Archeologie

Datum voor passage Nibiru kan worden afgeleid uit Grote Piramide. Codekraker deelt hier zijn bevindingen

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De datum dat de mythische planeet Nibiru verschijnt zit al duizenden jaren verstopt in een code in de Grote Piramide van Gizeh, zo wordt geclaimd.

Numeroloog en codekraker David Meade beweert dat hij heeft ontdekt wanneer Planeet X de aarde zal passeren, schrijft de Daily Express.

Planeet X of Nibiru is volgens complottheoretici een enorme planeet met een langgerekte omloopbaan die op een dag zo dicht langs de aarde zal komen dat de aantrekkingskracht die de planeet uitoefent zal leiden tot aardbevingen en vulkaanuitbarstingen.

Soemeriërs

In 1976 schreef Zecharia Sitchin over twee oude culturen, de Babyloniërs en Soemeriërs, die spraken van een gigantische planeet die eens in de 3600 jaar om de zon draait.

Meade claimt dat aan de hand van de piramides kan worden bepaald wanneer Planeet X ons passeert.

Hij stelt dat Nibiru op 23 september aan de hemel kan worden gezien en pas in oktober langskomt.

Twee openingen

“Het is heel vreemd dat zowel het ‘indrukwekkende teken’ uit Openbaring 12 als de Grote Piramide van Gizeh wijzen naar dezelfde data: 20-23 september 2017.

“De zijden van de Grote Piramide lopen vrijwel exact noord-zuid en de piramide bevindt zich op het middelpunt van de landmassa van de aarde,” zei hij.

Hij zei dat hij twee openingen heeft ontdekt in de Grote Piramide die na 20 september wijzen naar belangrijke hemellichamen.

Onbekende planeet

Eén van de openingen zal wijzen naar de ster Regulus, ook bekend als de koning, en de andere schacht zal gericht zijn op de planeet Jupiter, voor de Joden de planeet van de Messias.

Onlangs werd bewijs gevonden voor het bestaan van een onbekende planeet aan de rand van ons zonnestelsel. Deze planeet moet 10 keer zo zwaar zijn als de aarde.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
4 jaren geleden

Zou mooi zijn een totale reset van deze planeet, het enige nadeel is dat het weer opnieuw begint met al die ellende.

Nobiru
Nobiru
4 jaren geleden

Als men dus 20-23 september niks waarneemt, dan kun je de bijbel verbranden en de piramides neerhalen? Immers, het worden dan dingen van bedrog!

Stijn
Stijn
4 jaren geleden

Planeet Nibiru bestaat toch niet echt??

justin
justin
4 jaren geleden

Voor wie een bijbel heeft en het interessant vindt om e.e.a naast elkaar te leggen sla dan Openbaring 6 vanaf vers 12 t/m 17 op ,dat klopt dan aardig.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x