Mens en Dier

Marga Bult was werkzaam in brandhaard: ‘Het klopt niet, mensen!’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen de crisis in alle hevigheid losbarstte, ging zangeres Marga Bult aan de slag als verpleegkundige op een afdeling die patiënten verpleegt in Uden. Ze haalde in het verleden haar diploma als verpleegkundige en wilde bijspringen.

Bult is tot de conclusie gekomen dat de ernst van de coronapandemie overdreven wordt. Ze ziet met lede ogen aan hoe de coronamaatregelen de samenleving ontwrichten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Als iedereen nou nog niet doorheeft, dat er meer gaande is dan alleen deze coronacrisis, die snap ik dus echt niet. En ik ben echt geen complotwappie, wel ’n nuchtere Twentse, werkzaam geweest in de brandhaard tijdens de coronacrisis. Het klopt niet, mensen! Onderzoek,” twittert ze.

Alarmbel

Marga Bult voegt toe: “De getallen zijn momenteel laag en niet te vergelijken met maart/april/mei. Dat was een alarmbel. Nu meer testen, meer positief, maar niet meer ic/ziekenhuisopnames. Daar moeten we over nadenken. Waarom deze grote paniek? Mensen krijgen enorme angst door de media/berichtgeving. Jammer.”

Eerder vroeg ze zich af: “Complete wereldeconomie platleggen voor momenteel 700.000 doden op deze wereld in verband met corona en kosten ongeveer 16,5 miljard per overledene? Is dit dan in balans? Is dit niet veel gevraagd van de ondernemers, economie, depressies, uitgestelde behandelingen en eenzaamheid?”

Zeker iets om over na te denken.

4.6 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Chip
Chip
3 jaren geleden

Neen, het plaatje klopt niet, en indien je wil, kan je op zoek gaan naar de verborgen horror in dat plaatje.

De getallen zijn laag doordat ze door de mand gevallen gevallen zijn.
In Amerika waait een heel andere wind. (zwarte conservatieven voor Trump enzo, en die hebben de zwarte publieke opinie weten keren, vaarwel Biden)
In Amerika hoor je niets meer over corona.
Trump is druk in de weer met de orkanen, welke de democraten hoogstwaarschijnlijk met behulp van Michelle Orkbama’s voodoo,
hebben opgeroepen.
Indien Amerika’s publieke opinie draait en illegalen moeten het land uit, of weet ik wat nog meer, dan zal die naar alle waarschijnljkheid – zoals ik had uitgelegd – ook hier kunnen draaien.
Dan zou Covid een stille dood kunnen sterven.
En dat kan nu eenmaal niet als je met torenhoge cijfers zit.
Zoals ze ‘de ziekte’ stelselmatig hebben opgebouwd, zo lijkt het dat ze deze nu stelselmatig aan het afbouwen zijn.

Hou de boel maar scherp in de gaten.

Chip
Chip
3 jaren geleden

Q

Loes in de Pels
Loes in de Pels
3 jaren geleden

We voelen (bijna) allemaal dat deze covid soap van geen kant klopt.
We worden in een angst wurg greep gehouden en de vermaledijde media heeft hier een groot aandeel in.

Er wordt gesproken van extreme aantallen besmettingen.
Afgezien van de vele bewijzen dat testen niet deugen, laten we er nu even voor het gemak van uitgaan dat deze supertesten deugen.

De overlevingskansen zijn 99.95% en dat beste mensen is het echte goede nieuws.

De in en in perverse bodycounting die sinds de Covid introductie hijgerig door de media werd bijgehouden was om mensen angstig te houden want angstige mensen zijn volgzame mensen.
Toen mensen massaal begonnen in te zien dat het aantal coviddoden lager was dan de jaarlijkse influezadoden moest er een nieuwe test komen die stijgende besmettingsaantallen liet zien.

We kunnen gezien de bekende feiten en confidenties van vele wetenschappers, artsen en verpleegkundigen met zekerheid vast stellen dat menigeen onnodig de dood werd in gejaagd door toedoen van het buitenpropertionele corona beleid dat door de regering werd uitgevaardigd.
Angst, isolatie en onzekerheid is geestelijke mishandeling en wat dit alleen al doet met een mentaal en fysiek gezond mens, laat staan iemand die ineens besmet is (of lijkt) met wat een dodelijk virus genoemd wordt.
Met respect aan mensen die een dierbare verloren zijn aan covid, het percentage covid doden is niet overleden aan covid maar mèt of door een verkeerde diagnose.
Dan zwijgen we nog maar over de doden die zich aan de ziekenhuisdeuren hebben gemeld met covidachtigeklachten en daar als een melaatse in afzondering werden gegooid en de juiste zorg ontzegd werd om bewust te laten sterven.

The true measure of a society is how it treats its most vulnerable members.

We weten hoe minister Grappenmaker (en aardig wat van zijn voorgangers) denken over het lot van kinderen, we hebben gezien hoe er met onze ouderen wordt omgesprongen, als nuttelozen met een voltooid leven.
We hoeven ons dan ook geen illusie te maken hoe er over zieken gedacht wordt.
Om nog maar te zwijgen over alle verdwenen ziekenhuisbedden en bezuiniging op personeel

Piet Kokkelkorn
Piet Kokkelkorn
3 jaren geleden

Het is allemaal zwaar overdreven, om munt te slaan bij een zeer gevaarlijk vaccin, dat veel levens gaat eisen. De moordenaars zijn onder ons.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x