Universum

Natuurkundige presenteert ‘nieuw bewijs voor theorie dat Marsbeschaving werd uitgeroeid door atoombom’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In november 2014 zei plasmafysicus dr. John Brandenburg dat een oude Marsbeschaving was vernietigd tijdens een verwoestende kernoorlog. Deze week presenteerde hij tijdens een conferentie nieuw bewijs voor zijn theorie.

Dr. Brandenburg stelt dat twee bevolkingsgroepen op Mars – de Cydoniërs en de Utopiërs – tijdens een nucleaire oorlog met een ander buitenaards ras zijn uitgeroeid. Hij wijst op een aantal ‘artefacten’ aan het Marsoppervlak die volgens hem resten van een intelligente beschaving zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een dunne laag radioactief materiaal – bestaande uit uranium, thorium en kalium – vormt het bewijs voor zijn theorie. Volgens hem zijn op twee plekken op Mars, te weten Cydonia en Galaxias Chaos, radioactieve isotopen gevonden die kunnen worden gelinkt aan proeven met de waterstofbom.

“We hebben op beide plekken trinitiet gevonden,” zei dr. Brandenburg. Trinitiet is een kunstmatig gevormde glasachtige substantie die op 16 juli 1945 is ontstaan tijdens de ontploffing van de eerste atoombom genaamd Trinity. “Dit ondersteunt mijn theorie over enorme nucleaire ontploffingen,” ging hij verder. “Tot dusver hebben wetenschappers nog geen andere verklaring kunnen geven.”

Dr. Brandenburg richt zich met name op de nucleaire explosies, die volgens hem bewijs zijn voor intelligente beschavingen op Mars. Hij wil eerst de wetenschappelijke gemeenschap overtuigen van de explosies voordat hij dieper ingaat op de veroorzakers ervan.

Brandenburg zei ook dat hij de bedenker is van de hypothese dat Mars ooit bedekt was met een oceaan, iets wat NASA pas geleden bekend heeft gemaakt.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Wow, dat zijn echt serieuze bewijzen hier! Resten van atoomwapens op het oppervlak van Mars?
Ik ben benieuwd wat er met deze informatie gedaan word.

henk001
henk001
9 jaren geleden

1. Die artefacten zijn een gevolg van de neiging die ieder van ons heeft om patronen te zien waar ze niet zijn (Pareidolia) je moet die neiging alleen wel onderkennen en niet de baas over je laten worden. Nadat het “Marsgezicht” door veel scherpere foto’s was ontzenuwd blijft Brandenburg hardnekkig volhouden dat het iets archeologisch is.
2. Zijn Uranium Thorium en Kalium verhaal wijst helemaal niet op nucleaire explosies. Het is een bewijs voor waterstromen die rotsblokken naar de laagste gedeelten hebben getransporteerd, alwaar bepaalde elementen zich hebben verzameld, zie: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032063310002485
3. Niet genoemd hier maar wel een argument van Brandenburg: Xe-129 komt in een relatief grotere verhouding met Xe-132 voor op Mars dan op Aarde. Wijst op nucleaire reacties zegt Brandenburg, alleen… geeb enkele bron noemt Xe-129 als een bijproduct van nucleaire explosies. Wel zijn er meteorieten gevonden met een nog veel schevere verhouding. Kennelijk was de isotopenverdeling bij de planetenvorming niet uniform.
4. “We” hebben helemaal geen trinitiet gevonden. Wel stukken met een verglaasde bodem, maar dat kan heel goed door vulkanisme zijn ontstaan.
5. En dan die Oceaan. Brandenburg kwam hiermee in 1986. En beweert nu dat NASA daar pas recent mee op de proppen kwam. Maar er zijn diverse artikelen in wetenschappelijke tijdschriften verschenen voor die datum waarin een oeroude oceaan op Mars werd gesuggereerd. Zie dit voorbeeld: http://adsabs.harvard.edu/full/1985LPI….16..414J

Het is dus een typische pseudowetenschapper met een dikke duim

Westbound
Westbound
9 jaren geleden

Natuurkundige presenteert ‘nieuw bewijs voor theorie dat Marsbeschaving werd uitgeroeid door atoombom’

Er staat ‘nieuw’ bewijs, dus er is allang bewijs voorhanden.

Hooggeleerde heer Brandenburger, wat GE-WEL-DIG dat U uw kennis met ons wilt delen!

Venus Project
Venus Project
9 jaren geleden

Ik had juist gelezen op meerdere bronnen, dat de greys (mars bewoners) net als de mens, oorlog met elkaar voerde. Tot het moment dat zij net als ons de atoom hadden ontwikkeld. Alleen hebben wij nog net niet op de knop gedrukt maar hun echter wel. Hierdoor wonen zij nu ondergronds want ze hebben hun atmosfeer weg geblazen. En ze hebben zitten kloten met hun DNA. Ze hebben nl amper emoties meer omdat ze die gen(s) hebben uitgeschakeld.

Dit heb ik trouwens 3jaar terug her en der gelezen. Maar het komt eens in de zoveel tijd weer door iemand anders weer terug.

Het klopt ook gewoon niet. Mars die op de aarde leek en opeens veranderd is in een dode planeet.

Wat zouden ze over de aarde zeggen na een wereldwijde atoomoorlog?

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x