Great ResetBuitenland

Kijk: Journalist in Davos aangehouden door de WEF-politie van Klaus Schwab

Help door dit met kennissen op je social media te delen!

De Amerikaanse journalist Jack Posobiec is maandag in Davos, waar het World Economic Forum plaatsvindt, aangehouden door de politie. Posobiec moest stoppen met filmen. “Hier is het niet toegestaan,” kreeg hij te horen.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Op dat moment was ook Savanah Hernandez van Rebel News ter plaatse. Posobiec zei tegen haar dat hij was aangehouden omdat hij ‘er verdacht uitzag’.

“We zijn bezig met een patrouille vanwege het WEF,” zei een politiewoordvoerder tegen Hernandez. Op de vraag waarom hij eruit werd gepikt, antwoordde de woordvoerder: “Dat hoef ik je niet te vertellen.” Posobiec spreekt zich geregeld kritisch uit over de elite.

Hernandez kreeg te horen dat ze haar beeldmateriaal moest wissen. Volgens haar blies de politie de aftocht nadat ze de aanhouding had vastgelegd.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Nadat hij weer was vrijgelaten, zei Posobiec dat hij een uur lang was vastgehouden door de WEF-politie omdat hij stond te filmen, zelfs nadat hij zijn paspoort en perskaart had getoond.

(Video verwijderd? Klik hier...)


De WEF-politie heeft zelfs een eigen badge:


Het WEF is zondag begonnen. De top voor regeringsleiders, politici en topbestuurders uit het bedrijfsleven vindt normaal in januari plaats, maar werd vanwege corona uitgesteld. Namens Nederland zijn onder meer premier Rutte, ministers Kaag en Ollongren, en koningin Maxima aanwezig.

Zwitserland heeft zo’n 5000 militairen ingezet die de lokale politie ondersteunen. Daarnaast is er een no-flyzone ingesteld boven Davos.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Het komt helemaal niet meer goed zegt mijn gevoel. Hoop dat ik het fout heb.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Volgens Rutte doet het WEF alleen maar zaaltjes reserveren, dus is het WEF gewoon een facilitair bedrijf. en daar is KlauSSchwab directeur van. dat is toch fantastische.

Natasja
Natasja
1 jaar geleden

NAZI ‘ S WEF 🙄 Wat een maffia praktijken .Jullie krijgen dit niet zo 123 er door heen hoor .Er zal met heel veel macht tegen jullie worden gestreden.Jullie zijn het duistere ,de extreme , de duivelse club die er is . En wij distantiëren ons compleet van jullie waanideeën.Trubinaal voor jullie allen die hieraan mee doen .

Annievanhettassie
Annievanhettassie
1 jaar geleden

Het moet niet gekker worden!
Davos….daar loop je meer dan astma op🙈🙈🙈

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x