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alles wat afgelopen weekend besproken is door onze premier, prinses Beatrix, de baas van De Nederlandsche Bank en vele wereldleiders op de jaarlijkse Bilderbergconferentie zal altijd geheim moeten blijven.

Historicus Gerard Aalders, oud-onderzoeker en historicus bij het NIOD, deed jarenlang onderzoek naar één van de meest intrigerende en meest geheimzinnige organisaties ter wereld. Bilderberg is in 1954 opgericht door prins Bernhard en de Pool Józef Retinger. Vrijwel elk jaar is prinses Beatrix erbij.

Cambodja

De elite van Amerika en Europa komt ieder jaar achter gesloten deuren bijeen. Wat bespreken ze? Volgens één grote complottheorie zou Henry Kissinger hebben gezegd dat er te veel mensen zijn op deze aardbol, te veel hongerige magen die geen prestaties leveren. Die moeten allemaal dood want we hebben er niets aan.

Dus kreeg Pol Pot in Cambodja de kans om de ‘killing fields’ met enorm veel doden te vullen. Allemaal gedaan op bestelling van Bilderberg als een soort generale repetitie om de aarde schoon te vegen van hongerige magen waar we niks mee kunnen.

Bill Clinton

Een ander voorbeeld is Bill Clinton, die aanwezig was op de Bilderbergconferentie voordat hij president werd. Toen is er op Bilderberg besloten, zo zeggen de conspiratoren, dat hij president moest worden en twee jaar later werd hij ook daadwerkelijk benoemd.

Aalders merkt op dat we pas over een jaar of 30 via het nationaal archief te weten zullen komen wat Rutte, prinses Beatrix, Klaas Knot en minister Dijsselbloem allemaal hebben gezegd op de conferentie. We vernemen dat nooit uit de mond van Bilderberg zelf.

Kijk het fragment over Bilderberg uit de uitzending van Brandpunt op 16 juni hier terug.

[KRO]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frank
Frank
7 jaren geleden

Stiekemerds.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

De Bilderberggroep houden innovaties tegen. Ze willen hun macht daarmee uitbreiden en vrezen overbevolking door verder genocide aan te hangen. Ze zijn voorstander van de Anti-Christ.

Wim Stouwdam
Wim Stouwdam
7 jaren geleden

Deze meneer Aalders is geen echte historicus.
Hij bedekt de Bilderberg Conferenties met de mantel der liefde en dat er praktisch geen invloed vanuit gaat.
Volgens mij is hij ingehuurd door deze groep om de scherpte er af te halen en ons zand in de ogen te strooien.
Laat je dus niets wijsmaken. Deze groep heeft wel degelijk invloed en is bepalend voor al ons reilen en zeilen.

Teun
Teun
7 jaren geleden

Als 30 jaar de (zwijg)termijn is, zou ik wel willen lezen wat van 1954 t/m 1984 besproken is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x