Homepagina » Mens en Dier » Kristel Elstak: ‘Word wakker en neem je verantwoordelijkheid!’
kristel elstak
Foto: Screenshot YouTube/De Kapitein

Kristel Elstak: ‘Word wakker en neem je verantwoordelijkheid!’

Ondernemer Kristel Elstak heeft tijdens de coronacrisis net als veel andere mensen de nodige tijd gehad om zich te verdiepen in wat er werkelijk gebeurt in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Op Instagram roept ze mensen op om wakker te worden en hun verantwoordelijkheid te nemen. Doen ze dat niet, dan zou het volgens haar weleens heel slecht kunnen aflopen.

“Mensen, we zitten hier al in sinds maart. Vijf maanden hebben jullie de tijd gehad om je te gaan verdiepen in wat zich nu afspeelt in de wereld. En ik blijf het herhalen: word wakker!” zegt Kristel, getrouwd met dj Paul Elstak.

Als we weer een situatie krijgen zoals in de Tweede Wereldoorlog, dan houdt ze naar eigen zeggen alle mensen verantwoordelijk die liever gingen Netflixen en chillen of heel veel werken. “Dan ben jij medeverantwoordelijk, weet jij dat? Net zoals in de oorlog, toen ze die mensen vroegen: Waarom? Hoe kon dit gebeuren? Waarom lieten mensen dit toe? Hoe kon het zo zijn dat niemand ingreep tijdens de Tweede Wereldoorlog toen al die mensen afgevoerd werden naar kampen en in de gaskamer werden geduwd? Wir haben es nicht gewußt. We wisten het niet.”

Neem je verantwoordelijkheid

“Maar jij weet het wel. Ga je erin verdiepen. Wat je ervan wilt geloven, dat maakt mij niet uit. Maar neem in ieder geval alternatieve informatie tot je. Neem de moeite om even een docu te kijken van een paar uur. Schaam je als je dat nog niet gedaan hebt de afgelopen 5 maanden. En dat je mensen zoals ik hebt uitgemaakt voor gekkie. Je bent gewaarschuwd. En daarom ben jij gewoon medeverantwoordelijk als het zover komt en je al die tijd niks hebt gedaan. Sorry hoor, maar dan ben je echt medeverantwoordelijk, net zoals alle mensen in de oorlog die niks hebben gedaan terwijl ze wisten wat er gebeurde.”

“Ik heb liever dat ik nu uitgemaakt wordt voor gek en idioot, dan dat ik niks zeg en het wel waar blijkt te zijn, en dat ik altijd heb gezwegen omdat ik bang was voor de reacties van andere mensen. Het is aan jou de keuze. Kies zelf aan welke kant jij wilt staan. Verdiep je in de statistieken en verhalen van klokkenluiders en artsen die er iets anders over zeggen dan de mainstream media. Dan zul je zien dat het hele verhaal niet klopt en dat we in de maling worden genomen, los van de conspiracy theorieën.”

“Neem je verantwoordelijkheid. Doe iets voor je medemens. Je helpt niet je medemens door te doen wat de regering zegt. Je helpt je medemens door op te staan tegen wat hier gebeurt.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 maanden geleden

Nou wij zijn hier bij Nine al een poosje wakker

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Deze arts waarschuwt wat ze van plan zijn..
https://www.youtube.com/watch?v=WMdTnG3osa0
Italian Physician Discusses Covid Vaccine

Bibi
Bibi
4 maanden geleden

Je bent een topper Kristel!
Je hebt helemaal gelijk.
Mijn eigen familie vind me een gekkie en vraagt aan mij, wat voor last heb jij er nou eigenlijk van gehad?? Zo oppervlakkig en zo egoistisch ook!!
Ze komen er waarschijnlijk pas achter als het te laat is.
Want in Nederland valt het allemaal nog wel mee.
Blablablablabla . . .
Ik zal ze jouw betoog sturen en hoop dat het effect heeft.

Trix
Trix
Reactie op  Bibi
4 maanden geleden

Ach ja, mijn familie hetzelfde en er zullen der meer zijn. Ik zeg maar zo… Tis hun job om zo te zijn. Ze kunnen er ook niks aan doen. Omdat…. The lips of wisdom are closed except to the ears of understanding.

salvar
salvar
4 maanden geleden

oke , zoals jij moeten er veel meer zijn.
ze kijken mij ook aan met een schuine blik , spoor jij wel.
natuurlijk spoor ik niet.

geen 1,5 meter
geen staaf in mijn hersens
geen vaccinatie.
geen muilkorf.

ik spoor niet.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
Reactie op  salvar
4 maanden geleden

Ik spoor ook niet want ik ben geen trein, en ook geen schaap.

