Homepagina » Archeologie » Datum voor passage Nibiru kan worden afgeleid uit Grote Piramide. Codekraker deelt hier zijn bevindingen
Datum voor passage Nibiru kan worden afgeleid uit Grote Piramide. Codekraker deelt hier zijn bevindingen

Datum voor passage Nibiru kan worden afgeleid uit Grote Piramide. Codekraker deelt hier zijn bevindingen

De datum dat de mythische planeet Nibiru verschijnt zit al duizenden jaren verstopt in een code in de Grote Piramide van Gizeh, zo wordt geclaimd.

Numeroloog en codekraker David Meade beweert dat hij heeft ontdekt wanneer Planeet X de aarde zal passeren, schrijft de Daily Express.

Planeet X of Nibiru is volgens complottheoretici een enorme planeet met een langgerekte omloopbaan die op een dag zo dicht langs de aarde zal komen dat de aantrekkingskracht die de planeet uitoefent zal leiden tot aardbevingen en vulkaanuitbarstingen.

Soemeriërs

In 1976 schreef Zecharia Sitchin over twee oude culturen, de Babyloniërs en Soemeriërs, die spraken van een gigantische planeet die eens in de 3600 jaar om de zon draait.

Meade claimt dat aan de hand van de piramides kan worden bepaald wanneer Planeet X ons passeert.

Hij stelt dat Nibiru op 23 september aan de hemel kan worden gezien en pas in oktober langskomt.

Twee openingen

“Het is heel vreemd dat zowel het ‘indrukwekkende teken’ uit Openbaring 12 als de Grote Piramide van Gizeh wijzen naar dezelfde data: 20-23 september 2017.

“De zijden van de Grote Piramide lopen vrijwel exact noord-zuid en de piramide bevindt zich op het middelpunt van de landmassa van de aarde,” zei hij.

Hij zei dat hij twee openingen heeft ontdekt in de Grote Piramide die na 20 september wijzen naar belangrijke hemellichamen.

Onbekende planeet

Eén van de openingen zal wijzen naar de ster Regulus, ook bekend als de koning, en de andere schacht zal gericht zijn op de planeet Jupiter, voor de Joden de planeet van de Messias.

Onlangs werd bewijs gevonden voor het bestaan van een onbekende planeet aan de rand van ons zonnestelsel. Deze planeet moet 10 keer zo zwaar zijn als de aarde.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • helder schreef:

  Ik weet niet veel maar 1 ding begrijp ik niet! Als er zo”n zware planeet zich in ons zonnestelsel bevindt WAAROM o waarom gaan al die planeten en manen die wij kennen in ons zonnestelsel niet een paar graden op z”n minst uit hun baan? Allright 23 september gaan we het zien.

  15 likes
  • wakker schreef:

   Maar helder, planeten vertonen ook werkelijk afwijkingen in hun baan. Vroeger konden \e dat niet verklaren, dus er heerste de hypothese dát we wel een grote onzichtbare planeet moest zijn. Er zijn meerdere aanwijzingen dat Niburu werkelijk bestaat. Daartegenover staat alleen nog hoop dat er niets gaat gebeuren…

   8 likes
   • Lauke schreef:

    wakker… aanwijzingen van bestaan van nibiru? jij haalt 2 verhalen compleet door elkaar, door afwijking in de de baan van neptunes kan verklaart worden door een TNO ( Transneptunisch object) dat is compleet maar dan ook compleet anders dan de doomsday planeet van sitchin en andere charlatans want die bestaat gewoon NIET.
    Nogmaals astronomen zijn op zoek naar planet 9 die zich ergens IN of buiten de kuipergordel bevind… de banen van alle andere planeten in ons zonnestelsel is niets mee aan de hand!

