Homepagina » Het Complot » Complottheorieën aanslag Manchester de kop ingedrukt, maar waarom vinden die aanslagen steeds op dezelfde dag plaats?
Labour drukt complottheorieën over Manchester de kop in. Waarom vinden aanslagen steeds op deze dag plaats?

Complottheorieën aanslag Manchester de kop ingedrukt, maar waarom vinden die aanslagen steeds op dezelfde dag plaats?

Het team van Labour-leider Jeremy Corbyn heeft leden van de partij opgeroepen om geen complottheorieën te verspreiden over de dodelijke aanslag in Manchester.

Labour-prominent Shami Chakrabarti zei in het BBC-programma Newsnight dat ‘dit niet het moment is voor complottheorieën’ nadat een aantal gemeenteraadsleden en activisten vraagtekens hadden gezet bij de timing van de aanslag.

Volgens gemeenteraadslid Pam Bromley was de aanslag in Manchester een handig excuus om iets te doen aan de groeiende steun voor Corbyn.

Leger

Premier Theresa May heeft nu een excuus om vlak voor de verkiezingen, die ze mogelijk gaat verliezen, het leger in te zetten, aldus Bromley.

Vicevoorzitter van de Constituency Labour Party in Stroud Debbie Hicks schreef op Facebook dat het verschrikkelijk is wat er in Manchester is gebeurd en dat haar gedachten uitgaan naar de families, maar dat ze ook vraagtekens zet bij de timing.

Activiste Tina Buckley werd daarnaast weggevoerd van Downing Street, waar ze uithaalde naar de bewakers, die volgens haar ‘de echte terrorist’ Theresa May verdedigen.

Hoogste niveau

“De grootste terroristen zitten hier,” riep ze. “Theresa May, u bent een terrorist. U bent de grootste terrorist.”

Het dreigingsniveau van terreur in Groot-Brittannië is na het bloedbad bijgesteld naar het hoogste niveau: kritiek.

May zei dat de strijdkrachten de beveiliging gaan opvoeren op belangrijke plaatsen. Ook worden mogelijk militairen ingezet bij openbare evenementen.

Belang

Chakrabarti wilde niet zeggen of ze het eens is met deze verscherpte veiligheidsmaatregelen.

Analisten wezen er verder op dat op 22 mei 2013, precies vier jaar voor de zelfmoordaanslag in Manchester, in Londen de aanslag plaatsvond op militair Lee Rigby.

Chris Phillips, het voormalige hoofd van het Britse National Counter Terrorism Security Office, zei hierover in het programma Today op BBC Radio Four: “Dat is mogelijk ook van belang.”

22e

Sommigen merken op dat ook verschillende andere terreuraanslagen zijn gepleegd op de 22e van de maand.

Zo vond de aanslag door Anders Breivik plaats op 22 juni 2011. Op 22 maart dit jaar doodde de islamitische extremist Khalid Masood vijf mensen op de Westminster Bridge, bij het Britse parlementsgebouw.

De aanslagen in Brussel vorig jaar vonden plaats op de 22e van de maand. De schietpartij in een winkelcentrum in München vorig jaar viel ook op de 22e.

[The Sun, Metro, RT]


Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

47 reacties

 1. Ik geloof niet in die false flag onzin. Het waren gewoon mensen uit het MO die net zoveel Moslim zijn, als wij Christen zijn. Ze verstoppen zich wel achter de Islam.

  7 likes
  • Jammer, dan heb je niet goed opgelet bij de aanslag bij de Bataclan en Charlie Hebdo te Parijs. Daar zijn meerdere zaken ontmaskert. Ga bijvoorbeeld een proberen met je vingertoppen aan een rand kan blijven hangen. Wedden dat je dat echt niet zoals bij de Bataclan die vrouw aan de vensterbank hing langer dan 15 seconden volhoud. Ze deed dat zelfs op een gegeven moment met 1 hand.

   22 staat voor beëindiging van het leven van de mens op deze planeet, ten hemel reizen. Zo moeilijk is het niet.

