Homepagina » Universum » Natuurkundige presenteert ‘nieuw bewijs voor theorie dat Marsbeschaving werd uitgeroeid door atoombom’
Natuurkundige presenteert 'nieuw bewijs voor theorie dat Marsbeschaving werd uitgeroeid door atoombom'

Natuurkundige presenteert ‘nieuw bewijs voor theorie dat Marsbeschaving werd uitgeroeid door atoombom’

In november 2014 zei plasmafysicus dr. John Brandenburg dat een oude Marsbeschaving was vernietigd tijdens een verwoestende kernoorlog. Deze week presenteerde hij tijdens een conferentie nieuw bewijs voor zijn theorie.

Dr. Brandenburg stelt dat twee bevolkingsgroepen op Mars – de Cydoniërs en de Utopiërs – tijdens een nucleaire oorlog met een ander buitenaards ras zijn uitgeroeid. Hij wijst op een aantal ‘artefacten’ aan het Marsoppervlak die volgens hem resten van een intelligente beschaving zijn.

Een dunne laag radioactief materiaal – bestaande uit uranium, thorium en kalium – vormt het bewijs voor zijn theorie. Volgens hem zijn op twee plekken op Mars, te weten Cydonia en Galaxias Chaos, radioactieve isotopen gevonden die kunnen worden gelinkt aan proeven met de waterstofbom.

“We hebben op beide plekken trinitiet gevonden,” zei dr. Brandenburg. Trinitiet is een kunstmatig gevormde glasachtige substantie die op 16 juli 1945 is ontstaan tijdens de ontploffing van de eerste atoombom genaamd Trinity. “Dit ondersteunt mijn theorie over enorme nucleaire ontploffingen,” ging hij verder. “Tot dusver hebben wetenschappers nog geen andere verklaring kunnen geven.”

Dr. Brandenburg richt zich met name op de nucleaire explosies, die volgens hem bewijs zijn voor intelligente beschavingen op Mars. Hij wil eerst de wetenschappelijke gemeenschap overtuigen van de explosies voordat hij dieper ingaat op de veroorzakers ervan.

Brandenburg zei ook dat hij de bedenker is van de hypothese dat Mars ooit bedekt was met een oceaan, iets wat NASA pas geleden bekend heeft gemaakt.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • henk001 schreef:

  1. Die artefacten zijn een gevolg van de neiging die ieder van ons heeft om patronen te zien waar ze niet zijn (Pareidolia) je moet die neiging alleen wel onderkennen en niet de baas over je laten worden. Nadat het “Marsgezicht” door veel scherpere foto’s was ontzenuwd blijft Brandenburg hardnekkig volhouden dat het iets archeologisch is.
  2. Zijn Uranium Thorium en Kalium verhaal wijst helemaal niet op nucleaire explosies. Het is een bewijs voor waterstromen die rotsblokken naar de laagste gedeelten hebben getransporteerd, alwaar bepaalde elementen zich hebben verzameld, zie: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032063310002485
  3. Niet genoemd hier maar wel een argument van Brandenburg: Xe-129 komt in een relatief grotere verhouding met Xe-132 voor op Mars dan op Aarde. Wijst op nucleaire reacties zegt Brandenburg, alleen… geeb enkele bron noemt Xe-129 als een bijproduct van nucleaire explosies. Wel zijn er meteorieten gevonden met een nog veel schevere verhouding. Kennelijk was de isotopenverdeling bij de planetenvorming niet uniform.
  4. “We” hebben helemaal geen trinitiet gevonden. Wel stukken met een verglaasde bodem, maar dat kan heel goed door vulkanisme zijn ontstaan.
  5. En dan die Oceaan. Brandenburg kwam hiermee in 1986. En beweert nu dat NASA daar pas recent mee op de proppen kwam. Maar er zijn diverse artikelen in wetenschappelijke tijdschriften verschenen voor die datum waarin een oeroude oceaan op Mars werd gesuggereerd. Zie dit voorbeeld: http://adsabs.harvard.edu/full/1985LPI….16..414J

  Het is dus een typische pseudowetenschapper met een dikke duim

  54 likes
  • Gilly1973 schreef:

   Henk hoeveel krijg jij betaald om de hele dag te debunken. Best een leuke job 😉

   12 likes
   • Loki schreef:

    Gilly1973

    Laat Henk nou maar, hij heeft overal een antwoord op.

