Homepagina » Gezondheid » Zeekomkommer doodt vrijwel alle kankercellen
Zeekomkommer doodt vrijwel alle kankercellen

Zeekomkommer doodt vrijwel alle kankercellen

Zeekomkommers worden in de traditionele Chinese geneeskunde al honderden jaren gebruikt, maar zijn in het Westen nog relatief onbekend.

Hier komt mogelijk snel verandering in omdat uit onderzoek is gebleken dat extracten van zeekomkommers kankercellen kunnen doden.

Eerder onderzoek naar zeekomkommers toonde al aan dat de dieren long-, borst-, prostaat-, huid-, darm-, schildklier- en leverkanker kunnen bestrijden. Van de extracten is ook bewezen dat ze leukemie en blastomen tegengaan.

Frondoside A

Wetenschappers vermoeden dat de stof frondoside A verantwoordelijk is voor de antikankerwerking. Frondoside A is een triterpenoïde, die wordt aangetroffen in onder meer etherische oliën.

Uit een nieuwe studie in het tijdschrift PLOS ONE blijkt hoe krachtig frondoside A is. Onderzoekers kwamen tot de ontdekking dat de stof 95 procent van de borstkankercellen, 95 procent van de leverkankercellen, 90 procent van de melanoomcellen en 85 tot 88 procent van drie verschillende soorten longkankercellen weet te doden.

Het bestanddeel leidt niet alleen tot geprogrammeerde celdood (apoptose), maar voorkomt ook angiogenese (de mogelijkheid van tumoren om uit bestaande bloedvaten nieuwe bloedvaten te vormen voor voeding) en uitzaaiing van kankercellen.

Immuunsysteem

Frondoside A activeert daarnaast de natuurlijke killer T cellen van het immuunsysteem, die kankercellen aanvallen. Bij muizen bleken tumoren na 10 dagen 40 procent kleiner te zijn geworden, tegen 47 procent met traditionele medicijnen. De risico’s van een chemobehandeling zijn echter veel groter dan de risico’s of bijwerkingen van de zeekomkommer.

Er was minder dan een milligram frondoside A nodig om het gewenste effect te bereiken. Sommige soorten zeekomkommer worden al gebruikt voor het maken van medicijnen.

Bron: Naturalsociety.com via Naturalnews.com

Gerelateerd:

 Vond je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Jahoor, ik weet wel iemand in Nederland die heel kundig is met Chinese Kruiden. Even googlen: Jan Schroen. Mijn zoon heeft ook kanker gehad en ik heb hem toen Chinese kruiden gegeven naast de chemo kuur. Hij heeft geen last gehad van de chemo en is nu helemaal genezen.

  1 likes
  • hoi mevrouw Annemiek ik wilde naam weten over die chieneezkundige man in nederland het ging over mijn vader eigenlijk die darm kanker heeft mvg musa

   0 likes
 2. [quote name=”Nature”]Maar zijn dieren, welke soort ook, in leven om te worden onderworpen aan onderzoeken die ons van ziekten kunnen genezen?
  Ligt het niet veel meer in de lijn om te onderzoeken waar onze ziekten vandaan komen?
  Zoals ik bijvoorbeeld ooit las van een therapeut die eerst vroeg: ‘waarom heb je deze ziekte nodig?’, waarna de meest bedreigende ziekten vaak verdwenen als er serieus antwoord werd gezocht en gevonden.[/quote]
  volkomen gelijk in de geneeskunde bestrijden ze niet de ziekte……

  1 likes
 3. Uiteraard is het door de behandeling van de chemokuur gekomen dat mijn zoon nu kankervrij is. Maar door chemokuren kun je later ook weer ziek worden. Van de chemo die mijn zoon heeft gehad kun je weer leukemie krijgen dus eigenlijk schiet het niet echt op. Bepaalde stoffen van de chemische chemo slaat je lichaam namelijk op. Ik ben bij een alternatieve arts geweest die veel weet van Chinese kruiden en die heeft mijn zoon chemo support gegeven. Dit zorgt ervoor dat je lichaam de schadelijke stoffen niet opslaat maar uitpoept. Zijn poep heeft inderdaad gestonken, het leek wel een chemische fabriek. En hij heeft tijdens de chemokuren nergens last van gehad, niet kaal, niet misselijk, helemaal niks. Dit is zeker geen reclame zoals iemand net suggereerde maar dit is mijn ervaring en het leek mij wel handig om dit te vermelden. Doe ermee wat je wilt maar er is veel mogelijk.