   19 likes
  • Lees eens “The Economist” handelsblad. Staat bol met occulte tekeningen/”symbolieke voorspellingen”, die ook nog eens uitkomen. En dat mag/kan dan wel? Ons hele systeem/leven werkt via het geld/handel systeem.(zij die aan de touwtjes trekken) Wie is er hier dan gestoord? Wij, die dit ook kunnen lezen of diegene die het ook nog uitvoert? Veel van jouw/onze keuzes zijn/worden dus gestuurd via het systeem. Dat betekent dat de vrije wil wordt aangetast en dat ze ons langzaam aan het overnemen zijn.
   Klein voorbeeldje van systeem sturing hier. Vroeger had een gezin veel kinderen.(12/13) was heel gewoon. Nu is dat er maar 1 kind per gezin. En er komen steeds meer mensen bij, die geen kinderen meer willen hebben(vinden ze te ingewikkeld of houden van hun vrije leventje) of geen kinderen meer kunnen krijgen(onvruchtbaar). Bekijk eens de statistieken van de grote steden. Das een omgedraaide piramide. Veel oude mensen en heel weinig nieuwe kinderen. Er werd propagandeert, dat we het minder kinderen moeten gaan doen. Prima ivm vermindering mensen. Maar sinds jaren 60/nu worden we overspoelt door buitenlanders(goedkope arbeiders) Dus wij hebben dat eigenlijk voor niks gedaan.(familie heb je ook nodig ivm zorgen voor elkaar/steun/geborgenheid etc). Niet voor niks mogen ze in China weer 2 kinderen krijgen.
   Nog een voorbeeld: Het feminisme. De eerste groep. De bedoeling was dat vrouwen een vrije keuze hadden om te werken en/of voor het gezin konden zorgen. Nu moet je werken, als vrouw.(systeem staat nu op 2 verdieners afgesteld) Vele vrouwen hebben nog steeds een bijbaantje/vaak slecht betaald/niet het baantje waar je voor geleerd hebt of ervaring mee hebt/je doet het puur voor de inkomsten(jaren 80 begon men met banen baantjes te maken) Dus je bent er geen reet mee op geschoten(ook is alles veel duurder) en het gezinsleven heeft met stress te maken.(tijd te kort/geldstress/veel meer druk dus). Nu zijn we al zo ver dat er steeds minder echte banen zijn, zodat het voor onze kinderen steeds moeilijker wordt om een gezin te gaan stichten/iets op te bouwen. Betaalbare woningen voor beginners is ook al een crime.
   Kortom het systeem wurgt je langzaam/neemt je geheel over, want als je een uitkering hebt, dan ben je compleet slaaf geworden. Zij vertellen waar je moet gaan werken en dat vaak ook nog laagbetaald, zodat je nog steeds onder de staat valt. Daarnaast heb je wurgregels omtrent leven. Zo mag je geen partner hebben/door de weeks laten slapen/ je mag geen boodschappen doen met iemand anders/geen rommelmarkt doen/verjaardagsgeld kinderen(bezoek gekregen), want dat geld moet je inleveren etc. Je mag/kunt dus niks meer doen. Heeft iemand(18+) wel werk in een gezin die van een uitkering(geldt nu alleen voor bijstand, maar in de toekomst voor alle soorten uitkeringen) leeft krijg je te maken met kostendelersnorm. Je/velen blijft/blijven dus altijd arm. Iedereen voor zichzelf werken kan ook niet. 10 kapsalons in 1/2 straten bij elkaar werkt niet bv. Die winkels dienen nu vaak als schijnpand. Criminaliteit verhoogt. De wereld draait steeds meer op: Goud/Olie/Drugs. Die andere god.
   Dus het systeem stuurt ons. Wij zijn hun speelbal/pionnetjes. Het werkt als een schaakspel. Elk stuk heeft zijn rangorde/machtspositie. Pionnetjes(wij) zijn de laagste rang en in het spel als eerste weggeslagen/opgeruimd. De top zit overal. In elke branche(die bestaat ook weer uit lagen/subgroepen) en kunnen ons verslaan wanneer zij dat willen.

   8 likes
  • Hoeveel mensen heeft Jezus dan vermoord, gezien uw opmerking? Mohammed deed niets anders, roven, moorden, verkrachten.

   2 likes
   • Nee hoor, de katholieke kerk heeft nooit gemoord, Enkidoe. Tot op de dag van vandaag niet. Pfffff
    Trouwens, Jezus kan zelf niet gemoord hebben want het is bewezen dat hij nooit bestaan heeft. Het is het instituut godsdienst dat daar verantwoordelijk voor is.

    Elise49, ik vind het een heel verstandig betoog van je. Als je vanuit dit standpunt de maatschappij bekijkt waarin wij moeten leven, begrijp je ook waarrom de aanslagen worden gepleegd.

    2 likes
   • Christendom en de Islam zijn beiden nogal moordlustige geloven

    1 likes
   • Huh! Waarom?

    0 likes
 2. Nog een paar andere data om het wat realistischer te houden..

  Parijs 13-11-2015
  Nice 14-07-2016
  Duitsland en Normandie 26-07-2016
  Berlijn 19-12-2016
  Louvre 03-02-2017
  Stockholm 07-04-2017
  Parijs 20-04-2017

  22 likes
  • Zet er nog wat data van bombardementen door het westen in het Midden Oosten bij 😉

   5 likes
   • “Zet er nog wat data van bombardementen door het westen in het Midden Oosten bij 😉 ”

    Gelukkig mis je het punt dat ik wilde maken ook helemaal niet, dat scheelt 🙂

    5 likes
    • Roy is gewoon een keiharde complotdenker 😉 Lang volhouden gaat je niet lukken beste Roy. Je komt er wel op een dag achter; dan is er geen ontkomen aan beste Roy. Jij gaat mij niet vertellen dat al die oorlogen tégen landen in het Midden-Oosten rechtvaardig zijn, sterker nog: geen een is te rechtvaardigen. Jij weet heel goed waarom. En jij weet ook wie daar allemaal achterzitten.

