Buitenland

‘NAVO-laptop gevonden op hoofdkwartier van Oekraïense nazigroep’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Op één van de hoofdkwartieren van de Rechtse Sector, een Oekraïense nazigroep, is een laptop gevonden met een registratienummer van de NAVO. Dat heeft Denis Poesjilin, staatshoofd van de Volksrepubliek Donetsk, zondag gezegd.

“De militanten van de nationalistische bataljons hebben van de NAVO een speciale veiligheidsmachtiging gekregen. Deze laptop bevat een gedetailleerde kaart met daarop de locatie van onze eenheden,” zei Poesjilin tijdens een persconferentie.---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Offensief

Hij zei ook dat het Oekraïense leger van plan was om de Krim en Donbass in de lente van 2022 aan te vallen. “Volgens onze inlichtingen en getuigenissen van gevangenen zou er op 8 maart een offensief worden gelanceerd. Donbass en de Krim zouden tegelijkertijd worden binnengevallen,” aldus Poesjilin.

Het staatshoofd van de Volksrepubliek Donetsk liet een kaart van de Krim zien met daarop de locaties van troepen.

Oorlog forceren

FVD-voorman Thierry Baudet reageert: “Niets nieuws voor wie de situatie al wat langer volgde. De NAVO/EU/VS lopen al jaren te kloten in dat de supercorrupte land – alles om de oorlog met Rusland te forceren.”

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sterk
sterk
2 jaren geleden

Graag kamer vragen hierover en wist Kaag hiervan?

Annette
Annette
2 jaren geleden

WOW, dat is met recht vuurwerk!

Voor wie nu nog het onnozele idee heeft, dat de NAVO in eerste instantie een organisatie is om de vrijheid van het Westen te garanderen, zullen nu de schellen van de ogen vallen.

En NIET alleen DAT, maar de NAVO bestaat dus uit figuren, die er totaal niet tegen op zien om in een ander land, wanneer dat hun maar uitkomt, een aanval in te zetten.

Daarmee is dus gelijk bewezen, dat er inmiddels heel veel landen zijn, die al lang geen soevereine regering meer hebben, maar worden aangestuurd door NAVO, WEF en de EU.

Natuurlijk zijn er in de afgelopen twintig, dertig jaar al héél wat oorlogen gestart door inmenging van buitenlandse krachten. Denk aan de CIA. Dat is ook al jaren een zéér verwerpelijke organisatie.

De CIA wordt eigenlijk alleen nog maar in films op een positieve manier voorgesteld, maar de waarheid is anders.

En wéér zijn het de nazi’s, meer dan 80 jaar later, die verantwoordelijk zijn voor het zaaien van dood en verderf.

Iedereen die in 1945 stond te juichen bij de bevrijding, na de enorme verliezen aan mensenlevens, mensen die hun leven hebben gegeven voor onze “vrijheid”, zien NU dat het kwaad helaas niet met wortel en tak is uitgeroeid.

Jarenlang is er achter de schermen, maar óók open en bloot (voor wie het zag) toegewerkt naar het scenario, dat zich nu aan het ontvouwen is.

Toch vind ik het ronduit fantastisch, dat het plan om de Krim en de Donbass op 8 maart aan te vallen, NET op tijd verijdeld is.

Ik ben geen strateeg, maar ik vermoed zomaar, dat de situatie er dan toch echt anders uit had gezien.

Voor mij is duidelijk, dat de NAVO bestaat uit “mensen”, die er totaal geen probleem mee hebben om dood en verderf te zaaien.

Alles bedoeld voor het zogenaamde grotere goed.

Alle mensen die tot nu toe zo “liefdevol” geld hebben gestort op giro 555, hebben totaal geen idee van wat er met dat geld zal gaan gebeuren.

ALS ze onderzoek hadden gedaan, met wat er indertijd bij de aardbeving in Haïti met al het opgebrachte geld is gedaan, dan hadden ze zich vast en zeker wel bedacht.

Maar het geheugen van de meeste Nederlanders is maar zeer kort. EN de enorme kracht van de media, die dagelijks niets anders doet dan de psyche van de toch al kwetsbare mens indoctrineren, zorgt ervoor dat er weer ruimhartig wordt geschonken.

MIJ zou het niets verbazen, als dat geld op een verkeerde manier wordt gebruikt.

Strix
Strix
2 jaren geleden

Ik krijg een flashback van de vroeger opgepakte terroristen(usa, België, Frankrijk…)toch altijd hun documenten en eventueel laptop verdacht achterlieten. En alles stond er gedetailleerd op. Stof om over na te denken!

John
John
2 jaren geleden

Ze hadden deze oorlog nodig nu de cojona hoax is mislukt.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x