  1 likes
 4. ….pluk de zeeen maar leeg !!!
  ….kap de oerbossen maar om !!

  mensen laat de natuur met rust en laat het zijn werk doen

  1 likes
 5. Days of our lives, daar ga je toch de mist in, want er zijn bewijzen genoeg dat we geen betere voeding krijgen, integendeel en natuurlijk wil de medische wetenschap ons langer in leven houden, want dan kun je ook langer van hun profiteren.
  Zou zeggen kijk eens in een ziekenhuis, dan krijg je vanzelf het idee dat bijna iedereen ernstig ziek is.
  Chemo is pure kwakzalverij, mocht je het overleven, dan heb je dat te danken aan je eigen zelf genezend vermogen, maar je zult weer kanker krijgen door de zwaar kankerverwekkende middelen die in een chemo zitten.

  1 likes
 6. Fijn, nog meer onbereikbare geneesmiddelen voor de reguliere kankerpatient.

  Nu zijn het weer zeekomkommers!

  Wat is er gebeurd met de zwarte zalf? Of knoflook? Nee, kaneel helpt goed, joh! Kurkuma, wondermiddel en anders gewoon vitamine C in hoge dosis. Of nee, wacht, wietolie!

  Leuk, maar als je de diagnose kanker te horen krijgt, durf je het aan om te bedanken voor de reguliere chemokuur en bestralingen? Weet je een arts die de alternatieven vakkundig kan voorschrijven? Ik ook niet…

  0 likes
 7. Maar zijn dieren, welke soort ook, in leven om te worden onderworpen aan onderzoeken die ons van ziekten kunnen genezen?
  Ligt het niet veel meer in de lijn om te onderzoeken waar onze ziekten vandaan komen?
  Zoals ik bijvoorbeeld ooit las van een therapeut die eerst vroeg: ‘waarom heb je deze ziekte nodig?’, waarna de meest bedreigende ziekten vaak verdwenen als er serieus antwoord werd gezocht en gevonden.

  0 likes
 8. Allaya: ‘Leuk, maar als je de diagnose kanker te horen krijgt, durf je het aan om te bedanken voor de reguliere chemokuur en bestralingen?’

  Wel als luid en duidelijk is bewezen dat de allopathie kanker bevordert met hun ‘behandelingen’. Het is altijd ‘behandelen’ en nooit ‘genezen’.

  0 likes
 9. Indien dit klopt, is de farmaceutische industrie nu al bezig middelen in te zetten om dit tegen te spreken. En de lobby zal al draaien om een verbod

  0 likes
 10. [quote name=”Annemiek”]Jahoor, ik weet wel iemand in Nederland die heel kundig is met Chinese Kruiden. Even googlen: Jan Schroen. Mijn zoon heeft ook kanker gehad en ik heb hem toen Chinese kruiden gegeven naast de chemo kuur. Hij heeft geen last gehad van de chemo en is nu helemaal genezen.[/quote]
  Maar dan weet je natuurlijk niet of hij dankzij of ondanks de kruiden genezen is

  0 likes
 11. [quote name=”Annemiek”]Jahoor, ik weet wel iemand in Nederland die heel kundig is met Chinese Kruiden. Even googlen: Jan Schroen. Mijn zoon heeft ook kanker gehad en ik heb hem toen Chinese kruiden gegeven naast de chemo kuur. Hij heeft geen last gehad van de chemo en is nu helemaal genezen.[/quote]
  Met alle respect, maar ik ga mijn ziek kind niet overleveren aan iemand die beweert iets van kruiden te kennen. Het gaat hier in dit artikel niet over kruiden of is alles dat uit China komt plots heiligmakend?
  Dit lijkt mij een ordinaire reclameboodschap.

  0 likes
 12. [quote name=”Annemiek”]Jahoor, ik weet wel iemand in Nederland die heel kundig is met Chinese Kruiden. Even googlen: Jan Schroen. Mijn zoon heeft ook kanker gehad en ik heb hem toen Chinese kruiden gegeven naast de chemo kuur. Hij heeft geen last gehad van de chemo en is nu helemaal genezen.[/quote]

  Zou u op zijn minst met ons willen delen om welke kruiden het precies gaat? De negatieve gevolgen van chemo kunnen ook met cannabis verholpen worden. Daarmee bespaar je veel geld aan onnodige exotische kruiden

  0 likes
 13. [quote name=”Nature”]Allaya: ‘Leuk, maar als je de diagnose kanker te horen krijgt, durf je het aan om te bedanken voor de reguliere chemokuur en bestralingen?’