     5 likes
     • “Jij gaat mij niet vertellen dat al die oorlogen tégen landen in het Midden-Oosten rechtvaardig zijn, sterker nog: geen een is te rechtvaardigen. ”

      Zie jij mij dat ergens mededelen dan? Heeft dan ook helemaal niets met mijn opmerking te maken…

      4 likes
   • En door Rusland natuurlijk.

    1 likes
  • 22 is net als 11 en 33 een meester getal .

   Enkele ‘toevalligheden’ over het nummer 11:

   De datum van de aanval van 9/11 in New York in 2001 was 11 september of 9+1+1 =11, en ’11 september’ bestaat uit 11 karakters. Ook is 911 het alarmnummer voor ongevallen in de Verenigde Staten.
   11 september is tevens de 254ste dag van het jaar. Tel deze getallen op: 2+5+4=11. Na 11 september zijn er nog 111 dagen over voor het nieuwe jaar begint.
   De twee torens zien er uit als een ’11’.
   Het eerste gekaapte vliegtuig had het vluchtnummer AA11. Zet ‘AA’ om in cijfers en je krijgt? 1111.
   In dit vliegtuig zaten 2 piloten en 9 bemanningsleden: 2+9=11
   De naam van de kaper en de piloot was Mohamed Atta. Een naam van 11 letters. In het vliegtuig zaten 92 personen, 9 + 2 = 11, waarvan 11 bemanningsleden: 2 piloten en 9 stewardessen.
   New York is ook de 11e staat die is toegevoegd met de creatie van de Verenigde Staten.
   ‘New York City’ bestaat uit 11 letters.
   Het World Trade Center ligt op 74 graden westerlengte: 7+4=11
   Het World Trade Center werd gebouwd van 1966 tot 1977 … op 11 jaar tijd.
   De term ‘Trade Centre’ bestaat uit 11 letters.
   ‘Skyscrapers’ (vertaald: wolkenkrabbers) bestaat uit 11 letters.
   De eerste toren stortte in om 10:28 am. Tel deze nummers op: 1 + 0 + 2 + 8 = 11.
   De eerste toren stortte in in 11 seconden.
   De eerste brandweerwagen ter plaatse had ook een nummer: 11.
   11 Brandweermensen kwamen om van deze brandweerwagen, toen het WTC instorte tot de 11de verdieping.
   Er is verklaard dat het vuur pas 99 dagen na de ramp volledig was uitgeblust. 99 = 9 * 11.
   En daar komt nog eens bovenop dat het officiele dodental van de ramp neerkomt op 2.801. Tel deze afzonderlijke cijfers ook maar eens op.
   Het 2de vliegtuig had 65 passagiers. 6 + 5 = 11.
   Na de ramp roept Bush op tot een nationale rouw van 11 dagen.
   Op 7/10/2001 11 start Bush zijn bombardementen in Afganistan.
   Op de eerste verjaardag van 9/11 in 2002, de ballen van de NYC lotterij mysterieus vielen met ‘911’ *en* die morgen opende de beurs van de Chicago Board of Trade’s Standard & Poor’s Furniture Index met ‘911’!
   Osama bin Laden is geboren in Saudi-Arabië (11 letters).
   De eerste man die een aanval leidde op het WTC in 1993 was genaamd: Ramzi Yousef. Een naam van 11 letters.
   Op 11september 1971 overleed Nikita Kruschchev een mysterieuze dood.
   Op 11september 1972 werd de wereld ingeleid in terrorisme bij de Olympische Spelen. Er deden 121 landen mee (11×11=121), en er werden 11 Israelische atleten gedood.
   Op 11september 1973 werd de Chilleense president brutaal vermoord.
   Op 11september 1987 is in Amerika het noodnummer 911 ingevoerd. Sinsdien hebben alle 3 cijferig telefoonnummer een 11 in zich.
   De USS Enterprise is in de golf tijdens de aanval, het heeft als identificatie nummer: 65N
   Het is 56 jaar geleden dat de tweede wereld oorlog beeindigd werd 5+6=11
   De verschikkelijk bomaanslagen in Madrid gebeurden op de 11de
   Als je die datum optelt: 1+1+0+3+2+0+0+4 = 11
   Tussen de basisdata 9 september (NY) en 11 maart (Madrid) zitten 182 dagen: 1+8+2=11
   De tragedie in Asie -de tsunami- heeft 11 naties getroffen.
   De ramp gebeurde op 26/12 : 2+6+1+2= 11
   ASIETSUNAMI = 11 letters
   Princes Diana vermoord op 31/7/1997 (3+1+7+1+9+9+7=11)
   Op 11 augustus 1996 zaten 4 miljoen mensen zonder elekticiteit in het westen van de USA.
   In een pizzeria in Jeruzalem worden 15 mensen gedood en 70 gewond op 9/8/2001 (11).
   WO 1 eindigde op het 11de uur, van de 11de dag, van de 11de maand.
   Als je naar een $100 biljet kijkt, merk je op dat de vensters aan beide kanten van de Independence Hall 11 vensters hebben.
   De eerste man op de maan is daar gekomen met Apollo 11.
   Dr. Ernest L.Martin beweerd in zijn boek ‘The Birth of Christ Recalculated’, gebasseerd op de sterrekaarten van die periode, dat de exacte geboortedatum van Jesus Christus 11 September, 3BC is.
   Volgens Hebreewse geschriften was 11 September 1999 de 6000ste verjaardag van de creatie van Adam.
   De val van de Berlijnse muur: 11/11/1989
   Yasset Arafat overleed op 11/11/2004
   Melson Mandela vrijgelaten op de 11de februari 1990
   Eerste telefoongesprek door Alexander G. Bell: 11 maart 1876
   Independance day is op de 4de juli: 4+7= 11
   De bouw van het Pentagon begon op 11 September 1941
   911BC De geboorte van de Assyrians – Onder de regering van Rameses III redden de Egyptenaren zich van een invasie.
   De aanslagen in Bali gebeurden 1 jaar, 1 maand en 1 dag na de aanslagen van 11 september.

