Het Complot

Complottheorieën aanslag Manchester de kop ingedrukt, maar waarom vinden die aanslagen steeds op dezelfde dag plaats?

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het team van Labour-leider Jeremy Corbyn heeft leden van de partij opgeroepen om geen complottheorieën te verspreiden over de dodelijke aanslag in Manchester.

Labour-prominent Shami Chakrabarti zei in het BBC-programma Newsnight dat ‘dit niet het moment is voor complottheorieën’ nadat een aantal gemeenteraadsleden en activisten vraagtekens hadden gezet bij de timing van de aanslag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens gemeenteraadslid Pam Bromley was de aanslag in Manchester een handig excuus om iets te doen aan de groeiende steun voor Corbyn.

Leger

Premier Theresa May heeft nu een excuus om vlak voor de verkiezingen, die ze mogelijk gaat verliezen, het leger in te zetten, aldus Bromley.

Vicevoorzitter van de Constituency Labour Party in Stroud Debbie Hicks schreef op Facebook dat het verschrikkelijk is wat er in Manchester is gebeurd en dat haar gedachten uitgaan naar de families, maar dat ze ook vraagtekens zet bij de timing.

Activiste Tina Buckley werd daarnaast weggevoerd van Downing Street, waar ze uithaalde naar de bewakers, die volgens haar ‘de echte terrorist’ Theresa May verdedigen.

Hoogste niveau

“De grootste terroristen zitten hier,” riep ze. “Theresa May, u bent een terrorist. U bent de grootste terrorist.”

Het dreigingsniveau van terreur in Groot-Brittannië is na het bloedbad bijgesteld naar het hoogste niveau: kritiek.

May zei dat de strijdkrachten de beveiliging gaan opvoeren op belangrijke plaatsen. Ook worden mogelijk militairen ingezet bij openbare evenementen.

Belang

Chakrabarti wilde niet zeggen of ze het eens is met deze verscherpte veiligheidsmaatregelen.

Analisten wezen er verder op dat op 22 mei 2013, precies vier jaar voor de zelfmoordaanslag in Manchester, in Londen de aanslag plaatsvond op militair Lee Rigby.

Chris Phillips, het voormalige hoofd van het Britse National Counter Terrorism Security Office, zei hierover in het programma Today op BBC Radio Four: “Dat is mogelijk ook van belang.”

22e

Sommigen merken op dat ook verschillende andere terreuraanslagen zijn gepleegd op de 22e van de maand.

Zo vond de aanslag door Anders Breivik plaats op 22 juni 2011. Op 22 maart dit jaar doodde de islamitische extremist Khalid Masood vijf mensen op de Westminster Bridge, bij het Britse parlementsgebouw.

De aanslagen in Brussel vorig jaar vonden plaats op de 22e van de maand. De schietpartij in een winkelcentrum in München vorig jaar viel ook op de 22e.

[The Sun, Metro, RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
droogtrommel
droogtrommel
6 jaren geleden

Ik geloof niet in die false flag onzin. Het waren gewoon mensen uit het MO die net zoveel Moslim zijn, als wij Christen zijn. Ze verstoppen zich wel achter de Islam.

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

Politici, het wordt steeds moeilijker ze nog serieus te nemen.
“Labour drukt complottheorieën over Manchester de kop in.”
Ik dacht dat we het er juist over eens waren dat IS een complot is tegen het westen.

Ze echt de weg kwijt. Complot heet nu géén complot, Brexit is géén Brexit.

(overigens, wel opmerkelijk – binnen een dag het leger mobiliseren; of was de ‘oefening’ nét al gepland? Staat er meer op stapel? Je kunt niks meer uitsluiten, met zulke bewezen terroristen aan de top.

Interessante achtergronden, die meespelen:
Maar dit zegt eigenlijk alles over de strategie van de CIA mbt complottheorieën;
http://www.zerohedge.com/news/2015-02-23/1967-he-cia-created-phrase-conspiracy-theorists-and-ways-attack-anyone-who-challenge (N.b.: op vrijmetselaar Trumps lijst ‘nep-nieuws’; dus?)
André Vltchek en Noam Chomsky’s boek ‘On Western Terrorism’. Dikwijls tegen de eigen burgers.
“Middle East Partnership Initiative” dd. 22.10.’10 policy US for subversive NGO’s in M.E.;
Presidential Study Directive 11 for funneling money into the Moslim Brotherhood and other so called ‘radical islam’. U.S. State Dept. document confirms regime change agenda in Middle East, funding of radical groups http://www.sott.net

Laten we dan ook even kijken welke intriges zich afspelen in de slangenkuil die Labour is (vgl. de slangenkuil die de PvdA is; kiezersbedrog is eerder regel dan uitzondering):
Labour als vehikel voor de globalisten, die IS voor hun doelen aansturen:
http://www.theoccidentalobserver.net/2016/06/the-selective-compassion-of-jo-cox/

Het zit nóg dieper, kijk maar waarover de media niet mogen schrijven, wat dit betreft:
“We have seen how the whole sordid antisemitism campaign by the Lobby has wrought havoc in the Labour Party, and has been used as a political tool and witch-hunt against MPs and activists, many Jewish themslelves
The whole thing is a tangled web, and thus searching questions are needed to confront these de-stabilising forces in British parliamentary, judicial and civil life and are a threat to free speech and democracy.” http://www.publications.parliament.uk/pa/cm200203/cmselect/cmfaff/813/813we16.htm

Zij die vrije pers, meningsuiting onderdrukken (politieke correctheid vereisen), vrijheden inperken, en zonder grondig forensisch onderzoek rammelende bewijzen onweerlegbaar verklaren zitten duidelijk zelf in het complot.

Ogen open.

Joke Janssen
Joke Janssen
6 jaren geleden

Veelkans word deze aanslag gebruikt om die 100 miljard die de EU wil erdor hene te drukken want men heeft nu alleen aandacht voo deze aanslag. Nice is ook gebruikt om wetten erdoor hene te drukken en ik kan het weten wij wonen namelijk in Frankrijk.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x