    10 likes
    • pascal schreef:

     En degene die Pluto heeft gedegradeerd heeft toevallig door afwijkingen in de banen van Pluto en neptunus geconcludeerd dat er een negende planeet moet zijn ! dat is bijna het zelfde als 1983 maar dan met een tiende planeet . Als Pluto niet gedegradeerd was zou het de TIENDE planeet zijn ( Dat valt wel op ) vandaar de degradatie van Pluto
     http://planetxnews.com/wp-content/uploads/2015/07/Mystery_1983_WashingtonPosta.jpg

     0 likes
     • Lauke schreef:

      pascal… ten eerste is pluto niet gedegradeerd door een persoon (diegene) maar in een congres van de IAU in praag.
      maar wat is nou precies jou punt?

      pluto kwam ter discussie toen in  2003 Eris werd ontdekt, die nou met ceres ook bij de dwergplaneten hoort,, TNO s of panet 9 of X staat los van de hypothetische planeet nibiru…. maar die david meade heeft zijn geld alweer verdiend aan deze HOAX en daar draait het enkel om… helaas dat sommige mensen er toch intrappen , enkel met astronomische kennis is deze HOAX direct te debunken

      5 likes
 • John schreef:

  Zou mooi zijn een totale reset van deze planeet, het enige nadeel is dat het weer opnieuw begint met al die ellende.

  14 likes
  • densie schreef:

   hohoho NEEN dus…
   wát een conditionering!
   áls dat gebeurt…niet voor niets…
   de Sterren staan anders, het licht is anders….dus…………
   omvormingen zijn ‘t metamorfosen….

   niet nog een rondje….is ook nooit zo geweest hoor…
   De schepping is een spiraal….

   namaste

   12 likes
  • Jer schreef:

   Je bedoeld de ellende is voorgoed voorbij, er komt geen opnieuw ellende met een reset, want de 26.000 jarige cyclus van het kwaad wordt dan beëindigd. Het word juist alles beter na zo’n reset.

   Ook al dat gehele Nibiru onzin elk jaar zo. Volgend jaar beginnen ze er weer over.

   0 likes
 • StefanZ schreef:

  Als Niburu onlangs ontdekt is aan de rand van ons zonnestelsel, kan hij onmogelijk in zo’n kort tijd hier zijn. 10 miljard (10 000 000 000) km leg je niet even in een paar maanden/weken af. Stel dat hij een maand geleden is ontdekt en over een maand hier is, dan moet hij, pak weg, 10 miljard (10 000 000 000) km afleggen in twee maanden, of wel, 7 miljoen (7 000 000) km per uur afleggen. Dat is wel héél snel…..

  11 likes
 • Stijn schreef:

  Planeet Nibiru bestaat toch niet echt??

  11 likes
 • justin schreef:

  Voor wie een bijbel heeft en het interessant vindt om e.e.a naast elkaar te leggen sla dan Openbaring 6 vanaf vers 12 t/m 17 op ,dat klopt dan aardig.

  5 likes
  • Dolex schreef:

   Nou, ik vind die tekst nogal wollig en multi-interpretabel. Leg eens uit, alsjeblieft.

   6 likes
   • Pascal schreef:

    Dan ga je online naar solar system scope . Dan ga je naar 23 september ( eerst ff goed instellen , constellatie,s enz ) en dan zie je exact wat de bijbel 2000 jaar geleden heeft voorspelt !!! Wat onmogelijk is want deze stand komt nooit meer voor ..
    of je kijkt dit filmpje van JacobIsreal ( youtube ) een geweldig kanaal , ook voor niet gelovige
    http://youtu.be/p6th2png8WU

    0 likes
    • Dolex schreef:

     Dank voor de verwijzing naar SolarSystemScope – mooie site! Kun je even wat nauwkeuriger uitleggen hoe je die Solar System Scope precies moet instellen? Ik zie denk ik niet wat jij ziet, en mis ook een instelling voor geografische locatie.

     Ik weet wel dat ze Mesopotamië al heel ver waren met astronomie, dus wellicht komen daar die ‘voorspellingen’ uit de bijbel vandaan.