   Op 22 maart 2016 om 9:11u was de aanslag in het metrostation in Brussel .
   Tussen de moord van Pim Fortuyn en Theo van Gogh zat precies 911 dagen.
   434 gewonden ( 4+3+4= 11 ) gewonden na de aanslag in Nice 14 juli 2016.
   Aanslagen in Parijs van november 2015: 137 doden 1+3+7= 11 ) De aanslagen vonden tevens plaats in het 11e arrondissement van Parijs .
   De aanslag op Charlie Hebdo vond ook plaats in het 11e arrondissement van Parijs, 11 gewonden.
   De coup poging in Turkije in 2016 kostte 173 burgerslachtoffers ( 1+7+3= 11 )
   Achter op de bus van de koninklijke familie tijdens de aanslag op Koninginnedag in 2009 (2+9=11 ) was het nummer 11 afgebeeld.
   Op 29 november 1947 (11 11 11 ) nam de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties het verdelingsplan van het dan bijna officieel gestichte Israël aan als resolutie 181.
   Etc.

   9 likes
 3. Met 22 wordt er een zwiep aan het grote wiel gegeven en het kondigt nieuwe veranderingen in het geplande programma aan. De touwtjes worden nog strakker aangetrokken. Meer angst vergroot de roep om meer veiligheid, vraagt om meer controle. De wereld wordt steeds kleiner.

  4 likes
  • Je denkt dat hun NWO droom alsnog uit gaat komen? Maar ze zijn al 17 jaar over tijd, hebben steeds meer moeite met geloofwaardig overkomen, want steeds meer mensen worden wakker en beginnen te begrijpen dat ze enorm in de maling genomen en voorgelogen worden door een stel gluiperds en hun vetbetaalde handlangers.
   Landverraders die op oorlog wachten, en maar wachten, en maar hopen dat de oorlog nu toch echt gaat beginnen..
   Maar we hebbenTrump en is als gevolg daarvan de U.S. geen corporatie meer, gaat hun nepgeld kraan voorgoed dicht en zijn er immiddels in alle stilte al duizenden achterbaks valsspelers gearresteerd die zingen als kanaries.
   Je zal wel bedoelen dat voor hen die dit valse spel in alle gluiperigheid meespelen, de wereld steeds kleiner wordt, want anders zou ik niet weten waar je het over hebt.
   Ben je gewoon slecht geinformeerd.

   2 likes
   • @faye, Ik denk helemaal niet. Ik zie en ik voel. Verder ben ik helemaal niet meer zo op de hoogte. Ik wil het niet meer. Het maakt me ziek. Al die vuiligheid die dagelijks over ons heen gestort word.Bah!
    Ik heb vertrouwen dat het licht altijd blijft schijnen en dat het de duisternis uiteindelijk zal verjagen. Een ijzeren wet waar de duisternis uiteindelijk altijd weer tegenaan loopt.
    Bewaar je strijdlust voor het kwaad waar tegen gestreden moet worden, want wij zijn het in grote lijnen denk ik wel eens.

    3 likes
    • Mijn strijdlust bewaren voor het kwaad dat bestreden moet worden?
     Daar hebben we Trump, Generaal Dunford en zijn troepen die wereldwijd opereren voor.
     En ik heb het idee dat jij het daar niet mee eens bent.
     Dat like/duimpje is dus niet van mij.

     2 likes
     • Nee, ik praat tegen iemand die alleen zichzelf hoort. Dus dat heeft geen zin. Vandaar dat ik het maar laat, en jou maar laat. Je snapt het toch niet.
      Toch veel wijsheid gewenst. Tjuu.