Tony
Tony
4 maanden geleden

Mensen hebben tegenwoordig de mogelijkheid om zich te informeren. Deze mogelijkheden zijn er t.o.v. de 2e Wereldoorlog veel en veel meer. Maar zo lang onwetendheid en desinteresse de boventoon voeren, bewust of onbewust, is er voor de meeste mensen niets aan de hand.

Zij verlaten zich op de regering(en), het RIVM en het OMT in Nederland, de WHO en Bill Gates en hebben niet door dat zij in de val zijn gelopen die heel zorgvuldig over vele decennia is opgezet. Deze belanghebbenden, die in feite criminele en mensonterende activiteiten nastreven en uitvoeren, maken gebruik van de desinteresse van de mainstream bevolking. Deze mensen zijn drukker met hun eigen wereldje, gezin en vooral om financieel alles rond te krijgen, terwijl er om de hoek een veel groter gevaar loert, waar zij geen idee van hebben. Zij zitten vast geroest in een model waar regeringen graag gebruik van maken. Domheid, desinteresse en onwetendheid en natuurlijk maar belasting betalen. De politiek is daar een afspiegeling van, want de politiek is oninteressant geworden en gaat zijn eigen weg, wat er ook gebeurt. Tegenstanders hebben het nakijken of worden genegeerd. Kijk maar naar de vele leugens van Rutte en hij komt er nog mee weg ook. Het is niet te geloven!

Al deze niets wetende of ongeinteresseerde mensen in Nederland gaan rustig door alsof hun neus bloedt. Het kwartje is nog niet gevallen. Zij hebben nog werk, verdienen geld, kunnen hun rekeningen betalen en kunnen dus op de oude voet doorgaan. Zij kunnen hierdoor niet vrij en onafhankelijk denken, dat hebben zij niet geleerd, en weten niet hoe hier mee om te gaan. Daar wordt dus bewust gebruik van gemaakt. Dat deze mensen over de laatste 40 a 50 jaar door de TV en tegenwoordig door de mainstream internet gebrainwashed en geindoctrineerd zijn, hebben zij niet door. Zij leven in een fantasiewereld.

Daar hebben Joop van den Ende en consorten aan bijgedragen. Alles is facade, heeft geen inhoud. Dat heet entertainment voor de massa en levert heel veel geld op. Alleen maar plezier en lachen, oftewel domheid troef. De waarheid wordt weggemoffeld, want dat is niet commercieel en dat levert geen geld op. Dat is de moderne wereld, helaas.

Dat er een situatie in de wereld is die van het normale afwijkt is hen wel duidelijk, maar zij accepteren gewoon wat hen wordt voorgekauwd. Zij lopen dus weg voor de waarheid, want die is hard en dat kan allemaal niet zo zijn. Nou reken er maar op dat het tegendeel waar is. Wie is er hier gek!

Maar de situatie die wij nu hebben is van een heel andere categorie dan die van de 2e Wereldoorlog. Inzet is hier om zoveel mogelijk mensen in de wereld in te enten en het komt er op neer dat alle mensen die ingeent gaan worden vergiftigd gaan worden. Laat het die onwetende mensen a.u.b. duidelijk worden, dat de verplichte inentingen die Bill Gates en de regeringen willen doorvoeren, niets anders als doel hebben om mensen ziek te maken en/of te elimineren. Zo veel gaskamers kunnen zij niet eens bouwen, een spuitje is veel gemakkelijker naar elke uithoek van de aarde te transporteren en er zijn altijd genoeg gekken en onwetende mensen/artsen die, zonder dat zij het zelf door hebben, de boze plannen van Bill Gates en het WHO willen uitvoeren. Smeergeld doet wonderen en dat heeft Bill Gates genoeg, zelfs nadat hij al 20 miljard heeft uitgegeven!

Door adequate te reageren kunnen mensen hun eigen leven, maar ook die van hun nageslacht en alle andere mensen redden.

