Graancirkels

Zenuwgas-graancirkel verschenen in Groot-Brittannië na vergiftiging. Was dit een onheilspellend teken?

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vlak nadat Dawn Sturgess in juli werd vergiftigd met zenuwgas, verscheen er een gigantische graancirkel in een weiland met het symbool voor chemische wapens.

Dawn zakte net als de voormalige dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia in elkaar nadat ze in contact was gekomen met het gifgas.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hoewel de Skripals de aanslag overleefden, overleed Dawn op 8 juli, acht dagen nadat ze naar het ziekenhuis was overgebracht.

Symbool

De graancirkel werd ontdekt in de omgeving van Amesbury in Wiltshire, op de dag voordat de vrouw overleed.

De formatie bestond uit drie cirkels die een driehoek vormden en die verbonden waren met een kleinere cirkel in het midden; het internationale symbool voor chemische wapens.

Fotograaf Matthew Williams kreeg naar eigen zeggen een anonieme tip over de graancirkel. “De cirkel is een dag voor het overlijden van Dawn Sturgess gemaakt,” zei hij tegen The Sun.

Roeland Beljon, die al 24 jaar onderzoek doet naar graancirkels, zei dat formaties kunnen ontstaan als gevolg van gedachtekracht.

Aandacht

Graancirkelonderzoekster Monique Klinkenbergh zei dat de graancirkel kan zijn ontstaan vanwege alle aandacht voor de vergiftigingen.

Als mensen veel over een bepaald onderwerp praten of nadenken, kan het als patroon in een weiland ontstaan, zei ze.

Graancirkels verschijnen vooral in Wiltshire, Hampshire en nabijgelegen graafschappen.

Energielijnen

Dat daar zoveel formaties verschijnen zou te maken hebben met energielijnen die door het land lopen.

Sommige wetenschappers, zoals oud-professor Michael Glickman, zijn van mening dat de formaties te complex zijn om door mensen gemaakt te kunnen worden.

Anderen zeggen dat ze ontstaan door natuurkrachten. “We weten dat een elektrische kracht betrokken is bij het ontstaan van graancirkels,” zei Lucy Pringle, die al 28 jaar onderzoek doet naar dit fenomeen.

Bekijk de formatie hieronder:

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
5 jaren geleden

Kwam dit een tijdje geleden tegen op Twitter:

Het schijnen boodschappen te zijn voor ruimteschepen die regelmatig rond de aarde vliegen.

Ze worden vervaardigd op plekken waar een bepaalde frequentie gevonden kan worden, zodat ruimteschepen zich energetisch kunnen opladen. Vanuit de aarde naar de schepen en de schepen kunnen er ook “aarden”.

Het uitgebeelde symbool heeft ook een energetische boodschap in zich. Je kan het ook wel vergelijken met onze “pompstations’ langs de weg. Ook ruimteschepen moeten met enige regelmaat ‘bijtanken’.

In tegenstelling tot hetgeen wij vaak denken schijnen graancirkels niet te ontstaan vanuit de lucht, maar juist vanuit de aarde. Onder de betreffende locaties schijnen grote kristallen in de grond aanwezig te zijn. Deze worden vanuit ruimteschepen d.m.v.frequenties geprogrammeerd en geactiveerd. De kristallen zorgen er vervolgens voor dat het patroon in het graan ontstaat.

Het ontwerp wordt door het betreffende volk of de betreffende familie ontwikkeld zodra ze op de locatie aankomen. Zij brengen dan een verbinding tot stand met de kristallen.

Kristallen zijn levende entiteiten met een bewustzijn. Zij communiceren constant met al dat leeft. Buitenaardsen hebben sinds ‘den beginne’ gebruik gemaakt van kristallen.

Op het moment van activatie kan hun technologie de “tijd-ruimte realiteit” overbruggen om de waarheid van het pure “NU” tot uiting te brengen. Op het moment van “NU” wordt het patroon van beneden af geactiveerd en verschijnt de graancirkel.

Het ruimteschip zal vervolgens verder vliegen, waarna andere ruimteschepen er overheen vliegen om de gecodeerde boodschappen in ontvangst te nemen. Daarnaast ontvangen zij een enorme impuls van energie en frequenties zoals deze boven de kristallen is aangebracht.

De buitenaardsen schijnen door de tijd heen ook altijd veel plezier gehad te hebben van onze verwondering en onze interesse om de betekenis ervan te willen achterhalen.

Ik weet niet of het allemaal waar is, dat kun je het beste zelf bepalen. Het account van Kabamur_Taygeta is helaas zo’n anderhalve maand geleden gedeactiveerd. Hij is naar eigen zeggen een Pleiadian die regelmatig telepatisch contact had met zijn familie in de ruimte.

Coeus
Coeus
5 jaren geleden

De Skripals zijn niet in aanraking geweest met zenuwgas. Dan waren ze niet hersteld.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x