      3 likes
     • Wow! We praten helemaal lang elkaar heen!
      Is ook goed. Jij je zin.
      En met een beetje vriendelijkheid is niets mis hoor! Of heb je soms last van het weer? (Ik word er ook best nukkig van)
      Love you!!!

      2 likes
     • In mijn idee praten we niet langs elkaar heen, maar praat jij er overheen.
      Niet naar mijn zin, dat maak jij er maar van.
      Dat je vervolgens mij dan niet aardig vind tja…
      Ik kan er niet mee zitten.
      Ik ken die tactiek maar al te goed van toen ik nog met ‘normale’ mensen omging, maar ik kan het deze keer verkeerd hebben.

      1 likes
   • En hoe lang die nazi´s al vlijtig bezig zijn met hun false flags en dan religie, deze maal de islam, als schuldige aanwijzen, altijd weer hetzelfde liedje, om van Europa een grote politie staat te maken weet ik niet, maar het wil maar niet lukken.
    De landverraders moeten inmiddels zelf totaal desperate zijn, dus haast is geboden maar helaas, ook deze keer in Manchester zal niet tot een politiestaat gaan leiden.
    Hun tijd zit er nu echt op maar ze willen het maar niet snappen lijkt het.

    4 likes
    • Nee hoor! Want uiteindelijk poept de duivel altijd naast de pot.
     Maar dat betekend niet dat zij hun praktijken zullen staken, zij worden daardoor steeds gevaarlijker.
     Een kat in het nauw…

     2 likes
     • Jij denkt dat ze nog lang vrij rond zullen lopen?
      En dat ze niet scherp in de gaten gehouden worden met hun eigen verzonnen camera’s overal, die voor onze veiligheid dienen?
      En dat hun eigen communicatie apparatuur niet afgeluisterd/afgelezen wordt?
      Het duurde niet voor niets zo lang, maar tot in de haarvaten hebben ze nu zicht op wat er precies speelt, en waar.
      Meer William Mount en X22 Report video’s kijken, die houden mensen goed op de hoogte.

      2 likes
 4. Politici, het wordt steeds moeilijker ze nog serieus te nemen.
  “Labour drukt complottheorieën over Manchester de kop in.”
  Ik dacht dat we het er juist over eens waren dat IS een complot is tegen het westen.

  Ze echt de weg kwijt. Complot heet nu géén complot, Brexit is géén Brexit.

  (overigens, wel opmerkelijk – binnen een dag het leger mobiliseren; of was de ‘oefening’ nét al gepland? Staat er meer op stapel? Je kunt niks meer uitsluiten, met zulke bewezen terroristen aan de top.

  Interessante achtergronden, die meespelen:
  Maar dit zegt eigenlijk alles over de strategie van de CIA mbt complottheorieën;
  http://www.zerohedge.com/news/2015-02-23/1967-he-cia-created-phrase-conspiracy-theorists-and-ways-attack-anyone-who-challenge (N.b.: op vrijmetselaar Trumps lijst ‘nep-nieuws’; dus?)
  André Vltchek en Noam Chomsky’s boek ‘On Western Terrorism’. Dikwijls tegen de eigen burgers.
  “Middle East Partnership Initiative” dd. 22.10.’10 policy US for subversive NGO’s in M.E.;
  Presidential Study Directive 11 for funneling money into the Moslim Brotherhood and other so called ‘radical islam’. U.S. State Dept. document confirms regime change agenda in Middle East, funding of radical groups http://www.sott.net

  Laten we dan ook even kijken welke intriges zich afspelen in de slangenkuil die Labour is (vgl. de slangenkuil die de PvdA is; kiezersbedrog is eerder regel dan uitzondering):
  Labour als vehikel voor de globalisten, die IS voor hun doelen aansturen:
  http://www.theoccidentalobserver.net/2016/06/the-selective-compassion-of-jo-cox/

  Het zit nóg dieper, kijk maar waarover de media niet mogen schrijven, wat dit betreft:
  “We have seen how the whole sordid antisemitism campaign by the Lobby has wrought havoc in the Labour Party, and has been used as a political tool and witch-hunt against MPs and activists, many Jewish themslelves
  The whole thing is a tangled web, and thus searching questions are needed to confront these de-stabilising forces in British parliamentary, judicial and civil life and are a threat to free speech and democracy.” http://www.publications.parliament.uk/pa/cm200203/cmselect/cmfaff/813/813we16.htm

  Zij die vrije pers, meningsuiting onderdrukken (politieke correctheid vereisen), vrijheden inperken, en zonder grondig forensisch onderzoek rammelende bewijzen onweerlegbaar verklaren zitten duidelijk zelf in het complot.

  Ogen open.