     23 september komt voor zover ik kan zien niet in de bijbel voor. De beschrijving: Johannes ziet een vrouw, bekleed met de zon, met de maan onder haar voeten en een krans van 12 sterren op haar hoofd.
     Dat geldt toch maar op 1 plek en tijd op aarde? De maan staat overal anders t.o.v de sterren, voor zover ik weet.

     Wat is trouwens precies zijn punt? ‘A lot of coincidence’? Dat de zonsverduistering 33 dagen voor de alignment van hemellichamen plaatsvindt? En dat wolken symbolisch zijn ipv waterdamp?

     Ik geloof heel erg dat alle ‘goddelijke’ verschijnselen te koppelen zijn aan de sterren en het uitspansel. Maar ik ben zelf meer van de ancient astronauts-verklaring. Er kwamen (in de bijbelse tijd) onverklaarbare dingen uit de hemel. Dat werd geinterpreteerd als wonderlijk, en afkomstig van metafysische wezens cq goden. Maar het kunnen ook ‘gewoon’ buitenaardse slimmeriken zijn geweest. En de zonsverduistering was voor pre-astronomische volkeren heel eng en intimiderend. Maar nu weten we toch dat de maan voor de zon schuift. En dat kunnen we heel nauwkeurig voorspellen. Waarom zou daar meer betekenis aan worden toegekend?

     Ben benieuwd naar Jacob Israel’s video op 24 september.

     1 likes
     • Ikke schreef:

      Stop toch is om naar deze sprookjesboeken te kijken, jullie lijken wel een stel gelovige Amerikanen. Kijk gewoon naar de feiten en stop met die rekensommetjes en dromen. Feitelijk wijst er niets op een gebeurtenis . Ik blijf mij iedere keer weer verbazen over de slimheid van de mens! Hiermee zeg ik niet dat het niet waar is maar de harde feiten ontbreken.

      1 likes
  • StefanZ schreef:

   Geloof niet in de Bijbel en god….dus…

   2 likes
 • Nobiru schreef:

  Als men dus 20-23 september niks waarneemt, dan kun je de bijbel verbranden en de piramides neerhalen? Immers, het worden dan dingen van bedrog!

  17 likes
 • Henk schreef:

  I’ve been there.
  In 1992 stond ik voor de grote piramide en heb deze openingen niet opgemerkt.
  Helaas.

  Of je nu wel of niet in aardstralen geloofd, maar ik voelde toen de energieën stromen door m’n lichaam.
  Niet alleen daar, maar ook in Monument Valley die locatie was aan de andere kant, van onze aardbol.

  Deze locaties zou je gewoon eenmaal in je leven moeten bezoeken!

  6 likes
  • Lex schreef:

   Je kunt ook naar de sauna gaan. Voel je ‘t ook.

   7 likes
  • luna schreef:

   Het eilandje ” Es Vedra ” bij Ibiza … man dat is ook voelen welke hoog uitgezonden frequenties je op neemt daar.. een ervaring apart en zeker net zo boeiend als de Gizeh, zo ook de grotten van Nerja.. er is zo veel moois en bijzonders te beleven bij deze prachtige lokaties.. heb je geen atoomB voor nodig ..

   aardstralen kunnen soms erg goed zijn voor je, omdat je je dan meer gaat focussen maar liever heb ik ze niet! Heb al een tijd organite en verse basilicumplanten in huis staan, werk superrrr !

   2 likes
   • Ikke schreef:

    Vertel is wat meer over die planten?
    Ik kan niet ruiken, heeft het dan nog effect?

    1 likes
    • luna schreef:

     Wat naar, dan kun je ook niet proeven dus ?
     Is het een erfelijke aandoening? Nu.. de basil planten koop je in elke supermarkt, de bio kost geen drol bij de Appie en de Joembo
     Jammer dat je niet kan ruiken, basilicum is een heel opwekkend plantje met een hoge opname van zuivering, koekel het maar eens!

     voorts.. jij schreef over Monuments V, ik heb weer iets geleerd over een prachtige plek op deze verdomde mooie, maar zieke planeet. ( ik had er el eens van gehoord, maar niet in verdiept .. nu dus wel) thanks

     0 likes
 • Oskaar schreef:

  Zucht…..