Bill Gates heeft het dus helemaal niet goed met de mensheid voor. Dit geldt ook voor de meeste regeringen in de wereld. Ga er maar van uit dat tegendeel van wat zij beweren op het spel staat. Dit betekent dus de vernietiging van vele mensenlevens. Dat zijn er geen duizenden, miljoenen, maar miljarden. Het wordt mij steeds duidelijker.

Dat is de enige conclusie die ik kan trekken en dan doe ik nog maar 5 maand onderzoek, want daarvoor was ik net zo als vele mensen bezig om te overleven en had van alles wat Bill Gates en het WHO deden nog nooit iets meegekregen. Ik had er natuurlijk wel van gehoord, alleen de details en het uiteindelijke doel, wist ik niet.

Nu weet ik dat wel en ben tot de conclusie gekomen dat Bill Gates de grootste crimineel is die er op deze aarde is, maar overal als een koning wordt behandeld. Dan heeft hij voor zichzelf het goed gedaan, maar daar schiet de wereldbevolking niets mee op.

Pieternella
Pieternella
4 maanden geleden

Ik ben altijd zo benieuwd hoe deze mensen die zulke video’s opnemen zich gedragen wanneer ze gaan boodschappen doen. Houden ze zich dan stil of gaan ze zoals ik ook tekeer? Ik krijg agressieve neigingen van die hesjes met 1.5 m afstand houden en ik loop met verheven stem in de winkel. Verder gedraag ik me wel en bepaal netjes mijn boodschappen. Het is een beproeving. Ik heb al een paar mensen de gordijnen in gekregen omdat ik expres te dicht langs ze heen loop. Al die schapen achter die winkelwagentjes!

Joost
Joost
Reactie op  Pieternella
4 maanden geleden

Ik heb ook niets met de 1,5 meter regel, maar respecteer wel een ander zijn mening. Als iemand het belangrijk vind om afstand te houden, waarom zou ik dat dan bewust niet doen? Wat mij betreft ben je dan asociaal. Stoer hoor, dat je al een aantal mensen “in de gordijnen hebt gekregen”. Maar aan het einde van de dag, wat heb je er dan aan gehad?

Marc
Marc
Reactie op  Pieternella
4 maanden geleden

@Pieternella: de hardste schreeuwers gaan meestal als eerste ervandoor! Op jou manier zal je zeker geen schaapjes bekeren of wakkermaken maar integendeel. Ook al bedoel je het goed, de manier waarop heeft een averechts effect en schrikt mensen af.

RayOfLight
RayOfLight
4 maanden geleden

Heb mijn ding gedaan , probeerde mensen te overtuigen. Lijkt me dat nederland blijft slapen. De criminelen hebben gewonnen. Hab es nicht gewust komt eraan. Toch is er wat weerstand. Maar wat is vreedzaam protest waard in onze dictatuur. De elite kan doen wat ze wil. Strijd gaat door. Op een zeker moment wordt die strijd een innerlijke strijd. Een strijd om niet het verstand te verliezen. Waar is de hoop op een mooie eerlijke vrije en rechtvaardige wereld ? Rechters verbieden vrijheid en politie slaat de weerlozen. Morgen :berlijn. Wie weet wat daar gaat gebeuren. Het nieuws en de criminele media zullen het ons niet vertellen. Allemaal onderdeel van dezelfde kabal. Ben al oud en heb mijn tijd gehad maar heb medelijden met de gehersenspoelde jeugd die niet verder dan fortnite kan kijken. Alles lijkt erop dat het vrije westen teloorgaat. Hoop toch zo dat ik het mis heb dat er nog ergens een sprankje licht is. Kan hier oproepen om te strijden. Maar wat als strijden meer dan een metafoor is. Wat als recht en regels niets met elkaar te maken hebben. Wat als de wapenstok regeert , en de verklikkermaatschappij hoogtij viert. Tijd om de aandacht naar binnen te richten. Het nieuwe Nederland onder de verraderlijke Rutte is niet mijn land. Ik heb nog wat hoop voor het nederlandse volk. Vals optimisme misschien. Heb mijn ding gedaan , gedemonstreert , op straat gescheeuwd , mensen geprobeert te overtuigen. Hoop dat de jeugd ondanks de Propaganda in de scholen wakker wordt. Er moet een ander land , nee een andere wereld komen of dat wat de mensheid ooit was is niet meer.

