Homepagina » Het Complot » Bilderberg: een geheim genootschap
Bilderberg: een geheim genootschap

Bilderberg: een geheim genootschap

Alles wat afgelopen weekend besproken is door onze premier, prinses Beatrix, de baas van De Nederlandsche Bank en vele wereldleiders op de jaarlijkse Bilderbergconferentie zal altijd geheim moeten blijven.

Historicus Gerard Aalders, oud-onderzoeker en historicus bij het NIOD, deed jarenlang onderzoek naar één van de meest intrigerende en meest geheimzinnige organisaties ter wereld. Bilderberg is in 1954 opgericht door prins Bernhard en de Pool Józef Retinger. Vrijwel elk jaar is prinses Beatrix erbij.

Cambodja

De elite van Amerika en Europa komt ieder jaar achter gesloten deuren bijeen. Wat bespreken ze? Volgens één grote complottheorie zou Henry Kissinger hebben gezegd dat er te veel mensen zijn op deze aardbol, te veel hongerige magen die geen prestaties leveren. Die moeten allemaal dood want we hebben er niets aan.

Dus kreeg Pol Pot in Cambodja de kans om de ‘killing fields’ met enorm veel doden te vullen. Allemaal gedaan op bestelling van Bilderberg als een soort generale repetitie om de aarde schoon te vegen van hongerige magen waar we niks mee kunnen.

Bill Clinton

Een ander voorbeeld is Bill Clinton, die aanwezig was op de Bilderbergconferentie voordat hij president werd. Toen is er op Bilderberg besloten, zo zeggen de conspiratoren, dat hij president moest worden en twee jaar later werd hij ook daadwerkelijk benoemd.

Aalders merkt op dat we pas over een jaar of 30 via het nationaal archief te weten zullen komen wat Rutte, prinses Beatrix, Klaas Knot en minister Dijsselbloem allemaal hebben gezegd op de conferentie. We vernemen dat nooit uit de mond van Bilderberg zelf.

Kijk het fragment over Bilderberg uit de uitzending van Brandpunt op 16 juni hier terug.

[KRO]


Vind je deze info interessant? Deel het dan met iedereen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Stiekemerds.

  14 likes
 2. Het zijn theorieën!
  Als deze bijeenkomsten zooo geheim zijn, dan kunnen de complot-aanhangers toch helemaal niet weten wat er besproken wordt? Het is dus giswerk.
  Jullie kunnen wel van alles zitten te verzinnen, maar zeker weten doen we het nooit.
  Misschien is het wel een elitair bridge-toernooi!

  12 likes
  • @emka,inderdaad en de illuminati bestaat niet,en de schaduwregeringen ook niet,en deze bilderberg figuren zijn zo’n lieve,fijne,oprechte mensen…..$!!$?!!! toch op!met je ge [email protected] stouwdam,helemaal mee eens,en we are change usa/nederland zijn ook controlled opposition,net zoals david icke,russel brand

   7 likes
  • “Misschien is het wel een elitair bridge-toernooi!”

   Met hele landen inclusief inwoners als inzet? Het zou mij niets verbazen!

   3 likes
  • Nee joh, potje scrabbelen.

   2 likes
  • Ik heb net als jij mijn bedenkingen maar neem het niet zo serieus als sommigen hierop de site, sommigen zien overal vijanden van de mensheid in, ik niet maar geloof wel in machten achter de diverse regeringen, beluister maar eens Robert Bob Dean samen met Clifford Stone ( youtube), de Bilderberggroep nee ik ben daar niet bang voor, maar misschien zit ik er zelf naast dat kan ook natuurlijk, nuchter en niet overal bomen achter zien!

   0 likes
 3. De Bilderberggroep houden innovaties tegen. Ze willen hun macht daarmee uitbreiden en vrezen overbevolking door verder genocide aan te hangen. Ze zijn voorstander van de Anti-Christ.

  10 likes
  • jij hebt iets met “antichrist” hé ??? leg eens uit ?

   2 likes
   • Dat zijn mensen/dingen die ver over de mensheid/natuur(wetten) heengaan. Mijn grootste antichrist voorbeeld is wifi. Wifi maakt ons dement, ziek, onvruchtbaar, kan ons doden enz. Het is een onzichtbare vijand. Dus een soort van duivel. Een duivel kan bewegen als een kameleon. Onzichtbaar.
    Anti Christ is alles wat tegen de boodschap van Jezus Christus ingaat. Voor de een betekent dat het geloof zelf.(christendom). Voor mij betekent dat tegen natuurwetten in en het openen van de doos van Pandora.(alle kennis misbruiken tegen mensheid). Ik geloof niet in Jezus zelf, maar wel in de boodschap, die meerdere culturen uitbrengen. Breder dus.

