Mens en Dier

Kristel Elstak: ‘Word wakker en neem je verantwoordelijkheid!’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ondernemer Kristel Elstak heeft tijdens de coronacrisis net als veel andere mensen de nodige tijd gehad om zich te verdiepen in wat er werkelijk gebeurt in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Op Instagram roept ze mensen op om wakker te worden en hun verantwoordelijkheid te nemen. Doen ze dat niet, dan zou het volgens haar weleens heel slecht kunnen aflopen.

“Mensen, we zitten hier al in sinds maart. Vijf maanden hebben jullie de tijd gehad om je te gaan verdiepen in wat zich nu afspeelt in de wereld. En ik blijf het herhalen: word wakker!” zegt Kristel, getrouwd met dj Paul Elstak.

Als we weer een situatie krijgen zoals in de Tweede Wereldoorlog, dan houdt ze naar eigen zeggen alle mensen verantwoordelijk die liever gingen Netflixen en chillen of heel veel werken. “Dan ben jij medeverantwoordelijk, weet jij dat? Net zoals in de oorlog, toen ze die mensen vroegen: Waarom? Hoe kon dit gebeuren? Waarom lieten mensen dit toe? Hoe kon het zo zijn dat niemand ingreep tijdens de Tweede Wereldoorlog toen al die mensen afgevoerd werden naar kampen en in de gaskamer werden geduwd? Wir haben es nicht gewußt. We wisten het niet.”

Neem je verantwoordelijkheid

“Maar jij weet het wel. Ga je erin verdiepen. Wat je ervan wilt geloven, dat maakt mij niet uit. Maar neem in ieder geval alternatieve informatie tot je. Neem de moeite om even een docu te kijken van een paar uur. Schaam je als je dat nog niet gedaan hebt de afgelopen 5 maanden. En dat je mensen zoals ik hebt uitgemaakt voor gekkie. Je bent gewaarschuwd. En daarom ben jij gewoon medeverantwoordelijk als het zover komt en je al die tijd niks hebt gedaan. Sorry hoor, maar dan ben je echt medeverantwoordelijk, net zoals alle mensen in de oorlog die niks hebben gedaan terwijl ze wisten wat er gebeurde.”

“Ik heb liever dat ik nu uitgemaakt wordt voor gek en idioot, dan dat ik niks zeg en het wel waar blijkt te zijn, en dat ik altijd heb gezwegen omdat ik bang was voor de reacties van andere mensen. Het is aan jou de keuze. Kies zelf aan welke kant jij wilt staan. Verdiep je in de statistieken en verhalen van klokkenluiders en artsen die er iets anders over zeggen dan de mainstream media. Dan zul je zien dat het hele verhaal niet klopt en dat we in de maling worden genomen, los van de conspiracy theorieën.”

“Neem je verantwoordelijkheid. Doe iets voor je medemens. Je helpt niet je medemens door te doen wat de regering zegt. Je helpt je medemens door op te staan tegen wat hier gebeurt.”

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Nou wij zijn hier bij Nine al een poosje wakker

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Deze arts waarschuwt wat ze van plan zijn..
https://www.youtube.com/watch?v=WMdTnG3osa0
Italian Physician Discusses Covid Vaccine

Bibi
Bibi
1 jaar geleden

Je bent een topper Kristel!
Je hebt helemaal gelijk.
Mijn eigen familie vind me een gekkie en vraagt aan mij, wat voor last heb jij er nou eigenlijk van gehad?? Zo oppervlakkig en zo egoistisch ook!!
Ze komen er waarschijnlijk pas achter als het te laat is.
Want in Nederland valt het allemaal nog wel mee.
Blablablablabla . . .
Ik zal ze jouw betoog sturen en hoop dat het effect heeft.

salvar
salvar
1 jaar geleden

oke , zoals jij moeten er veel meer zijn.
ze kijken mij ook aan met een schuine blik , spoor jij wel.
natuurlijk spoor ik niet.

geen 1,5 meter
geen staaf in mijn hersens
geen vaccinatie.
geen muilkorf.

ik spoor niet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x