Buitenaards

Premier Nieuw-Zeeland ontkent buitenaards te zijn

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Nieuw-Zeelandse minister-president John Key is naar eigen zeggen geen buitenaards wezen dat van gedaante kan veranderen.

Key zag zich gedwongen te reageren tegenover journalisten, nadat een man uit Auckland een Wob-verzoek had ingediend waarin hij om bewijs vroeg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Voor zover ik weet ben ik er niet één,” verklaarde Key. “Ik ben naar een dokter en een dierenarts geweest en allebei hebben ze bevestigd dat ik geen reptiel ben,” zei Key met een glimlach.

Menselijke vorm

“Ik ben nog nooit in een ruimteschip of in de ruimte geweest,” voegde de premier van Nieuw-Zeeland toe. Afgelopen maand diende Shane Warbrooke bij het kantoor van de premier een Wob-verzoek in, waarin hij vroeg om bewijs waaruit blijkt dat John Key geen buitenaards wezen is dat van gedaante kan veranderen.

De Britse schrijver David Icke stelt dat de wereld in het geheim wordt bestuurd door een ras van reptielen in menselijke vorm. Als voorbeelden noemt hij onder meer Queen Elizabeth, George W. Bush, Tony Blair en prinses Beatrix.

Antwoord

Wayne Eagleson, de rechterhand van Key, heeft Warbrooke inmiddels geantwoord dat het Wob-verzoek is afgewezen omdat ‘het document waarin de gevraagde informatie staat niet bestaat of niet kan worden gevonden’.

Dit was precies het antwoord waar Warbrooke op had gerekend. “Maar ze hebben wel de volle 20 werkdagen die ervoor staan gewacht voordat ze me antwoord gaven,” zei hij.

Bron: UPI.com via 3news.co.nz

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Blub
Blub
10 jaren geleden

Maar wat als John van gedaante veranderd als hij (denkt te) slapen? En wat als die dokter en dierenarts in het complot zitten?

Vragen, vragen..

MK
MK
10 jaren geleden

Mooi om te lezen, dat niet alleen in Nederland mensen zo’n koekiloekie gedachten hebben, maar dat ze er in Nieuw Zeeland ook wat van kunnen.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

David Icke is er nog wel een paar vergeten inclusief de kloon,s die er rondlopen.maar dat zal ook wel weer afgedaan worden als complot theorie.Wake-up

M. Brandenburg
M. Brandenburg
10 jaren geleden

Het wordt steeds gekker, sommige mensen moet je gewoon opnemen om tegen zichzelf in bescherming te nemen, een belachelijk WOB verzoek, en dan de idiote opmerking ik rekende al op dit antwoord, om vervolgens het te laten overkomen dat zijn WOB-verzoek belangrijker was dan anderen en het raar vinden dat hij de volle wachtperiode moest wachten. Ik zou zo een verzoek ook telkens naar de bodem van de stapel verplaatsten totdat ik wel moet beantwoorden, er zijn belangrijkere zaken in de wereld dan hallucinaties van diverse personen.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x