  14 likes
 • Angela schreef:

  Er wordt al jaren gespeculeerd over dat verrekte ding en ik hoop al jaren dat ie ons wegvaagt van deze Prison Planet, maar ik geloof er niet meer in.

  14 likes
 • Jay schreef:

  12 mei 2003
  21 december 2012
  26 maart 2016

  en dan ben ik er vast nog een paar vergeten.

  23 september 2017 gaat echt niet anders zijn dan bovenstaande datums. De maand oktober gaat in kosmische zin even roemloos voorbij als alle voorgaande.

  Maar dan moeten we wel eerst de komende 2 dagen nog doorkomen. Youtube stroomt vol met een op handen zijnde botsing vandaag of morgen tussen Niburu en de aarde. Spannend dus de komende 28-48 uur. Gelukkig de dag er na voldoende ruimte voor ontspanning met die volledige zonverduistering in de US.

  Benieuwd of mijn zoontje over 10 jaar opgewonden thuis komt met een verhaal over een planeet genaamd Niburu die in aantocht is…

  13 likes
 • helder schreef:

  En als dat ding dan niet aan de hemel staat op 23 september………………

  8 likes
 • Ikke schreef:

  Ik volg dit al heel lang maar nog nooit een echt bewezen feit gezien dat hij onderweg is. Alleen maar verhalen , dromen en niet te controlen filmpjes op youtube waar hij soms heel klein is en soms heel groot! Er is dus nog niets echt bewezen.

  11 likes
 • Eelke Piers schreef:

  De baan van Niburu zou bijna haaks op de baan van de Aarde staan.
  Dan is de vraag hoever de baan van Niburu binnen of buiten de baan van de aarde ligt. Dit kan ook wel 50 of 100 miljoen km zijn.

  De Niburu kan de baan van de Aarde dus kruisen aan de andere kant van de Zon dus op een afstand van 300 miljoen km. Ook de 2de passage kan dan weer op 300 miljoen km afstand liggen mits de Aarde en Niburu de zelfde snelheid hebben en de slinger om de Zon voor Niburu een half jaar duurt.

  Volgens de wetten van de kansberekening is de kans dat Niburu invloed op de aarde kan uitoefenen uiterst klein.

  7 likes
 • Desiderata schreef:

  Ja hoor, er schijnt ergens een code te liggen in de posities van de Egyptische pyramides? Ja hoor, zal jullie direct uit de droom helpen, deze beweringen zijn gestaafd op een hoop gebakken lucht. Maar goed, een ieder bepaalt zijn eigen realiteit in het nu, degene in dit verhaal mee gaat zal vallen en zij zullen bij bosjes neervallen. De gevallen zielen zullen nimmer meer de kans krijgen tot verheffing, zij zijn verdoemd tot in de eeuwigheid.

  6 likes
  • Lauke schreef:

   heb je het zelf al meegemaakt? bedoel u weet het zo goed te vertellen dat gevallen zielen nimmer meer kunnen verheffen en verdoemd zijn tot in de eeuwigheid,, dat heeft u natuurlijk ook ergens gelezen en aangenomen dat het ook maar zo moet zijn…. alles wat na dit leven gebeurd weet niemand, gissen heeft al gelijd tot controle systemen onder de naam GELOOF, dus wat u zegt is net zo hypothetisch als planeet nibiru

   1 likes
 • luna schreef:

  volgens mij gaat er maar 1 ding ” voorbij ” of komt ” langs” en dat zijn de maandelijkse rekeningen..zucht

  zag poos terug de film Melancholia van Lars von Trier, en daar werd ik bepaald niet vrolijker van kan ik zeggen ( wel heel goed verhaal) mooi hoe de verhaallijn loopt, maar erg depriiiiiiiiieeeee

  4 likes
 • Nobiru schreef:

