Buitenland

‘Wat je ook doet, laat je niet vaccineren. Het is vergif, het vergiftigt je hele lichaam’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat je ook doet, laat je niet vaccineren. Het is vergif, het vergiftigt je hele lichaam. Dat zei Julie, die in maart de AstraZeneca-prik heeft gehaald, na een coronademonstratie in Londen in gesprek met de groep Resistance GB. Ze kreeg AstraZeneca omdat de andere vaccins een bestanddeel bevatten waar ze allergisch voor is.

Enkele dagen nadat ze het vaccin had genomen, kreeg ze last van hoofdpijn en begon ze bloed op te hoesten. Ze bleek een bloedprop te hebben, waar ze bloedverdunners voor kreeg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Gezichtsverlamming

Julie lijdt aan geheugenverlies, heeft de aangezichtsverlamming van Bell en het ziekenhuis is haar papieren ‘kwijtgeraakt’. Dat gebeurde nadat het personeel erachter was gekomen dat ze een vrijheidsstrijder is.

Ook moet ze te allen tijde een epipen bij zich dragen vanwege ernstige allergische reacties. Ze trilt en beeft, laat dingen vallen, vergeet dingen en heeft geen gevoel in haar vingers en een deel van haar been. “De artsen zeggen tegen me dat het komt door depressie en angst.”

Ziek en moe

Ze zei dat haar ouders allebei volledig gevaccineerd zijn en maar niet kunnen begrijpen waarom ze zo ziek en moe zijn. Julie zei er alles aan te doen om te voorkomen dat haar zoon gevaccineerd wordt.

4.8 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Oh, wat vreselijk weer dit verhaal.

Volgens mij zou ninefornews dagelijks duizenden verhalen tevoorschijn kunnen halen van alle slachtoffers, die er vallen.

Als ik zo dit verhaal van Julie lees, dan denk ik bij mijzelf, dat ik waarschijnlijk liever dood zou zijn, dan zó te moeten leven.

Maar ik begrijp, dat ze een zoon heeft en dat zorgt er natuurlijk voor, dat ze, hoe moeilijk ook, voor hem moet vechten.

Ik heb erg veel bewondering voor Julie, dat ze meedoet met demonstraties.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen, dat meelopen in een demonstratie een behoorlijke aanslag op je lichaam is.
Wat wél zo is, is dat je door het meelopen met zoveel gelijkgestemden vleugels krijgt.
Hoe moe je ook bent…. je gaat door tot het einde.

Ik begrijp uit het verhaal, dat Julies ouders ook ná vaccinatie ziek en moe zijn. Dat geloof ik zonder meer, maar ik denk dat hun dochter Julie wel de hoofdprijs heeft. En dan bedoel ik in de meest negatieve zin.

Even off topic:
Ik las net het verhaal over Reiner Fuelmich.
Het zou fantastisch zijn, als AL dat schurkengebroed voor het tribunaal moet komen.
Dat zou definitief een einde maken aan deze al 20 maanden durende nachtmerrie.
Voor iedereen, die tot nu toe stand heeft gehouden: houd vol! De bevrijding is nabij!

William
William
2 jaren geleden

De vicieuze cirkel, hoe meer er word geprikt hoe meer mensen ziek worden (of doodgan) de prikken veroorzaken de mutaties (die altijd veel minder ernstig zijn dan het oorspronkelijke “biowapen”) waardoor de angstmodus word opgevoerd om vooral de booster te laten zetten.. met het gevolg dat er nog meer mensen ernstig ziek worden.. de demissionere minister van gezondheid Hugo De J. heeft op aandrang en lobby van de pharma alvast miljoenen boosters ingekocht (van onze belastingcenten (harde euro’s)) dus het circus moet maar doordraaien..

SweetSmoke
SweetSmoke
2 jaren geleden

Als ze je niet eens eerst testen of je toevallig al natuurlijke immuniteit hebt voordat ze die experimentele troep in je arm spuiten, dan weet je dat je genaaid wordt!

Mars
Mars
2 jaren geleden

Ze willen met hun vergiftigde lijf toch op vakantie of naar een feestje, dat hersendode spul.

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x