Great ResetBuitenland

Kijk: Journalist in Davos aangehouden door de WEF-politie van Klaus Schwab

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse journalist Jack Posobiec is maandag in Davos, waar het World Economic Forum plaatsvindt, aangehouden door de politie. Posobiec moest stoppen met filmen. “Hier is het niet toegestaan,” kreeg hij te horen.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Op dat moment was ook Savanah Hernandez van Rebel News ter plaatse. Posobiec zei tegen haar dat hij was aangehouden omdat hij ‘er verdacht uitzag’.

“We zijn bezig met een patrouille vanwege het WEF,” zei een politiewoordvoerder tegen Hernandez. Op de vraag waarom hij eruit werd gepikt, antwoordde de woordvoerder: “Dat hoef ik je niet te vertellen.” Posobiec spreekt zich geregeld kritisch uit over de elite.

Hernandez kreeg te horen dat ze haar beeldmateriaal moest wissen. Volgens haar blies de politie de aftocht nadat ze de aanhouding had vastgelegd.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Nadat hij weer was vrijgelaten, zei Posobiec dat hij een uur lang was vastgehouden door de WEF-politie omdat hij stond te filmen, zelfs nadat hij zijn paspoort en perskaart had getoond.

(Video verwijderd? Klik hier...)


De WEF-politie heeft zelfs een eigen badge:


Het WEF is zondag begonnen. De top voor regeringsleiders, politici en topbestuurders uit het bedrijfsleven vindt normaal in januari plaats, maar werd vanwege corona uitgesteld. Namens Nederland zijn onder meer premier Rutte, ministers Kaag en Ollongren, en koningin Maxima aanwezig.

Zwitserland heeft zo’n 5000 militairen ingezet die de lokale politie ondersteunen. Daarnaast is er een no-flyzone ingesteld boven Davos.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
1 maand geleden

Het komt helemaal niet meer goed zegt mijn gevoel. Hoop dat ik het fout heb.

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Volgens Rutte doet het WEF alleen maar zaaltjes reserveren, dus is het WEF gewoon een facilitair bedrijf. en daar is KlauSSchwab directeur van. dat is toch fantastische.

Natasja
Natasja
1 maand geleden

NAZI ‘ S WEF 🙄 Wat een maffia praktijken .Jullie krijgen dit niet zo 123 er door heen hoor .Er zal met heel veel macht tegen jullie worden gestreden.Jullie zijn het duistere ,de extreme , de duivelse club die er is . En wij distantiëren ons compleet van jullie waanideeën.Trubinaal voor jullie allen die hieraan mee doen .

Annievanhettassie
Annievanhettassie
1 maand geleden

Het moet niet gekker worden!
Davos….daar loop je meer dan astma op🙈🙈🙈

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x