Buitenaards

Premier Nieuw-Zeeland ontkent buitenaards te zijn

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Nieuw-Zeelandse minister-president John Key is naar eigen zeggen geen buitenaards wezen dat van gedaante kan veranderen.

Key zag zich gedwongen te reageren tegenover journalisten, nadat een man uit Auckland een Wob-verzoek had ingediend waarin hij om bewijs vroeg.

“Voor zover ik weet ben ik er niet één,” verklaarde Key. “Ik ben naar een dokter en een dierenarts geweest en allebei hebben ze bevestigd dat ik geen reptiel ben,” zei Key met een glimlach.

Menselijke vorm

“Ik ben nog nooit in een ruimteschip of in de ruimte geweest,” voegde de premier van Nieuw-Zeeland toe. Afgelopen maand diende Shane Warbrooke bij het kantoor van de premier een Wob-verzoek in, waarin hij vroeg om bewijs waaruit blijkt dat John Key geen buitenaards wezen is dat van gedaante kan veranderen.

De Britse schrijver David Icke stelt dat de wereld in het geheim wordt bestuurd door een ras van reptielen in menselijke vorm. Als voorbeelden noemt hij onder meer Queen Elizabeth, George W. Bush, Tony Blair en prinses Beatrix.

Antwoord

Wayne Eagleson, de rechterhand van Key, heeft Warbrooke inmiddels geantwoord dat het Wob-verzoek is afgewezen omdat ‘het document waarin de gevraagde informatie staat niet bestaat of niet kan worden gevonden’.

Dit was precies het antwoord waar Warbrooke op had gerekend. “Maar ze hebben wel de volle 20 werkdagen die ervoor staan gewacht voordat ze me antwoord gaven,” zei hij.

Bron: UPI.com via 3news.co.nz

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Blub
Blub
8 jaren geleden

Maar wat als John van gedaante veranderd als hij (denkt te) slapen? En wat als die dokter en dierenarts in het complot zitten?

Vragen, vragen..

MK
MK
8 jaren geleden

Mooi om te lezen, dat niet alleen in Nederland mensen zo’n koekiloekie gedachten hebben, maar dat ze er in Nieuw Zeeland ook wat van kunnen.

pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

David Icke is er nog wel een paar vergeten inclusief de kloon,s die er rondlopen.maar dat zal ook wel weer afgedaan worden als complot theorie.Wake-up

M. Brandenburg
M. Brandenburg
8 jaren geleden

Het wordt steeds gekker, sommige mensen moet je gewoon opnemen om tegen zichzelf in bescherming te nemen, een belachelijk WOB verzoek, en dan de idiote opmerking ik rekende al op dit antwoord, om vervolgens het te laten overkomen dat zijn WOB-verzoek belangrijker was dan anderen en het raar vinden dat hij de volle wachtperiode moest wachten. Ik zou zo een verzoek ook telkens naar de bodem van de stapel verplaatsten totdat ik wel moet beantwoorden, er zijn belangrijkere zaken in de wereld dan hallucinaties van diverse personen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x