    Hij heeft geen antwoord op het feit dat de Mars beschaving is vernietigd.
    Als je goed kijkt op de foto’s van Mars, zie je op veel gesteenten een blauwachtig dun laagje. Dit wordt veroorzaakt door plotselinge extreme hitte. Was Henk schijnbaar nog niet op gevallen. De beschaving van Mars is vernietigd door de Pleadianen.

    4 likes
    • Robert schreef:

     Loki, jij hebt die zogenaamde Pleadianen recentelijk zeker nog gesproken en onder het genot van een kop koffie de vernietiging van Mars doorgenomen?

     Koekoek.

     19 likes
     • Robert schreef:

      Och beste Loki toch, je bent echt van het padje geraakt. Sterkte beste kerel.

      3 likes
     • Loki schreef:

      Robert
      Je kunt het allemaal terug vinden in “bibliotecapleyades” of beforeitsnews.
      Daarnaast Robert zijn er zaken in mijn leven gaande die gezien uw reactie deze zeker niet begrijpt of niet voor open staat.
      En ja ik ben gewaarschuwd (niet aards) hier niet te blijven omdat het hier tzt niet meer veilig is.
      Of ben u zo’n figuur die stellig gelooft dat het allemaal zo goed gaat in de wereld. Schone schijn beste kerel van de MSM.
      Er komt een WW3 VS/Europa versus Rusland/China.
      De gemanipuleerde massa droomt lekker door tot ze een raket op hun landje krijgen. Zo is het en niet anders. De Elite treft niet voor niets voorbereidingen in hoog tempo.
      Ik tref mijn voorbereidingen.

      2 likes
    • henk001 schreef:

     “Antwoord op het feit…”? Wanneer is iets een feit? Als iemand iets roept wat wel in jouw wereldbeeld past, of als ergens solide bewijzen voor zijn? Een blauwachtig dun laagje? Nee was me nog niet opgevallen. Gaarne een bron, en leg meteen even uit wat een eventueel blauwachtig laagje met verhitting te maken heeft.

     4 likes
   • henk001 schreef:

    Tja, je moet toch wat met je BAPO

    0 likes
    • Loki schreef:

     U bedoeld dat u zich gewoon verveeld en dan vindt u het waarschijnlijk leuk om anderen met een hoop onzin lastig te vallen.
     Misschien wordt het dan is tijd dat u zich ECHT in de materie gaat verdiepen ipv reguliere msm en wetenschap te herhalen.

     4 likes
     • henk001 schreef:

      Ik breng feiten naar voren die wilde beweringen tegenspreken. In plaats van op de man te spelen zou je met tegenfeiten kunnen komen. En dan bedoel ik geen nieuwe wilde beweringen die van het internet geplukt zijn, maar gepubliceerde artikelen of wetenschappelijk onderbouwde redeneringen. Als je mijn posts onzin wilt noemen moet je met weerleggingen komen.

      2 likes
  • Tim schreef:

   Ik vind het geweldig dat jij hier bijna elk onzinartikel weet te ontkrachten, dikke duim omhoog!

   20 likes
 • g. visser schreef:

  mensen… Dit… aarde was gewoon de laatste planeet die wij konden kaalvreten en waarop wij konden parasiteren. De andere planeten en dus ook Mars heeft ons soort in het verleden al verkloot. Zo zal het hier ons ook vergaan. De domheid van een (elk) virus is dat het zijn gastheer/vrouw uiteindelijk doodt.