  21 likes
  • War on Error, voor je nog meer onzin schrijft, ga je eerst even verdiepen in het huidige Labour en de interne strijd die daar gevoerd wordt. Labour onder leiding van Corbyn is niet meer het Labour als onder Blair of een PvdA.
   De aanslag niet als een complottheorie bestempelen (wat het natuurlijk wel is) was een meesterzet, dat in een klap de opzet van de Tories onderuit haalde, namelijk, Labour hiervoor verantwoordelijk stellen, wat Corbyn de verkiezingen zou doen verliezen.
   Verder kijken dan je vastgeroeste mening graag.

   2 likes
 5. Robbe Herbergier

  Er zijn gedurende de laatste twintig jaar zoveel aanslagen gebeurt dat de kans heel reëel is dat de 22ste van elke maand wel ooit eens zijn aanslag had. Tenslotte zijn er maar 30/31 dagen in een maand. Duizenden aanslagen tellen we reeds.

  1 likes
  • Niet te logisch nadenken, wordt niet gewaardeerd 🙂

   5 likes
   • Roy is iemand die zelf ook heel logisch nadenkt. Niet dus. Hij is ook echt iemand die de dingen die hem niet bevallen juist heel bewust negeert. Of niet Roy?

    Neem bijv. 9/11. Het stinkt van alle kanten. Maar Roy zegt: “tja, twee vliegtuigen, allemaal niet beschadigde paspoorten van mannen uit Saoedi-Arabië. Nee, zeker weten; het is een terreurdaad. Platbombarderen die handel (behalve Saoedi-Arabië dan).
    Jaren later: Trump sluit een deal met diezelfde Saoediërs. Wapenlevering haha, geweldig. Roy: “ja, maar het is goed voor de Amerikaanse economie, en ik ben ook min of meer Amerikaan, dus tja.. geld is geld he”.

    Zo kan ik nog lang doorgaan, beste mensen.

    Dit was een simpel voorbeeld van hoe mensen zoals Roy in het leven staan. Je hebt niks aan ze. Ze lezen onzin hier en daar en proberen elders interessant te doen. Je weet helemaal niets Roy. Jouw input is niets waard (0,0%). Maak er wat van, nu het misschien nog kan. Wees niet boos op jezelf door onmacht.

    4 likes
    • Wow wat een fantasie heb jij zeg..

     “Nee, zeker weten; het is een terreurdaad. Platbombarderen die handel (behalve Saoedi-Arabië dan).”

     Nooit gezegd, maar jij en meerdere lezen graag wat ze willen lezen, dat is wel duidelijk ondertussen..

     “Zo kan ik nog lang doorgaan, beste mensen.”

     Ga vooral door met fantaseren, kan je geld mee verdienen. Misschien moet je kinderboeken schrijven…..

     “Ze lezen onzin hier en daar”

     Dat jij dingen leest die er niet staan, oftewel onzin, heb je hier al in twee berichten aangetoont 🙂 Je maakt mijn punt over verschillende complot theoretici alleen maar sterker…

     4 likes
     • “Je kan gewoon niet tegen de feiten Roy.”

      Oh ja, dat zal het zijn… Vergeet die kinderboeken, je zou stand-up comedian moeten worden..

      “Wat ik heb geschreven schetst precies jouw denken. Na zoveel jaren heb ik nu echt wel door wie ik voor me heb.”

      Wat je over mij schrijft toont niet alleen je gebrek aan mensenkennis aan, maar ook je gebrek aan goed kunnen discussiëren en dat wil toch zo graag?.. Als je goed wilt discussiëren moet je ook begrijpend kunnen lezen en zoals “ook” hier in je reacties te zien heb je daar nogal moeite mee..

      En als je dan toch wilt “Quoten” (waar je mij van beschuldigd) doe het dan juist en maak er niet iets van wat ik nooit gezegd heb….. Ook erg typerend trouwens…

      4 likes
     • Je kan gewoon niet tegen de feiten Roy. Je herhaalt constant een beetje wat je hier en daar op e.o. andere website hebt gekopieerd. Triest Roy, triest.

      Ik verdien mijn geld met heel andere dingen, maak jij je daar maar niet druk over. Dit – het verder informeren en discussiëren – is mijn plicht.

      Wat ik heb geschreven schetst precies jouw denken. Na zoveel jaren heb ik nu echt wel door wie ik voor me heb.

      Succes Roy

      2 likes
 6. Het is een totale gecontroleerde oppositie media operatie waarbij niks echt is, en de ene kant claimed dat de andere kant Islamophobisch is, en de andere kant claimd dat de moslims alle schuld hebben.
  BEIDE hebben in dit geval ongelijk. Er was helemaal niks gebeurt. Alles in volle gang, maar waar zijn die slachtoffers nou? Allemaal opmerkingen over uit elkaar gerukte kinderen door explosies. WAAR DAN?! Er is helemaal NIKS aan beeld materiaal behalve waar ze meteen al mee aankwamen: De standaard crisis acteur fotos met wat verbandjes, nepbloed, ongeroerde gezichten en geen enkele identificeerbare wond te zien, nog echte explosie op camera (terwijl het in/bij een openbare media event was).
  Het is een Sandy Hook stijl gecontroleerde oppositie valse vlag terreur aanval om de politiestaat te upgraden en ruzie tussen rechts conservatieven en Islamistisch promotende linksen te verergeren en beide partijen mogen overall in de media VRIJ ruzieen, maar als je ontkent dat het echt was en je krijgt teveel upvotes dan word je bericht gewist!