  De meest spirituele volk op aarde met een grootse kijk op de kosmos, astrologie en astronomie waren/zijn de Indiërs. Als je bij hun geen verhaal over Nibiru of zo’n planeet vindt, vergeet het dan. En zij vermelden geen planeet met reuzen aan boord die eens in de 3600 jaar langs komt. De Soemeriërs hadden een grote fantasie. De Egyptenaren (Farao’s) aanbaden zelf ook Vedische Goden, zoals de Zonnegod, die ze Ra noemden. De Godin Saraswati noemden ze Isis enz.
  In India had je de natuurlijke grotten van vele bergen, zoals de Himalayas, waar heiligen mediteerden. In Egypte was er niks, dus bouwden ze voor deze doeleinden de pyramides. Deze waren gewoon plekken waar men in alle rust kon mediteren, bidden enz. zonder last te hebben va de weersinvloeden. Dat mensen er veel meer van proberen te maken, moeten ze maar zelf weten.

  1 likes
  • Dolex schreef:

   Beetje makkelijk om de Soemeriërs af te doen als fantasten, als hun verhalen niet in jouw paradigma passen. Juist veel exacte wetenschappen vinden hun oorsprong in Soemerië!

   3 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Justin, Als je de Kolbrin-bijbel leest dan is de Niburu tijdens de Uittocht van de Israëliërs uit Egypte voor het laatst langs gekomen. Dus rond 1500 vChr.

  2 likes
 • Frans schreef:

  Op 24 Sept. zullen we het wel weten.

  3 likes
 • Tuurlijk schreef:

  tuurlijk op aarde is het hel en verdoemenis maar over de andere planeten hoor je niets in ons zonnestelsel, die blijven gewoon onveranderd. en als hij 10 keer zo zwaar is waarom is hij dan nog niet te zien, en kom nou niet dat hij zich verstopt, zo’n zware massa moet wel degelijk aantrekkingskracht hebben naar alle planeten in ons zonnestelsel en moet dus duidelijk waar te nemen zijn

  3 likes
 • Angelo schreef:

  Ben ik de enigste die hier wakker is? Onze huidige jaartelling nog geen 2000 jaar oud. De Babyloniërs leefde een 5 eeuwen voor Chr en hadden een andere jaartelling. De Soemeriërs leefde van 4000 tot 2000 voor Chr, en hadden weer hun eigen jaartelling. De piramides zijn van zo,n 5 a 6000 jaar voor Chr, en van die tijd is geen jaartelling bekend die gebruikt werd. Zoek maar op. Hoe krijgen ze het verzondene dat de Babyloniërs en Soemeriërs hebben gezegd dat hij 23 september 2017 langs komt..??

  2 likes
 • kees schreef:

  Tja misschien is de aarde wel plat.. 😜

  2 likes
 • Bauke schreef:

  we zullen het zien allemaal

  1 likes
 • wolfje schreef:

  ook hier zal de wens wel de ouder/verzorger van de gedachte zijn. een eventuele reset komt geheel ter uwer laste

  1 likes
 • Tsja schreef:

  En als na 23-9-2017 weer niets te zien is blijven we dan met zijn alle gewoon door kwatsen?

  1 likes
 • christophe schreef:

  ik merk al een paar maanden een planeet op die iedere morgen te zien is in het oosten tussen 4 en 6 u .iemand verdere info ?

  0 likes
 • wimpie schreef:

  Dan hadden alle astronomen op deze wereld toch allang alarm geslagen als er een planeet op ons af komt.
  iedereen zit zijn eigen maar gekker en gekker te maken op dit forum

  0 likes
 • Wimpie schreef:

  goede morgen allemaal!!
  Het is 24 september en het einde van de wereld is ons gepasseerd dus WEER geen planeet X!
  Nu moet het onderhand maar eens afgelopen zijn met al die kwakzalvers die in hun eigen verzinsels geloven, word wakker!

  0 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  ijsland

  Wat is er in hemelsnaam aan de hand op IJsland? 9000 aardbevingen in 10 dagen: ‘Grootste zwerm in 40 jaar’

  Op IJsland hebben zich in 10 dagen ...

  >