    2 likes
   • De Anti-Christ is de verpersoonlijking van het kwaad.

    1 likes
 4. Deze meneer Aalders is geen echte historicus.
  Hij bedekt de Bilderberg Conferenties met de mantel der liefde en dat er praktisch geen invloed vanuit gaat.
  Volgens mij is hij ingehuurd door deze groep om de scherpte er af te halen en ons zand in de ogen te strooien.
  Laat je dus niets wijsmaken. Deze groep heeft wel degelijk invloed en is bepalend voor al ons reilen en zeilen.

  11 likes
  • Nee, daarentegen zijn de boeken van Daniel Estulin over dit onderwerp wel informatief, interessant en er gaat ook een waarschuwing vanuit. Toch ben ik wel benieuwd naar de zienswijze van Aalders.

   2 likes
 5. Als 30 jaar de (zwijg)termijn is, zou ik wel willen lezen wat van 1954 t/m 1984 besproken is.

  12 likes
 6. Zij dienen God niet, maar Zijn tegenstander.
  Welnu, ná dit uitermate korte aardse leven krijgen zij hiervoor de rekening gepresenteerd.
  Ik zou dan niet graag in hun schoenen willen staan!

  11 likes
 7. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Op de site van Wij worden wakker staat het hele interview van het varken Henry Kissinger. Hoe konden we en hoe kunnen we een regering en een koningin vertrouwen die lid zijn van deze Illuminatie Zionisten Khazaren Maffia… I would say: F*ck them. ( En niet een keer…)

  7 likes
 8. Zij worden maar tijdelijk toegelaten met hun verwoestende werking op de mensheid.
  Tijdelijk!.
  Daarna moeten ze gaan!
  En dat moment is vooral bepaald door de mate van wakkerheid van de mens vor wie de aarde bestemd is. De aarde is niet voor hen. Noch de rijkdom die zij er uit plunderen.

  6 likes
 9. @Gnaues,was je mond eens met zeep!
  Bilderberg in geen frisse zaak.
  Daar waar veel elite belangen bij elkaar zijn,ligt het misbruik op tafel.
  Als ikzelf op straat of in een winkelcentrum samenschool waar elke beweging illegaal door big brother wordt geregistreerd,dan wordt je vroeg of laat verzocht te vertrekken,maar ben je miljonair en ga je over lijken,dan mag niemand meekijken.
  waar rook is,is vuur!

  4 likes
 10. Ach, ze zijn op hun retour.
  Onbelangrijk, want de tijd haalt hen in.
  Dat krijg je er nu van als je de tijd naar je hand wilt zetten.
  Je krijgt hem nooit te pakken.

  1 likes
  • Juist omdat ze oud(er) zijn en misschien wel op hun retour zijn ze gevaarlijk, ze hebben immers weinig te verliezen, maar ze willen wel graag hun karwei afmaken.

   2 likes
   • Zeker, een kat in het nauw maakt rare sprongen.
    Maar hun werk en hun bedoelingen worden steeds zichtbaarder. Hun geheimen zijn geen geheimen meer. En dat was toch hun kracht. Steeds meer mensen keren hen de rug toe. Hun machtsmiddelen, zoals bijvoorbeeld geld, verliezen aan kracht. Steeds meer mensen zoeken hun eigen weg, volgen hun eigen droom, stellen vragen en vinden antwoorden. Hun invloedssfeer wordt daardoor steeds een beetje kleiner. Zij zijn niet meer zo zeker van hun zaak zoals ze dat vroeger waren. En dat slaat toch een flinke deuk in hun zelfvertrouwen.
    Eeuwenlang hebben zij de ‘Geheime Leer’ misbruikt voor eigen gewin, en geprobeerd de natuurlijke loop der dingen te beïnvloeden door de tijd naar hun hand te zetten. En dat is waar zij de fout ingaan.
    Want je kunt dingen niet naar je hand zetten. De tijd haalt hen in

    Een kleine wijsheid uit de Tao Te Tjing:

    Studeren behelst dagelijks iets bijleren
    Tau behelst dagelijks iets afleren.

    Steeds minder doen,
    Tot niets doen is bereikt.
    Waar handelend optreden ontbreekt, wordt er niets ongedaan gelaten.

    De wereld wordt geregeerd door de dingen op hun beloop te laten.
    Zij kan niet worden geregeerd door tussenbeide te komen.

    0 likes
 11. De Jafethen. De nalopers.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

boeren

‘Dit is het dus mensen! Hiervoor worden boeren opgeofferd’

Boze boeren voeren sinds donderdag actie en ...

politieagent

Ex-politieagent Abe slachtoffer van zinloos politiegeweld op Malieveld: ‘Dit moet echt stoppen!’

Voormalig politieagent en ondernemer Abe Dijkstra is ...