  19 likes
  • Ze zijn inmiddels gestaakt met het wissen van berichten die zeggen dat het nep is. Ze hebben waarschijnlijk al hun doel bereikt, of door dat het te laat is en averechts werkt zoals het Streisand effect.

   1 likes
 7. Degene die aan de touwtjes trekken organiseren dat we een hekel krijgen aan moslims.
  Zo begon het in 2001 om zo het hele midden oosten te controleren.
  Denk je nu echt dat de moslims blij zijn met isis?

  No One Wants to See ISIS Defeated More Than Muslims

  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/10/07/isis-s-gruesome-muslim-death-toll

  http://www.huffingtonpost.com/dean-obeidallah/isis-defeat-muslims_b_10825028.html

  En waarom valt isis nooit Israel aan?!
  O sorry dan zegt isis, geloof je het zelf?!
  http://www.zerohedge.com/news/2017-04-28/isis-apologized-israel-attacking-idf-soldiers
  Moeten we ons nu schamen omdat we in de gaten hebben dat niets is zoals het ons verteld wordt?!

  14 likes
 8. Veelkans word deze aanslag gebruikt om die 100 miljard die de EU wil erdor hene te drukken want men heeft nu alleen aandacht voo deze aanslag. Nice is ook gebruikt om wetten erdoor hene te drukken en ik kan het weten wij wonen namelijk in Frankrijk.

  8 likes
 9. De deze week overleden Roger Moore speelde als 007 een scéne in ‘A view to a kill’ (let op de titel) die zich afspeelt in het restaurant van de Eiffeltoren. Ik ben ervan overtuigd dat deze scéne iets aankondigt. Er is veel over te zeggen. Zangeres Grace Jones speelt de rol van MAY-DAY(!) die er in de scéne uitziet als een echte ISIS terrorist. Maar waarom heet zij juist MAY-day, de kreet die ook als internationaal noodsignaal wordt gebruikt. En de huidige prime-minister heet ook toevallig “May”….

  3 likes
 10. NUMEROLOGY REVERSE GEMATRIA………OF THE WORLD RULERS

  Natuurlijk allemaal toeval, net zoals de 22-jarige Salman Abedi die op 22 mei 22 mensen vermoordt.

  Net zoals Anders Breivik die op 22-7-2011 in Noorwegen 77 mensen vermoordt.

  En net zoals JFK die op 22 november 1963 werd vermoord.

  Behalve misschien als je weet dat 11 en 22 heilige primaire occulte getallen zijn.

  There is something about the number

  Coincidentally …

  Norway attack 22nd July 2011

  Lee Rigby Murder 22nd May 2013

  Brussels Attack 22nd March 2016

  Munich Attack 22nd July 2016

  London Westminster Attack 22nd March 2017

  Manchester Arena Attack 22nd May 2017

  22nd May is the 142nd day of the year with 223 days remaining. 223 mirrored/reversed is 322.

  322 Representing Skull & Bones, the Satanic Secret Society operating out of Yale University that produces so many prominent political and corporate EL-ite names on the world stage.

  The London “terrorist attack” on Westminster Bridge in 2017 was carried out on 22nd March, which is 3/22, or 322 Skull & Bones.

  You think that is a coincidence? r

  https://twiggietruth.wordpress.com/category/ancient-knowledge/numerology-gematria/

  1/20: Analysis of Donald Trump’s Inauguration, including:
  Political Puppetshow
  Trump-Israel Connection
  Order Out of Chaos
  Similatirities between Trump and Hitler
  The Dark Knight Rises
  Jared Kushner
  Trump’s Inauguration Speech
  1/20: Melbourne car attack
  1/19: Iran building collapse
  1/16: MLK day shooting
  1/9: News article about a man being pregnant
  1/6: Fort Lauderdale Airport Shooting
  1/1: Istanbul Nightclub Shooting

  1.) The All Seeing Eye
  2.) The Checkered Floor
  3.) The Checkered Floor With Red
  4.) The OK Hand Sign
  5.) The Peace Hand Sign / Roman Numeral V
  6.) The Numbers 6 / 66 / 666
  7.) The Owl
  8.) The Number 8
  9.) The Numbers 23/ 322
  10.) The Butterfly
  11.) The Crow
  12.) The Owl + The Crow
  13.) The Pyramid
  14.) The Purple Flower/Heliotrope
  15.) The Hexagram
  16.) The Skull
  17.) The Checkered Shirt
  18.) The Number 18
  19.) The Numbers 40 & 42
  20.) Red Vs Blue

  https://gematriacodes.wordpress.com/page/3/

  2 likes
 11. Nog ter aanvulling; onafhankelijke bloggers kennen de achtergronden van de zgn. IS-dader, die onze regeringen en media verzwijgen.