  Wel als luid en duidelijk is bewezen dat de allopathie kanker bevordert met hun ‘behandelingen’. Het is altijd ‘behandelen’ en nooit ‘genezen’.[/quote]

  Dat snap ik wel, maar je wil van de ziekte vanaf. Wanneer je het chemo-traject niet in wil, wie begeleidt je dan professioneel met een goed alternatief? In veel basisverzekeringen wordt alternatieve behandeling niet eens vergoed als ze beoordelen dat het (voor Nederland) in een experimentele fase zit. Je hebt gewoon geen keuze, tenzij je alles op eigen houtje wil doen. Als je de dood in de ogen kijkt, is een keuze tussen 2 onzekere wegen erg lastig. Vergeet ook niet hoe er op je ingepraat wordt als je in de spreekkamer zit. En dan heb je nog geluk, als je mee kan beslissen over de behandeling.

  0 likes
 14. [quote name=”Allaya”]Fijn, nog meer onbereikbare geneesmiddelen voor de reguliere kankerpatient.

  Nu zijn het weer zeekomkommers!

  Wat is er gebeurd met de zwarte zalf? Of knoflook? Nee, kaneel helpt goed, joh! Kurkuma, wondermiddel en anders gewoon vitamine C in hoge dosis. Of nee, wacht, wietolie!

  Leuk, maar als je de diagnose kanker te horen krijgt, durf je het aan om te bedanken voor de reguliere chemokuur en bestralingen? Weet je een arts die de alternatieven vakkundig kan voorschrijven? Ik ook niet…[/quote]

  Sja de handel in ziekten blijft de handel in ziekten. Alternatief of regulier. Het blijft handel in ziekten. En handel is handel.

  0 likes
 15. Zucht, en de domme westerling blijft maar hangen aan het idee dat kanker bevochten en verslagen moet worden. Wanneer gaan we begrijpen dat kanker een laatste redmiddel is van het lichaam en een tumor uitzaaiing voorkomt? Wanneer gaat de westerse mens leren dat het niet zomaar chips, koekjes, slagroomtaarten en kilo’s suiker naar binnen kan werken zonder consequenties? En de industrie maar honderden miljarden aan de westerse domheid verdienen. Het is echt de omgekeerde wereld.

  0 likes
 16. Handel = geld…zolang geld bestaat zullen we nooit helemaal ”genezen”. Wat heeft de farmaceutische industrie aan gezonde mensen? Niks, want die leveren geen geld op.

  0 likes
 17. [quote name=”jerrid”]….pluk de zeeen maar leeg !!!
  ….kap de oerbossen maar om !!

  mensen laat de natuur met rust en laat het zijn werk doen[/quote]
  De natuur met rust laten is onmogelijk. We maken onderdeel uit van de natuur en dus beinvloeden we haar, daar kunnen we niet omheen. Wat we wel kunnen is verstandigere keuzes maken. Dat is een kwestie van bewustzijn. En dat kan je niet afdwingen. kortom, elk mens moet er vanuit zijn eigen bewustzijn maar het beste van maken. Ben zelf het lichtend voorbeeld!

  0 likes
 18. [quote name=”Frostmourne”]Handel = geld…zolang geld bestaat zullen we nooit helemaal ”genezen”. Wat heeft de farmaceutische industrie aan gezonde mensen? Niks, want die leveren geen geld op.[/quote]

  We worden dankzij de medische wetenschap en betere voeding steeds ouder, dus de kans dat we ziektes krijgen stijgt ook. Voorheen stierven we al voordat de kans op ouderdomsziekten als kanker aanwezig was (laat staan dat we dat ontdekten). Heel vaak genezen we, en worden we later weer ziek, dankzij de hoge levensverwachting.

  De farmaceutische industrie heeft dus absoluut baat bij ouder wordende mensen, maar niet vanuit jouw visie dat het hen om het geld te doen is of dat ze dit regisseren.

  Wat een onzin zeg.