RayOfLight.

salvar
salvar
Reactie op  RayOfLight
4 maanden geleden

natuurlijk is demonstreren goed en het effect komt van de hoeveelheid mensen.
een handvol maakt inderdaad geen indruk.

als het goed verloopt in berlijn dan gaan ze echt wel nadenken hier.
krijg je hier het zelfde dan proberen ze toch hun hachje te redden.

exegese
exegese
Reactie op  RayOfLight
4 maanden geleden

……dat wat de mensheid ooit was is niet meer.

Klopt @Rayoflight, we stappen nu over naar de 5e dimensie of we gaan naar de filistijnen. De keuze is aan ons. De wereld zoals die was komt niet meer terug. Ik denk ook niet dat dat overigens zo heel slecht is, als ik achterom kijk !

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  exegese
4 maanden geleden

LS…

De 5e dimensie komt…
Alleen niet voor de achterblijvers…

Elise
Elise
Reactie op  RayOfLight
4 maanden geleden

De jeugd is allang wakker, maar kan ook weinig doen. Dan erbij in verhouding zijn er meer oudere mensen, dan jongeren. Veel jongeren zijn al jaren letterlijk aan het overleven door het systeem. Ook zij vinden het niet meer normaal. Ook zij vragen zich af hoe het verder moet en waarvoor? Vergeet dat niet.
Wij samen moeten gaan eisen dat we weer normaal kunnen gaan leven. Het systeem bepaalt teveel.
Ik vrees, dat we nog veel mee gaan maken.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  RayOfLight
4 maanden geleden

LS…

Wat is oud als je het eeuwige leven hebt ! Cycli zijn van alle tijden en ook deze gaat weer over. Alleen de mensen die wat geleerd hebben gaan verder. De rest ?

Melder
Melder
4 maanden geleden

https://www.facebook.com/1345958338/videos/10224314852882717/?extid=QporZDT2QIB0eIJt
Oude vrouw van 69 op hardhandige wijze gearresteerd omdat ze haar mondkapje rond haar kin nog had zitten bij het instappen van OV. Verslag.

https://youtu.be/4OOofVJEe50
Berlin: heel europa welkom bij demonstratie 29-8-2020!

https://www.youtube.com/watch?v=rX1kmxqx-U4
https://www.youtube.com/watch?v=QFW9mJnHkcI
(Jensen)

https://www.youtube.com/watch?v=Fv4w7XAWETw
Een wereldwijde psychische gevangenis. Michaéla Schippers en Ramon Bril
In het geroemde management boek, ‘images of organization’ wordt beschreven dat: “hoe meer instructies een manager aan zijn medewerkers geeft, hoe afhankelijker zij uiteindelijk van deze instructies zullen worden.” Het nieuwe Nederland wordt geschetst in deze krachtige zin. Er wordt gewerkt aan een psychische gevangenis voor de niet kritische massa, die nu leeft alsof in een gesloten inrichting. We zien het liever niet, negeren is makkelijker dan opkomen voor onrecht. Michaéla Schippers legt uit.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
4 maanden geleden

Wir haben es nicht gewußt. We wisten het niet. toen was er wel geen internet..
daarnaast kan je 100 000 docu en verhalen bekijken.. maar als je altijd doet wat je deed,, komt er ook altijd wat er kwam.. zeg maar de beste stuurlui aan wal..
je dient op een schip of in de boot te gaan om wat te bereiken..
juist daar zit jou angst, in ten onder te gaan.. dus lokt het veilige systeem land..
dus tot we gezamenlijk de juiste koers gaan en durven varen.. zit ieder liever ergens in Frankrijk op een terras, en kijkt naar de regenboog van zonnestraalen..

Chip
Chip
4 maanden geleden

Het is een hel waar we inzitten.
En jammer genoeg, weten de mensen maar al te goed dat er iets niet klopt maar zijn ze bang dat hun mooie wereldbeeld door iemand anders aan diggelen wordt geslagen.

Het kan ons aller dood worden.
Ik zal het stukje laten lezen.
Het is gevaarlijke materie, want ze durven anderen te beschuldigen van hun eigen cognitieve disonantie.
.

x

Check Also

ondernemer

Vlammend betoog noodlijdende ondernemer: ‘Er moet echt iets gaan gebeuren’

Ondernemer Tommy Dieckmann is hard getroffen door ...

kolonel

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Er is geen sprake van een pandemie. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x