  19 likes
  • redice schreef:

   1 van de meer zinnige commentaren die ik hier gelezen heb aangaande dit artikel, is tevens ook mijn mening daaromtrent. de mens is gewoon een parasiet die van de ene naar de andere planeet (cel) springt en deze uiteindelijk vernietigd

   4 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Zat net te piekeren hoe ik het kon verwoorden maar u bent mij voor ! Wij worden niet voor niets van uit de ruimte in de gaten gehouden en gezien als het meest destructieve soort dat in deze uithoek van het universum rond woekert en alles vernietigt dat oorspronkelijk goed was !

   4 likes
  • aan g. visser schreef:

   Misschien dat de Marsianen gereïncarneerd zijn als kleine organismen zoals virussen.
   Een superkernoorlog getuigd van kleinzieligheid. Dus klein van ziel.
   En aangezien een bewustzijn volgens Kaulâcârya Yoga Muni – Atlantis de Verloren Wereld, bijna één atoom groot is, is er nog plaats genoeg op Mars en op Aarde.

   0 likes
 • Venus Project schreef:

  Ik had juist gelezen op meerdere bronnen, dat de greys (mars bewoners) net als de mens, oorlog met elkaar voerde. Tot het moment dat zij net als ons de atoom hadden ontwikkeld. Alleen hebben wij nog net niet op de knop gedrukt maar hun echter wel. Hierdoor wonen zij nu ondergronds want ze hebben hun atmosfeer weg geblazen. En ze hebben zitten kloten met hun DNA. Ze hebben nl amper emoties meer omdat ze die gen(s) hebben uitgeschakeld.

  Dit heb ik trouwens 3jaar terug her en der gelezen. Maar het komt eens in de zoveel tijd weer door iemand anders weer terug.

  Het klopt ook gewoon niet. Mars die op de aarde leek en opeens veranderd is in een dode planeet.

  Wat zouden ze over de aarde zeggen na een wereldwijde atoomoorlog?

  8 likes
 • Elise49 schreef:

  Heilige boeken vermelden het al: de mens vernietigt zichzelf. Hoe komen mensen aan de kennis, die in die boeken staan? Dat moet van vorige hoge beschavingen zijn geweest. Het waren dus mensen die op Mars iets gedaan hebben. Mensen die gevlucht waren na hun aarde/wereldramp. Of ze hebben het bewust vernietigd, toen ze weer terug naar aarde gingen, die dan weer hersteld/rustig was. Wij zijn nu ook weer bezig om (weer) op Mars een kolonie op te zetten.

  8 likes
  • henk schreef:

   Hoe komen mensen aan die kennis? Iedereen met een gezond verstand ziet zelf dat de mens zichzelf vernietigd. Dat hoeft een hogere beschaving ons niet te vertellen hoor.

   3 likes
 • Arwijn schreef:

  Wow, dat zijn echt serieuze bewijzen hier! Resten van atoomwapens op het oppervlak van Mars?
  Ik ben benieuwd wat er met deze informatie gedaan word.

  5 likes
 • Westbound schreef:

  Natuurkundige presenteert ‘nieuw bewijs voor theorie dat Marsbeschaving werd uitgeroeid door atoombom’

  Er staat ‘nieuw’ bewijs, dus er is allang bewijs voorhanden.

  Hooggeleerde heer Brandenburger, wat GE-WEL-DIG dat U uw kennis met ons wilt delen!

  4 likes
 • Oeboema schreef:

  Oké dan. Een kernoorlog op Mars heeft de bevolking uitgeroeid. Blijkbaar heeft niemand het overleefd. Maar toch weet meneer Brandenburg ons te vertellen over Cydoniërs en de Utopiërs. Voor zover wij weten hebben die niets achtergelaten.

  Klinkt meer als een verhaal van Suske en Wiske: “Tante Sidonia in Utopia.”