  Waarom reageert men niet positief op dit nieuws? De gemiddelde chemokuur bestaat ook uit stofjes uit de natuur die effectief zijn gebleken tegen kanker. Deze stof, net als wellicht kurkuma, kan aan de chemokuur worden toegevoegd, met hopelijk een betere kans op genezing tot gevolg.

  0 likes
 19. Betere voeding?!?!?! En kanker een ouderdomsziekte?!?!?! De supermarktvoeding waar 99% van de mensen zich mee vult is helemaal niet zo best (meer vulling dan echte voeding) en kanker is daar o.a. het gevolg van. Read my lips, de generaties van de jaren ’80 en ’90 zullen eerder sterven dan hun ouders.

  0 likes
 20. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Allaya”]Fijn, nog meer onbereikbare geneesmiddelen voor de reguliere kankerpatient.

  Nu zijn het weer zeekomkommers!

  Wat is er gebeurd met de zwarte zalf? Of knoflook? Nee, kaneel helpt goed, joh! Kurkuma, wondermiddel en anders gewoon vitamine C in hoge dosis. Of nee, wacht, wietolie!

  Leuk, maar als je de diagnose kanker te horen krijgt, durf je het aan om te bedanken voor de reguliere chemokuur en bestralingen? Weet je een arts die de alternatieven vakkundig kan voorschrijven? Ik ook niet…[/quote]

  Sja de handel in ziekten blijft de handel in ziekten. Alternatief of regulier. Het blijft handel in ziekten. En handel is handel.[/quote]

  “Sja” ???
  Dus je accepteert dat dit zo is?

  Gisteren (zondag) was er op Ned2 Brandpunt, over de farmacie, die niet investeert in nieuwe antibiotica omdat ze meer verdienen aan mensen die jarenlang aan de medicijnen blijven, dan aan mensen die na een kuurtje van hooguit 10 dagen weer volledig genezen zijn(!). Dit verzin ik niet, het is een uitspraak van de geinterviewde in de docu. Kijk maar eens terug op uitzending gemist.

  En wij laten ons dag-in-dag-uit melken door de zorgverzekeringen die vrijwel niks meer volledig vergoeden en m.i. niet meer zijn dan een verlengstuk van de overheid.

  0 likes
 21. [quote name=”Allaya”][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Allaya”]Fijn, nog meer onbereikbare geneesmiddelen voor de reguliere kankerpatient.

  Nu zijn het weer zeekomkommers!

  Wat is er gebeurd met de zwarte zalf? Of knoflook? Nee, kaneel helpt goed, joh! Kurkuma, wondermiddel en anders gewoon vitamine C in hoge dosis. Of nee, wacht, wietolie!

  Leuk, maar als je de diagnose kanker te horen krijgt, durf je het aan om te bedanken voor de reguliere chemokuur en bestralingen? Weet je een arts die de alternatieven vakkundig kan voorschrijven? Ik ook niet…[/quote]

  Sja de handel in ziekten blijft de handel in ziekten. Alternatief of regulier. Het blijft handel in ziekten. En handel is handel.[/quote]

  “Sja” ???
  Dus je accepteert dat dit zo is?

  Gisteren (zondag) was er op Ned2 Brandpunt, over de farmacie, die niet investeert in nieuwe antibiotica omdat ze meer verdienen aan mensen die jarenlang aan de medicijnen blijven, dan aan mensen die na een kuurtje van hooguit 10 dagen weer volledig genezen zijn(!). Dit verzin ik niet, het is een uitspraak van de geinterviewde in de docu. Kijk maar eens terug op uitzending gemist.

  En wij laten ons dag-in-dag-uit melken door de zorgverzekeringen die vrijwel niks meer volledig vergoeden en m.i. niet meer zijn dan een verlengstuk van de overheid.[/quote]

  Dit ga ik bekijken wat u meldt is ter onderzoek lijkt me “waardig” om te bekijken.

  0 likes
 22. days of our lives, ga naar youtube en tik in zeitgeist, mooie documentaires zijn dat. Veel plezier met kijken!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Mysterieuze streep van lichtjes aan Nederlandse hemel leidt tot talloze UFO-meldingen

Mysterieuze streep van lichtjes aan Nederlandse hemel leidt tot talloze UFO-meldingen

In de nacht van vrijdag op zaterdag ...

UFO's en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

UFO’s en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

Natuurkundigen kregen het onlangs voor elkaar om ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.