Spiritueel

Studie bewijst leven na de dood

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na een groot onderzoek van de Universiteit van Southampton is geconcludeerd dat iets van ons blijft voorbestaan na onze dood. Bijna-doodervaringen en uittredingen zijn echt en vinden plaats als het lichaam klinisch dood is, luidt het.

Wetenschappers dachten altijd dat het brein na een hartstilstand niet langer dan een halve minuut actief bleef, maar uit het nieuwe onderzoek blijkt dat mensen tot enkele minuten na hun dood nog ervaringen kunnen hebben.

De onderzoekers analyseerden 2060 gevallen van hartstilstand waarbij de patiënt drie minuten of langer dood was verklaard. Van hen kon 46 procent zich ervaringen herinneren die na hun dood hadden plaatsgevonden.

Sommigen vertelden na hun reanimatie dat ze een helder licht hadden gezien of door een gids waren gewenkt. Anderen zeiden dat ze naar het plafond zweefden en daar zagen hoe artsen aan het werk waren.

Een 57-jarige maatschappelijk werker die op de operatietafel ‘stierf’ kon zich alles wat zich in de operatiekamer had afgespeeld levendig herinneren. Het medische personeel bevestigde naderhand dat zijn verhaal klopte. De man had tot twee keer toe een piepje gehoord dat een monitor iedere drie minuten maakt. Zo wisten de onderzoekers dat de man tussen de drie en zes minuten ‘dood’ was geweest.

Het onderzoek is gepubliceerd in het tijdschrift Resuscitation.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
7 jaren geleden

Leven NA “de dood” ?

En als “de dood” nu eens gewoon niet bestaat?
Dan hoef je je ook niet meer druk te maken over wat er na “de dood” komt.

Simpel

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Hoe bewijst dit leven na de dood?
Het bewijst enkel dat tijdens het sterf process de hersenen nog vanalles ervaren voor ze uitdoven.

Buiten dit om ben ik er zeker dat een deel van ons voortbestaat en veranderd (met de beperkingen van de volgende vorm ipv de beperkingen van dit leven).

Is er wetenschppelijk bewijs nodig? En zelfs met wetenschappelijk bewijs. Zal dit echt verandering teweeg brengen? Kijk naar wat er al zeer uitgebreid wetenschappelijk bewezen is. Ondanks de bewijzen weigeren toch bijna de hele mensheid bepaalde feiten te accepteren als deel van het dagelijks leven. We zijn doordrengt van illusie en als het er op aan komt is alleen de illusie die we voor ons zelf creëeren belangrijk voor ons.

Dnnnoz
Dnnnoz
7 jaren geleden

Ja, dit bewijst alles!

Klarinette
Klarinette
7 jaren geleden

Daarom: voorzichtig met het uitnemen van organen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x