  1 likes
  • Loki schreef:

   Jawel hoor ze hebben het overleefd, althans een deel, lang, heel lang geleden. Moet je ff goed op de foto’s kijken van Mars, dan kun je de huidige levensvormen zien.
   En voor je zegt dat het onzin is, helaas moet ik je dan teleurstellen, want steeds meer zeer goede onderzoekers komen tot de conclusie dat er leven is op Mars. Hier heb je er vast 1 die ik heb aangeschreven en nu eens goed onderzoek doet. Veel kijk plezier!!!!!

   http://whatsupinthesky.com/index.php/2013-04-24-00-44-09/mars/835-mars-alive-time-lapse-alien-beings-in-motion

   2 likes
   • henk001 schreef:

    Waaruit bestaat dat “goede” onderzoek? Als ik op jouw link klik dan zie ik een heleboel foto’s van de navigatiecamera van de Curiosity achter elkaar geplakt, met de suggestie dat er bewegende aliens te zien zijn. Het enige wat ik zie zijn dezelfde terreinkenmerken die steeds vanuit een iets ander perpectief zijn gefotografeerd, doordat de Curiosity zich ondertussen verplaatst heeft.

    1 likes
 • Eagle_Eye schreef:

  Wikipedia: De oppervlaktetemperatuur op Mars kan tussen -140 °C (in de poolwinter) tot 20 °C (in de zomer) variëren. Oftewel: de gemiddelde temperatuur zal ongeveer -80 °C zijn. Dit houdt in dat leven op Mars onmogelijk is. Behalve als er buitenaardse planten bestaan die zonder water (want dat bestaat niet bij die temperatuur) in zulke erbarmelijke temperaturen goed gedijen.

  Wikipedia: Antarctica is het koudste continent op aarde. Het binnenland heeft een lange en koude winter waarbij het gemiddeld -40 tot -60 °C is. Jullie weten dat daar ook niets leeft/groeit?

  Kom ik direct even met de deur in huis vallen over die geweldige Marsrover en de artefacten die gefotografeerd worden. Geen accu of zonnecel is bestand tegen temperaturen onder de -50 °C. En toch rijdt dat karretje er al jaren zonder problemen. En nu roept een ex-medewerker van Nasa dat ze ooit ‘mensachtigen’ heeft gezien die onderhoud aan de rover pleegden. Is een simpele conclusie dan niet dat de Marsrover niet heel stiekem gewoon een Aardrover is? Er zijn plekken op aarde waar geen mens ooit (nog) komt. Prima plekjes om het klootjesvolk voor de gek te houden en een reden om miljarden aan subsidie binnen te harken.

  2 likes
  • Loki schreef:

   Zo, leeft er niks op Antarctica, heb je dat uit wel ingelichte kringen uit de reguliere wetenschap?

   Kijk dan maar even bij mijn reactie van oeboema over Mars, en helaas kan ik hier geen foto’s plaatsen anders had ik meteen bewijs geleverd.

   0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Verder denk ik dat we een ding kunnen vaststellen als de mens eerlijk is. De mens is een mislukt project van buitenaardsen. De oorspronkelijke mens had nog een kans maar is verziekt met buitenaards DNA. Van daar dat wij hier rondlopen als apen met scheermessen. Alles half of helemaal niet begrijpen en als dronken trollen maar wat aankloten… Amen !

  1 likes
 • Jack schreef:

  er zijn zoveel domme mensen die denken dat wij de enige zijn in het heelal.

  word wakker!!!

  1 likes
 • Jack schreef:

  Ik moet concluderen dat op deze site constant met “bewijs” word gegooid dat niets bewijst. Misschien moeten jullie eens wat meer zelf onderzoeken? Word saai…

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Capricorn One / 1978 Was toen onder de indruk van deze film toen de Amerikanen nog films durfden te maken over het grote bedrog van een maanlanding die nooit heeft plaatsgevonden… We zouden wel willen maar we kunnen het niet en worden nog wel elke dag belazerd en leeggezogen door de hobby-nepwetenschappers !

  0 likes
 • x

  Check Also

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  universiteit leiden

  Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

  De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

  >