  Zie hier hoe die Salman Abedi, zoon van een Libiër die voor Al-Qaida in Noord-Afrika vocht ter omverwerping van Khadaffi, i/o van de Britten.
  En hoe destijds al in Manchester een kweekvijver werd gerund voor de terreur te zaaien die de Britse Kroon nodig achtte om te kunnen gaan oogsten, c.q. de War-on-Terror op te zetten.

  Achtergronden achter de dader van Manchester die je nooit zou vermoeden: https://willyvandamme.wordpress.com/2017/05/25/van-manchester-naar-tripoli-j-accuse/
  Meer onafhankelijke journalisten graven deze geheim gehouden banden op: https://www.davidicke.com/article/413323/nick-kollerstrom-salman-abedi-connections-mi6-not-known
  De handel in bewapening, bewaking en beveiliging tiert er welig bij; lijstje beurzen en shows: http://www.tofairs.com/fairs.php?fld=&rg=&cnt=&cty=&sct=193
  “All terror attacks, no matter who launches them, have a psychology. They have a purpose. Inducing fear, of course. Causing the public to give in to a new set of “security regulations,” which tighten the screws on freedom, of course.
  Retired psyop planner, Ellis Medavoy (pseudonym), told me in a 2002 interview:
  “And that’s what you want. The ability to say anything and have people believe you.” Medavoy said: “The psychology on this is clear.
  Psyops planners who stage events are aware of these factors
  events managed by professionals, who understand that psychology.
  Jon Rappoport
  at http://www.nomorefakenews.com https://jonrappoport.wordpress.com/2013/04/16/all-terror-attack-are-psyops/

  Zelf geen ervaring met bomaanslagen; dus ik snap echt niet waarom iemand – met het doel te moorden – zoveel moeite doet ongemerkt beveiliging te passeren met een (tikkende) (tijd-) bom in z’n rugzakje – en dan een uur, 2 uur – hoe lang duurde die show? WACHT met de bom af te laten gaan.

  En ook zo iets: zelfmoordterroristen, doen die dat doorgaans uit vrije wil? (vind ik zeer onwaarschijnlijk).
  Gehersenspoeld (onder marteling; ‘trauma based mind control’; en/of gedrogeerd) ?

  Gezien het feit dat de politiek, en media, weer meteen hun story telling klaar hebben – feitenvrij. En nog niet een begin van forensisch onderzoek willen afwachten, bewijst duidelijk dat voor politiek en media de feiten er niet toe doen – zij die liever NIET kennen.

  Doel is zoveel stemming te maken dat u nog meer van uw rechten en vrijheden laat inperken. Dat was het doel van de G7 op Sicilië.
  Daarin is Trump ook vlot geslaagd!

  De NAVO top afgelopen week had dit ook op de agenda. Ook daar is het meteen benut om bewaking en beveiliging (lees : inperken – om feitenvrije redenen – van uw rechten en vrijheden).

  Het is oorlog in de EU, tegen de EU – en toch gaan de parlementen doodleuk met zomerreces. De terroristen zitten aan de top.

  Manchester, afgaande op alle handtekeningen die zijn afgegeven, juist beoordelen – net als de in scene gezette moord op Jo Cox, en dito Westminster Bridge schrik evenement – wijst erop dat ze ons nog dit jaar op meer in scene gezette terreur zullen trakteren.
  Immers verkiezingen op komst in de U.K., en Duitsland.

  We zagen al hoe de verkiezingen in Fr. in de gewenste richting werd bijgestuurd middels de IS-moord op de politieagent, Soros’ BLM-achtige knokploegen die gewelddadig bijeenkomsten van het FN verstoorden, en Soros’ Femen dat provocerend de straten van Parijs opzocht; tussen de betogers tegen de NAVO top vorige week opvallend veel LGBTQ-kleuren (radicale protesters) en de bekende Soros’roze mutsen (Pussy Hats).
  De globalisten azen op de EU. Heel de ‘civil society’ is al gekaapt. Alles is in stelling gebracht om op ieder gekozen moment de benodigde hoeveelheid chaos (terreur) te creëren.
  Nogmaals, ogen open Rutte op het rooster, en zijn partners in crime erbij.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

tweede wereldoorlog

Tweede Wereldoorlog is ‘vooral de schuld van Groot-Brittannië’. Deze historici laten zien waarom

De Duitsers hebben zich misdragen tijdens de ...

poetin

Poetin confronteert ons met de feiten over Tweede Wereldoorlog: ‘Mensen kennen de geschiedenis niet!’

Het Europees Parlement nam in september een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.